2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

ben magnezyum ve demir i içiyorum sadece cnm.decavit midemi bulandırıyor

Canım bunun ki vurma carpma ile ilgili degil ama baska yerde de yok sanirim genetik ama yine de icimiz rahat etsin hastaneye götürüyoruz birazdan kanka verecez

Merhaba, triod ilacı kullandiginizini yazmışsınız bende kullaniyirum.18.haftada normaldi tsh.. 25.haftada tekrae rutin kan tahlillerine baktirinca orda yüksek çıktı tam bilmiyorum dahiliyeciye kaç diye sorunca 78 dedi.şuan 100mlg Euthyrox başladım net te çok kötü şeyler yazıyordu normalde asla triodum yüksek değildir.şuan çok korkuyorum bebege bi zarar gelmesinden Allah korusun.

Merhaba kızlar bugün Bursa kumaş pazarına gittik kaynanamla.Bi sarı bi tanede beyaz üstüne pembe desenli pazenlik kumaş aldık metresi 25 lira 1 metre aldık.Bi tane de müslin bez aldım 1metre 20 lira.Geçen akşam ebebek mağazasından 30 liraya aldım.Kenarlarına bi dikiş vurup kullancam.Müslin bez kullanışlı diye iki tane aldım ama bilseydim ebebek den hiç almazdım kumaşçılar da çeşit çok ve daha ucuza geliyor

Güle güle kullansin minik, gaye bebenin ürünleri güzel bende gecen 10lu set almıştım.

bebitofu yeni duydum bakayim onada canım
Bak canım bak Kuzey’in hastane çıkışını ve bazı takımlarını bebitof aldım hala sapa sağlam duruyor modelleri çok güzel Kuzey’in banyo havlusunu da bebitof almıştım 4 sene oldu bana mısın demedi o kadar kaliteli yani o yüzden yine Bebitof aldım

İlaç hemen düzene sokuyor canım korkma Allah korusun.. ben de ilk hamileliğimde korkmuştum 6 küsürlerde çıkmıştı. Sonra ilaç kullanmaya başladım. Doğum sonrası hap kullanmayı bir ay ihmal ettim tsh ım 100 e çıktı. Sonrasında tekrar kullanmaya başladım. Bende haşimato tiroidi var ömür boyu kullanıcam. Tsh ın o kadar yüksek çıkması acaba sende de olabilir mi diye düşündürttü beni şuan. Kan tahlilinde Tsh ın yanında t3 t4 ve de anti TPO değerlerine bakıldı mı acaba? bakılmadıysa bakılmasını tavsiye ederim. Eğer anti TPO yüksek çıkarsa haşimato tiroidi var demek. 3 yıl oldu benim. Şuan 125 mcg lık levotiron kullanıyorum. 50 ile başladım 75 100 kullandım en son hamilelikten dolayı yine yükselişe geçince 125e çıkarttı doktorum.

Ben de bebitof markalı mavi bi penye battaniyeyle krem renk pamuklu battaniye aldım. Gerçekten çok kaliteli. Hastane çıkışlarının e bebeğin indiriminden aziz bebe almıştım biri de baby corner. Onların kalitesi de çok iyi

Aynen canım bende aldım e bebekten hala indirim devam ediyor baby corner hiç kullanmadım alsam mı acaba :))

yok cnim kesinlikle benimkisi gebelikleile oluşan bişey çünkü 18haftalikken hem özelde hem devlette yptirdim normal çıktı.daha öncede bebek tedavisi gördüğüm için sürekli bakılıyordu.benim korkum tsh yüksekliğinden çok.tsh yüksek olduğu dönemde bebege zarar vermiş olabilir mi? cnim senin diğer söylediğin testleri bilmiyorum.iki hafta sonra tekrar bakılacak.18.haftada 2.63 olan değer ne ara 78 oldu miralimçok bozuk Rabbim sağlıkla sihatle kucagimiza almayı nasib etsin insaAllah.

Valla tecrübeli olmak ayrı bir güzel sizin sayenizde bizde nasipleniyoruz
bizim senle dogurcagimiz tarihte, kilomuzda ,bebeğinizin kilosuda aynı gibibakalım aynı zamanlarda mi dogurcaz
Bakalım valla canım belli mi olur suan ayni gün gibi duruyor. Bakarsin ayni gün doğarlar ben 14 şubatta doğurmak istiyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…