2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de bu rengi aldım canım
İnşallah biranca önce suyun normalde döner canım, biliyorum çok zor ama mecbur şekeri kesiceksin canım

zorlanm a anından bahsetmedim ama be. normal tuvalet kabızlığa karşı dr önerisidir. Tabi ki herkes kendi doktoruna sorarak uygulayabilir.
Kabızlıga karsı evet ama hamilelikte tavsiye eden doktor duymadım. Tabi herkesin kişisel tercihi

Merhabalar herkese 19+1 gunluk hamileyim ilk hamileligim insallah kizim olacak.Cok belirgin bi hareket hissedemedim daha duz yattigim zaman bi kipirti oluyor sadece normal mi acaba? Karnimda cok buyuk degil.Ayni durumu yasayan var mi?
Düz yaptığımızda en çok hissediliyor canım 20.haftada farkeder hemen daha çok hissedersin endişelenme.

Kız o ne hamur işi yemişsinde göbüşün biraz çıkmış gibi maşallah benim 3 katı
S Saryamarya o ne kız inceciksin , yediklerine dikkat ediyor musun? Moralim bozuldu bak aynaya bakınca
Yok ya kızlar yandan çektiğim için öyle. Yoksa 74 kiloyum. Sadece boyum uzun ondan göstermiyorum.
Kızlar vajinal bölgede hareket edrken ağrım oluyor böyle kas ağrısı gibi otururken bişey yok
Kalktığım zaman
Bende de oluyor ya 2 gündür yürürken bay d ağrıyor

Bnde de şeker var canım bende 1 haftada 2 kilo aldım bende de oldumu acaba aynı sorun merak ettim şimdi

Su fazla olunca ne oluyormuş ki acaba? Şekerli şeyler suyla alakalı mı yasak şeker mi cıktı canım
Bebeğin kesesi erken yırtılabiliyor canım şu sızabiliyor erken doğuma sebebiyet verebiliyor yani. Inşallah öyle birşey olmaz herkeste de olcak diye birşey yok tabi erken doğum. Benim eşim su ikiziymis mesela çok fazla suyu varmış ama normal doğmuş birşey olmamış çok şükür hemde 4kilo doğmuş :)

Su fazla olunca iri bebek oluyormus canım. Bir profesör dıyodu tvde gormustum. Canan Karatay seker yuklemesi istemiyor ama anne karnındaki bebek için şeker en önemli besindir diyordu. Tabi bu basit şeker değil. Bilimsel manada örneğin bizim bile beynimiz şeker yakar. Neyse yani su da şekerle ilgili oldugu için cocuk iri oluyor. Kese de bu yuzden hem su fazla hem cocuk iri olunca erken doguma sebep olabılıyor. Ama tabi yuzde ye vursan bu da dusuk bır ıhtımal. Örneğin kızım da bana da suyu ust sınırda demişlerdi. Arladasım var 3 aylık oglu onda da seker vardı 40 haftalık dogdu. Yani yuzde dusuk ama doktorlar her zaman en kötüsünü soyluyorlar. Hatta bir kere bir perinatolog yanındaki asıstan doktora soylerken kendim duydum. Hastaya her zaman en kotu ihtimali soyle.İyi dersen kötü olursa seni suçlar ama kötü dersen iyi olursa doktor yanılmıs der geçer demişti. Hepsi bu mantıkta demek ki napsınlar zor meslek

Detaylı ultrasonan çıktım kese içindeki su fazlaymış bi haftada 2 kilo birden almıştım. Toplamda 8 kg aldım. Şekerli herşey yasak, bal prkmez reçel ve meyve.
Canım geçmiş olsun tekrardan yükleme yapılacak mı. Bende de insülin direnci var tırsıyorum bu durumdan

Kızlar bebek arabası araştırıyormusunuz? Belirlediğiniz modeller var mı?
Canım ben bakıyorum ama kafama göre bir şey bulamadım, ben travel sistem pek istemiyorum, ağır olanlardan. Ama ana kucağı ve baston şeklinde olsa keşke. Bir tane chicco lite way plus vardı, ankamalldeki chicco mağazına geçen cuma baktık. O model kalkmış yerine chicco duo love motion inceledik, harikaydı ama bana yine de biraz hantal geldi. Bu çok şık travel sistem olanlardan kuzenim almıştı ve bebek 1 yaşından sonra kullanamadı, bebek içinde çok rahat edemedi otururken etrafı izlerken hep basık kaldı ve baston bebek arabası almak zorunda kaldı. Aslında chicconun ohlala modeli bi harika toplamda 4 kilo sanırım çok hafif ama ona da Bi ekstra ana kucağı takılmıyor diye biliyorum. Anlayacağın benim kafam çok karışık. Aslında bir an önce karar vermek lazım çünkü özellikle chicco ve büyük bi kaç markada genellikle 23 nisanda indirim oluyor. Deneyimli anneler de bu yazıyı görüp bizi bilgilendirirse sevinirimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…