2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canlar yeni bir yer keşfettim müslin battaniye bakarken İntaşlar Kumaşlar diye bi site çeşit çeşit ürün var müslinin metresi 25 lira ilgilenenlere duyurulur ben çok beğendim kapıda ödemesi de var

O siteye bende çok baktım ama uygun olunca sanki ürünler iyi değilmiş gibi bir düşünce kapladı içimİ
Sizede kargo gelince ürünlerin kalitesi hakkında bilgi verirsiniz dimi
Tabiki cnm ürünler gelince burdan resmini de atarım . Kumaş dokusu hakkında da yazarim . Bnde bi arkadasta gördüm bebeğine giydirmisti gayet iyiydi kumaşı falan. Bakalım bende ilk kez siparis verdim. Olmadı iade edebilirim yada yerine başka bişeyler alabilirim diye düşünüyorum.

Canlar yeni bir yer keşfettim müslin battaniye bakarken İntaşlar Kumaşlar diye bi site çeşit çeşit ürün var müslinin metresi 25 lira ilgilenenlere duyurulur ben çok beğendim kapıda ödemesi de var
Cnm ben kislik pamuklu battaniye ve 2 tane penye battaniye aldım. Müslin olunca ne oluyor anlamadım kusura bakma ilk bebek olunca cahilim bu konuda

Cnm ben kislik pamuklu battaniye ve 2 tane penye battaniye aldım. Müslin olunca ne oluyor anlamadım kusura bakma ilk bebek olunca cahilim bu konuda
Daha ince bi kumaş canım ister battaniye yap ister ağız bezi ister banyo sonrası kurulama bezi ya da pusetin üstüne örtü vs gibi çok amaçlı bişey özellikle yazın çok iyi oluyor uyurken üstüne örtüyorsun terletmiyor fazla teri çok rahat çekiyor

Kizlar sunlara bakar misiniz sizce hangisi ?
Bende 1 ve 2 yi beğendim canım

Anladım cnm tsk ederim. Sizin gibi tecrübeli anneler olunca bizde bu durumda sizlerden öğreniyoruz sansliyiz sanırım

Kızlar bende 9adet citcit atlet 5uzun kol citcit 16 tek ust 7tane corapsiz alt 12 çoraplı alt 3 tane zıbın penye ve örgü yelekler bi suru corap ve şapka onluk var set almak istemiyorum ihtiyacim yok avent in emzik biberon var normal alt üst alirsam bi iki tane yeterli galiba teyzem de vericek biraz nevresim takımımız bez ve benim ihtiyaçlar eksik bende sadece hasta bezi var :)

Ben daha kendi eksiklerime hiç bakmadım ama ilk doğumdan kalma pijama takımım sapa sağlam duruyor bir tane uzun kollu alırım malum kış mevsimi emzirme atleti emzirme sütyeni alırım bi de depend alırım kesin olmazsa olmaz

E Bebekle aralarında aslında çok fazla fark Yok
Ama çok çeşit var o yüzden ilgimi çekti
Sende haber bekliyorum o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…