- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.781
ayy bacak ağrısı bel ağrısı mahvetti beni canm,2 de çocuk var zaten peşinde dolandığım bu sefer geçmiyor günlerim çok zor geliyorDur kız ne acelen var
Allah kolaylık versin canım doğru diyorsun 2 ufaklikla zor olur, benim bile ilk daha her yerim ağrıyorayy bacak ağrısı bel ağrısı mahvetti beni canm,2 de çocuk var zaten peşinde dolandığım bu sefer geçmiyor günlerim çok zor geliyor
Ya Cartersin ürünlerine bayılıyorum ama indirime denk gelemedim henüz takipteyim bulursam size de söylerim :))Masallah kızlar yapmissiniz alışverişleri :) Ben daha başlamadim ilk gebeligimdede 1 ay kala başlamıştım yine öyle yaparım büyük ihtimal :) chicconun yenidogan ürünlerini çok sevmiştim ben yumuşacık kalıpları güzel cartersin tulumları çok güzel indirim yakalamak gerekiyor biraz tabi
Daha almadım canım bakışıyoruz öyleSen aldin mi bunu benimde gözüm bu tulumlu sette alsam mi diye düşünüyorum
Dur kız gaza getirme beni de zaten zor duruyorumEvet canm onda sürekli annemi arıyodum şimdi kendi başıma hallediyorum ayyy hadi kalk çanta hazırlayalım
Canım geçmiş olsun korkma aktif kanama değil merak etme zaten iğne vurulmuşsun o keser bu akıntıyı tabi kesilene kadar içinde kalan akıntıyı atacaktır sana tavsiyem yat dinlen canım yarın doktoruna söylersin belki progestan verirArkadaşlar günaydın. Bu aylarda kanaması olan var mı bilmiyorum ama benim dün geldi. Acile gittik aktif kanama alanı yok dedi. İğne vurup gönderdi. Şimdi sabah gene gelmiş. Lütfen kusuruma bakmayın resim atıcam. Başka diyecek kimsem yok. Normalde randevum yarın ama gitsem mi bugünden kendi doktoruma bilemedim. Bu arada bebiş hareket ediyor hissediyorum
Sağol canım içimi rahatlattın. Acildeki doktor kendi doktorumu aradı konustu yanımda aynı hastanenin doktoru zaten. Dinlensin zaten randevumuz var demiş. Ama bu sabahta gelince panikledim işteCanım geçmiş olsun korkma aktif kanama değil merak etme zaten iğne vurulmuşsun o keser bu akıntıyı tabi kesilene kadar içinde kalan akıntıyı atacaktır sana tavsiyem yat dinlen canım yarın doktoruna söylersin belki progestan verir
Cok tesekkur ederim guzel anneler. Ben de sizler gibi gececegine inaniyorum, cogu gebede gecici durum oldugunu da biliyorum oncesinden ama basa gelince uzuluyor insan icten ice, engel olamiyorum kendime. Insaallah ilerleyen haftalarda guzel haberler vericem ben de tekrardan inaniyorum.
Ya Cartersin ürünlerine bayılıyorum ama indirime denk gelemedim henüz takipteyim bulursam size de söylerim :))
Günaydın aktif kanamaya benzemiyor icerde kalmış eski kana benziyor.sakin olup yarına kadar uzan dinlen yarın doktora sorarsın belki ilaç falan verir, iğneni vururmuşsun zaten sıkıntı olmaz isallah.kötü düşüncelere kapılma sakınArkadaşlar günaydın. Bu aylarda kanaması olan var mı bilmiyorum ama benim dün geldi. Acile gittik aktif kanama alanı yok dedi. İğne vurup gönderdi. Şimdi sabah gene gelmiş. Lütfen kusuruma bakmayın resim atıcam. Başka diyecek kimsem yok. Normalde randevum yarın ama gitsem mi bugünden kendi doktoruma bilemedim. Bu arada bebiş hareket ediyor hissediyorum
Anlıyorum canım insan kötü oluyor öyle görünce ama korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum adet gibi kanaman olmadıkça endişe etme eğer bu lekelenmeler uzun süre devam ederse progestan verebilirSağol canım içimi rahatlattın. Acildeki doktor kendi doktorumu aradı konustu yanımda aynı hastanenin doktoru zaten. Dinlensin zaten randevumuz var demiş. Ama bu sabahta gelince panikledim işte
AhahahahGünaydın kızlar
inşallah canım, içimizi ferah tutalım
indirimli halleri bile çok yüksek yaw, ben trenyolda falan denk geliyorum oldu o zaman diyip geçiyorum
Ahahahahaynen bende bazen bakıp geçiyorum şöyle güzel bi indirim yapsalar ne olurdu sanki çok güzeller ama
O fiyata hastane çıkışı alıyoruz vallayok nerde indirim yapıyolar yaa, şimdi baktım tek tulumu 99,99 tl şu an, hadi gözünü karart 1 tane al başka da alınmaz
Sağol canım amin iyiyiz çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar. Hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarımızi kabul etsin. Herkes iyidir insallah.
