Peki sana da aynı zamanda boğmaca vs. Önerdiler mi? Tdap deniyor ismine. Yoksa sadece tetenoz mu20. Ve 24. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Ben bu hafta ikincisi için gidicem.
Epidural canım. Genelde oyle yapılıyorKızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Canım ben konyadayım. İzmir’de de vardır bence. Doğum hastanesini arayıp sor burda orası da veriyorya bende çok istiyorum hangi şehirdesin sen canım
izmirde giden varmı acaba aranızda
Gittikçe paylaşırım inşallah canımCanım biz gidemiyoruz sen bizi gittikçe bilgilendir
Canım evet bugün ebede Kadım Doğum uzmanı da bahsetti ileriki haftalarda eğitimini de verecekler. Çok kolaylaştırıyor ve kesi- dikiş oranını azaltıyormuşPerine masajını doktorlarınn hepsi öneriyor canım bende 35. Haftadan sonra haftada bir 37den sonra her gün yapıcam nasip olursa yağlarla beraber
Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegimCanım evet bugün ebede Kadım Doğum uzmanı da bahsetti ileriki haftalarda eğitimini de verecekler. Çok kolaylaştırıyor ve kesi- dikiş oranını azaltıyormuş
Çok geçmiş olsun canım yaa .. dikkat et dicem ama olunca oluyor işte..Ben de üşüttüm sanırım baya kötü öksürük hapşırık halsizlik var. Dün gün boyu sürekli ateşim çıkınca Tansiyonum düşüp nabızım çok yükselince hemen acile gittik serum yedim. Antibiyotik ve parol başladı günde 4 tane alma hakkım var. İstirahatle geçer inşallah ateşim çıktıkça korkuyorum bebişe zararı olur diye
Benim ilk doğumum genel anestezi oldu, bu nasıl olur bilmiyorum canım. Ayrılmam biraz zor oldu genelden. 3 saatte ancak kendime geldim.Kızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Çok geçmiş olsun. Bol bol c vitamini alBen de üşüttüm sanırım baya kötü öksürük hapşırık halsizlik var. Dün gün boyu sürekli ateşim çıkınca Tansiyonum düşüp nabızım çok yükselince hemen acile gittik serum yedim. Antibiyotik ve parol başladı günde 4 tane alma hakkım var. İstirahatle geçer inşallah ateşim çıktıkça korkuyorum bebişe zararı olur diye
Canım bizim burda devlet hastanelerinden ikisinde veriliyor. İlla takipli olman gerekmiyor arayıp kayıt yaptırabiliyorsun ücretsiz katılabilirsin. Bura da Doğum Hastanesi ve eğitim araştırma veriyor. Ayrıca belediyenin annelik okulu var ücretsiz orada da veriliyor. İl sağlık Müdürlüğü de eşli veriyormuş onu yeni öğrendim.Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegim
Benim gibi ikinci oğluş mu geliyor.Hayirli olsunkızlar geçen hafta kontrolde bir oğlumun daha olacağını öğrendim :)
Epidural mi spinal mi deniyor artık bilmiyorum.Belden aşağısınin uyusturuldugu sezeryanı tercih et canım.Ben o şekilde oldum çok memnun kaldım.Ogluma hemen kavuştum.Agrim sızım olmadıKızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegim
Bizim burada devlet hastanesi veriyor eğitim ücretsiz.Benim gitmeye fırsatım olmadı.Her ilde vardır mutlaka.Canım devlet hastaneleri mı veriyor bu eğitimleri ? Biz mi sorup talep edeceğiz yoksa kayıtlı hamileleri çağırıyorlar mı ? Çok istiyorum ben de gitmeyi,her şey yolunda giderse normal doğum deneyecegim
Geçmiş olsun canım.Bende fena üşütmüşüm.Cok halsiz hissediyorum.Bitkisel tedavi ile atlatmaya çalışıyorum.Atesim yok şükür ki.Ben de üşüttüm sanırım baya kötü öksürük hapşırık halsizlik var. Dün gün boyu sürekli ateşim çıkınca Tansiyonum düşüp nabızım çok yükselince hemen acile gittik serum yedim. Antibiyotik ve parol başladı günde 4 tane alma hakkım var. İstirahatle geçer inşallah ateşim çıktıkça korkuyorum bebişe zararı olur diye
aynı durumdayım nihayet benle aynı hisseden biri varmış insanın karnı sıkışır gibi daralır mı vallahi bnimde öyle oluyor trende 5 dk otrmayla bile daralıyorum bendeKızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben artık aralayıp oturuyorum bacaklarım hep v şeklinde, yoksa karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.aynı durumdayım nihayet benle aynı hisseden biri varmış insanın karnı sıkışır gibi daralır mı vallahi bnimde öyle oluyor trende 5 dk otrmayla bile daralıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?