2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun canım ben tahmin etmiştim zaten plesanta diye. Sakin netten plesanta previa diye aratıp morelini bozma uzan dinlen 32.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var. Sonradan yukarı çıkıp normal dogum yapanlarda da var. Benim ilk oğlumda plesanta asagida oldugu icin sezeryan oldum ama Hiç kanamam olmamıştı bunda da ilk 4 ay ay kahverengi geldi şimdi şükür biraz yukarı cikmis plesanta.

Canım benim de hiç fikrim yok ama bazen bize çok korkunç gelen şeyler önemsiz olabiliyor ya da doğuma kadar normale dönebiliyor. Kendi doktoruna görüşmeden telaş yapma. Umarım her şey yolunda gider.

Maşallah kizlar herseyiniz tamam 2. Cocuklarin avantaji iyikide varmis elinizde hersey suan cok pahali ufak tefek eksiklerinizi aldiniz mi doguma hazırsınız2.lere artik bizde öyle oluruz isallah

Valla tastamam dediğin gibi, 2. Çocuklar masrafsız oluyor derlerdi, öyle oluyormuş. Şahane bir şey, hele ki aynı cinsiyet olunca

Geçmiş olsun canım. Bazısının plasenta öyle biraz gezgin oluyor. Telaş yapma doktorunun önerilerine dikkat et sadece.

Sandık lekesi denen şeyden olduysa onları çıkarmanın yolu yok canım. Ben de 1 ay kala çıkarıp yıkayıp ütülerim. Umarım leke olmamıştır. Kızımdan benim de biberonlarım var ama ben onları kullanmicam, yenisini alcam.

Bol bol dinlenicem. İnşallah sorunsuz gecer bundan sonrası

Uç günumuz hastanede gecti canim bi suru kan aldilar 1ay sonra cikacak sonucu

Canim ins butun sonuclar tertemiz cikar. Rabb'im evlatlarimizla sinamasin, korktuklarimizdan esirgesin.

Canim cok gecmis olsun. Dinleniceksin artik yapacak bisey yok. Zaten surada ne kadar kaldi, su gibi gececek, saglicakla kucagina alacaksin ins yavrunu da.

T Tatprenses
Aynen dediğiniz gibi benimki de beyaz çok da hoş oluyor her şey ile uyumlu. Odada görüntü karmaşası olmuyor. Zaten çocuk odası hıncahınç dolu oluyor oyuncaktı eşyaydı, bir de mobilyalar desenli olunca gözümü çok yoruyor benim. Benim kızım 6 ay koynumda yattı mis mis, sonra bizim odadaydı beşiği oraya geçti, 1.5 yaş civarında kendi odasına geçti. 2.5 yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam ön kanadı çıkarıp 3 tarafı kapalı yatak gibi yattı, 3 yaşını geçiyordu büyük yatak yaptırdık, yatağı büyüttük ve artık normal insan gibi yatıyor

Cnm bnce biberon yenisini al. Baya zaman geçmiş çünkü. Hijyenik olacağını düşünmüyorum.

Evet cnm sende benim gibi karmasayı sevmiyorsun. Sade ve şık olsun istedim. Odasına kelebekli krem pembe Yeşilli güzel bi hali aldık. Bide perde bakıcam. Onlar zaten yeterince renk katmış olcak diye düşünüyorum.

çok gecmis olsun canım dikkat et kendine az kaldi zamanlarimiz bol bil dinlen doktorun dedigi gibi. Saglik olduktan sobra sezaryan normal cok da fark etmez. sağlıcakla al kucağına işallah bebegini.

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah vakit cabuk geciyor

Kızlar dr um uzun dediğinin dışına cikmayalım bazı şeyleri çok araştırmak da iyi olmuyor daha çok kafaya takıyor insan. İnş bebeklerimizi sağ salim kucagimiza aliriz hepimiz. Bizim durumumuz hassas olduğu için doguma kadar dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun sana tavsiyem hurma yeme hurma doğumu kolaylaştırıyor açılma yapıyor doğum vakti yaklaşan kadınlar eskiden doğumu başlatmak için hurma yerlermiş hala daha yapan kadınlar var o yüzden kanaman olmuştur o yüzden aşağıya inmiştir dikkat et kuzum aman hiç bir şey yapma dinlen

Canım benim oğlumunda biberonu duruyor cam biberon sadece emzik kısmını değiştirmeyi düşünüyorum gerçi her ihtimale karşı yeni cam biberon alırım

En ideal zamanlar da geçmiş odasına

ilk hamileliginden tecrübeli annelere bi sorum olcak;benim 2 gundur bel agrim war artik 23.haftamdayim ;bu ağrılar 2 gündür kendimi yordugumdan mi yoksa bu aydan sonra bel ağrıları mi başlıyor bilemedim,uzaninca geciyo
Canım karnın büyüdükçe öne doğru eğilim oluyor haliyle beline de yük binmiş oluyor karnın büyüdükçe olur canım bel ağrın çok ayakta kalmamaya çalış

Sağol canım benim aynen yemem bi daha bilmiyordum

En ideal zamanlar da geçmiş odasına

Yatak odasının mobilyalarını değiştirmiştik ve kızımın koca beşiğine yer kalmadığı için postalamıştık aslında onu odasına. Zaten düşünüyorduk o da sebebi olmuştu çünkü gece biz sağdan sola dönerken yorganımızın sesinden bile rahatsız olup uyanır olmuştu

Sağol canım benim aynen yemem bi daha bilmiyordum

Canım ben de arada atıyorum ağzıma bir tane ama çok abartmadan. Sen fazla mı yedin acaba? İlk kızımda son zamanlarda bol bol yemiştim normal doğum için ve yararı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…