- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.801
canım doktorun kim merak ettim bir de sen ege demi takip ediliyorsun özel muaynehanede mi ?Haklısın aslında. Benim ilk kanama geldiğinde saat gece 10du aradım. Hemen acile git dedi. Orda da aradılar doktorumu bilgi verdiler. Doktorumda dinlensin zaten cumartesi randevumuz var dedi. Ama ben bugün sekreterini aradım öne alabilir miyiz diye. Doktorumu arasam gel derdi galiba ama emin değilim. Ege üniversitesi hastanesinde profesör doktor ayrıca muayenesi var. Biraz çekiniyorum doktordan ama işinin ehli diyorlar bi sürü ödüller almıs ama soğuk bi adam.
Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişiniSelam arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Bende normal olarak Mart annesiyim ama doktor bir sorun çıkmazsa şubatta bebeği alacağını söyledi riske atmamak için. 7,5 ay önce 31 hf prematüre bebeğim doğdu. 3 ay sonra korunurken hamile kaldım. Daha önce ki gebeliğimde gelişme geriliği vardı ayrıntılı ultrasonda çentik olarak belli olmuştu şimdi dua ediyorum bir sorun çıkmaması için. Bu arada 26 şubat Doğum günüm inşallah o gün doğar bebeğim
Neymiş kız bu böyle çeyizlik fıyatınabunu instagramda gördüm çok beğendim fiyat ney tahmin edin kıza çeyizlik yapsam daha iyi
İyi cnm bebisten tekme bekliyordum çok şükür başladı kızımO fiyata hastane çıkışı alıyoruz vallaşöyle 70-80 falan olsa belki
Sağol canım amin iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Maşallah kuzuyaİyi cnm bebisten tekme bekliyordum çok şükür başladı kızımdün eşim ilk kez hissetti elini koydugunda. Gerçekten çok güzel bi duyguymus. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bu aradaen ucuz bebe market diye bi site var bi arkadas siparis vermişti ürünleri beğendim. Bende verdim bugün ptesi salı elinizde olur dediler. İsterseniz sizde bakın Kizlar . Fiyatları uygun ve kapıda ödeme de var ayrıca.
500 tl canimCanım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini
Neymiş kız bu böyle çeyizlik fıyatına
Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini
Neymiş kız bu böyle çeyizlik fıyatına
son 3 ayda kilo alimina bagli canım ben suan giyiyorum lohusaliklarimi esnek oluyor zatenKizlar lahusa geceliklerinin bedenlerini nasıl alacaksınız suanki bedenime gore mi alsam Bilemedim tecrubeli annisler yardimlarinizi bekliyorum
gidişattan azçok ne kadar kilo alacağını anlarsın aslında. ben 1. de bol almıştım zaten dar şeyler beni bunaltıyo rahat etmiştim . zaten 6. aya girdik 3 ayımız kaldı neredeyse.şimdi ki bedeninde 1 büyüğünü al benceKizlar lahusa geceliklerinin bedenlerini nasıl alacaksınız suanki bedenime gore mi alsam Bilemedim tecrubeli annisler yardimlarinizi bekliyorum
S beden banada oluyor suan ama M alsam daha iyi olur diye dusunuyorum bendeson 3 ayda kilo alimina bagli canım ben suan giyiyorum lohusaliklarimi esnek oluyor zaten
Aynen bende senle ayni fikirdeyim canım.gidişattan azçok ne kadar kilo alacağını anlarsın aslında. ben 1. de bol almıştım zaten dar şeyler beni bunaltıyo rahat etmiştim . zaten 6. aya girdik 3 ayımız kaldı neredeyse.şimdi ki bedeninde 1 büyüğünü al bence
O ne öyle yaw, o fiyata 4-5 tane 10 lu hastane çıkışı oluyor.500 tl canim
Oh ohh maşallah500 tl canim
Ya çok şirinO ne öyle yaw, o fiyata 4-5 tane 10 lu hastane çıkışı oluyor.Bu arada ben de bakıyorum her gün internetten, ama henüz alışverişe başlamadım. 24. haftayı bitireyim diyorum... Bunu çok beğendim organik 10 parça nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 2201048 Eki Görüntüle 2201049
O siteye bende çok baktım ama uygun olunca sanki ürünler iyi değilmiş gibi bir düşünce kapladı içimİİyi cnm bebisten tekme bekliyordum çok şükür başladı kızımdün eşim ilk kez hissetti elini koydugunda. Gerçekten çok güzel bi duyguymus. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bu aradaen ucuz bebe market diye bi site var bi arkadas siparis vermişti ürünleri beğendim. Bende verdim bugün ptesi salı elinizde olur dediler. İsterseniz sizde bakın Kizlar . Fiyatları uygun ve kapıda ödeme de var ayrıca.
hayirlisi olsun hakkimizdada bende o gün olsa ne güzel olur diye dusunmustumValla tecrübeli olmak ayrı bir güzel sizin sayenizde bizde nasipleniyoruz
Bakalım valla canım belli mi olur suan ayni gün gibi duruyor. Bakarsin ayni gün doğarlar ben 14 şubatta doğurmak istiyorum aslinda
canım öncelikle yapacağın şey alanında iyi güvenilir bi doktora daha gitmen,bakalım o ne diyecek..dualarimda seninle umarım önemsiz birşeydirKizlar bende haberler pek iyi degil. Detayli ultrasonda sag bobrekte buyume ve sag karincikta parlama tespit edildi. Sonucu doktoruma goturunce ikisinin birlikte olmasi akla down sendromunu getiriyor dedi. Hekim olarak soylemek zorunda oldugum icin amniyosentez yaptirmani oneriyorum dedi, ama bunu risk gordugum icin degil soylemek durumunda oldugum icin soyluyorum dedi. Bana kalirsa saglikli bir bebek olma ihtimali cok daha yuksek dedi. Bobrekteki buyukluk cok minik dedi. Bilmiyorum artik cok moralim bozuldu tabi dogal olarak. Ikisinden birisi olsaydi gecebilir diye dusunerek kendimi teselli ederdim bu kadar kafama takmazdim ama, ikisi birden olunca canim cok sikildi anliyacaginiz.
tam da sağ kasığımda böyle hafif bi sizi war , sebebini bulursan hbr et cnmKızlar iyi akşamlar,Nasılsıniz ?
Benim sağ kasığımda bir acı mı desem, batma mı desem ağrı gibi bir his var 3-4 gündür .neden olur sizce?iki gün önce ağrı kesiciiçtim gece,sabaha hafiflemiş gibiydi ama şimdi tekrar arttı.
Haftaya kadar beklesem mi yoksa hemen mi gitsem karar veremedim.
Ayakta kalmaktan falan mıdır sizce? Şimdi gün sonu olunca belki epey rahatsız ediyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?