Cok sukur gelisimi iyi bi problem yok sadece hareketin olmamasi kafama takiliyor :)Benim karnım da yokKızımda da cok kucuktu ama önemli olan gelişimi. Onu da doktor soyluyordur zaten
Tesekkur ederim sizinde hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallahHayırlı olsun sağlıkla doğsun kızınız. Ben de kilo almama rağmen henüz dışardan hamile olduğum görünmüyor. Hareketler 20 haftadan sonra netlesir büyük ihtimalle
Hareketler de bebegın konumu plesantanın konumu kordonun boyu ve hatta bebegın karakteriyle ilgili. Kızım da cok hareketlıydı sımdı oglum da oyle maşallah.Daha önce de yazmıstım zayıflık cok etkılıyor. Ben hep cok zayıfım o yuzden hıssedıyorum her hareketi. Ama dediğim gibi bu iyi veya kotu demek degıl.Yeter ki gelişimleri iyi olsunCok sukur gelisimi iyi bi problem yok sadece hareketin olmamasi kafama takiliyor :)
Merhabaa hayırlı olsun ben de 19+0ım benim de ilk ve erkek. Ben de aynı senin gibiyim belirgin hiç hissetmedim. Bekliyorum sabırla sağlıklı olsun daMerhabalar herkese19+1 gunluk hamileyim ilk hamileligim insallah kizim olacak.Cok belirgin bi hareket hissedemedim daha duz yattigim zaman bi kipirti oluyor sadece normal mi acaba? Karnimda cok buyuk degil.Ayni durumu yasayan var mi?
Canım eşim de ben de kumralız bir tek babam sarısın ve renkli gozlu. Kızım aynı babama benzıyor. Sarısın yeşil gözlüKızlar ara ara mide yanmalarım başladı saçlı kaşlı bir erkek mi geliyor acaba:)) bizim genlerde baya karısık sarışında var esmer de renkli gözde var siyah da bakalım kime benziycek:))
Maşallah Allah bağışlasın, benim de babam sarışın mavi gözlü benimkiler de babama benzese keşke ama eşim esmer siyah gözlüCanım eşim de ben de kumralız bir tek babam sarısın ve renkli gozlu. Kızım aynı babama benzıyor. Sarısın yeşil gözlüBen mide yanmasının saclı olmasıyla ilgisi oldugunu dusunmuyorum ama kızım da mide yanmam olmamıstı sacı da yoktu. Bakalım oglanda nasıl olacak.
Seninde hayirli olsun :) bekleyelim sabirla o zamanMerhabaa hayırlı olsun ben de 19+0ım benim de ilk ve erkek. Ben de aynı senin gibiyim belirgin hiç hissetmedim. Bekliyorum sabırla sağlıklı olsun da ☺
MasaAllah ❤Bu da oglusumla ben❤
Olumsuz birsey olmasın da dikkat etmemiz lazım hepimizin beslenmeye o şeker yokmu o şeker her türlü zararlıDetaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Bebişin iyiyse çok şükür canım o diyetle çözülür heraldeDetaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Su fazlalıgının nasıl bi zararı varmış? Birde nasıl çözülecek su fazlalıgı bilgi verdimi doktorun?Detaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Valla ablamın ilk çocuğunda acayip mide yanması vardı baya tüylü doğdu ikincide olmadı tüysüz geldi.öyle olunca alakası olabilir diye geliyor aklıma:))Canım eşim de ben de kumralız bir tek babam sarısın ve renkli gozlu. Kızım aynı babama benzıyor. Sarısın yeşil gözlüBen mide yanmasının saclı olmasıyla ilgisi oldugunu dusunmuyorum ama kızım da mide yanmam olmamıstı sacı da yoktu. Bakalım oglanda nasıl olacak.
Belki de bebekte tuylenmeyi saglayan bir hormon vardır o hormon artınca mide bulantısı yapıyordur. Bu acıdan mantıklıValla ablamın ilk çocuğunda acayip mide yanması vardı baya tüylü doğdu ikincide olmadı tüysüz geldi.öyle olunca alakası olabilir diye geliyor aklıma:))
Su fazla olunca ne oluyormuş ki acaba? Şekerli şeyler suyla alakalı mı yasak şeker mi cıktı canımDetaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Su fazlalığı genelde gebelik sekerinde oluyor. İnşallah diyetle çözülürDetaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?