2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hazir gormusken yazayim.cnm bu tavsandan aldim.ben eminonunde 39 tl instagtamdanda havuzlu han yazarsan ordaki magazalarda var sipariste verebilirsin gidmezsen
kiyafetin fotosunu atabilir misin canim arkasi ve onunden bir pozluk ben pek instagramdan alinan urunlere guvenemiyorum da. Sagol bu arada yardimci olduğun icin

Bence alınganlık falan değil seninki sen düşünmüşsün yanında olmak istemissin ben olsam bende bozulurdum. Ama neyse bosver sen takma salla gitsin iki canlısın
Kendisi bilir ben teklifini yaptım daha ince annesiyle de konusmus gideceğini soylemistim demekki istemiyor bende misafir gibi saati gelince giderim ama abimin düğünü kimse tadımı kaciramaz

kiyafetin fotosunu atabilir misin canim arkasi ve onunden bir pozluk ben pek instagramdan alinan urunlere guvenemiyorum da. Sagol bu arada yardimci olduğun icin
Ben gidip aldim.canm gidemezsin belki diye ordanda bakabilirsin diye yazdim sadece foto cekimi icin aldim isimli tulum yaptirdim.bide tavsan aldim foto aticam

Telimde bu vardi evde degilim.suan canim arkasinda da cikan ponpunu var foto icin gayet guzel ve yeterli

Kendisi bilir ben teklifini yaptım daha ince annesiyle de konusmus gideceğini soylemistim demekki istemiyor bende misafir gibi saati gelince giderim ama abimin düğünü kimse tadımı kaciramaz
Aynen hamilesin zaten git otur misafir gibi hamile halinle o kadar teklif etmissin. Git hemde başköşeye otur bence keyfini kaçırmasın hicbirsey

S ssule07 hep derim genellemenin dışına çıkanlar hep olur diye :) doktorum bile demişti bunu bana ve dinlediğim şeylere istinaden öyle dedim. Tabiki senin gibi olanlar da olabilir. Hepimiz bir avazda doğururuz inşallah.

Eki Görüntüle 2201417 Telimde bu vardi evde degilim.suan canim arkasinda da cikan ponpunu var foto icin gayet guzel ve yeterli
Bende foto cekimi istiyorum ama kaynanlarin yaninda olursam laf eder onlar en azindan bunu alayım dedim esim falan resim ceker sık durur diye düşündüm. Ama fotografci tutarsak isimliklide yaptiririm bitane artik

Bu arada ben prima dışındaki diğer bezlerin çoğundan memnun kalmadım kızımda, özellikle de huggies denen bezden. Orta kısmı o kadar dardı ki hep çıkardı çişi falan. İlk zamanlar için prima premium care alcam ilk kızımdaki gibi. Sonrasında belki yeşil prima ile belki molfix ile devam ederim bilmiyorum şimdiden.

Nasip tabi ama bu kararı uzun istişareler sonucu verebildik. Yani bebekleri çok seviyorum sadece yetememek korkusu baskın çıktı diyelim

Bende foto cekimi istiyorum ama kaynanlarin yaninda olursam laf eder onlar en azindan bunu alayım dedim esim falan resim ceker sık durur diye düşündüm. Ama fotografci tutarsak isimliklide yaptiririm bitane artik
Aynen cnm. Zatn sezaryan olucam sanirm ozman 2 gece kalicaksin dediler ilk gun isimlikliyle durur yine bol.bol.bizde cekeriz resim sonra tavsani giydirip yine cekeriz yani yaninda bulunsun seninde. Fotografci tutucam ben ondanda ikisini giydirip cektiricem kismetse

Canım zaten yeterince nazli direk abimin canini sıkar dugun oncesi onun üzülmesini istemem abimle konuştum sadece o yuzden gelmiyorum die sikayet gibi degil cunku abim bizde kalıyordu beraver gideriz gibisinden konustuk gelmeyince baska bisey düşünmesin die soyledim

Nasip tabi ama bu kararı uzun istişareler sonucu verebildik. Yani bebekleri çok seviyorum sadece yetememek korkusu baskın çıktı diyelim

Hakkında hayırlısı olsun, acele etmeye gerek yok, ne zaman hazır hissedersen kendini, zaten 2 evladın da var psikolojik olarak yıpranmaya da gerek yok dimi :) güzel haberlerde buluşmak üzere

Evet bende prima kullanmıştım ilk oğlumda ama bunda kullanmak istemiyorum iyi değil diyorlar. Sleepy diye bir marka varmış sanirim memnun olanlar varmis
Ya primaya alışmışım diğer bezlere cesaret edemiyorum ne yapcam bilemedim

Yemin ederim şaşırdım valla ne alcam ben bilemedim canbebe molfix bunlardan kalamamıştık

Eki Görüntüle 2201417 Telimde bu vardi evde degilim.suan canim arkasinda da cikan ponpunu var foto icin gayet guzel ve yeterli
Canım alt açma örtüsünü kaça aldın aynısını instagramda gördüm almayı düşünüyorum

Ya zararlı demeseler iyiydi prima kullanmak istiyorum yine ama içerisindeki maddeler yüzünden kararsız kaldım

Tastamam benim dediğim yere geliyor işte, nazlı kabul ettirmiş kedini, kimse ona laf söylemez tam istediği gibi. Sizin gelin işini biliyor :)
Söylediğim yanlış anlaşılmasın, kalp kır, laf sokuştur anlamında dememişti zaten ben de. Ama kırıcı olmadan da içinden geçeni söyleyebilirsin. En azından sonrasında canın sıkılmaz.

Ya zararlı demeseler iyiydi prima kullanmak istiyorum yine ama içerisindeki maddeler yüzünden kararsız kaldım

Bu güne kadar zararlı değildi de şimdi mi zararlı o da, yılların priması. Çocukları zeytinyağı sabunuyla yıkayıp, Kaz dağlarının havasını solutup, tam organik elimizle diktiğimiz meyve sebzelerle büyütemeyeceğimize göre, en fazla 2-3 saat altında duracak olan bir bezden çocuğa ne geçebilir bunu düşünüyorum. Yiyecek içeçek değil ya bu da. Diğerleri 0 kimyasalmıymış acaba

Kız yeminle insanın kafası karışıyor ben primadan memnun kaldığım kadar hiç bir bezden memnun kalmadım maalesef sadece sleepy i denemedim bilmiyorum kuzey 3 yaşına kadar kullandı prima çok şükür bişe olmadı çocuğuma yurt dışında en çok tercih edilen bir bez bi zararı olsa hayatta kullanılmazdı bu kadar başka bez alıp sızdırma pişik vs gibi sorun yaşamaktansa tecrübeli olduğum bezi kullanırım büyük ihtimalle sadece ufak bi paket sleepy almayı düşünüyorum deneme amaçlı

Oda eminonunden cnm 15 tl

evet cnm bizde de vardi gorumcem. kuzen bile geliyoken gorumce nasi gelmesin ya bazilarinin isine gelmiyo

Valla tamda biliyor canim her firsatta anasi da der benim kizim nazlı nazli büyüdü yapamaz edemez bisey bekleyen yok zaten abimle iyi olsun yeter ne anam ne babam gidp rahat eder onların yaninda kizi kaynana kayinbaba gormez yani onlarin koyduğu tavrı mesafeyi gördükçe ben sukrediyorum cunku enistesiyle hic oyle degil babam esimle cok iyi anlaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…