2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maalesef Bebek hamile ürünlerinin hepsi ederinin 3 katı canım insanlar cocuklarina mecbur alır diye böyle yoluyorlar bizi

Ben şunu kovalıyorum çok hoşuma gitti civil de gördüm indirim yakalarsamda yakalayamasamda alıcam usbli aparatları hediye my valice hemde senelerdir valizini kullanıyorum
En azından piyasa fiyatında artı fonksiyonları çok canım fikir olur belki sanada

Olumsuz birsey olmasın da dikkat etmemiz lazım hepimizin beslenmeye o şeker yokmu o şeker her türlü zararlı
Sadece kilo değil işte, amniyon sıvımıda artırmış.
[

Bebişin iyiyse çok şükür canım o diyetle çözülür heralde
Valla dietle su azalmıyormuş ama en enazından artmıyormuşta.
Su fazlalıgının nasıl bi zararı varmış? Birde nasıl çözülecek su fazlalıgı bilgi verdimi doktorun?
Diet yapıcam su fazla olunca membranda erken yırtılıp su erken geliyor.
Su fazla olunca ne oluyormuş ki acaba? Şekerli şeyler suyla alakalı mı yasak şeker mi cıktı canım
Şekerli yiyince bebekte idrarını fazla yapıyormuş kese içindeki su artıyormuş, bu nedenle şeker yasak. Ama benimbabam diabet, bende de şekere yatkınlık var. Normal gebelerdr böyle bi kısıtlamaya gerek yok benim suyum fazla olduğu için yasak.
Su fazlalığı genelde gebelik sekerinde oluyor. İnşallah diyetle çözülür
evet bende 17. Haftada şeker yükleme yaptım normal çıktı ama o haftalarda negatif çıkabilirmiş, boşuna yaptırmışım.
Canım ben biraz verdim sanırım ama ikiz bebek için dayanıklı olsun dedim. Yorumlarıda hep çok iyiydi.
Eki Görüntüle 2242147
Aynen bu rengini geçen sene 300 küsüre almıştım. Gerçekten çok kaliteli kullanan arkadaşlarım çok memnun.

Detaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Çok geçmiş olsun. Şekere bağlı olabilir diyet yapmakta fayda var. Ben de 15 günde 2 kilo aldım
Canım ne kadar bu çanta

göğsümden su geliyo ama sadece sol göğsüm neden olurki ben internette bakındım bişey bulamadım.sizlerde de varmı?

Anladım .tez zamanda normale döner insallah

Çok geçmiş olsun. Şekere bağlı olabilir diyet yapmakta fayda var. Ben de 15 günde 2 kilo aldım

Canım ne kadar bu çanta
Kuzum şuan civil de 159 TL trendyolda da farklı Bi modeli renkleri var 169 TL baktım gittigidiyorda falanda var takipte kalalım bence yakalarsak indirim efsane olur

İnşallah sorunsuz sıkıntısız ilerlemeden atmadan bitirirsin canım hamileliği

göğsümden su geliyo ama sadece sol göğsüm neden olurki ben internette bakındım bişey bulamadım.sizlerde de varmı?
Süte hazırlık yapıyor vücut. Normal tedirgin olma.
Kuzum şuan civil de 159 TL trendyolda da farklı Bi modeli renkleri var 169 TL baktım gittigidiyorda falanda var takipte kalalım bence yakalarsak indirim efsane olur
Evet ya takipte kalalım indirime girince birbirinize haber edelim. Ben de çok beğendim bunu

Süte hazırlık yapıyor vücut. Normal tedirgin olma.

Evet ya takipte kalalım indirime girince birbirinize haber edelim. Ben de çok beğendim bunu
Piyasaya göre yine iyi fiyatı aynı boyutlarda özelliği olmayan çantalar bu fiyattan satılıyor zaten alt açma aparatı ve askı aparatı olması artı Bi avantaj yorumlarına falanda bakarım araştırırım haber veririm canım alırsam

Hacmi de büyük baya yanilmiyorsam iyi birseymis canım indirim gören haber versin bu çantaya , ben büyük istiyorum ikizler için bol bez kiyafet termos mendil vs sigsin

Hacmi de büyük baya yanilmiyorsam iyi birseymis canım indirim gören haber versin bu çantaya , ben büyük istiyorum ikizler için bol bez kiyafet termos mendil vs sigsin
Ben alırsam zaten foti atarım size alın almayın derim canım en kötü beğenmezsem iade ederim en çok bu içime sindi yorumları da güzel puanlaması falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…