2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya Cartersin ürünlerine bayılıyorum ama indirime denk gelemedim henüz takipteyim bulursam size de söylerim :))

Sen aldin mi bunu benimde gözüm bu tulumlu sette alsam mi diye düşünüyorum
Daha almadım canım bakışıyoruz öyle

Evet canm onda sürekli annemi arıyodum şimdi kendi başıma hallediyorum ayyy hadi kalk çanta hazırlayalım
Dur kız gaza getirme beni de zaten zor duruyorum

Arkadaşlar günaydın. Bu aylarda kanaması olan var mı bilmiyorum ama benim dün geldi. Acile gittik aktif kanama alanı yok dedi. İğne vurup gönderdi. Şimdi sabah gene gelmiş. Lütfen kusuruma bakmayın resim atıcam. Başka diyecek kimsem yok. Normalde randevum yarın ama gitsem mi bugünden kendi doktoruma bilemedim. Bu arada bebiş hareket ediyor hissediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-26-09-16-35-564.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım geçmiş olsun korkma aktif kanama değil merak etme zaten iğne vurulmuşsun o keser bu akıntıyı tabi kesilene kadar içinde kalan akıntıyı atacaktır sana tavsiyem yat dinlen canım yarın doktoruna söylersin belki progestan verir

Sağol canım içimi rahatlattın. Acildeki doktor kendi doktorumu aradı konustu yanımda aynı hastanenin doktoru zaten. Dinlensin zaten randevumuz var demiş. Ama bu sabahta gelince panikledim işte

Günaydın kızlar

inşallah canım, içimizi ferah tutalım

Ya Cartersin ürünlerine bayılıyorum ama indirime denk gelemedim henüz takipteyim bulursam size de söylerim :))

indirimli halleri bile çok yüksek yaw, ben trenyolda falan denk geliyorum oldu o zaman diyip geçiyorum

Günaydın aktif kanamaya benzemiyor icerde kalmış eski kana benziyor.sakin olup yarına kadar uzan dinlen yarın doktora sorarsın belki ilaç falan verir, iğneni vururmuşsun zaten sıkıntı olmaz isallah.kötü düşüncelere kapılma sakın

Sağol canım içimi rahatlattın. Acildeki doktor kendi doktorumu aradı konustu yanımda aynı hastanenin doktoru zaten. Dinlensin zaten randevumuz var demiş. Ama bu sabahta gelince panikledim işte
Anlıyorum canım insan kötü oluyor öyle görünce ama korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum adet gibi kanaman olmadıkça endişe etme eğer bu lekelenmeler uzun süre devam ederse progestan verebilir

Günaydın kızlar

inşallah canım, içimizi ferah tutalım

indirimli halleri bile çok yüksek yaw, ben trenyolda falan denk geliyorum oldu o zaman diyip geçiyorum
Ahahahah aynen bende bazen bakıp geçiyorum şöyle güzel bi indirim yapsalar ne olurdu sanki çok güzeller ama

yok nerde indirim yapıyolar yaa, şimdi baktım tek tulumu 99,99 tl şu an, hadi gözünü karart 1 tane al başka da alınmaz
O fiyata hastane çıkışı alıyoruz valla şöyle 70-80 falan olsa belki

Günaydın kızlar. Hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarımızi kabul etsin. Herkes iyidir insallah.
Sağol canım amin iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Canım günaydın. Geçmiş olsun öncelikle. Bana da sıkıntılı bir durum gibi gelmedi. İlk kızımda ilişki sonrası bir kez kanamam olmuştu benim hem de baya bildiğin kırmızı. 10 gün ilişkiyi yasaklamıştı ilaç falan da vermemişti yat da dememişti. Bir daha da yaşamamıştım. Korkma hiç, eğer çok sıkıntılı bir durum olsa eve yollamazdı zaten.

Sağol canım benim içim rahatladı. Şuan kahverengi şekilde geliyor. Aslında aradım doktoru öne alabilir miyiz diye ama bugün 20.30a kadar doluymuş yarın gidicem artık 11 de

Plesantan asagida miydi canm plesantadan kaynaklı olabilir kanama uzan bence dinlen sakin tuvalet dışında bir yere çıkma doktorunuda aramısın eğer acil olsa hemen gel derdi.

Plesantan asagida miydi canm plesantadan kaynaklı olabilir kanama uzan bence dinlen sakin tuvalet dışında bir yere çıkma doktorunu da ara sor
Öyle birsey demediler ama bilmiyorum ki. Şuan kahvengi seklinde geliyor. Doktorum randevu da gelirsin dedi. Ben yine bugün aradım randevu için ama 20.30 a kadar doluymuş bebek hareket ettiği içinde rahatladım biraz inşallah sıkıntı yoktur

Sağol canım benim içim rahatladı. Şuan kahverengi şekilde geliyor. Aslında aradım doktoru öne alabilir miyiz diye ama bugün 20.30a kadar doluymuş yarın gidicem artık 11 de
Çok özür dilerim ama ben olsam doktoru değiştirirdim ne kadar masum olarak gelse de bu bi kanama sonuçta randevun olmasa bile seninle şuan ilgilenmicek içini rahatlatmıcak ne zaman yapıcak sıradan bi randevu doktoru her yerde var zaten sen istemeden o seni çağırıp durumuna bakmalıydı çok kızıyorum böyle umursamaz doktorlara

Selam arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bende normal olarak Mart annesiyim ama doktor bir sorun çıkmazsa şubatta bebeği alacağını söyledi riske atmamak için. 7,5 ay önce 31 hf prematüre bebeğim doğdu. 3 ay sonra korunurken hamile kaldım. Daha önce ki gebeliğimde gelişme geriliği vardı ayrıntılı ultrasonda çentik olarak belli olmuştu şimdi dua ediyorum bir sorun çıkmaması için. Bu arada 26 şubat Doğum günüm inşallah o gün doğar bebeğim

Haklısın aslında. Benim ilk kanama geldiğinde saat gece 10du aradım. Hemen acile git dedi. Orda da aradılar doktorumu bilgi verdiler. Doktorumda dinlensin zaten cumartesi randevumuz var dedi. Ama ben bugün sekreterini aradım öne alabilir miyiz diye. Doktorumu arasam gel derdi galiba ama emin değilim. Ege üniversitesi hastanesinde profesör doktor ayrıca muayenesi var. Biraz çekiniyorum doktordan ama işinin ehli diyorlar bi sürü ödüller almıs ama soğuk bi adam.

çekinme canım kafana takılıyorsa ara git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…