2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım bende aldım e bebekten hala indirim devam ediyor baby corner hiç kullanmadım alsam mı acaba :))
Ben pandalı takımını aldım kumaşı kalitesi çok güzel. Bi takım alıp deneyebilirsin
Benim de gebelikte çıkmıştı ama 5haftalıktım ben ilk kan testlerimde çıkmıştı. Doğum sonrası işte 1 ay ilaç kullanmadım tsh 100e fırlamış. Hamilelikte hormonlar şaşabiliyor belki senin doğum sonrası normal aralığa girer ilacı bırakırsın bilemiyorum. Ama dahiliye doktoruna TSH a ayrıntılı baktırmak istiyorum diye hatırlat belki gözden kaçabilir. Kandaki TSH tek başına anlamlı olmuyor T3,T4 ve anti TPO değerleri çok önemli. İnternette de bakabilirsin o değerlerin ne anla ifade ettiğine. Canını hiç sıkma o dönemlerde ben de çok olumsuz şeyler okudum ama internette herşeyin en kötüsü yazıyor benim bebeğim gayet sağlıklı doğdu çok şükür inş senin bebeğine de bi zararı olmamıştır ben bi zararı olduğuna inanmıyorum açıkçası canım zaten sürekli takip ettirmişsin ilacına da başlamışsın gerisi Allah'ın takdiri. Doktor bişey demedi mi bununla alakalı?

Aynen canım bende aldım e bebekten hala indirim devam ediyor baby corner hiç kullanmadım alsam mı acaba :))
hayırlı olsun güle güle giysin küçük bey.Ben de aziz bebe den 10 lu hastane çıkışı ayrıca benye battaniye, cassiope den 5 li takım eda baby den şu kızlar.için çok süslü olan 11 parçalı hastane çıkışı scheckers ten ilk adım ayakkabısı avent biberon,emzik emzik kabı tırnak makası ,bez,beşik,bakım çantası,oto koltuğu,bebek arabası,küvet,nevresim takımı,abilerin yorganı na geçirdim,tulum çeşitleri,ayrıca örgü örmüştüm zaten o işler de tamam,arkdaşım sağolsun yeni.gibi bi çok tulum 25 kadar zıbın,alt üst takım verdi bizim hazırlıklar tamam tek bana eşofman pijama ve nevresim takımı alcam hasta bezim bile hazır

Tam olarak bilemiyorum bebeğe etkilerini canım ama inş sağlıkla doğar diye dua edicem senin için. Ben de haşimato tiroidi olduğunu öğrendiğim zaman internette araştırdım bebek zeka geriliğinden düşüklere neler yazmıyordu. Gittiğim dahiliye doktoru da ilgisiz çıkmıştı çok sinirlerim yıpranmıştı o dönemde. Allah sağlık versin tüm bebişlere.

Valla tecrübeli olmak ayrı bir güzel sizin sayenizde bizde nasipleniyoruz

Bakalım valla canım belli mi olur suan ayni gün gibi duruyor. Bakarsin ayni gün doğarlar ben 14 şubatta doğurmak istiyorum aslinda
Ne demek canım kullanıp memnun kaldıklarımızı sizde bilin alırken gönül rahatlığıyla alabilirsin

Al al ben hediye almıştım çok güzel onlarda :)
Alıcam galiba bu gidişle

Ay benim gözümde şuan 5li pandalı takımda

Kız sen hazırsın direkt hastaneye yolcusun

kızlar çanta yapmaya basladınızmı benım esım ne olur ne olmaz hazırla dıyo kenarda dursun dedı erkenmı eksıklerımde var baya yavas yavas hazırlayıp cantayı koysammı girişe bilemedim.
Valla canım ilk gebeliğimde normal doğumu beklediğim için 7 aylıkken hazırdı çantan ne olur ne olmaz diye ama şimdi sezaryen olacağım için biraz daha yavaş davranıyorum hatta zor tutuyorum kendimi

Günaydın sevgili anneler

kızlar çanta yapmaya basladınızmı benım esım ne olur ne olmaz hazırla dıyo kenarda dursun dedı erkenmı eksıklerımde var baya yavas yavas hazırlayıp cantayı koysammı girişe bilemedim.

Ben en genişlerinizden biriyim sanırım bu konuda. Benim bebeler yerini seviyor. İlk kızım 40. haftada doğdu, bu da erken gelmez diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi. 35. Haftaya doğru yaparız bi çanta

hahahha :)) benım ılk dogum olcak heyecan bastı valla sımdıden :))

Bu arada kızlar 25'ten 26'ya geçiş haftasında kilo artışı çok az görünüyor. 25. Haftada 790 gr, 26. Haftada 820 gr gösteriyor. En hızlı kilo aldıkları haftalardan bu haftalar. Neden bu kadar az fark var ki bu 2 hafta arasında

hahahha :)) benım ılk dogum olcak heyecan bastı valla sımdıden :))

İlkinde ben de öyleydim
Şu an her şey yolunda gitsin yeter modundayım.

Süpersin cnm her sey bitmiş Tek doğurmak kalmis resmen. Hastane bezi lazım oluyor mu ? Ben oğlumda gece ped yeterli olmustu

Canm bebitof trendyolda 89 lira 10 lu hastane cikisi sence nasıl uygun mu? Sipariş versem mi

Amin inşaAllah cnim ALLAH razi olsun.

Süpersin cnm her sey bitmiş Tek doğurmak kalmis resmen. Hastane bezi lazım oluyor mu ? Ben oğlumda gece ped yeterli olmustu
canm iyi ki de bitirdim artık zor yürüyorum havalar soğudu bundan sonra bukadar rahat dolanamayabilirdim.2 doğumum da da hasta bezi aldım her doğum sonrası kanama farklı oluyor ilk te kanamam çoktu mümkün değil pediin yetmesi 2 paket hasta bezi kullandım, ikinci doğumda kanamam azdı sadece 3 tane hasta bezi kullandım yani her ihtimale yanımızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…