2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Perine masajını doktorlarınn hepsi öneriyor canım bende 35. Haftadan sonra haftada bir 37den sonra her gün yapıcam nasip olursa yağlarla beraber
Canım evet bugün ebede Kadım Doğum uzmanı da bahsetti ileriki haftalarda eğitimini de verecekler. Çok kolaylaştırıyor ve kesi- dikiş oranını azaltıyormuş

Canım evet bugün ebede Kadım Doğum uzmanı da bahsetti ileriki haftalarda eğitimini de verecekler. Çok kolaylaştırıyor ve kesi- dikiş oranını azaltıyormuş
Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegim

Ben de üşüttüm sanırım baya kötü öksürük hapşırık halsizlik var. Dün gün boyu sürekli ateşim çıkınca Tansiyonum düşüp nabızım çok yükselince hemen acile gittik serum yedim. Antibiyotik ve parol başladı günde 4 tane alma hakkım var. İstirahatle geçer inşallah ateşim çıktıkça korkuyorum bebişe zararı olur diye

Çok geçmiş olsun canım yaa .. dikkat et dicem ama olunca oluyor işte..

Kızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Benim ilk doğumum genel anestezi oldu, bu nasıl olur bilmiyorum canım. Ayrılmam biraz zor oldu genelden. 3 saatte ancak kendime geldim.
Çok geçmiş olsun. Bol bol c vitamini al

Ben bugün yoğundum annişler gelemedim pek.
Kızım hareket etsede ben pek anlamıyorum işlerden guclerden bugün bebekten siparişlerim geldi kızlar yumuşatıcı, köpüklü banyo gergisi ve alez aldım indirimden baya da uygundu. Bence indirimleri takip edelim kızlar çok farkediyor.
Bu arada hep doğum falan konuşmuşsunuz ben doğum falan görünce böyle kanlı kanlı bebekleri korkuyorum yaa normal doğum istiyorum ama bebişlerin o görüntüsü beni değişik yapıyor

Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegim
Canım bizim burda devlet hastanelerinden ikisinde veriliyor. İlla takipli olman gerekmiyor arayıp kayıt yaptırabiliyorsun ücretsiz katılabilirsin. Bura da Doğum Hastanesi ve eğitim araştırma veriyor. Ayrıca belediyenin annelik okulu var ücretsiz orada da veriliyor. İl sağlık Müdürlüğü de eşli veriyormuş onu yeni öğrendim.

S Saryamarya canım eşim beşiği kurdu. Çok güzel gerçekten ben çok beğendim ikincisinin siparişini vereceğim nasipse. Yastıkları falan çok tatlı. Kurulumu da çok basit.

Kızlar beşiği merak edenler vardı ben memnun kaldım görselini ekliyorum. Anne yanı olacak şekilde kurduk şu anlık. Cibinliği, yorganı çarşafı yan korumalıkları ve üç tane tatlı yastığı var. Onları açmadım şimdiden tozlanmasınlar

Kızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Epidural mi spinal mi deniyor artık bilmiyorum.Belden aşağısınin uyusturuldugu sezeryanı tercih et canım.Ben o şekilde oldum çok memnun kaldım.Ogluma hemen kavuştum.Agrim sızım olmadı

Bizim burada devlet hastanesi veriyor eğitim ücretsiz.Benim gitmeye fırsatım olmadı.Her ilde vardır mutlaka.

Geçmiş olsun canım.Bende fena üşütmüşüm.Cok halsiz hissediyorum.Bitkisel tedavi ile atlatmaya çalışıyorum.Atesim yok şükür ki.

Kızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben artık aralayıp oturuyorum bacaklarım hep v şeklinde, yoksa karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
aynı durumdayım nihayet benle aynı hisseden biri varmış insanın karnı sıkışır gibi daralır mı vallahi bnimde öyle oluyor trende 5 dk otrmayla bile daralıyorum bende

aynı durumdayım nihayet benle aynı hisseden biri varmış insanın karnı sıkışır gibi daralır mı vallahi bnimde öyle oluyor trende 5 dk otrmayla bile daralıyorum bende
Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…