- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.881
Valla çok yedim günde 5 tane falanYatak odasının mobilyalarını değiştirmiştik ve kızımın koca beşiğine yer kalmadığı için postalamıştık aslında onu odasına. Zaten düşünüyorduk o da sebebi olmuştu çünkü gece biz sağdan sola dönerken yorganımızın sesinden bile rahatsız olup uyanır olmuştu
Canım ben de arada atıyorum ağzıma bir tane ama çok abartmadan. Sen fazla mı yedin acaba? İlk kızımda son zamanlarda bol bol yemiştim normal doğum için ve yararı olduğunu düşünüyorum.
Canım önümüzdeki hafta olucam sadece muayene ücreti vericem 80₺Merhaba. Özel hastanede seker yuklemesi testi yaptıran var mi? Sgkli olan icin ucretleri ne kadar acaba?
Maşallah canım bebekler çok hareketli seninki baş aşağı durmuş eski haline geri döner canım doktor o yüzden bir şey dememiştirKızlar bugun dr kontrolum vardı bebeğin kilosu 510 gr haftasiyla uyumlu cikiyor onde ya da geride değil yanliz başaşagi dönmüş sizce erken mi dr sorun gormedi normal karsıladi bi de şeker yuklemesi yapalim dedi ben de evde ölçuyorum dedim açlik tokluk 90 ya da 100 lerde cikiyor dedim ozman gerek yok dedi ayrıca re genesis diye bir multivitamine basladik balik.yağı iceriyormuş
aile hekimliğinde yaptırdım doktoruma göturucem eğer yüksek fiyat söylerlerse sende öyle yaparsınMerhaba. Özel hastanede seker yuklemesi testi yaptıran var mi? Sgkli olan icin ucretleri ne kadar acaba?
Benım gittiğim hastane 220 lira aldı canım, eğer dr un baska hastanedense yanı dr suz test yaptıracaksan 440 lıra dedıler.Merhaba. Özel hastanede seker yuklemesi testi yaptıran var mi? Sgkli olan icin ucretleri ne kadar acaba?
Regenesis Max ı bende kullanıyorum canımKızlar bugun dr kontrolum vardı bebeğin kilosu 510 gr haftasiyla uyumlu cikiyor onde ya da geride değil yanliz başaşagi dönmüş sizce erken mi dr sorun gormedi normal karsıladi bi de şeker yuklemesi yapalim dedi ben de evde ölçuyorum dedim açlik tokluk 90 ya da 100 lerde cikiyor dedim ozman gerek yok dedi ayrıca re genesis diye bir multivitamine basladik balik.yağı iceriyormuş
Kızlar bugun dr kontrolum vardı bebeğin kilosu 510 gr haftasiyla uyumlu cikiyor onde ya da geride değil yanliz başaşagi dönmüş sizce erken mi dr sorun gormedi normal karsıladi bi de şeker yuklemesi yapalim dedi ben de evde ölçuyorum dedim açlik tokluk 90 ya da 100 lerde cikiyor dedim ozman gerek yok dedi ayrıca re genesis diye bir multivitamine basladik balik.yağı iceriyormuş
Valla çok yedim günde 5 tane falan
Hangi hastanede yaptirmistiniz?Benım gittiğim hastane 220 lira aldı canım, eğer dr un baska hastanedense yanı dr suz test yaptıracaksan 440 lıra dedıler.
Yok korktum artık ağzıma sürmem :)Canım 22. Haftada ayrıntılıda doktor bana da başı aşağıda demişti. Ben sormuştum çünkü duruşunu. Sorun yaratır mı dediğimde 'hayır bir sorun değil çünkü yeri bol olduğu için bu haftalarda her tarafa döner' demişti. Bu haftalarda öyle güçlü vuruyor ki eli mi ayağı mı ayırt edebiliyorum zaten. Kafası solda ayakları sağda bu ara mesela.
Canım ne yaptın sen, o miktar doğum olsun diye yenen miktar :) ara sıra ye ve 1 taneyi geçme.
Peki ac mi iciyosun tok mu bir de dr enerji sagliycak sana dedi ve son olarak istahini actı mi ?cok soru sordumRegenesis Max ı bende kullanıyorum canım
Ayy bunu duyduguma cok sevindim ne yalan soyliym biraz evham yapmıştım rahatladimCanım 22. Haftada ayrıntılıda doktor bana da başı aşağıda demişti. Ben sormuştum çünkü duruşunu. Sorun yaratır mı dediğimde 'hayır bir sorun değil çünkü yeri bol olduğu için bu haftalarda her tarafa döner' demişti. Bu haftalarda öyle güçlü vuruyor ki eli mi ayağı mı ayırt edebiliyorum zaten. Kafası solda ayakları sağda bu ara mesela.
