Ben spinal sezaryen oldum hiç bir sıkıntım olmadı yine öyle yapacağımKızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Canım fitil var, bana amerikan hastanesindeki prof önerdi, ben de çok işe yaradı. Sup.gliserin ismi. Ayrıca Çok sıkışırsan dulcolax da alarbilirmişsin.Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.
Yarın ilk işim onu almak 3300 mg olan değilmi? 3 lt su kefir bike içtim yok yani. Allah korusun rahim açılacak diye korkutorumCanım fitil var, bana amerikan hastanesindeki prof önerdi, ben de çok işe yaradı. Sup.gliserin ismi. Ayrıca Çok sıkışırsan dulcolax da alarbilirmişsin.
Aynen canım o. Onu koy makattan, yarım saat içinde tutmaya çalış. Dışkını yumuşatıyor, kaslara falan bir zararı yok. Ben 5 günün sonunda bile onla çıktım. Ara ara kullanıyorum. Yeterince İşe yaramazsa dulcolaxı da sor doktoruna. Bana professör önerdi, kadın doğumcum da kullanabilirsin demişti.Yarın ilk işim onu almak 3300 mg olan değilmi? 3 lt su kefir bike içtim yok yani. Allah korusun rahim açılacak diye korkutorum
Yani şöyle ki o termos çantalardan ben ayrı almıştım ama ek gıda da sıcak yemek çorba falan koyuyordum dışarı çıkarken.ben pek emziremedim mama için ayrıca sıcak su termosum vardı artı soğuk su şişem ve mama kutusunu uzun bir süre yanımda taşıdım. Gittiğim yerde ne sıcak su ne kaynamış soğumuş su aramadım hemen 2 dk da mamamızı hazırladık. Ayrıca gece maması içinde sıcak suyu hazırlayıp koyuyordum termosa. Diğerlerini kullanmadım,ihtiyaç olmadı o yüzden bilemicem canımKızlar sezeryan cevapları İçin çoook teşekkür ederim. Bilmeyince herşey öyle karışık ki stres oluyorum.birkaç sorum daha olacak tecrübeli annelere, cevaplayabilirseniz çok sevinirim
- bebek bakım çantamın içinden biberon termos çantası çıktı(2 biberonluk). Ayrıca matara gbi olan termoslardan almam gerekir mi?
- çantadan gene alt değiştirme matı çıktı. Ayrıca Kullan/at alt değiştirme pedlerinden de mi almam gerekiyor?
- oda nem/buhar makinası şart mı?
- biberon ısıtıcısı ve ya steril makinası gerekli mi?
- ev tipi ana kucağı ne önerirsiniz titreşimli
bende de var kabızlık bol su bol su klozet kullanma normal tuvalet kullanmyaa gayret. Malesef gün aşırı çıkabiliyorum tuvalete çok fenayım göbeğimi görsen 7 8 aylık zannedersin benim iç karnım da dar sanırım oğlumdada öyle 5 inci ayda kocaman göbüşle geziyordum şimdi de aynıyız:)Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.
Canım alakası var mı bilmiyorum da bende o konuda çok sıkıntılıydım magnezyum u düzenli içince fayda etti ya çok şükür. Farklı bişey yapmadım çünkü ben ona bağlıyorum.Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.
Bebişlerinin çıktığı anı görmek herşeye değer benceKızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
evet ikinci oğlum olacak nasipse ..Aslında kız olacak diye umuyordum çünkü oğlumdaki ile tamemn farklı bir hamilelik yaşadım..Kusma ,ekşi yeme vs gibi .Sen de durumlar nasıl =)Benim gibi ikinci oğluş mu geliyor.Hayirli olsun
Kızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..
Günaydın biz 19+0 olduk göbeğimiz bu kadar :)) Eki Görüntüle 2241832
henüz başlamadım pırpır bişeyler var ama o da bebek hareketi mi emin olamıyorum. beklemedeyim :))Ben de 18 i doldurmak uzereyim. Bir haftadır büyüme atağına geçti gobegim:))
Hissetmeye başladın mı hareketlerini?
oluyor canım bazen çok aşağıya tekme atıyorlar.Herkese Günaydııııııın
Geçen perşembe detaylı ultrasonumuz vardı her şey yolunda çok şükür, fakat 2 gündür çok garip bir şekilde bebek hareketini resmen vajinamda hissediyorumsize de oluyor mu merak ettim.
Günaydın canım ben de çelik termos, kullan at alt değiştirme alacağım. Sterilizasyon ve biberon ısıtma ile buhar makinesi almayacağım. Ana kucağına bakıyorum henüz karar veremedimKızlar sezeryan cevapları İçin çoook teşekkür ederim. Bilmeyince herşey öyle karışık ki stres oluyorum.birkaç sorum daha olacak tecrübeli annelere, cevaplayabilirseniz çok sevinirim
- bebek bakım çantamın içinden biberon termos çantası çıktı(2 biberonluk). Ayrıca matara gbi olan termoslardan almam gerekir mi?
- çantadan gene alt değiştirme matı çıktı. Ayrıca Kullan/at alt değiştirme pedlerinden de mi almam gerekiyor?
- oda nem/buhar makinası şart mı?
- biberon ısıtıcısı ve ya steril makinası gerekli mi?
- ev tipi ana kucağı ne önerirsiniz titreşimli
belki normaldir olabilir ben hiç yaşamadım ama sen yinede ihmal etme canım bi daha bi görün doktorunla görüşHerkese Günaydııııııın
Geçen perşembe detaylı ultrasonumuz vardı her şey yolunda çok şükür, fakat 2 gündür çok garip bir şekilde bebek hareketini resmen vajinamda hissediyorumsize de oluyor mu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?