2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar lahusa geceliklerinin bedenlerini nasıl alacaksınız suanki bedenime gore mi alsam Bilemedim tecrubeli annisler yardimlarinizi bekliyorum

Canim lohusa pijamalari ayni hamile giyim gibi oluyor, normalde hangi beden giyiyorsan hamile ve lohusada da ayni beden alicaksin, tabi cok anormal asiri kilo almadiysan. Normalde S beden giyiyorsan M beden cok bol gelebilir.

canım öncelikle yapacağın şey alanında iyi güvenilir bi doktora daha gitmen,bakalım o ne diyecek..dualarimda seninle umarım önemsiz birşeydir

Canim cok tesekkur ederim. Ayrintiliya gittigim uzman aslinda Ankara'da sayili uzmanlardan. Onumuzdeki hafta fetal eko cektirip tekrar doktoruma bi gidicem. Onun sonucuna gore de baska bir perinatoloji uzmanina da gorunmeyi dusunuyorum bakalim.

Canlar yeni bir yer keşfettim müslin battaniye bakarken İntaşlar Kumaşlar diye bi site çeşit çeşit ürün var müslinin metresi 25 lira ilgilenenlere duyurulur ben çok beğendim kapıda ödemesi de var

Canim intaşlardan aldiginin kenarlarini dikmen lazim ama.

Canım gittiğin Dr o değilse, ikinci bir görüş olarak Prof. Dr. Aydan Biri yi çok tavsiye ederim. Benim Dr um.

Herkes ne güzel alışveriş yapıyor. Güle güle giyin, giydirin kızlar.
Benim ilk hamilelik ve doğumdan hem kızıma hem kendime dünya kadar şey olduğundan, başka hamilelik de düşünmediğim için ne varsa onları kullanıyorum ve kullanacağım. Yeni kızıma da evde olanların üstüne çok şey almam çünkü ilk kızıma o kadar çok almışız ki bir değil 2 çocuk daha büyütür yani. Kıyafet olarak tabi bu dediklerim. Sütüm olursa biberon falan gibi şeyler uzun bir süre lazım olmayacak zaten. Göğüs ucu kremi, şampuan, bez ıvır zıvır lazım bize. Hem ben almasam da sizinkilere bakmak hoş oluyor, paylaşın böyle:)
Yeni bebişe bir beşik alayım diyorum şöyle uzun kullanabileceği çünkü ilk kızımın odası takım, büyüyen beşiğini kızıma yatak yaptık şu an. Yeni gelen bebiciğe yatacak yer yok

E Bebekle aralarında aslında çok fazla fark Yok
Ama çok çeşit var o yüzden ilgimi çekti
Sende haber bekliyorum o zaman :)
E bebek den de ufak bişeyler aldım cnm ama Bn nerde neyi beğenirsem öyle alıyorum herseyi aynı yerden almadım. Ürünler gelince atarım bnde çok merak ediyorum

Canım gittiğin Dr o değilse, ikinci bir görüş olarak Prof. Dr. Aydan Biri yi çok tavsiye ederim. Benim Dr um.

Aslinda basta Aydan hocaya randevu almistim. Ama kendisini pek sevemedigim icin o kadar para verip ona gitmek istemedim, Ali Ipek var bir de ona gittim ben de. Zaten uc isim oneriliyor Ankara'da; Aydan Biri, Ali Ipek, Eyup Ekici.

Günaydın canım büyüyen beşikten memnun kaldın mı? Bizde bebek odası alıcaz da inşallah her kafadan bi ses çıkıyor kimi çok memnun kimi kullanışlı değil diyor

Günaydın canım büyüyen beşikten memnun kaldın mı? Bizde bebek odası alıcaz da inşallah her kafadan bi ses çıkıyor kimi çok memnun kimi kullanışlı değil diyor

Günaydın
Neye istinaden kullanışsız diyorlar canım anlayamadım. Önce beşik sonra yatak için ayrı ayrı masraf yapmanın nesi daha kullanışlıymış? Yanında çekmece ve dolap bölmesi, altında da 3 tane çekmece bölmesi var kızımın büyüyen yatağının ve dünyanın eşyasını toparlıyor. Ben kullanıyorum ve inan kullanışsız eşyaya uyuz olurum normal hayatımda da :) Emin ol çok rahat bir şey. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Canım ben bi tan ebebek den 30 liraya aldım.Geçen de kumaşçıdan bir metresini 20 lira aldım yıkayıp kenarlarını diktim daha uyguna geldi
Kumaşçılara da bakıcam canım burası küçük bir yer bakalım bulabilecek miyim

Aynen adaş ağız bezi yapmayı da düşünüyorum güzel kullanışlı olur

Günaydın kızlar,
Dün ayrıntılı ultrasonda girdim kızımın sağ kalp odaciklarindan birinin asimetriyi farkli cikti ve kismi aritmi bozuklugu var dedi dünyam karardı kendi doktoruma ulaşamadım henüz napacagimi hiç bilmiyorum nedemek oluyor napacagim beynim durdu..

Maşallah kizlar herseyiniz tamam 2. Cocuklarin avantaji iyikide varmis elinizde hersey suan cok pahali ufak tefek eksiklerinizi aldiniz mi doguma hazırsınız2.lere artik bizde öyle oluruz isallah

Bu konuyla ilgili bilgim yok ama bence doktorunla görüşmeden panik yapma. Umarim birsey yoktur ya da geçici bir durumdur. Allah kolaylık versin

Canım benim konuyla ilgili hiç bir fikrim yok inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına

Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…