2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba hala devam ediyprmusunuz zühal celebiye memnun musunuz?

Canim benimde oglumda kalbinde parlaklik gorulmustu bende cok korkmustum baska bir doktora gittim parlaklik falan yok dedi seninde icin rahat edicekse sende baska bir doktora gorun insallah saglikli bebegin canim cok iyi anliyorum seni

Kızlar iyi akşamlar,Nasılsıniz ?
Benim sağ kasığımda bir acı mı desem, batma mı desem ağrı gibi bir his var 3-4 gündür .neden olur sizce?iki gün önce ağrı kesiciiçtim gece,sabaha hafiflemiş gibiydi ama şimdi tekrar arttı.
Haftaya kadar beklesem mi yoksa hemen mi gitsem karar veremedim.
Ayakta kalmaktan falan mıdır sizce? Şimdi gün sonu olunca belki epey rahatsız ediyor bu durum

Maşallah iyi hadi bir kendinede alirsan bitirmişsin bizim daha coooook işimiz var

3,4 gündür geçmiyorsa git tabi ama okadar çok yerim ağrıyor ki eşime diyorum ki ben kendimi.çekemiyorum takılmayın bana

Masallah kızlar yapmissiniz alışverişleri :) Ben daha başlamadim ilk gebeligimdede 1 ay kala başlamıştım yine öyle yaparım büyük ihtimal :) chicconun yenidogan ürünlerini çok sevmiştim ben yumuşacık kalıpları güzel cartersin tulumları çok güzel indirim yakalamak gerekiyor biraz tabi

Arkadaşımın doğum öncesi değil ama doğumda böbreğinde parlaklık var deyip 3 gün hastanede tuttukları bebeği şu an sağlıklı ve sapasağlam. Ben senin sıkıntının da geçeceğini düşünüyorum. Biraz daha bekle ve tekrar kontrol ettir.

Gündaşım geçmiş olsun:) arada benim de oluyor. Özellikle de hızlı yürümek zorunda kaldıysam, kısa süreli de olsa. Ama öyle 3-4 gün sürmüyor. Randevun yakınsa bekle, çok varsa ara sor istersen doktorunu.

İlk kızımda ben de görgüsüz gibi chicco'dan mother care'dan çıkmazdım. Bundan 5.5 sene önce, 200-250 liradan aşağıya çıkamıyorduk her chicco alışverişinden. Şu an bir yandan o kadar pahalı şeyler almış olmaktan hayıflanırken bir yandan da iyi ki almışım diyorum çünkü hepsi taş gibi. Aldığım çoğu şeyin ağzı burnu kayıp çöpü boylamışken, onlar ve onlar gibi kaliteli olanlar ikinci kızımı bekliyor. Elimde çok şey var kullanabileceğim. Ben fazla bir şey almam o yüzden. 3-5 parça yeni bir şeyler yeter.

Geçmiş olsun arkadaşım, benim de bebeğimin böbreklerinde hafif büyüme var. İnsan çok üzülüyor ama inşallah sağ salim doğacaklar, ben inanıyorum.

@engteacher86 görgüsüz gibi deyince noluyor dedim bir an sonunu güzel bitirmissin hakkaten taş gibi ne agzi kayiyo ne yüzü ve kaliplari cok guzel bebegin üstüne cup oturuyor :)

Kendime diyorum bacım görgüsüz diye İlk çocukta ne görsek alıyorduk elimize 3 kuruş geçse hemen çocuğa alışverişe koşuyorduk, şu an daha bir iğne bile almadım Alırız buna da bir şeyler ne acelesi var modundayım. Çalışıyorum bir yandan da, günler koşa koşa geçiyor valla doğum gelecek ben 2 parça şey alana kadar kuzuma.

iyi yapmışsın iyi bak buda giyecek :) valla bende öyleyim ilkindede çok acele etmedim son ana bıraktım herseyi korktum bir yandanda küçükler şuan ya zaten dogum olmasın beklesinler 39 , 40 :) Ben ilk gebeligimde 37 haftaliktim canta hazirladigimda neyin rahatlığıysa artık

Valla ne zaman yaptığımı hatırlamayacak kadar geç hazırladım ilkinde o malum çantayı
İlk kızım 40. Haftanın içinde geldi, bu da erken gelmez içime öyle doğuyor. Seviyor benimkiler yerini

Sen aldin mi bunu benimde gözüm bu tulumlu sette alsam mi diye düşünüyorum

Gene yaptır istersen canım testi ama bence sağlıklı bir bebek, bizim bir akrabayada yok kalbi delik yok down demislerdi simdi cocugu 4 yasinda masallahi var iyi düşün iyi olsun insallah. Allah sağlıcakla doğurmayı nasip edrr işallah

Canim benimde oglumda kalbinde parlaklik gorulmustu bende cok korkmustum baska bir doktora gittim parlaklik falan yok dedi seninde icin rahat edicekse sende baska bir doktora gorun insallah saglikli bebegin canim cok iyi anliyorum seni

Geçmiş olsun arkadaşım, benim de bebeğimin böbreklerinde hafif büyüme var. İnsan çok üzülüyor ama inşallah sağ salim doğacaklar, ben inanıyorum.

S ssule07 noram Allahin izniyle saglikla kucaginiza alırsınız insallah

Cok tesekkur ederim guzel anneler. Ben de sizler gibi gececegine inaniyorum, cogu gebede gecici durum oldugunu da biliyorum oncesinden ama basa gelince uzuluyor insan icten ice, engel olamiyorum kendime. Insaallah ilerleyen haftalarda guzel haberler vericem ben de tekrardan inaniyorum.

Evet canm onda sürekli annemi arıyodum şimdi kendi başıma hallediyorum ayyy hadi kalk çanta hazırlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…