2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
evet cnm bizde de vardi gorumcem. kuzen bile geliyoken gorumce nasi gelmesin ya bazilarinin isine gelmiyo
Tatlısı da kimse yoktu yaninda ben gittim kıyafet giyerken falan da ben yardimci oldum zaten yine niyetim o yöndeydi yardımım olur die bide kiz kuaföre giderken bi tek abim mi gidip alicak bizden biri olmasi gerekir die dusunuyorum ama gerek yokmus demekki

Hani her yanımız full organik de bir bezimizde mi kimyasal var? Dediğim gibi yiyecek değil içecek değil. En memnun kaldığım bez o napim

Anası da en az kızı kadar akıllı desene yerini yapıyorlar şimdiden ki kimse bir şey beklemesin, ilişmesin

Gayet iyi düşünmüşsün heleki fotoğrafçı olacaksa bence değişik kiyafetler falan örgü falan birde onlardan alsan cok güzel olur

AMİN İNŞALLAH CNM

Eh daha ne benim yerimede oyna bol bol :)) Belki hamile olduğun için oynamak istemezsin diye dedim
Normal dogum düşünüyorsanız hareket iyidir esim ne kararına izin verecek bilmiyorum bu aralar fazla hareketliydim zaten malum kis hazırlığı belim agriyor iki gündür kızıyor oda nie bos durmuyorsun

Yaa sabah sabah ne güldüm kaz dağları, organik besinler

Ya etikette yapamamışım @engteacher86

kızlar göbekdeliginizin 7 parmak aşağısında böyle hafif agri gerilme hissediomusunuz orta kısım da; bide hafif bel ağrıları,doktoruna sordum gebelik ilerledikçe bi bulgular olur telaş etmeyin dedi,sanırım yurt dışındayım diye kendimi de çok dinliyorum,sanki bisey olursa doktor yok gibi,neyseki yarın ülkeme dönüyorum çok sükür..eger sizdede oluyorsa kendimi yalnız hissetmicem

Valla canım hepimiz geliniz ama %70 böyle gördüğüm kadarıyla damatlar daha hayırlı. Allah temiz insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.Hanım yerini sağlamlaştırmış neyse kardeşin mutlu olsun da. Bu arada nasıl geçti kına döktün mü kurtlarını

Yanlız değilsin bendede var göbrk deliğimde bile ağrı oluyor

Normal dogum düşünüyorsanız hareket iyidir esim ne kararına izin verecek bilmiyorum bu aralar fazla hareketliydim zaten malum kis hazırlığı belim agriyor iki gündür kızıyor oda nie bos durmuyorsun
Valla eşim banada kızıyor ama bende kendimi öyle hareketli iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…