2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım ne acılar ... gerçekten çok üzücü.. rabbim inşallah bu evladına sağasağlim kavuştursun. diğerleri de şefaatçin olsun inşallah annesi..

Bende de oluyor ara ara sorun yok dediler ama kendi druna danışsan daha iyi olur canım

Çok tatlı güzel günlerde kullanın inşallah, sağlıkla büyüt yavru kuşlarını. Ben de ayrıntılıdan sonra sipariş vereyim canım, hem bu beşikleri en az 3 yaşına kadar kullanır kuzular.
-Termos çantasını kullan ve kalitesine bak, termos almaya ondan sonra karar verirsin, muhtemelen tek çocuk kadar rahat dışarıya çıkamayacağız en azından bi müddet :):)
-Evet 1 paket al giriş için :):) Sonra ne sıklıkta kullandığını anlarsın :) Dalinin 10 lu alt açması 10 tl filandı. Misafirlikte ve dışarı çıktığında gerekli :):) Evde ben annemin yaptığı 2 alt açma vardı onları kullanıp yıkıyordum ama dışarı için almıştım yine :)
-İstanbul için extra neme ihtiyacınız olmaz :):) Zaten yaz bebekleri olacaklar :):)
-İşte bu sorunun cevabı çocuklarımızın ne zaman doğacağına çok bağlı, inşallah zamanında doğarlar ve extra tıbbi bir gereksinimleri olmaz da evimizde rahat rahat emziririz. Yani bu da doğuma yakın belli olur canım, normal şartlarda ihtiyacın olmaz, çalışmıyorsun da, ısıtıcıya hiç ihtiyacın olmaz ama sterilazyon konusunda beklemek en mantıklısı bence :)
-Ben ana kucağı hiç kullanmadım, onun yerine oyun halısı kullandım, kızım da Allaha şükür beni çok dinlendiren bir bebekti. İkizler de inşallah ablalarına çekerler, kuzular uslu olursa oyun halısı, yok gazlı vs. olursa ben de titreşimli ve müzikli bir ana kucağı düşünürüm :) İnşallah uslu olurlar, dinimiz amin :)

Günaydın biz 19+0 olduk göbeğimiz bu kadar :)) Eki Görüntüle 2241832
Maşallah canım, fit anne kız hiç kilo almadın mı :):) sen * 2 = Ben :):)
Allah sabır versin, çok acı çok zor, rabbim bu yavrunu sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

En iyisi ayrıntılıyı beklemek canım. Sonrasında gönül rahatlığıyla alabilirsin. İnşallah sağlıklı günlerde kullanırız hepimiz.3–4 yaşa kadar kullanılıyormuş

Ben de almıştım onu canım ama bende bana mısın demedii

Olur mu canım gayet güzel açıklamışsın valla. Kelime kelime dikkatli okuyorum. Anneme sorsam zaten herşeyi ben hatırlamıyorum dediği için:)

Rabbim bu bebegine sağlıklı güzel yaşam nasip etsin, cok çok zor yaşadıkların, onlar melekler ve seni bekliyor olacaklar, sefaatcin olacaklar..

Çok güzel açıklamışsın bizim de otomatik sallanan besigimiz var ilk aylar hayat kurtarıcı oldu, ve streril konusunda da hem fikirim, oğlum atopik dermatitli bir bebekti, yani alerjik egzama biz de yok ama ailelerde var bu gen çekinik olarak, egzamaya her sey sebep toz akarı, cevresel kosullar, yiyecek alerjisi ve ergenlik donemine kadar devam edebiliyor ve bu hastalarin yuzde ellisi astım oluyor. Biz ise bu durumu yendik cok şükür.Evimizde iki kedimiz var, aksine cok temizlik iyi degil bağışıklığınin onlar sayesinde güçlendiğini ve bu hastalığı yendigini düşünüyorum.. Daha iki yaşına gelmeden tüm belirtiler gecti..

canım Allah bir daha yaşatmasın Allah şimdiki bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin güzel düşün ve hep dua et.

sizin otomatik sallanan beşik nasıldı canım ? ben anne yanı kademeli beşik düşünüyorum bir de otomatik sallanan ana kucağı tarzı bişey. ama hangisi kullanışlı olur fikrim yok.

sizin otomatik sallanan beşik nasıldı canım ? ben anne yanı kademeli beşik düşünüyorum bir de otomatik sallanan ana kucağı tarzı bişey. ama hangisi kullanışlı olur fikrim yok.
Güzel düsünmüssün canım ikisi de kullanışlı olur. Elde sallamaktan yorulmustuk, ilk zamanlar gaz sancıları cok oluyor bebeklerin, biz 20 günlükken ihtiyaç dahilinde aldık, gece de uyanınca otomatik zamanlayıcı ile kurup salladık, bizimki baby2go marka. Ekte fotosunu gönderiyorum. Ana kucağı olarak degil sallanan besik olarak geciyor..

teşekkürler canım memnun kaldınız mı peki. aşırı yer de kaplamıyor güzelmiş.

teşekkürler canım memnun kaldınız mı peki. aşırı yer de kaplamıyor güzelmiş.
Ben cok memnun kaldım simdi yine kullanacağım yepyeni duruyor. Şöyle söylim 60*120 cm park yatagimiz da var, yandaki direkleri ile birlikte o boyuttaki bir park yatak kadar yer kaplıyor, bizi 5 ay götürdü sonra park yatağa gectik zaten sallanma ihtiyaci da bitiyor o donemde bebeklerin eğer alışkanlık haline gelmezse, esim de altina sabitlensin diye normal zamanlar icin suntadan bir kutu yaptı, sabit kaldığında yatak olarak kullandik. İcine de annem yatak yapmıştı o boyutlarda. İcinin büyüklüğü bir sepet besik kadar..

Kızlar ben kızımda bebek hamagı kullandım. Kolay monte/ demonte oluyor. Cantasi var. Piknige misafirlige her yere tasiniyor. Bizim kiz 4 yaşına kadar gündüz uykularını onda yapmıştı çok rahat ettik. Sonra kuzenime verdik o da çocuğunu onda büyüttü. Şimdi benim ikinci de büyür gayet sağlam

Buna benzer bisey aklınızda bulunsun:

tamam canım detaylı açıklaman için teşekkür ederim kafama yattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…