Canım ben biraz verdim sanırım ama ikiz bebek için dayanıklı olsun dedim. Yorumlarıda hep çok iyiydi.lavitabellamk canım bebek çantasını nerden aldın ?
Piyasa öyle canım Malesef bide tuttu ya tamamKızlar bu bebek bakım çantaları niye bu kadar pahalı ya 3-5 cm büyük olsun diyorum fiyatlar hep 140-160 arası daha küçükler belki 70-90 arası
Maalesef Bebek hamile ürünlerinin hepsi ederinin 3 katı canım insanlar cocuklarina mecbur alır diye böyle yoluyorlar biziPiyasa öyle canım Malesef bide tuttu ya tamam
Maalesef Bebek hamile ürünlerinin hepsi ederinin 3 katı canım insanlar cocuklarina mecbur alır diye böyle yoluyorlar bizi
zorlanm a anından bahsetmedim ama be. normal tuvalet kabızlığa karşı dr önerisidir. Tabi ki herkes kendi doktoruna sorarak uygulayabilir.Tam tersine klozet kullanılmalı zorlanma anında comelme hareketi cok rısklı
Sadece kilo değil işte, amniyon sıvımıda artırmış.Olumsuz birsey olmasın da dikkat etmemiz lazım hepimizin beslenmeye o şeker yokmu o şeker her türlü zararlı
Valla dietle su azalmıyormuş ama en enazından artmıyormuşta.[
Bebişin iyiyse çok şükür canım o diyetle çözülür heralde
Diet yapıcam su fazla olunca membranda erken yırtılıp su erken geliyor.Su fazlalıgının nasıl bi zararı varmış? Birde nasıl çözülecek su fazlalıgı bilgi verdimi doktorun?
Şekerli yiyince bebekte idrarını fazla yapıyormuş kese içindeki su artıyormuş, bu nedenle şeker yasak. Ama benimbabam diabet, bende de şekere yatkınlık var. Normal gebelerdr böyle bi kısıtlamaya gerek yok benim suyum fazla olduğu için yasak.Su fazla olunca ne oluyormuş ki acaba? Şekerli şeyler suyla alakalı mı yasak şeker mi cıktı canım
evet bende 17. Haftada şeker yükleme yaptım normal çıktı ama o haftalarda negatif çıkabilirmiş, boşuna yaptırmışım.Su fazlalığı genelde gebelik sekerinde oluyor. İnşallah diyetle çözülür
Aynen bu rengini geçen sene 300 küsüre almıştım. Gerçekten çok kaliteli kullanan arkadaşlarım çok memnun.Canım ben biraz verdim sanırım ama ikiz bebek için dayanıklı olsun dedim. Yorumlarıda hep çok iyiydi.
Eki Görüntüle 2242147
Çok geçmiş olsun. Şekere bağlı olabilir diyet yapmakta fayda var. Ben de 15 günde 2 kilo aldımDetaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Canım ne kadar bu çantaEki Görüntüle 2242167
Ben şunu kovalıyorum çok hoşuma gitti civil de gördüm indirim yakalarsamda yakalayamasamda alıcam usbli aparatları hediye my valice hemde senelerdir valizini kullanıyorum
En azından piyasa fiyatında artı fonksiyonları çok canım fikir olur belki sanada
Anladım .tez zamanda normale döner insallahSadece kilo değil işte, amniyon sıvımıda artırmış.
Valla dietle su azalmıyormuş ama en enazından artmıyormuşta.
Diet yapıcam su fazla olunca membranda erken yırtılıp su erken geliyor.
Şekerli yiyince bebekte idrarını fazla yapıyormuş kese içindeki su artıyormuş, bu nedenle şeker yasak. Ama benimbabam diabet, bende de şekere yatkınlık var. Normal gebelerdr böyle bi kısıtlamaya gerek yok benim suyum fazla olduğu için yasak.
evet bende 17. Haftada şeker yükleme yaptım normal çıktı ama o haftalarda negatif çıkabilirmiş, boşuna yaptırmışım.
Aynen bu rengini geçen sene 300 küsüre almıştım. Gerçekten çok kaliteli kullanan arkadaşlarım çok memnun.
Kuzum şuan civil de 159 TL trendyolda da farklı Bi modeli renkleri var 169 TL baktım gittigidiyorda falanda var takipte kalalım bence yakalarsak indirim efsane olurÇok geçmiş olsun. Şekere bağlı olabilir diyet yapmakta fayda var. Ben de 15 günde 2 kilo aldım
Canım ne kadar bu çanta
İnşallah sorunsuz sıkıntısız ilerlemeden atmadan bitirirsin canım hamileliğiSadece kilo değil işte, amniyon sıvımıda artırmış.
Valla dietle su azalmıyormuş ama en enazından artmıyormuşta.
Diet yapıcam su fazla olunca membranda erken yırtılıp su erken geliyor.
Şekerli yiyince bebekte idrarını fazla yapıyormuş kese içindeki su artıyormuş, bu nedenle şeker yasak. Ama benimbabam diabet, bende de şekere yatkınlık var. Normal gebelerdr böyle bi kısıtlamaya gerek yok benim suyum fazla olduğu için yasak.
evet bende 17. Haftada şeker yükleme yaptım normal çıktı ama o haftalarda negatif çıkabilirmiş, boşuna yaptırmışım.
Aynen bu rengini geçen sene 300 küsüre almıştım. Gerçekten çok kaliteli kullanan arkadaşlarım çok memnun.
Kız o ne hamur işi yemişsinde göbüşün biraz çıkmış gibi maşallah
Süte hazırlık yapıyor vücut. Normal tedirgin olma.göğsümden su geliyo ama sadece sol göğsüm neden olurki ben internette bakındım bişey bulamadım.sizlerde de varmı?
Evet ya takipte kalalım indirime girince birbirinize haber edelim. Ben de çok beğendim bunuKuzum şuan civil de 159 TL trendyolda da farklı Bi modeli renkleri var 169 TL baktım gittigidiyorda falanda var takipte kalalım bence yakalarsak indirim efsane olur
Piyasaya göre yine iyi fiyatı aynı boyutlarda özelliği olmayan çantalar bu fiyattan satılıyor zaten alt açma aparatı ve askı aparatı olması artı Bi avantaj yorumlarına falanda bakarım araştırırım haber veririm canım alırsamSüte hazırlık yapıyor vücut. Normal tedirgin olma.
Evet ya takipte kalalım indirime girince birbirinize haber edelim. Ben de çok beğendim bunu
Hacmi de büyük baya yanilmiyorsam iyi birseymis canım indirim gören haber versin bu çantaya , ben büyük istiyorum ikizler için bol bez kiyafet termos mendil vs sigsinKuzum şuan civil de 159 TL trendyolda da farklı Bi modeli renkleri var 169 TL baktım gittigidiyorda falanda var takipte kalalım bence yakalarsak indirim efsane olur
Cok begendim cok kaliteli duruyor canım güle güle kullan bana biraz pahalı geldi ama ikizler için iyi düşünmüşsünCanım ben biraz verdim sanırım ama ikiz bebek için dayanıklı olsun dedim. Yorumlarıda hep çok iyiydi.
Eki Görüntüle 2242147
Ben alırsam zaten foti atarım size alın almayın derim canım en kötü beğenmezsem iade ederim en çok bu içime sindi yorumları da güzel puanlaması falanHacmi de büyük baya yanilmiyorsam iyi birseymis canım indirim gören haber versin bu çantaya , ben büyük istiyorum ikizler için bol bez kiyafet termos mendil vs sigsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?