- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.941
Esimde molfix yada sleep alip deniyelim dedi hem daha ucuz primaya gorede deneyip gorecegiz :)ben de molfix aldım bi deneyelim
kiyafetin fotosunu atabilir misin canim arkasi ve onunden bir pozluk ben pek instagramdan alinan urunlere guvenemiyorum da. Sagol bu arada yardimci olduğun icinHazir gormusken yazayim.cnm bu tavsandan aldim.ben eminonunde 39 tl instagtamdanda havuzlu han yazarsan ordaki magazalarda var sipariste verebilirsin gidmezsen
Kendisi bilir ben teklifini yaptım daha ince annesiyle de konusmus gideceğini soylemistim demekki istemiyor bende misafir gibi saati gelince giderim ama abimin düğünü kimse tadımı kaciramazBence alınganlık falan değil seninki sen düşünmüşsün yanında olmak istemissin ben olsam bende bozulurdum. Ama neyse bosver sen takma salla gitsin iki canlısın
Ben gidip aldim.canm gidemezsin belki diye ordanda bakabilirsin diye yazdimkiyafetin fotosunu atabilir misin canim arkasi ve onunden bir pozluk ben pek instagramdan alinan urunlere guvenemiyorum da. Sagol bu arada yardimci olduğun icin
kiyafetin fotosunu atabilir misin canim arkasi ve onunden bir pozluk ben pek instagramdan alinan urunlere guvenemiyorum da. Sagol bu arada yardimci olduğun icin
Aynen hamilesin zaten git otur misafir gibi hamile halinle o kadar teklif etmissin. Git hemde başköşeye otur bence keyfini kaçırmasın hicbirseyKendisi bilir ben teklifini yaptım daha ince annesiyle de konusmus gideceğini soylemistim demekki istemiyor bende misafir gibi saati gelince giderim ama abimin düğünü kimse tadımı kaciramaz
Bende foto cekimi istiyorum ama kaynanlarin yaninda olursam laf eder onlar en azindan bunu alayım dedim esim falan resim ceker sık durur diye düşündüm. Ama fotografci tutarsak isimliklide yaptiririm bitane artikEki Görüntüle 2201417 Telimde bu vardi evde degilim.suan canim arkasinda da cikan ponpunu var foto icin gayet guzel ve yeterli
Nasip tabi ama bu kararı uzun istişareler sonucu verebildik. Yani bebekleri çok seviyorum sadece yetememek korkusu baskın çıktı diyelimMerhaba canım bi taraftan inanılmaz hak veriyorum sana yoğun çalışma hayatıyla bebek büyütmek çok zor haliyle ama sanki için hala buruk, belli olmaz bi haber daha verirsin bize sende belli mi olur? Allah diğer evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin inşallah.
Aynen cnm. Zatn sezaryan olucam sanirm ozman 2 gece kalicaksin dediler ilk gun isimlikliyle durur yine bol.bol.bizde cekeriz resim sonra tavsani giydirip yine cekeriz yani yaninda bulunsun seninde. Fotografci tutucam ben ondanda ikisini giydirip cektiricem kismetseBende foto cekimi istiyorum ama kaynanlarin yaninda olursam laf eder onlar en azindan bunu alayım dedim esim falan resim ceker sık durur diye düşündüm. Ama fotografci tutarsak isimliklide yaptiririm bitane artik
Ne oturacam oynarım bol bol :) :)Aynen hamilesin zaten git otur misafir gibi hamile halinle o kadar teklif etmissin. Git hemde başköşeye otur bence keyfini kaçırmasın hicbirsey
