- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
20. haftamda gel demişti bana sağlık ocağıKızlar ben 19+3 oldum sağlık ocağını aradım aşı için bu hafta değil 23. Hafta da gel dedi siz 20. Haftada olmamışmıydınız ben mi yanlış hatırlıyorum
Alla alla bende şaşırdım işte öyle deyince20. haftamda gel demişti bana sağlık ocağı
20. Ve 24. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Ben bu hafta ikincisi için gidicem.Alla alla bende şaşırdım işte öyle deyince
Aynen benimde 20. Haftada ilk aşı oldu ikinciye 24.hafta gel dediler bir sonraki de doğumdan sonra.doğum geçtikten sonra olmaya gerek varmı ki acaba?20. Ve 24. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Ben bu hafta ikincisi için gidicem.
Aynen benimde 20. Haftada ilk aşı oldu ikinciye 24.hafta gel dediler bir sonraki de doğumdan sonra.doğum geçtikten sonra olmaya gerek varmı ki acaba?
tıpkı benim kızım gibiKızım kordonla ip atlıyor sanırım ❤
Canım beşik geldi demonte bir şekilde. Ama eşim olmayınca tek başıma açamadım maalesef. Yarın akşam kurarım dedi eşim bugün geç gelecek. Bende meraktayım.Saye- sayeciğim beşiği geldi mi
Maşallah darısı bize inşBu ottan bizde vardı. Annem bahsetmişti. Suyum gelmişti. Ben hastaneye giderken annemi aradım. O suya koymuş. Ailemden 14 saat uzaklıkta yaşıyorum. Ben doğumdayken o açılmış. İlk bebeğim normal doğdu..
Aynı çiçeği kuruttuk. İkinci bebekte yine kullandık. Çatalda birinci ıkınmada su geldi. İkinci ıkınmada bebek..
Aynı çiçeği üçüncü bebekte de kullanmayı planlıyorum.
Her şey Allah'tan.. Hayat yolunu kolaylaştıran O, elbette..
ahaha halay çekiyo benimkide sanki :)Benimkide 2 gündür zıp zıp maşallah subanallah
ya bende çok istiyorum hangi şehirdesin sen canımKızlar ben bugün gebe okuluna gittim. Çok güzeldi. Varsa ilinizde yapan merkez mutlaka araştırıp vakit ayırın. Bugün kadın Doğum uzmanı, diyetisyen, psikiyatri uzmanı, fizyoterapist konular anlattı aklımıza gelenleri cevapladı. Alanında uzman ebe de Doğumla ilgili bildiler verdi. Haftaya Pazartesi gene olacak. Fizyoterapist evde yapabileceğimiz egzersizleri uygulamalı gösterdi. 14. Haftanın altı gebeliklerde önermiyoruz dedi. Diğer hafta başka konular işlenecekmiş. Ebe hamım perine masajını gösterecekmiş. 35. Haftadan sonra Doğumu kolaylaştırmak için öneriliyormuş
Canım biz gidemiyoruz sen bizi gittikçe bilgilendirKızlar ben bugün gebe okuluna gittim. Çok güzeldi. Varsa ilinizde yapan merkez mutlaka araştırıp vakit ayırın. Bugün kadın Doğum uzmanı, diyetisyen, psikiyatri uzmanı, fizyoterapist konular anlattı aklımıza gelenleri cevapladı. Alanında uzman ebe de Doğumla ilgili bildiler verdi. Haftaya Pazartesi gene olacak. Fizyoterapist evde yapabileceğimiz egzersizleri uygulamalı gösterdi. 14. Haftanın altı gebeliklerde önermiyoruz dedi. Diğer hafta başka konular işlenecekmiş. Ebe hamım perine masajını gösterecekmiş. 35. Haftadan sonra Doğumu kolaylaştırmak için öneriliyormuş
Oynasınlar çok bekledikahaha halay çekiyo benimkide sanki :)
Perine masajını doktorlarınn hepsi öneriyor canım bende 35. Haftadan sonra haftada bir 37den sonra her gün yapıcam nasip olursa yağlarla beraberKızlar ben bugün gebe okuluna gittim. Çok güzeldi. Varsa ilinizde yapan merkez mutlaka araştırıp vakit ayırın. Bugün kadın Doğum uzmanı, diyetisyen, psikiyatri uzmanı, fizyoterapist konular anlattı aklımıza gelenleri cevapladı. Alanında uzman ebe de Doğumla ilgili bildiler verdi. Haftaya Pazartesi gene olacak. Fizyoterapist evde yapabileceğimiz egzersizleri uygulamalı gösterdi. 14. Haftanın altı gebeliklerde önermiyoruz dedi. Diğer hafta başka konular işlenecekmiş. Ebe hamım perine masajını gösterecekmiş. 35. Haftadan sonra Doğumu kolaylaştırmak için öneriliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?