Canım ne yaptın sen, o miktar doğum olsun diye yenen miktar :) ara sıra ye ve 1 taneyi geçme.
:)Maşallah kizlar herseyiniz tamam 2. Cocuklarin avantaji iyikide varmis elinizde hersey suan cok pahali ufak tefek eksiklerinizi aldiniz mi doguma hazırsınız2.lere artik bizde öyle oluruz isallah
Canim hurma kaslarda açılma yapıyor die biliyorum ben yeme bencede bebegin sağlıkla gelsin de sezeryan normal farketmez uzan bol bol insallah saglicakla gelir yavruKızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Amin canim sagolasin ya bakıyorum bazi değerler olmasi gereken alt limitin altinda bazısı üstüne limitin üstünde internet den araştırınca hemen otur ağla ama doktor da öyle demiyor bu değerler iyi dedi bi tane kaldı o en önemlisi galiba bir ay sonra cikacak ve o iyi cikarsa takibe bile gerek yok dedi insallah iyi çıkar odaCanim ins butun sonuclar tertemiz cikar. Rabb'im evlatlarimizla sinamasin, korktuklarimizdan esirgesin.
Canim cok gecmis olsun. Dinleniceksin artik yapacak bisey yok. Zaten surada ne kadar kaldi, su gibi gececek, saglicakla kucagina alacaksin ins yavrunu da.
Benim ikinci ama ilkinde 9ay boyunca cektim o ağrıyı bunda sadece yorulunca biraz fazla is yapınca oluyor ve dinlenince geçiyor büyük ihtimal senin ki de oyle bebek büyüdüğü icin agirlik noktamiz gobek ve o da bi muddetten sonra belki ağrısı yapıyor ara ara dinlenmek lazim canmilk hamileliginden tecrübeli annelere bi sorum olcak;benim 2 gundur bel agrim war artik 23.haftamdayim ;bu ağrılar 2 gündür kendimi yordugumdan mi yoksa bu aydan sonra bel ağrıları mi başlıyor bilemedim,uzaninca geciyo
Valla bende ne alacagimi şaşırmış durumdayım:)darısı ikinciye diyelim o zaman ben ufaktan almaya başlamıştım bi baktim baya olmus bi iki takim alırsam yeterli sira bana geldi artik
Tok karnıma günde bir sefer alıyorum canım enerji sağlıyor evet hiç kendimi kötü hissetmiyorum onu içince gayet iyiyim iştah konusuna gelince valla bilemedim ki iştahım gayet iyi durumda ama ilaçtan mı yoksa hamilelikten mi bilemedim :))Peki ac mi iciyosun tok mu bir de dr enerji sagliycak sana dedi ve son olarak istahini actı mi ?cok soru sordum
Ayy bunu duyduguma cok sevindim ne yalan soyliym biraz evham yapmıştım rahatladim
Benim yaklaşık 1 buçuk aydır baya ağrım var yerimden kalkmaya bile zorlaniyorum bazen hatta yuruyemiyorum tutuluyorum komple. 15 gundur magnezyum kullanıyorum doktor önerisiyle 1 tane muz 1 tane sade soda içiyorum. Biraz daha iyiyim şimdilik. Normal bir durummuş. Sende doktoruna gidince magnezyum falan istersinilk hamileliginden tecrübeli annelere bi sorum olcak;benim 2 gundur bel agrim war artik 23.haftamdayim ;bu ağrılar 2 gündür kendimi yordugumdan mi yoksa bu aydan sonra bel ağrıları mi başlıyor bilemedim,uzaninca geciyo
Anladim canim ben gece yatmadan içeyim diyorum bakalim istah ds bu aylarda cok normal aslindaTok karnıma günde bir sefer alıyorum canım enerji sağlıyor evet hiç kendimi kötü hissetmiyorum onu içince gayet iyiyim iştah konusuna gelince valla bilemedim ki iştahım gayet iyi durumda ama ilaçtan mı yoksa hamilelikten mi bilemedim :))
İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini hayırlı olsunMerhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?