2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

3.5 kiloyu zor dogurdum haha

Selam kizlar anakucagi almayı düşünen var mi acaba? Ben bugün ilk defa hastane çıkışı aldim netten 5 li. 40 i çıkasıya kadar olan ihtiyaçlarını alsam yeter diye düşünüyorum. Daha sonrasını 40 iken de alırım. İhtiyaç listesi yapan var mi acaba kendine? Paylaşabilir mi? Nette olanlar gerçekten abartılmış listeler.

Valla bugün Kuzey’in kıyafetlerini çıkardım 7 tane takımı var bunların bi tanesi 10lu 3 tane 5li gerisi ikili takımlar yıkıcam inşallah çıkar yeni olarak bi tane 10lu 2 tane 5li aldım e bebekten banyo havlusunu aldım 6lı müslin ağız bezi indirimdeydi e bebekte onu da sipariş verdim geriye bol bol zıbın almak kalıyor 4 tane penye battaniyesi 1 tane yün battaniyesi var bi tane English Home da battaniye beğendim onu almayı düşünüyorum yeter sanırım zaten bi liste yapıp paylaşmayı düşünüyorum canım

Kız öyle deme, zayıf çocuk daha zor doğuyor. Çocuk az güçlü olacak ki sen doğurmaya çalışırken o da doğmaya çalışsın. Ama 6.5 biraz fazla tabi
cidden mi ya :)) katki yapiyor diyosun:)bu arada evet ya 6.5 kilo nedir yani hayatimda duymadim,en fazla ruyamda gorecegim duyacagim kilo :)

Valla cnm çok iyi olur liste paylaşırsan. Bende hiç 10 lü yok 7 yıl olunca aralarında yaş hepsini vermişim 3 4 adet alt üst var yelek battaniye var. Yenidoğan bez olarak ne almayı düşünüyorsun marka olarak

Aylar sonra birden aklıma geldi ve bak senin güzel haberini almak varmış. Allah sağ salim kavuştursun bebişine. Biz aynı zamanda gebeliği sonlandirmistik. Ben artık istemiyorum Allah sizinkilere sağlıklı sıhhatli ömürler versin. 3. Zaten sürpriz olmuştu ve sonlaninca da epey üzülmüştüm. Ama herşey nasip,nasibimizde yokmuş demek ki. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Çalışma hayatıyla çok zor geliyor

Kuzey de prima kullandım ama instagramda mühendisinoğlu diye biri var prima zararlı demiş başka bezlere de güvenemiyorum pişik yapar sızma yapar diye bilmiyorum valla ne yapıcam

cidden mi ya :)) katki yapiyor diyosun:)bu arada evet ya 6.5 kilo nedir yani hayatimda duymadim,en fazla ruyamda gorecegim duyacagim kilo :)

Tabi canım hiç duymadın mı doğum yapan herkes anlatır, benim de etrafımda kıyaslama şansım oluyor ara sıra. 2.5 kilo civarı doğanlar çok uzun sürüyor doğumları ve zor oluyor diye anlatıyorlar ama tabi böyle bir genelleme yapmak yanlış olabilir, kimseyi korkutmayalım:) Ama mantıken de güçlü çocuğun kolay doğması akla yatkın geliyor.

Yarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
Bozulmuş hissediyorum kendimi yaa hic böyle biseyi takacagim aklima gelmezdi gorumcelik dedikleri tabir mi simdi bu benim yaptığım b

Merhaba canım bi taraftan inanılmaz hak veriyorum sana yoğun çalışma hayatıyla bebek büyütmek çok zor haliyle ama sanki için hala buruk, belli olmaz bi haber daha verirsin bize sende belli mi olur? Allah diğer evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin inşallah.

Bence alınganlık falan değil seninki sen düşünmüşsün yanında olmak istemissin ben olsam bende bozulurdum. Ama neyse bosver sen takma salla gitsin iki canlısın

Arkadaşım, yaşını bilmiyorum büyük müsün benden küçük mü, büyüksen arkadaş, küçüksen abla tavsiyesi gibi al. Böyle durumlarda sonradan canını sıkacağına, kırmadan insanlara lafını söyle, sakınma boş yere. O arabada yer olmaz dediğinde 'ben zaten sadece yanında bulunmak için söylemiştim yoksa kuaförlük bir işim yok kendim hallederim zaten ben işimi.' deseydin o da anlardı senin niye öyle bir şey söylediğini. Görümcelik falan değil, gerekirse 2 sefer yapılır, gitmek isteyen götürülür. Olmuş artık, canını sıkma ama sonraki seferler için unutma her zaman lafını sakınan kendi üzülür. Sen konuş ki destursuz konuşmasın insanlar seninle

Kuzey de prima kullandım ama instagramda mühendisinoğlu diye biri var prima zararlı demiş başka bezlere de güvenemiyorum pişik yapar sızma yapar diye bilmiyorum valla ne yapıcam
Evet bende prima kullanmıştım ilk oğlumda ama bunda kullanmak istemiyorum iyi değil diyorlar. Sleepy diye bir marka varmış sanirim memnun olanlar varmis

hayır alınganlıkla alakası yok sen gayet güzel düşünmüşsün o ayıp etmiş,boşverrrr.

Ben canbebe kullanmistim yenidogan doneminde, cunku kizim minik dogmustu, en kucuk bez de oydu, genel olarak memnundum, sonra molfix aldim ondan da memnun kaldim, ama molfix ve canbebeyi az az kullandim, genel olarak huggies kullandim, en cok ondan memnun kaldim, hic sizdirma vs yasamadim, o da muhendisinoglu incelemesinde begenilmis, ama Turkiye piyasasindan cekilmis sanirim, cok uzuldum. Bu durumda molfix ve canbebe kullanirim artik, molfix daha ince yapili, canbebe daha kalin pofuduktu. Bunlar da muhendisinoglunda guvenli bulunmus.

Benim kizim 2620 gr dogdu. Suni sanciyla baslatildi dogumum suyum az oldugu icin. Toplamda 5 saat sanci cektim, 4 saati cok rahatti, son 1 saat siddetliydi. Dogumhaneye gecince de icerdeki toplam surem 10dkyi gecmedi. 3 ikinmada dogurdum diyebilirim.

Bence bozulmakta cok haklisin. Cok ayip etmis gelininiz. Ne demek yer olmaz. Bastan kendi kayebtmis bu tavriyla, bosver uzme kendini. Ben de @engteacher86 gibi dusunuyorum. Rahatsiz oldugun seyleri duzgun bir dille o anda soylemek en dogrusu.

Hazir gormusken yazayim.cnm bu tavsandan aldim.ben eminonunde 39 tl instagtamdanda havuzlu han yazarsan ordaki magazalarda var sipariste verebilirsin gidmezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…