2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok sukur gelisimi iyi bi problem yok sadece hareketin olmamasi kafama takiliyor :)
Hareketler de bebegın konumu plesantanın konumu kordonun boyu ve hatta bebegın karakteriyle ilgili. Kızım da cok hareketlıydı sımdı oglum da oyle maşallah.Daha önce de yazmıstım zayıflık cok etkılıyor. Ben hep cok zayıfım o yuzden hıssedıyorum her hareketi. Ama dediğim gibi bu iyi veya kotu demek degıl.Yeter ki gelişimleri iyi olsun

Merhabalar herkese 19+1 gunluk hamileyim ilk hamileligim insallah kizim olacak.Cok belirgin bi hareket hissedemedim daha duz yattigim zaman bi kipirti oluyor sadece normal mi acaba? Karnimda cok buyuk degil.Ayni durumu yasayan var mi?
Merhabaa hayırlı olsun ben de 19+0ım benim de ilk ve erkek. Ben de aynı senin gibiyim belirgin hiç hissetmedim. Bekliyorum sabırla sağlıklı olsun da

Kızlar ara ara mide yanmalarım başladı saçlı kaşlı bir erkek mi geliyor acaba:)) bizim genlerde baya karısık sarışında var esmer de renkli gözde var siyah da bakalım kime benziycek:))
Canım eşim de ben de kumralız bir tek babam sarısın ve renkli gozlu. Kızım aynı babama benzıyor. Sarısın yeşil gözlü Ben mide yanmasının saclı olmasıyla ilgisi oldugunu dusunmuyorum ama kızım da mide yanmam olmamıstı sacı da yoktu. Bakalım oglanda nasıl olacak.

Maşallah Allah bağışlasın, benim de babam sarışın mavi gözlü benimkiler de babama benzese keşke ama eşim esmer siyah gözlü

Detaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Olumsuz birsey olmasın da dikkat etmemiz lazım hepimizin beslenmeye o şeker yokmu o şeker her türlü zararlı

Detaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Su fazlalıgının nasıl bi zararı varmış? Birde nasıl çözülecek su fazlalıgı bilgi verdimi doktorun?

Valla ablamın ilk çocuğunda acayip mide yanması vardı baya tüylü doğdu ikincide olmadı tüysüz geldi.öyle olunca alakası olabilir diye geliyor aklıma:))

Valla ablamın ilk çocuğunda acayip mide yanması vardı baya tüylü doğdu ikincide olmadı tüysüz geldi.öyle olunca alakası olabilir diye geliyor aklıma:))
Belki de bebekte tuylenmeyi saglayan bir hormon vardır o hormon artınca mide bulantısı yapıyordur. Bu acıdan mantıklı

Su fazla olunca ne oluyormuş ki acaba? Şekerli şeyler suyla alakalı mı yasak şeker mi cıktı canım

Su fazlalığı genelde gebelik sekerinde oluyor. İnşallah diyetle çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…