2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sezeryan cevapları İçin çoook teşekkür ederim. Bilmeyince herşey öyle karışık ki stres oluyorum.birkaç sorum daha olacak tecrübeli annelere, cevaplayabilirseniz çok sevinirim
  • bebek bakım çantamın içinden biberon termos çantası çıktı(2 biberonluk). Ayrıca matara gbi olan termoslardan almam gerekir mi?
  • çantadan gene alt değiştirme matı çıktı. Ayrıca Kullan/at alt değiştirme pedlerinden de mi almam gerekiyor?
  • oda nem/buhar makinası şart mı?
  • biberon ısıtıcısı ve ya steril makinası gerekli mi?
  • ev tipi ana kucağı ne önerirsiniz titreşimli

Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.
Canım fitil var, bana amerikan hastanesindeki prof önerdi, ben de çok işe yaradı. Sup.gliserin ismi. Ayrıca Çok sıkışırsan dulcolax da alarbilirmişsin.

Canım fitil var, bana amerikan hastanesindeki prof önerdi, ben de çok işe yaradı. Sup.gliserin ismi. Ayrıca Çok sıkışırsan dulcolax da alarbilirmişsin.
Yarın ilk işim onu almak 3300 mg olan değilmi? 3 lt su kefir bike içtim yok yani. Allah korusun rahim açılacak diye korkutorum

Yarın ilk işim onu almak 3300 mg olan değilmi? 3 lt su kefir bike içtim yok yani. Allah korusun rahim açılacak diye korkutorum
Aynen canım o. Onu koy makattan, yarım saat içinde tutmaya çalış. Dışkını yumuşatıyor, kaslara falan bir zararı yok. Ben 5 günün sonunda bile onla çıktım. Ara ara kullanıyorum. Yeterince İşe yaramazsa dulcolaxı da sor doktoruna. Bana professör önerdi, kadın doğumcum da kullanabilirsin demişti.

Yani şöyle ki o termos çantalardan ben ayrı almıştım ama ek gıda da sıcak yemek çorba falan koyuyordum dışarı çıkarken.ben pek emziremedim mama için ayrıca sıcak su termosum vardı artı soğuk su şişem ve mama kutusunu uzun bir süre yanımda taşıdım. Gittiğim yerde ne sıcak su ne kaynamış soğumuş su aramadım hemen 2 dk da mamamızı hazırladık. Ayrıca gece maması içinde sıcak suyu hazırlayıp koyuyordum termosa. Diğerlerini kullanmadım,ihtiyaç olmadı o yüzden bilemicem canım

Birde ben progesteron kullanıyorum kabızlıkla başım belada. Zeytinyağları kayısılar activialar duphalac hiçbirisi fayda etmedi. Nefes alamıyorum çatlıcam.
bende de var kabızlık bol su bol su klozet kullanma normal tuvalet kullanmyaa gayret. Malesef gün aşırı çıkabiliyorum tuvalete çok fenayım göbeğimi görsen 7 8 aylık zannedersin benim iç karnım da dar sanırım oğlumdada öyle 5 inci ayda kocaman göbüşle geziyordum şimdi de aynıyız:)

Canım alakası var mı bilmiyorum da bende o konuda çok sıkıntılıydım magnezyum u düzenli içince fayda etti ya çok şükür. Farklı bişey yapmadım çünkü ben ona bağlıyorum.

Kızlar ben zaten ikizlerden dolayı sezeryan olucam. Sezeryanın da 2 çeşidi var; biri epidural sezeryan, biri normal genel anestezili. Hangisini önerirsiniz. Buarada epidural 700 tl daha pahalı..

Merhaba
Ben spinal sezeryan olmuştum. Epiduralle hemen hemen aynı. Birkac farklililigi var. Kesinlikle tavsiye ederim

Bebeğimin doğumundan itibaren hiçbir ağrı sizi olmadı. Uyanık olduğum için her şeye dakikası dakikasına şahit oldum çok güzeldi

Üstelik doğum sonrası uyuşukluk devam ettiği için çok ağrılı saatleri de uyuşuk şekilde atlatmış oluyorsun sıfır acı sıfır ağrı :))

Herkese Günaydııııııın
Geçen perşembe detaylı ultrasonumuz vardı her şey yolunda çok şükür, fakat 2 gündür çok garip bir şekilde bebek hareketini resmen vajinamda hissediyorum size de oluyor mu merak ettim.

oluyor canım bazen çok aşağıya tekme atıyorlar.

Günaydın canım ben de çelik termos, kullan at alt değiştirme alacağım. Sterilizasyon ve biberon ısıtma ile buhar makinesi almayacağım. Ana kucağına bakıyorum henüz karar veremedim

belki normaldir olabilir ben hiç yaşamadım ama sen yinede ihmal etme canım bi daha bi görün doktorunla görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…