- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.861
Geçmiş olsun canım ben tahmin etmiştim zaten plesanta diye. Sakin netten plesanta previa diye aratıp morelini bozma uzan dinlen 32.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var. Sonradan yukarı çıkıp normal dogum yapanlarda da var. Benim ilk oğlumda plesanta asagida oldugu icin sezeryan oldum ama Hiç kanamam olmamıştı bunda da ilk 4 ay ay kahverengi geldi şimdi şükür biraz yukarı cikmis plesanta.Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Günaydın kızlar,
Dün ayrıntılı ultrasonda girdim kızımın sağ kalp odaciklarindan birinin asimetriyi farkli cikti ve kismi aritmi bozuklugu var dedi dünyam karardı kendi doktoruma ulaşamadım henüz napacagimi hiç bilmiyorum nedemek oluyor napacagim beynim durdu..
Maşallah kizlar herseyiniz tamam 2. Cocuklarin avantaji iyikide varmis elinizde hersey suan cok pahali ufak tefek eksiklerinizi aldiniz mi doguma hazırsınız2.lere artik bizde öyle oluruz isallah
Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Günaydın kızlar bugün oğlumun küçüklerini çıkardım sari sarı lekeler olmuş bazısında onlar andık çıkar acaba? Birde oğlumun biberonlarini da saklamışım ama 7 yıllık biberon sizce hijyenik olur mu?
Geçmiş olsun canım ben tahmin etmiştim zaten plesanta diye. Sakin netten plesanta previa diye aratıp morelini bozma uzan dinlen 32.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var. Sonradan yukarı çıkıp normal dogum yapanlarda da var. Benim ilk oğlumda plesanta asagida oldugu icin sezeryan oldum ama Hiç kanamam olmamıştı bunda da ilk 4 ay ay kahverengi geldi şimdi şükür biraz yukarı cikmis plesanta.
Bol bol dinlenicem. İnşallah sorunsuz gecer bundan sonrasıCanım benim de hiç fikrim yok ama bazen bize çok korkunç gelen şeyler önemsiz olabiliyor ya da doğuma kadar normale dönebiliyor. Kendi doktoruna görüşmeden telaş yapma. Umarım her şey yolunda gider.
Valla tastamam dediğin gibi, 2. Çocuklar masrafsız oluyor derlerdi, öyle oluyormuş. Şahane bir şey, hele ki aynı cinsiyet olunca
Geçmiş olsun canım. Bazısının plasenta öyle biraz gezgin oluyor. Telaş yapma doktorunun önerilerine dikkat et sadece.
Sandık lekesi denen şeyden olduysa onları çıkarmanın yolu yok canım. Ben de 1 ay kala çıkarıp yıkayıp ütülerim. Umarım leke olmamıştır. Kızımdan benim de biberonlarım var ama ben onları kullanmicam, yenisini alcam.
Uç günumuz hastanede gecti canim bi suru kan aldilar 1ay sonra cikacak sonucu
Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Aynen cnm bende beyaz aldım. Herşey çok pahalı zaten büyüyen beşik tercih ettim. Ayrı ayrı masraf yapmanın bi anlamı yok. Bi arkadaşım da sepet besik verdi 6 ay onda yatar sonra mobilya olanda yatiririm diye düşünüyorum.
Cnm bnce biberon yenisini al. Baya zaman geçmiş çünkü. Hijyenik olacağını düşünmüyorum.Günaydın kızlar bugün oğlumun küçüklerini çıkardım sari sarı lekeler olmuş bazısında onlar andık çıkar acaba? Birde oğlumun biberonlarini da saklamışım ama 7 yıllık biberon sizce hijyenik olur mu?
