2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım doktorun kim merak ettim bir de sen ege demi takip ediliyorsun özel muaynehanede mi ?

Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini

bunu instagramda gördüm çok beğendim fiyat ney tahmin edin kıza çeyizlik yapsam daha iyi
Neymiş kız bu böyle çeyizlik fıyatına

Kizlar lahusa geceliklerinin bedenlerini nasıl alacaksınız suanki bedenime gore mi alsam Bilemedim tecrubeli annisler yardimlarinizi bekliyorum

O fiyata hastane çıkışı alıyoruz valla şöyle 70-80 falan olsa belki

Sağol canım amin iyiyiz çok şükür sen nasılsın
İyi cnm bebisten tekme bekliyordum çok şükür başladı kızım dün eşim ilk kez hissetti elini koydugunda. Gerçekten çok güzel bi duyguymus. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bu aradaen ucuz bebe market diye bi site var bi arkadas siparis vermişti ürünleri beğendim. Bende verdim bugün ptesi salı elinizde olur dediler. İsterseniz sizde bakın Kizlar . Fiyatları uygun ve kapıda ödeme de var ayrıca.

Maşallah kuzuya Evet o siteyi biliyorum bakmıştım bi ara baya uygundu

Kizlar lahusa geceliklerinin bedenlerini nasıl alacaksınız suanki bedenime gore mi alsam Bilemedim tecrubeli annisler yardimlarinizi bekliyorum
gidişattan azçok ne kadar kilo alacağını anlarsın aslında. ben 1. de bol almıştım zaten dar şeyler beni bunaltıyo rahat etmiştim . zaten 6. aya girdik 3 ayımız kaldı neredeyse.şimdi ki bedeninde 1 büyüğünü al bence

Aynen bende senle ayni fikirdeyim canım.

O ne öyle yaw, o fiyata 4-5 tane 10 lu hastane çıkışı oluyor. Bu arada ben de bakıyorum her gün internetten, ama henüz alışverişe başlamadım. 24. haftayı bitireyim diyorum... Bunu çok beğendim organik 10 parça nasıl kızlar?

Oh ohh maşallah o fiyata beşik alırız canım

Ya çok şirin Kız bebeğin kıyafetleri çok tatlı oluyor ya canım çekiyor vallahi

O siteye bende çok baktım ama uygun olunca sanki ürünler iyi değilmiş gibi bir düşünce kapladı içimİ
Sizede kargo gelince ürünlerin kalitesi hakkında bilgi verirsiniz dimi

canım öncelikle yapacağın şey alanında iyi güvenilir bi doktora daha gitmen,bakalım o ne diyecek..dualarimda seninle umarım önemsiz birşeydir

tam da sağ kasığımda böyle hafif bi sizi war , sebebini bulursan hbr et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…