Canım zaten yeterince nazli direk abimin canini sıkar dugun oncesi onun üzülmesini istemem abimle konuştum sadece o yuzden gelmiyorum die sikayet gibi degil cunku abim bizde kalıyordu beraver gideriz gibisinden konustuk gelmeyince baska bisey düşünmesin die soyledimArkadaşım, yaşını bilmiyorum büyük müsün benden küçük mü, büyüksen arkadaş, küçüksen abla tavsiyesi gibi al. Böyle durumlarda sonradan canını sıkacağına, kırmadan insanlara lafını söyle, sakınma boş yere. O arabada yer olmaz dediğinde 'ben zaten sadece yanında bulunmak için söylemiştim yoksa kuaförlük bir işim yok kendim hallederim zaten ben işimi.' deseydin o da anlardı senin niye öyle bir şey söylediğini. Görümcelik falan değil, gerekirse 2 sefer yapılır, gitmek isteyen götürülür. Olmuş artık, canını sıkma ama sonraki seferler için unutma her zaman lafını sakınan kendi üzülür. Sen konuş ki destursuz konuşmasın insanlar seninle
Nasip tabi ama bu kararı uzun istişareler sonucu verebildik. Yani bebekleri çok seviyorum sadece yetememek korkusu baskın çıktı diyelim
Ya primaya alışmışım diğer bezlere cesaret edemiyorum ne yapcam bilemedimEvet bende prima kullanmıştım ilk oğlumda ama bunda kullanmak istemiyorum iyi değil diyorlar. Sleepy diye bir marka varmış sanirim memnun olanlar varmis
Yemin ederim şaşırdım valla ne alcam ben bilemedim canbebe molfix bunlardan kalamamıştıkBen canbebe kullanmistim yenidogan doneminde, cunku kizim minik dogmustu, en kucuk bez de oydu, genel olarak memnundum, sonra molfix aldim ondan da memnun kaldim, ama molfix ve canbebeyi az az kullandim, genel olarak huggies kullandim, en cok ondan memnun kaldim, hic sizdirma vs yasamadim, o da muhendisinoglu incelemesinde begenilmis, ama Turkiye piyasasindan cekilmis sanirim, cok uzuldum. Bu durumda molfix ve canbebe kullanirim artik, molfix daha ince yapili, canbebe daha kalin pofuduktu. Bunlar da muhendisinoglunda guvenli bulunmus.
Benim kizim 2620 gr dogdu. Suni sanciyla baslatildi dogumum suyum az oldugu icin. Toplamda 5 saat sanci cektim, 4 saati cok rahatti, son 1 saat siddetliydi. Dogumhaneye gecince de icerdeki toplam surem 10dkyi gecmedi. 3 ikinmada dogurdum diyebilirim.
Bence bozulmakta cok haklisin. Cok ayip etmis gelininiz. Ne demek yer olmaz. Bastan kendi kayebtmis bu tavriyla, bosver uzme kendini. Ben de @engteacher86 gibi dusunuyorum. Rahatsiz oldugun seyleri duzgun bir dille o anda soylemek en dogrusu.
Canım alt açma örtüsünü kaça aldın aynısını instagramda gördüm almayı düşünüyorumEki Görüntüle 2201417 Telimde bu vardi evde degilim.suan canim arkasinda da cikan ponpunu var foto icin gayet guzel ve yeterli
Ya zararlı demeseler iyiydi prima kullanmak istiyorum yine ama içerisindeki maddeler yüzünden kararsız kaldımBu arada ben prima dışındaki diğer bezlerin çoğundan memnun kalmadım kızımda, özellikle de huggies denen bezden. Orta kısmı o kadar dardı ki hep çıkardı çişi falan. İlk zamanlar için prima premium care alcam ilk kızımdaki gibi. Sonrasında belki yeşil prima ile belki molfix ile devam ederim bilmiyorum şimdiden.
