- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.901
yeterli bence bekle dogduktan sonra gerisini al canım gelisimine gore bakarsın bazı bebekler özellikle erkek bebekler çok hızlı uzuyor :)Valla bende ne alacagimi şaşırmış durumdayımTecrubesiz olunca genelde hoşuma giden seyleri alıyorum. Birde denk geldikce aliyorum birşeyler.Ama sanki eksikler bitmiyor da sürekli artiyor gibi. 5 tane tulum 4 tane citcitli badi 2 tane patikli alt pantolon,banyo havlusu 2 tanede hastane çıkışı var biri 10lu biri 5li. 3 battaniye aldım 1 tane ben örüyorum şimdilik.Ama herhalde en az 2 kati daha almam lazım kiyafet falan
Peki ac mi iciyosun tok mu bir de dr enerji sagliycak sana dedi ve son olarak istahini actı mi ?cok soru sordum
Ayy bunu duyduguma cok sevindim ne yalan soyliym biraz evham yapmıştım rahatladim
Amin canim sagolasin ya bakıyorum bazi değerler olmasi gereken alt limitin altinda bazısı üstüne limitin üstünde internet den araştırınca hemen otur ağla ama doktor da öyle demiyor bu değerler iyi dedi bi tane kaldı o en önemlisi galiba bir ay sonra cikacak ve o iyi cikarsa takibe bile gerek yok dedi insallah iyi çıkar oda
Valla bende ne alacagimi şaşırmış durumdayımTecrubesiz olunca genelde hoşuma giden seyleri alıyorum. Birde denk geldikce aliyorum birşeyler.Ama sanki eksikler bitmiyor da sürekli artiyor gibi. 5 tane tulum 4 tane citcitli badi 2 tane patikli alt pantolon,banyo havlusu 2 tanede hastane çıkışı var biri 10lu biri 5li. 3 battaniye aldım 1 tane ben örüyorum şimdilik.Ama herhalde en az 2 kati daha almam lazım kiyafet falan
Kuzum benim ya hatırlamam mı Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah dualarım seninle canımMerhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Erkek bebekler dahada hizli uzuyor persentildede boyle erkek degerleri farkli canim 3 aylikken 68 cmdik biz persentilde bu deger yok bile :) 6 aylikken 78 cm 1 yas bebek boyu o yuzden kiyafet konusunda bende büyüdükçe alicam belli olmuyor her yerde herseye ulasmak suan cok kolay zaten0 ay/1 ay grubu fazla alma canım bence de. 40 hafta dolduktan sonra doğarsa zaten 52-53 cm doğar en az. Zamanında bile doğsa ortalama 50 cm doğacak. Kız da olsa erkek de olsa bebekler ilk aylarda çok hızlı uzuyor. Benim kızım 50 cm doğdu, 3 aylıkken 62 cm'ydi. Chicco'dan 0 aylık dünyanın şeyini almışım taş gibi kaldı hepsi eskiyemeden. Çocuk ne kadar zaman 0 aylık kalacaksa işte bendeki de akıl
Şimdi yeni doğan kızıma hepsini giydircem, günde 3-5 değiştircem, nasıl olsa en fazla 1 ay giyecek. Direk 3 aylıklara geçiliyor zaten 40'ı çıkmadan.
Merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Ne güzelmiş rüyan bende geçende sapsarı mavi gözlü tombul bi bebek doğurmuştum :))gunaydin annisler. ruyamda 6.5 kilo bi kiz bebek doguryordum amanino kadar kolaydi ki bi de dogum,sanirm 2 dk surmedi. sonrasi tum ailemle birlikteydim,rahmetli babam bile vardi arabayi o kullaniyordu.sanki hic dogum yapmamis gibiydim,tertemizdim. bu kiz abisini dover valla diyordu herkes,masallah tosuncuktu :)
Ne güzelmiş rüyan bende geçende sapsarı mavi gözlü tombul bi bebek doğurmuştum :))
Hadi gözün aydın inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirir sağlıkla kucağına alırsın bebisiniMerhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
yeterli bence bekle dogduktan sonra gerisini al canım gelisimine gore bakarsın bazı bebekler özellikle erkek bebekler çok hızlı uzuyor :)
Ne biliyim gözüme az gibi geliyor zaten 3 tane tulumu 0-3 ay almışım. En azindan bir 40 gün giyecek kadar 2,3 tane daha tulumlu birşeyler alsam iyi olacak. Morhipoda suan cok guzel tulumlar var kendimi alamiyorum onlara bakmaktanErkek bebekler dahada hizli uzuyor persentildede boyle erkek degerleri farkli canim 3 aylikken 68 cmdik biz persentilde bu deger yok bile :) 6 aylikken 78 cm 1 yas bebek boyu o yuzden kiyafet konusunda bende büyüdükçe alicam belli olmuyor her yerde herseye ulasmak suan cok kolay zaten
gunaydin annisler. ruyamda 6.5 kilo bi kiz bebek doguryordum amanino kadar kolaydi ki bi de dogum,sanirm 2 dk surmedi. sonrasi tum ailemle birlikteydim,rahmetli babam bile vardi arabayi o kullaniyordu.sanki hic dogum yapmamis gibiydim,tertemizdim. bu kiz abisini dover valla diyordu herkes,masallah tosuncuktu :)
Masallah ne güzel rüyalar görmüşsünüz. Bende gecen tosuncuk bir bebek görmüştüm rüyamda.Ne güzelmiş rüyan bende geçende sapsarı mavi gözlü tombul bi bebek doğurmuştum :))
hic de aklima almiyorum dogumu,vs vs ama guzel bi ruyaydi gercekten. hayirlara ciksin :)Masallah ne güzel rüyalar görmüşsünüz. Bende gecen tosuncuk bir bebek görmüştüm rüyamda.
Erkek bebekler dahada hizli uzuyor persentildede boyle erkek degerleri farkli canim 3 aylikken 68 cmdik biz persentilde bu deger yok bile :) 6 aylikken 78 cm 1 yas bebek boyu o yuzden kiyafet konusunda bende büyüdükçe alicam belli olmuyor her yerde herseye ulasmak suan cok kolay zaten
gunaydin annisler. ruyamda 6.5 kilo bi kiz bebek doguryordum amanino kadar kolaydi ki bi de dogum,sanirm 2 dk surmedi. sonrasi tum ailemle birlikteydim,rahmetli babam bile vardi arabayi o kullaniyordu.sanki hic dogum yapmamis gibiydim,tertemizdim. bu kiz abisini dover valla diyordu herkes,masallah tosuncuktu :)
Özdilek sağlam oluyor bizim oğlanın battaniyesi de duruyor halaGünaydın kızlar bu yumuşak battaniyeyi Özdilekden 40 liraya aldım indirim var bi bakın isterseniz bi tanede alt açma örtüsü aldım 15 liraya sıvı geçirmiyor Özdilek ürünlerinden hep memnun kaldığım için yazdım
Cok üzüldüm cnm. Rabbim sana yeniden mucizesini göstermiş. İnş sorunsuz sağlıcakla kucaklarsin yavrunu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Gözün aydın canim hayırlı olsun bebisin sag saglim kucagina almak nasip olsun inşallahMerhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Çok güzelmiş battaniye baya var yeter diye düşünüyorum da alt acma için bakayım benden varsa onun resminj de atar misinGünaydın kızlar bu yumuşak battaniyeyi Özdilekden 40 liraya aldım indirim var bi bakın isterseniz bi tanede alt açma örtüsü aldım 15 liraya sıvı geçirmiyor Özdilek ürünlerinden hep memnun kaldığım için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?