Arkadaşlar günaydın. Bu aylarda kanaması olan var mı bilmiyorum ama benim dün geldi. Acile gittik aktif kanama alanı yok dedi. İğne vurup gönderdi. Şimdi sabah gene gelmiş. Lütfen kusuruma bakmayın resim atıcam. Başka diyecek kimsem yok. Normalde randevum yarın ama gitsem mi bugünden kendi doktoruma bilemedim. Bu arada bebiş hareket ediyor hissediyorum
Sağol canım benim içim rahatladı. Şuan kahverengi şekilde geliyor. Aslında aradım doktoru öne alabilir miyiz diye ama bugün 20.30a kadar doluymuş yarın gidicem artık 11 deCanım günaydın. Geçmiş olsun öncelikle. Bana da sıkıntılı bir durum gibi gelmedi. İlk kızımda ilişki sonrası bir kez kanamam olmuştu benim hem de baya bildiğin kırmızı. 10 gün ilişkiyi yasaklamıştı ilaç falan da vermemişti yat da dememişti. Bir daha da yaşamamıştım. Korkma hiç, eğer çok sıkıntılı bir durum olsa eve yollamazdı zaten.
Plesantan asagida miydi canm plesantadan kaynaklı olabilir kanama uzan bence dinlen sakin tuvalet dışında bir yere çıkma doktorunuda aramısın eğer acil olsa hemen gel derdi.Arkadaşlar günaydın. Bu aylarda kanaması olan var mı bilmiyorum ama benim dün geldi. Acile gittik aktif kanama alanı yok dedi. İğne vurup gönderdi. Şimdi sabah gene gelmiş. Lütfen kusuruma bakmayın resim atıcam. Başka diyecek kimsem yok. Normalde randevum yarın ama gitsem mi bugünden kendi doktoruma bilemedim. Bu arada bebiş hareket ediyor hissediyorum
Öyle birsey demediler ama bilmiyorum ki. Şuan kahvengi seklinde geliyor. Doktorum randevu da gelirsin dedi. Ben yine bugün aradım randevu için ama 20.30 a kadar doluymuş bebek hareket ettiği içinde rahatladım biraz inşallah sıkıntı yokturPlesantan asagida miydi canm plesantadan kaynaklı olabilir kanama uzan bence dinlen sakin tuvalet dışında bir yere çıkma doktorunu da ara sor
Çok özür dilerim ama ben olsam doktoru değiştirirdim ne kadar masum olarak gelse de bu bi kanama sonuçta randevun olmasa bile seninle şuan ilgilenmicek içini rahatlatmıcak ne zaman yapıcak sıradan bi randevu doktoru her yerde var zaten sen istemeden o seni çağırıp durumuna bakmalıydı çok kızıyorum böyle umursamaz doktorlaraSağol canım benim içim rahatladı. Şuan kahverengi şekilde geliyor. Aslında aradım doktoru öne alabilir miyiz diye ama bugün 20.30a kadar doluymuş yarın gidicem artık 11 de
Haklısın aslında. Benim ilk kanama geldiğinde saat gece 10du aradım. Hemen acile git dedi. Orda da aradılar doktorumu bilgi verdiler. Doktorumda dinlensin zaten cumartesi randevumuz var dedi. Ama ben bugün sekreterini aradım öne alabilir miyiz diye. Doktorumu arasam gel derdi galiba ama emin değilim. Ege üniversitesi hastanesinde profesör doktor ayrıca muayenesi var. Biraz çekiniyorum doktordan ama işinin ehli diyorlar bi sürü ödüller almıs ama soğuk bi adam.Çok özür dilerim ama ben olsam doktoru değiştirirdim ne kadar masum olarak gelse de bu bi kanama sonuçta randevun olmasa bile seninle şuan ilgilenmicek içini rahatlatmıcak ne zaman yapıcak sıradan bi randevu doktoru her yerde var zaten sen istemeden o seni çağırıp durumuna bakmalıydı çok kızıyorum böyle umursamaz doktorlara
çekinme canım kafana takılıyorsa ara gitHaklısın aslında. Benim ilk kanama geldiğinde saat gece 10du aradım. Hemen acile git dedi. Orda da aradılar doktorumu bilgi verdiler. Doktorumda dinlensin zaten cumartesi randevumuz var dedi. Ama ben bugün sekreterini aradım öne alabilir miyiz diye. Doktorumu arasam gel derdi galiba ama emin değilim. Ege üniversitesi hastanesinde profesör doktor ayrıca muayenesi var. Biraz çekiniyorum doktordan ama işinin ehli diyorlar bi sürü ödüller almıs ama soğuk bi adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?