Canım zaten yeterince nazli direk abimin canini sıkar dugun oncesi onun üzülmesini istemem abimle konuştum sadece o yuzden gelmiyorum die sikayet gibi degil cunku abim bizde kalıyordu beraver gideriz gibisinden konustuk gelmeyince baska bisey düşünmesin die soyledim
Ya zararlı demeseler iyiydi prima kullanmak istiyorum yine ama içerisindeki maddeler yüzünden kararsız kaldım
Kız yeminle insanın kafası karışıyor ben primadan memnun kaldığım kadar hiç bir bezden memnun kalmadım maalesef sadece sleepy i denemedim bilmiyorum kuzey 3 yaşına kadar kullandı prima çok şükür bişe olmadı çocuğuma yurt dışında en çok tercih edilen bir bez bi zararı olsa hayatta kullanılmazdı bu kadar başka bez alıp sızdırma pişik vs gibi sorun yaşamaktansa tecrübeli olduğum bezi kullanırım büyük ihtimalle sadece ufak bi paket sleepy almayı düşünüyorum deneme amaçlıTastamam benim dediğim yere geliyor işte, nazlı kabul ettirmiş kedini, kimse ona laf söylemez tam istediği gibi. Sizin gelin işini biliyor :)
Söylediğim yanlış anlaşılmasın, kalp kır, laf sokuştur anlamında dememişti zaten ben de. Ama kırıcı olmadan da içinden geçeni söyleyebilirsin. En azından sonrasında canın sıkılmaz.
Bu güne kadar zararlı değildi de şimdi mi zararlı o da, yılların priması. Çocukları zeytinyağı sabunuyla yıkayıp, Kaz dağlarının havasını solutup, tam organik elimizle diktiğimiz meyve sebzelerle büyütemeyeceğimize göre, en fazla 2-3 saat altında duracak olan bir bezden çocuğa ne geçebilir bunu düşünüyorum. Yiyecek içeçek değil ya bu da. Diğerleri 0 kimyasalmıymış acaba
Oda eminonunden cnm 15 tlYa primaya alışmışım diğer bezlere cesaret edemiyorum ne yapcam bilemedim
Yemin ederim şaşırdım valla ne alcam ben bilemedim canbebe molfix bunlardan kalamamıştık
Canım alt açma örtüsünü kaça aldın aynısını instagramda gördüm almayı düşünüyorum
Ya zararlı demeseler iyiydi prima kullanmak istiyorum yine ama içerisindeki maddeler yüzünden kararsız kaldım
Yarin abimin kinasi var gelinin yaninda erkek tarafından biri olmasi gerekir die biliyorum ve kiz kuafore gitmek icin evinden alınırken abimim tek gitmesini istemedim bende geleyim dedim kizi aradim araba da yer olur mu die hayir yer olmaz dedi sadece bi kuzeni gidecek kendi yaninda nasil yer olmuyor anlamadim zaten basim kapalı eşarbımi kendim yapiyorum makyaj da kendim yapıyorum kuaforluk isim yok sadece yaninda olmakdi niyetim
Bozulmuş hissediyorum kendimi yaa hic böyle biseyi takacagim aklima gelmezdi gorumcelik dedikleri tabir mi simdi bu benim yaptığım b
Valla tamda biliyor canim her firsatta anasi da der benim kizim nazlı nazli büyüdü yapamaz edemez bisey bekleyen yok zaten abimle iyi olsun yeter ne anam ne babam gidp rahat eder onların yaninda kizi kaynana kayinbaba gormez yani onlarin koyduğu tavrı mesafeyi gördükçe ben sukrediyorum cunku enistesiyle hic oyle degil babam esimle cok iyi anlaşırlarTastamam benim dediğim yere geliyor işte, nazlı kabul ettirmiş kedini, kimse ona laf söylemez tam istediği gibi. Sizin gelin işini biliyor :)
Söylediğim yanlış anlaşılmasın, kalp kır, laf sokuştur anlamında dememişti zaten ben de. Ama kırıcı olmadan da içinden geçeni söyleyebilirsin. En azından sonrasında canın sıkılmaz.
Bu güne kadar zararlı değildi de şimdi mi zararlı o da, yılların priması. Çocukları zeytinyağı sabunuyla yıkayıp, Kaz dağlarının havasını solutup, tam organik elimizle diktiğimiz meyve sebzelerle büyütemeyeceğimize göre, en fazla 2-3 saat altında duracak olan bir bezden çocuğa ne geçebilir bunu düşünüyorum. Yiyecek içeçek değil ya bu da. Diğerleri 0 kimyasalmıymış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?