- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #18.961
Tatlısı da kimse yoktu yaninda ben gittim kıyafet giyerken falan da ben yardimci oldum zaten yine niyetim o yöndeydi yardımım olur die bide kiz kuaföre giderken bi tek abim mi gidip alicak bizden biri olmasi gerekir die dusunuyorum ama gerek yokmus demekkievet cnm bizde de vardi gorumcem. kuzen bile geliyoken gorumce nasi gelmesin ya bazilarinin isine gelmiyo
İnstagramda 30₺ içi naylon su geçirmez kalınOda eminonunden cnm 15 tl
Kız yeminle insanın kafası karışıyor ben primadan memnun kaldığım kadar hiç bir bezden memnun kalmadım maalesef sadece sleepy i denemedim bilmiyorum kuzey 3 yaşına kadar kullandı prima çok şükür bişe olmadı çocuğuma yurt dışında en çok tercih edilen bir bez bi zararı olsa hayatta kullanılmazdı bu kadar başka bez alıp sızdırma pişik vs gibi sorun yaşamaktansa tecrübeli olduğum bezi kullanırım büyük ihtimalle sadece ufak bi paket sleepy almayı düşünüyorum deneme amaçlı
Valla tamda biliyor canim her firsatta anasi da der benim kizim nazlı nazli büyüdü yapamaz edemez bisey bekleyen yok zaten abimle iyi olsun yeter ne anam ne babam gidp rahat eder onların yaninda kizi kaynana kayinbaba gormez yani onlarin koyduğu tavrı mesafeyi gördükçe ben sukrediyorum cunku enistesiyle hic oyle degil babam esimle cok iyi anlaşırlar
Gayet iyi düşünmüşsün heleki fotoğrafçı olacaksa bence değişik kiyafetler falan örgü falan birde onlardan alsan cok güzel olurAynen cnm. Zatn sezaryan olucam sanirm ozman 2 gece kalicaksin dediler ilk gun isimlikliyle durur yine bol.bol.bizde cekeriz resim sonra tavsani giydirip yine cekeriz yani yaninda bulunsun seninde. Fotografci tutucam ben ondanda ikisini giydirip cektiricem kismetse
Eh daha ne benim yerimede oyna bol bol :)) Belki hamile olduğun için oynamak istemezsin diye dedimNe oturacam oynarım bol bol :) :)
Aynen cnm ici naylon su gecirmez buyuk ihtimal.oralardan alip.nette biraz daha pahaliya satiyolrİnstagramda 30₺ içi naylon su geçirmez kalın
Aynen ya keşke dışarıdan alabilme gibi bi şansım olsaAynen cnm ici naylon su gecirmez buyuk ihtimal.oralardan alip.nette biraz daha pahaliya satiyolr
Kızlar randevum vardı doktordan çıktık şimdi. Ben 1 haftadır falan hurma yemiştim. O aklıma geldi yeme dedi bana kanama o sebeple olmus olabilir dedi. Yani açıklama yapmıyoruz tıp dilinde dedi. Sonra ultrasonda bakarken plasenta previa var dedi. Bebeğin kordonunun bi parçası aşağıda imiş. Burda bi kanama olsa bebek kaybedebilir dedi. Normal doğum olmazmış kesin sezeryan dedi. Ama çok dikkat et dedi. Ağır kaldırma yürüyüş yapma uzan bol bol dedi. Allahım sağlıkla bi gelse yavrum daha da bir sey istemiyorum. Dua edin kızlar. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Sağol canım sanadaHayırlı pazartesiler güzel anneler
Normal dogum düşünüyorsanız hareket iyidirEh daha ne benim yerimede oyna bol bol :)) Belki hamile olduğun için oynamak istemezsin diye dedim
[QUOTE="engteacher86, post: 57728467, member: 481101”]Bu güne kadar zararlı değildi de şimdi mi zararlı o da, yılların priması. Çocukları zeytinyağı sabunuyla yıkayıp, Kaz dağlarının havasını solutup, tam organik elimizle diktiğimiz meyve sebzelerle büyütemeyeceğimize göre, en fazla 2-3 saat altında duracak olan bir bezden çocuğa ne geçebilir bunu düşünüyorum. Yiyecek içeçek değil ya bu da. Diğerleri 0 kimyasalmıymış acaba
Çantaya da sığar boyutu kullanışlı benceÇok güzelmiş battaniye baya var yeter diye düşünüyorum da alt acma için bakayım benden varsa onun resminj de atar misin
Valla canım hepimiz geliniz ama %70 böyle gördüğüm kadarıyla damatlar daha hayırlı. Allah temiz insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.Hanım yerini sağlamlaştırmış neyse kardeşin mutlu olsun da. Bu arada nasıl geçti kına döktün mü kurtlarınıValla tamda biliyor canim her firsatta anasi da der benim kizim nazlı nazli büyüdü yapamaz edemez bisey bekleyen yok zaten abimle iyi olsun yeter ne anam ne babam gidp rahat eder onların yaninda kizi kaynana kayinbaba gormez yani onlarin koyduğu tavrı mesafeyi gördükçe ben sukrediyorum cunku enistesiyle hic oyle degil babam esimle cok iyi anlaşırlar
Yanlız değilsin bendede var göbrk deliğimde bile ağrı oluyorkızlar göbekdeliginizin 7 parmak aşağısında böyle hafif agri gerilme hissediomusunuz orta kısım da; bide hafif bel ağrıları,doktoruna sordum gebelik ilerledikçe bi bulgular olur telaş etmeyin dedi,sanırım yurt dışındayım diye kendimi de çok dinliyorum,sanki bisey olursa doktor yok gibi,neyseki yarın ülkeme dönüyorum çok sükür..eger sizdede oluyorsa kendimi yalnız hissetmicem
saolasin ya :) sanırım hamilelikte balayı evresinin sonuna geldik :)bende telas ettim bebek ters dondu de o mu baski yapio diye ,babayı görmeye geldik,ama bir an önce evine gitmek istiom artikYanlız değilsin bendede var göbrk deliğimde bile ağrı oluyor
Valla eşim banada kızıyor ama bende kendimi öyle hareketli iyi hissediyorum.Normal dogum düşünüyorsanız hareket iyidiresim ne kararına izin verecek bilmiyorum bu aralar fazla hareketliydim zaten malum kis hazırlığı belim agriyor iki gündür kızıyor oda nie bos durmuyorsun
Biraz daha var gibi sanki balayı süremiz. Valla insanın evi gibisi yok çok doğru diyorsunsaolasin ya :) sanırım hamilelikte balayı evresinin sonuna geldik :)bende telas ettim bebek ters dondu de o mu baski yapio diye ,babayı görmeye geldik,ama bir an önce evine gitmek istiom artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?