- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.761
Merhaba hala devam ediyprmusunuz zühal celebiye memnun musunuz?Hoş geldiniz :)
Hayırlı olsun..
Ben ilk muayene ve kontrol için Koşuyolu Medipol Zühal Çelebi' ye gittim. Genel bilgilendirmeleri yapıyor, soruların varsa yanıtlıyor. İstediği testleri dışarda yaptırıp gidiyorum sorun olmuyor. Mail ile de soruları yanıtlıyor. Doğum için fiyatları da uygun. Allah korusun ama gerekirse bebek yoğun bakım ünitesi de var, bu da önemli bence. Cinsiyet öğrenmek için 16. hafta Zühal Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Buarada, İkili test için de geçen hafta Zeynep Kamil'e gittim.
Bir arkadaşım da Kozyatağı Central Hospital Levend Bey'e gidiyor, o da memnun.
Canim benimde oglumda kalbinde parlaklik gorulmustu bende cok korkmustum baska bir doktora gittim parlaklik falan yok dedi seninde icin rahat edicekse sende baska bir doktora gorun insallah saglikli bebegin canim cok iyi anliyorum seniKizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.
Tahteravalli Milan ahşap beşik olarak geçiyor. Normal fiyatı 2 bin mağazada 1700 TL ye bulduk. Bana kullanışlı geldiCanım bu hangi marka bence de cok kullanışlı fiyatı ne kadar
Maşallah iyi hadi bir kendinede alirsan bitirmişsin bizim daha coooook işimiz varhayırlı olsun güle güle giysin küçük bey.Ben de aziz bebe den 10 lu hastane çıkışı ayrıca benye battaniye, cassiope den 5 li takım eda baby den şu kızlar.için çok süslü olan 11 parçalı hastane çıkışı scheckers ten ilk adım ayakkabısı avent biberon,emzik emzik kabı tırnak makası ,bez,beşik,bakım çantası,oto koltuğu,bebek arabası,küvet,nevresim takımı,abilerin yorganı na geçirdim,tulum çeşitleri,ayrıca örgü örmüştüm zaten o işler de tamam,arkdaşım sağolsun yeni.gibi bi çok tulum 25 kadar zıbın,alt üst takım verdi bizim hazırlıklar tamam tek bana eşofman pijama ve nevresim takımı alcam hasta bezim bile hazır
3,4 gündür geçmiyorsa git tabi ama okadar çok yerim ağrıyor ki eşime diyorum ki ben kendimi.çekemiyorum takılmayın banaKızlar iyi akşamlar,Nasılsıniz ?
Benim sağ kasığımda bir acı mı desem, batma mı desem ağrı gibi bir his var 3-4 gündür .neden olur sizce?iki gün önce ağrı kesiciiçtim gece,sabaha hafiflemiş gibiydi ama şimdi tekrar arttı.
Haftaya kadar beklesem mi yoksa hemen mi gitsem karar veremedim.
Ayakta kalmaktan falan mıdır sizce? Şimdi gün sonu olunca belki epey rahatsız ediyor bu durum
Kizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.
Kızlar iyi akşamlar,Nasılsıniz ?
Benim sağ kasığımda bir acı mı desem, batma mı desem ağrı gibi bir his var 3-4 gündür .neden olur sizce?iki gün önce ağrı kesiciiçtim gece,sabaha hafiflemiş gibiydi ama şimdi tekrar arttı.
Haftaya kadar beklesem mi yoksa hemen mi gitsem karar veremedim.
Ayakta kalmaktan falan mıdır sizce? Şimdi gün sonu olunca belki epey rahatsız ediyor bu durum
Masallah kızlar yapmissiniz alışverişleri :) Ben daha başlamadim ilk gebeligimdede 1 ay kala başlamıştım yine öyle yaparım büyük ihtimal :) chicconun yenidogan ürünlerini çok sevmiştim ben yumuşacık kalıpları güzel cartersin tulumları çok güzel indirim yakalamak gerekiyor biraz tabi
Geçmiş olsun arkadaşım, benim de bebeğimin böbreklerinde hafif büyüme var. İnsan çok üzülüyor ama inşallah sağ salim doğacaklar, ben inanıyorum.Kizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.
