2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kuzeyguneyy şu takım dimi canım ben bunu aldım yalnız aldıklarım içinde en küçüğü bu minicik bişey ya 0-3 ay değil yenidoğan. Bebeğin kilosuna göre tabi ama ilk zamanlar sık sık bunu giydirmek lazım 1 aydan sonra olmayabilir gibime geliyo.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-23-16-51-07-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
Hastane çıkışı 1 tane isimli yaptırdım. Yine hastane çıkışı yerine normal takım mı alsam sizce? Hiçbir şey almadık biz daha yaa

Hastane çıkışı 1 tane isimli yaptırdım. Yine hastane çıkışı yerine normal takım mı alsam sizce? Hiçbir şey almadık biz daha yaa
10lu hastane çıkışı bence 1 tane yeterli. Diğerlerini 5li olarak alabilirsin. Ben 2.bebeğim olduğu için penye battaniye ihtiyacım olmadığı için 5li takım aldım canım 2 tane yenidoğan 3 tane de 0-3 ay. 2 tane günlük ayaksız tulum ve 1 tane de süslü tulum seti aldım. 0-3 ay için 3 tane uzun kol, 2 tane kısakol, 2 tane de kolsuz çıtçıtlı badi, 2 tane iç zıbın, 3 tane ayaklı tek alt içine giydirmek için. 2 tane penye yelek, 6 çift çorabımız var. 10lu ağız mendili. Penye ve pamuklu battaniyeler ihtiyaç olacak şeyler aklıma bunlar geldi canım.

Canm bebitof trendyolda 89 lira 10 lu hastane cikisi sence nasıl uygun mu? Sipariş versem mi
Uygun canım dün ben bebek mağazasında bir kaç model beğendim fiyatları 100den başlıyordu al bence

Gunaydin kizlar, ayrintili ultrasonum var bugun. Geldim sira bekliyorum, cok heyecanliyim.
Güzel haberlerle gel adaş

Yok canım ben bu 5li takımı beğendim azıcık büyük almak lazım o zaman

Eklentiler

• 6C2C61ED-3E88-49BE-938B-8B2CB33506B0.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80
Bende sizdenim kızlar YouTube den hastane çantalarına bakıyorum sanki ilk Doğumum ama çok heyecanlıyım
Canım ilkte olsa sonda olsa hepsinin heyecanı ayrı valla ilkinde acemiydik ama şimdi tecrübeli olunca herşeyi daha rahat alıp yapıyorum kafası karışmıyor insanın her şeyi bilmek insanı daha rahat ettiriyor sadece hemen almak istiyorum heyecanlanıyorum

İlk alışveriş yaptığım zaman bunları mı alsam yani?

Kızlar park yatak almak istiyordum ama şu beşiği çok beğendim hem odamda ki mobilyalara uyuyor, hem anne yanı oluyor hemde ilerde büyüdüğü zaman bebeğim, aşağı doğru indirilip büyüyor beşik. Sizce nasıl? Kendi odası olmayacağı için odamızda dolaplarda yer açtık onun için.

Eklentiler

• 9914405814322.webp
    5 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.

Ben alırken sitede tulumlu olan modeli de vardı ben alt üst takım olarak alayım dedim daha rahat kullanılır diye. Tulum modeli de çok şirin ben de 3 tane tulum aldım sanırım yeterli 0-3 ay için.
İlk alışveriş yaptığım zaman bunları mı alsam yani?
Ben ilk 3 ay için aldığım gerekli olacak şeyleri yazdım canım sen istediğin kısmından başla yavaş yavaş. Hamilelik ilerledikçe göbek büyüyor havalar soğuyacak vs ben ondan dolayı erken yaptım alışverişimi. Ama zor oluyor başlarda insanın kafası karışıyor nerden başlasam neyi ne kadar alsam diye. Ben ilk bebeğimden edindiğim tecrübelere göre bu aldıklarım ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. Burda da arkadaşlar yazarlar

S ssule07 Korkulan değildir inşallah canım Allah sağlık versin bebeğine. Böbrekte büyüme ve kalpte parlaklık çok sık görülüyor haftalar ilerledikçe inşallah güzel haberler alırsın düzelmiş olduğunu burdan bize müjdelersin. Allah'a emanet tüm bebişler....

Canm senin bebeğinin cinsiyeti erkek miydi? Erkek bebeklerde genelde böbrek büyümesi oluyormus. Benim arkadaşa da öyle demişlerdi çocuk gayet sağlıklı okul birincisi. Yani sakin stres yapıp 3 ayını zehir etme benim arkadas zehir etmişti kendine son 3 ayı. Ben gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum bebeğinin inşallah Allahın izniyle.

Kızlar, bu yalancı kasılmalar/sancılarınız başladı mı? Benim şiddetli olmayan regl sancısı gibi oluyor 2-3 gündür. Herhangi bir periyodda değil ve artmıyor ama sinir bozuyor. Kasılma yok sadece sancı gibi ama, tabi ilk gebeliğim olduğu için doğum kasılmasını bilmiyorum ki... Sizin başladı mı, nasıl tarif edersiniz?

Kuzum benim bu böbrekte büyüme ve parlaklık çok sık görülüyor geçici bir şey bence çokta ciddi boyutlarda değilmiş bence canını sıkmamaya çalış çünkü senin kuzu gayet sağlıklı

canım aklina takilmasi normal ama böbrekte büyüme sık görülen zarar vermeyen bi şey oluyo genelde diğerini duymadım inşallah sağlıklıdır bebeğin parlamalar ilerleyen haftalarda kendiliğinden geçiyor duyduğum kadarıyla insallah zararsiz bi şeydir hemen atlatırsınız bu dönemi

Canım üşütmüş olabilir misin bazen ben üşütünce kaşıklarım sancı yapıyor ya da tuvalete çok sıkışırsam oluyor belki de bebek büyüdükçe baskı yapıyordur o da olabilir bilemedim şimdi istersen doktoruna bir danış canım

Canım içini ferah tut inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı bebişin, hemen bir şeylere karar vermek için çok erken, takibini olursun, kızların dediği gibi parlamalar ilerki haftalarda geçiriyormuş inşallah seninki de geçecek en kısa sürede.

Canım bu hangi marka bence de cok kullanışlı fiyatı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…