Evet cnm sende benim gibi karmasayı sevmiyorsun. Sade ve şık olsun istedim. Odasına kelebekli krem pembe Yeşilli güzel bi hali aldık. Bide perde bakıcam. Onlar zaten yeterince renk katmış olcak diye düşünüyorum.T Tatprenses
Aynen dediğiniz gibi benimki de beyaz çok da hoş oluyor her şey ile uyumlu. Odada görüntü karmaşası olmuyor. Zaten çocuk odası hıncahınç dolu oluyor oyuncaktı eşyaydı, bir de mobilyalar desenli olunca gözümü çok yoruyor benim. Benim kızım 6 ay koynumda yattı mis mis, sonra bizim odadaydı beşiği oraya geçti, 1.5 yaş civarında kendi odasına geçti. 2.5 yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam ön kanadı çıkarıp 3 tarafı kapalı yatak gibi yattı, 3 yaşını geçiyordu büyük yatak yaptırdık, yatağı büyüttük ve artık normal insan gibi yatıyor
çok gecmis olsun canım dikkat et kendine az kaldi zamanlarimiz bol bil dinlen doktorun dedigi gibi. Saglik olduktan sobra sezaryan normal cok da fark etmez. sağlıcakla al kucağına işallah bebegini.Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah vakit cabuk geciyorCanim ins butun sonuclar tertemiz cikar. Rabb'im evlatlarimizla sinamasin, korktuklarimizdan esirgesin.
Canim cok gecmis olsun. Dinleniceksin artik yapacak bisey yok. Zaten surada ne kadar kaldi, su gibi gececek, saglicakla kucagina alacaksin ins yavrunu da.
Aynen hiç gözüm yok artık normal sezeryan yeterki sağlıkla gelsinde canımçok gecmis olsun canım dikkat et kendine az kaldi zamanlarimiz bol bil dinlen doktorun dedigi gibi. Saglik olduktan sobra sezaryan normal cok da fark etmez. sağlıcakla al kucağına işallah bebegini.
Canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem hurma yeme hurma doğumu kolaylaştırıyor açılma yapıyor doğum vakti yaklaşan kadınlar eskiden doğumu başlatmak için hurma yerlermiş hala daha yapan kadınlar var o yüzden kanaman olmuştur o yüzden aşağıya inmiştir dikkat et kuzum aman hiç bir şey yapma dinlenKızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Canım benim oğlumunda biberonu duruyor cam biberon sadece emzik kısmını değiştirmeyi düşünüyorum gerçi her ihtimale karşı yeni cam biberon alırımGünaydın kızlar bugün oğlumun küçüklerini çıkardım sari sarı lekeler olmuş bazısında onlar andık çıkar acaba? Birde oğlumun biberonlarini da saklamışım ama 7 yıllık biberon sizce hijyenik olur mu?
En ideal zamanlar da geçmiş odasınaT Tatprenses
Aynen dediğiniz gibi benimki de beyaz çok da hoş oluyor her şey ile uyumlu. Odada görüntü karmaşası olmuyor. Zaten çocuk odası hıncahınç dolu oluyor oyuncaktı eşyaydı, bir de mobilyalar desenli olunca gözümü çok yoruyor benim. Benim kızım 6 ay koynumda yattı mis mis, sonra bizim odadaydı beşiği oraya geçti, 1.5 yaş civarında kendi odasına geçti. 2.5 yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam ön kanadı çıkarıp 3 tarafı kapalı yatak gibi yattı, 3 yaşını geçiyordu büyük yatak yaptırdık, yatağı büyüttük ve artık normal insan gibi yatıyor
Canım karnın büyüdükçe öne doğru eğilim oluyor haliyle beline de yük binmiş oluyor karnın büyüdükçe olur canım bel ağrın çok ayakta kalmamaya çalışilk hamileliginden tecrübeli annelere bi sorum olcak;benim 2 gundur bel agrim war artik 23.haftamdayim ;bu ağrılar 2 gündür kendimi yordugumdan mi yoksa bu aydan sonra bel ağrıları mi başlıyor bilemedim,uzaninca geciyo
Canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem hurma yeme hurma doğumu kolaylaştırıyor açılma yapıyor doğum vakti yaklaşan kadınlar eskiden doğumu başlatmak için hurma yerlermiş hala daha yapan kadınlar var o yüzden kanaman olmuştur o yüzden aşağıya inmiştir dikkat et kuzum aman hiç bir şey yapma dinlen
Canım benim oğlumunda biberonu duruyor cam biberon sadece emzik kısmını değiştirmeyi düşünüyorum gerçi her ihtimale karşı yeni cam biberon alırım
En ideal zamanlar da geçmiş odasına
Sağol canım benim aynen yemem bi daha bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?