@engteacher86görgüsüz gibi deyince noluyor dedim bir an sonunu güzel bitirmissin hakkaten taş gibi ne agzi kayiyo ne yüzü ve kaliplari cok guzel bebegin üstüne cup oturuyor :)
iyi yapmışsın iyi bak buda giyecek :) valla bende öyleyim ilkindede çok acele etmedim son ana bıraktım herseyi korktum bir yandanda küçükler şuan ya zaten dogum olmasınKendime diyorum bacım görgüsüz diyeİlk çocukta ne görsek alıyorduk elimize 3 kuruş geçse hemen çocuğa alışverişe koşuyorduk, şu an daha bir iğne bile almadım Alırız buna da bir şeyler ne acelesi var modundayım. Çalışıyorum bir yandan da, günler koşa koşa geçiyor valla doğum gelecek ben 2 parça şey alana kadar kuzuma.
iyi yapmışsın iyi bak buda giyecek :) valla bende öyleyim ilkindede çok acele etmedim son ana bıraktım herseyi korktum bir yandanda küçükler şuan ya zaten dogum olmasınbeklesinler 39 , 40 :) Ben ilk gebeligimde 37 haftaliktim canta hazirladigimda neyin rahatlığıysa artık
Sen aldin mi bunu benimde gözüm bu tulumlu sette alsam mi diye düşünüyorumUygun canım dün ben bebek mağazasında bir kaç model beğendim fiyatları 100den başlıyordu al bence
Güzel haberlerle gel adaş
Yok canım ben bu 5li takımı beğendim azıcık büyük almak lazım o zaman
Gene yaptır istersen canım testi ama bence sağlıklı bir bebek, bizim bir akrabayada yok kalbi delik yok down demislerdi simdi cocugu 4 yasinda masallahi var iyi düşün iyi olsun insallah. Allah sağlıcakla doğurmayı nasip edrr işallahKizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.
Canm senin bebeğinin cinsiyeti erkek miydi? Erkek bebeklerde genelde böbrek büyümesi oluyormus. Benim arkadaşa da öyle demişlerdi çocuk gayet sağlıklı okul birincisi. Yani sakin stres yapıp 3 ayını zehir etme benim arkadas zehir etmişti kendine son 3 ayı. Ben gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum bebeğinin inşallah Allahın izniyle.
Kuzum benim bu böbrekte büyüme ve parlaklık çok sık görülüyor geçici bir şey bence çokta ciddi boyutlarda değilmiş bence canını sıkmamaya çalış çünkü senin kuzu gayet sağlıklı
canım aklina takilmasi normal ama böbrekte büyüme sık görülen zarar vermeyen bi şey oluyo genelde diğerini duymadım inşallah sağlıklıdır bebeğin parlamalar ilerleyen haftalarda kendiliğinden geçiyor duyduğum kadarıyla insallah zararsiz bi şeydir hemen atlatırsınız bu dönemi
Canım içini ferah tut inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı bebişin, hemen bir şeylere karar vermek için çok erken, takibini olursun, kızların dediği gibi parlamalar ilerki haftalarda geçiriyormuş inşallah seninki de geçecek en kısa sürede.
Canim benimde oglumda kalbinde parlaklik gorulmustu bende cok korkmustum baska bir doktora gittim parlaklik falan yok dedi seninde icin rahat edicekse sende baska bir doktora gorun insallah saglikli bebegin canim cok iyi anliyorum seni
Geçmiş olsun arkadaşım, benim de bebeğimin böbreklerinde hafif büyüme var. İnsan çok üzülüyor ama inşallah sağ salim doğacaklar, ben inanıyorum.
Dur kız ne acelen varzaman geçmek bilmiyo sanki daha 3 ay dan fazla var
Evet canm onda sürekli annemi arıyodum şimdi kendi başıma hallediyorum ayyy hadi kalk çanta hazırlayalımCanım ilkte olsa sonda olsa hepsinin heyecanı ayrı valla ilkinde acemiydik ama şimdi tecrübeli olunca herşeyi daha rahat alıp yapıyorum kafası karışmıyor insanın her şeyi bilmek insanı daha rahat ettiriyor sadece hemen almak istiyorum heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?