2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yeterli bence bekle dogduktan sonra gerisini al canım gelisimine gore bakarsın bazı bebekler özellikle erkek bebekler çok hızlı uzuyor :)

Peki ac mi iciyosun tok mu bir de dr enerji sagliycak sana dedi ve son olarak istahini actı mi ?cok soru sordum
Ayy bunu duyduguma cok sevindim ne yalan soyliym biraz evham yapmıştım rahatladim

Rahat ol canım bak ben nasıl genişim

Aman diyim internetten araştırma. İlk kızıma hamileyken, 50'lik şeker yüklemesi sonucu şekerim 180 çıktı. Doktorum 'yüksek çıkmış biraz, 100'lüğü de yapalım' deyince az araştırayım dedim internetten, okuduğum şeylerden sonra oturup saatlerce ağladığımı hatırlıyorum (yazmak istemiyorum şimdi olur da bizden birinde gebelik şekeri çıkar da telaş yaptırırım boşuna diye). İnternette baş ağrısına baksan beyin tümörüne kadar götürüyor insanı. Sen doktoruna sor ve ona güven, güvenmiyorsan başka doktora git ama internette dolanma.

0 ay/1 ay grubu fazla alma canım bence de. 40 hafta dolduktan sonra doğarsa zaten 52-53 cm doğar en az. Zamanında bile doğsa ortalama 50 cm doğacak. Kız da olsa erkek de olsa bebekler ilk aylarda çok hızlı uzuyor. Benim kızım 50 cm doğdu, 3 aylıkken 62 cm'ydi. Chicco'dan 0 aylık dünyanın şeyini almışım taş gibi kaldı hepsi eskiyemeden. Çocuk ne kadar zaman 0 aylık kalacaksa işte bendeki de akıl
Şimdi yeni doğan kızıma hepsini giydircem, günde 3-5 değiştircem, nasıl olsa en fazla 1 ay giyecek. Direk 3 aylıklara geçiliyor zaten 40'ı çıkmadan.

Kuzum benim ya hatırlamam mı Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah dualarım seninle canım

Erkek bebekler dahada hizli uzuyor persentildede boyle erkek degerleri farkli canim 3 aylikken 68 cmdik biz persentilde bu deger yok bile :) 6 aylikken 78 cm 1 yas bebek boyu o yuzden kiyafet konusunda bende büyüdükçe alicam belli olmuyor her yerde herseye ulasmak suan cok kolay zaten

Evet evet ben de hatirladim, Allah saglikla kavustursun insaallah bebegine, cok ama cok sevindim

gunaydin annisler. ruyamda 6.5 kilo bi kiz bebek doguryordum amanin o kadar kolaydi ki bi de dogum,sanirm 2 dk surmedi. sonrasi tum ailemle birlikteydim,rahmetli babam bile vardi arabayi o kullaniyordu.sanki hic dogum yapmamis gibiydim,tertemizdim. bu kiz abisini dover valla diyordu herkes,masallah tosuncuktu :)

Ne güzelmiş rüyan bende geçende sapsarı mavi gözlü tombul bi bebek doğurmuştum :))

Hadi gözün aydın inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirir sağlıkla kucağına alırsın bebisini

yeterli bence bekle dogduktan sonra gerisini al canım gelisimine gore bakarsın bazı bebekler özellikle erkek bebekler çok hızlı uzuyor :)
Ne biliyim gözüme az gibi geliyor zaten 3 tane tulumu 0-3 ay almışım. En azindan bir 40 gün giyecek kadar 2,3 tane daha tulumlu birşeyler alsam iyi olacak. Morhipoda suan cok guzel tulumlar var kendimi alamiyorum onlara bakmaktan birde dogumda bebege şöyle bir kostüm bulursam almak istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-20-17-23-40_1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 67
Ne güzelmiş rüyan bende geçende sapsarı mavi gözlü tombul bi bebek doğurmuştum :))
Masallah ne güzel rüyalar görmüşsünüz. Bende gecen tosuncuk bir bebek görmüştüm rüyamda.

Biliyorum tabiki canım değerlerin farklı olduğunu, cetvelleri bile ayrı, erkekler normalde de zaten yetişkinlikte hayatında da daha uzun oluyor da ilk 1 yıl bakarsan çok aşırı fark atmıyorlar. 1 yaş için %50 kız çocukta 75 küsür erkekte 76 küsür cm. Yani illa ki genetik ile gelen bireysel farklar olur ama kızlar da erkekler de ilk 1 yılda benzer hızlarda uzuyor. Velhasıl ilk zamanlar için fazla kıyafet alınmasına bağlayalım konuyu

Ay maşallah ne güzel rüya. İnşallah kolaycacık doğurursun ama 6.5 kilo istiyor musun emin değilim

Günaydın kızlar bu yumuşak battaniyeyi Özdilekden 40 liraya aldım indirim var bi bakın isterseniz bi tanede alt açma örtüsü aldım 15 liraya sıvı geçirmiyor Özdilek ürünlerinden hep memnun kaldığım için yazdım

Eklentiler

• E4AC0B87-A3B2-44F7-BEE6-4D6327890EA1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 89
Cok üzüldüm cnm. Rabbim sana yeniden mucizesini göstermiş. İnş sorunsuz sağlıcakla kucaklarsin yavrunu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim. Umarım bu sefer geçen seferini unutturacak kadar rahat bir hamilelik geçirirsin.

Gözün aydın canim hayırlı olsun bebisin sag saglim kucagina almak nasip olsun inşallah

Çok güzelmiş battaniye baya var yeter diye düşünüyorum da alt acma için bakayım benden varsa onun resminj de atar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…