2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Olur mu canım gayet güzel açıklamışsın valla. Kelime kelime dikkatli okuyorum. Anneme sorsam zaten herşeyi ben hatırlamıyorum dediği için:)
Illaki herkesin cocuk büyütme şekli farklıdır, kitap okumakla uygulamak hiç olmuyor malesef çoğu zaman içsel olarak devam.ediyor, benimki de bu şekildeydi, biraz yardımcı olduysam ne mutlu :) benden önce ablamin çocuğu olduğu için ben ondan çok tecrübe edinmistim benin işime çok yaradı bende kendimce elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışıyorum :)

Benim kızımada daha 4 aylıkken alerjisi var denildi, toz alerjisi ev akari filan 2 sene ara ara alerji ilacı kullandım mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım, öyle sürekli evi kirklarcasina temizlik yapmadım çünkü doktor demiştiki iyi tamam ev temiz olsun, peki çocuk dışarı çıkınca ne olucak? Her yerde aynı hijyeni sağlamak imkansız, çocuğun bünyesini alıştırmak lazımdı zaten çokta ileri seviye değildi şuan 3.5 yaşında ve en az 1 senedir hiç ilaç kullanmaya gerek kalmadı bagisikligida gelişti. Internette takip ettigim biri vardı kızı benim kızım yaşlarda ve benzer alerjisi vardı, kadın alerjinin üstüne gitti baya düşüncesi tedavi edilmesiydi gittiği doktor katı bir diyet vermiş ve bir gün kız fenalaştı baktılar ki tüm sistemi çökmüş, kadın şuan aylardır kızını toparlamaya çalışıyor ve keşke herşeyi kendi haline bıraksaydım diyor. Elbette doktora gidicez ilaclarimizi kullanıcaz ama abartmadan doğala en yakın yaşamakta fayda var.

sizin otomatik sallanan beşik nasıldı canım ? ben anne yanı kademeli beşik düşünüyorum bir de otomatik sallanan ana kucağı tarzı bişey. ama hangisi kullanışlı olur fikrim yok.
Bende sallanan anakucaklari pek kullanışlı olmuyor, eltim almıştı çok az bi süre kullandı başkasına verdi bebekte rahat edemedi. Yatarak sallanmak bebeklere daha iyi geliyor sanki. Benimki Sunny Baby sb615 Caretta Otomatik Sallanan Beşik ti. Ben memnun kaldım.

Katılıyorum, neyse ki atlatmış kuzucuklar, en ünlü alerji doktorları da dediğin gibi katı diyet degil diyeti zamanla acarak alıştırma yanlısı, bizde doğal olarak o ortam gerceklesmis oldu

evet ikinci oğlum olacak nasipse ..Aslında kız olacak diye umuyordum çünkü oğlumdaki ile tamemn farklı bir hamilelik yaşadım..Kusma ,ekşi yeme vs gibi .Sen de durumlar nasıl =)

İlk oğlumun hamileliğinden çok farklı daha ağır geçirdim bende.Ama içime hep oglan gibi geliyodu benim.Kız olsa da sevinirdim simdi de çok mutluyum iki oğlum olacağı için

Bencede tarih daha sağlıklı olmuş canım inşallah güzel haber alırsın
Geçmiş olsun şöyle güzel karabiberli limonlu ıhlamur içip bol terleyip ılık duş al canım mikroplar uzaklaşıyor birazda olsa

Amin canım sağolasın deniycem ins.

Canım buhar makinesi 4 yıl önce 250 tl almıştım çok pişman oldum 2-3 ay kullandık simdi kullanmıyoruz.Gereksiz masraf.Kullan at al değiştirmeler ise yarıyor.Sterilizator de çok gereksiz bence kaynatsan yeterli

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın şimdiki bebegini.İki meleğin şefaatçin olsun...

Merhabalar herkese 19+1 gunluk hamileyim ilk hamileligim insallah kizim olacak.Cok belirgin bi hareket hissedemedim daha duz yattigim zaman bi kipirti oluyor sadece normal mi acaba? Karnimda cok buyuk degil.Ayni durumu yasayan var mi?

Tam tersine klozet kullanılmalı zorlanma anında comelme hareketi cok rısklı

Merhabalar herkese 19+1 gunluk hamileyim ilk hamileligim insallah kizim olacak.Cok belirgin bi hareket hissedemedim daha duz yattigim zaman bi kipirti oluyor sadece normal mi acaba? Karnimda cok buyuk degil.Ayni durumu yasayan var mi?
Benim karnım da yok Kızımda da cok kucuktu ama önemli olan gelişimi. Onu da doktor soyluyordur zaten

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun kızınız. Ben de kilo almama rağmen henüz dışardan hamile olduğum görünmüyor. Hareketler 20 haftadan sonra netlesir büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…