- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.921
Biliyorum tabiki canım değerlerin farklı olduğunu, cetvelleri bile ayrı, erkekler normalde de zaten yetişkinlikte hayatında da daha uzun oluyor da ilk 1 yıl bakarsan çok aşırı fark atmıyorlar. 1 yaş için %50 kız çocukta 75 küsür erkekte 76 küsür cm. Yani illa ki genetik ile gelen bireysel farklar olur ama kızlar da erkekler de ilk 1 yılda benzer hızlarda uzuyor. Velhasıl ilk zamanlar için fazla kıyafet alınmasına bağlayalım konuyu
Ay maşallah ne güzel rüya. İnşallah kolaycacık doğurursun ama 6.5 kilo istiyor musun emin değilim
Valla bugün Kuzey’in kıyafetlerini çıkardım 7 tane takımı var bunların bi tanesi 10lu 3 tane 5li gerisi ikili takımlar yıkıcam inşallah çıkar yeni olarak bi tane 10lu 2 tane 5li aldım e bebekten banyo havlusunu aldım 6lı müslin ağız bezi indirimdeydi e bebekte onu da sipariş verdim geriye bol bol zıbın almak kalıyor 4 tane penye battaniyesi 1 tane yün battaniyesi var bi tane English Home da battaniye beğendim onu almayı düşünüyorum yeter sanırım zaten bi liste yapıp paylaşmayı düşünüyorum canımSelam kizlar anakucagi almayı düşünen var mi acaba? Ben bugün ilk defa hastane çıkışı aldim netten 5 li. 40 i çıkasıya kadar olan ihtiyaçlarını alsam yeter diye düşünüyorum. Daha sonrasını 40 iken de alırım. İhtiyaç listesi yapan var mi acaba kendine? Paylaşabilir mi? Nette olanlar gerçekten abartılmış listeler.
3.5 kiloyu zor dogurdum haha
cidden mi ya :)) katki yapiyor diyosun:)bu arada evet ya 6.5 kilo nedir yani hayatimda duymadim,en fazla ruyamda gorecegim duyacagim kilo :)Kız öyle deme, zayıf çocuk daha zor doğuyor. Çocuk az güçlü olacak ki sen doğurmaya çalışırken o da doğmaya çalışsın. Ama 6.5 biraz fazla tabi
Valla cnm çok iyi olur liste paylaşırsan. Bende hiç 10 lü yok 7 yıl olunca aralarında yaş hepsini vermişim 3 4 adet alt üst var yelek battaniye var. Yenidoğan bez olarak ne almayı düşünüyorsun marka olarakValla bugün Kuzey’in kıyafetlerini çıkardım 7 tane takımı var bunların bi tanesi 10lu 3 tane 5li gerisi ikili takımlar yıkıcam inşallah çıkar yeni olarak bi tane 10lu 2 tane 5li aldım e bebekten banyo havlusunu aldım 6lı müslin ağız bezi indirimdeydi e bebekte onu da sipariş verdim geriye bol bol zıbın almak kalıyor 4 tane penye battaniyesi 1 tane yün battaniyesi var bi tane English Home da battaniye beğendim onu almayı düşünüyorum yeter sanırım zaten bi liste yapıp paylaşmayı düşünüyorum canım
Merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır diye buraya da yazmak istedim:) 2019 Şubat annesi olacakken maalesef bebiş kaybetmiştim belki hatırlayan çıkar içinizde. Yine aynı tatsız sonuçla karşılaşmazsak 2019 Haziran annesi olacağım inşallah dualarınıza talibim
Kuzey de prima kullandım ama instagramda mühendisinoğlu diye biri var prima zararlı demiş başka bezlere de güvenemiyorum pişik yapar sızma yapar diye bilmiyorum valla ne yapıcamValla cnm çok iyi olur liste paylaşırsan. Bende hiç 10 lü yok 7 yıl olunca aralarında yaş hepsini vermişim 3 4 adet alt üst var yelek battaniye var. Yenidoğan bez olarak ne almayı düşünüyorsun marka olarak
cidden mi ya :)) katki yapiyor diyosun:)bu arada evet ya 6.5 kilo nedir yani hayatimda duymadim,en fazla ruyamda gorecegim duyacagim kilo :)
Aylar sonra birden aklıma geldi ve bak senin güzel haberini almak varmış. Allah sağ salim kavuştursun bebişine. Biz aynı zamanda gebeliği sonlandirmistik. Ben artık istemiyorum Allah sizinkilere sağlıklı sıhhatli ömürler versin. 3. Zaten sürpriz olmuştu ve sonlaninca da epey üzülmüştüm. Ama herşey nasip,nasibimizde yokmuş demek ki. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Çalışma hayatıyla çok zor geliyor
Bence alınganlık falan değil seninki sen düşünmüşsün yanında olmak istemissin ben olsam bende bozulurdum. Ama neyse bosver sen takma salla gitsin iki canlısınYarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
Bozulmuş hissediyorum kendimi yaa hic böyle biseyi takacagim aklima gelmezdi gorumcelik dedikleri tabir mi simdi bu benim yaptığım b
Yarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
Bozulmuş hissediyorum kendimi yaa hic böyle biseyi takacagim aklima gelmezdi gorumcelik dedikleri tabir mi simdi bu benim yaptığım b
Evet bende prima kullanmıştım ilk oğlumda ama bunda kullanmak istemiyorum iyi değil diyorlar. Sleepy diye bir marka varmış sanirim memnun olanlar varmisKuzey de prima kullandım ama instagramda mühendisinoğlu diye biri var prima zararlı demiş başka bezlere de güvenemiyorum pişik yapar sızma yapar diye bilmiyorum valla ne yapıcam
hayır alınganlıkla alakası yok sen gayet güzel düşünmüşsün o ayıp etmiş,boşverrrr.Yarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
ben de molfix aldım bi deneyelimEvet bende prima kullanmıştım ilk oğlumda ama bunda kullanmak istemiyorum iyi değil diyorlar. Sleepy diye bir marka varmış sanirim memnun olanlar varmis
Kuzey de prima kullandım ama instagramda mühendisinoğlu diye biri var prima zararlı demiş başka bezlere de güvenemiyorum pişik yapar sızma yapar diye bilmiyorum valla ne yapıcam
Tabi canım hiç duymadın mı doğum yapan herkes anlatır, benim de etrafımda kıyaslama şansım oluyor ara sıra. 2.5 kilo civarı doğanlar çok uzun sürüyor doğumları ve zor oluyor diye anlatıyorlar ama tabi böyle bir genelleme yapmak yanlış olabilir, kimseyi korkutmayalım:) Ama mantıken de güçlü çocuğun kolay doğması akla yatkın geliyor.
Yarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
Hazir gormusken yazayim.cnm bu tavsandan aldim.ben eminonunde 39 tl instagtamdanda havuzlu han yazarsan ordaki magazalarda var sipariste verebilirsin gidmezsenNe biliyim gözüme az gibi geliyor zaten 3 tane tulumu 0-3 ay almışım. En azindan bir 40 gün giyecek kadar 2,3 tane daha tulumlu birşeyler alsam iyi olacak. Morhipoda suan cok guzel tulumlar var kendimi alamiyorum onlara bakmaktanbirde dogumda bebege şöyle bir kostüm bulursam almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?