Benimde bacaklarımda aldığımdan beri çıkmadi bende farkettim ama başka yerlerimde çıkıyor:)Kızlar çok acayip bir şekilde benim güzel oğlum gebeliğin başlarında tüylenmeye sebep olurken şimdi de dökülmeye sebep oldu. Bir aydır ağda yapmıyorum ve bacaklarimda hala tüy yokbaşka tecrübe eden var mı ?
Aynen sadece bacaklar çıkmıyor benim de :)Benimde bacaklarımda aldığımdan beri çıkmadi bende farkettim ama başka yerlerimde çıkıyor:)
Benim ki de bunun siyahi. 130 dedi 120 ye aldım bende burda bı dükkandan. Ama çok sağlam taş gibi. Alacak arkadaşlar rahatlıkla alabilir yani.Kızlar ben 129 TL ye n11 den aldım şuanda da hepsi burada da indirimde ben çok beğendim çok kullanışlı geldi bana bir bakın
Valla canım yükleme daha istemiyorum. Sonuçta şeker var belli suyum fazla. Parmak ucu şekerle takipli olsam olmazmı dedim, sonuç damardan alınana göre düşük çıkar dedi. Ozaman 1. Saat 140 2. Saat 120yi geçmesin dedi. Parmakucu baktırırım. Activiayıda meyveli yiyordum artık oda sade.Canım geçmiş olsun tekrardan yükleme yapılacak mı. Bende de insülin direnci var tırsıyorum bu durumdan
Anlamıyorum ya valla daha on on beş sene öncesine kadar sanıyorum böyle şeyler yoktu. Ne annem ne teyzem ne akrabalar hiç biri bu şeker olayını bilmiyorlardı ben soyleyene kadar. Bana da kızım canın ne isterse ye diyorlar çünkü onlar da öyle yapmış. Doktorlar mı durduk yere korkutuyor acaba diye aklıma geliyor vallaValla canım yükleme daha istemiyorum. Sonuçta şeker var belli suyum fazla. Parmak ucu şekerle takipli olsam olmazmı dedim, sonuç damardan alınana göre düşük çıkar dedi. Ozaman 1. Saat 140 2. Saat 120yi geçmesin dedi. Parmakucu baktırırım. Activiayıda meyveli yiyordum artık oda sade.
Benim erken doğum öyküm olduğu için bende dikkat ediyorlar. Geçen ikiz gebeliğimde yine suyun fazlaydı 30a kalmaz doğurursun dedi gerçektende 25+4te doğurdum. Oyüzden dikkat etmem lazımAnlamıyorum ya valla daha on on beş sene öncesine kadar sanıyorum böyle şeyler yoktu. Ne annem ne teyzem ne akrabalar hiç biri bu şeker olayını bilmiyorlardı ben soyleyene kadar. Bana da kızım canın ne isterse ye diyorlar çünkü onlar da öyle yapmış. Doktorlar mı durduk yere korkutuyor acaba diye aklıma geliyor valla
Kızlar vajinal bölgede hareket edrken ağrım oluyor böyle kas ağrısı gibi otururken bişey yok
Kalktığım zaman
Senin için demedim kuzum biliyorum senin yaşadıklarını. Bence de azami gayret göstererek sen dikkat etmelisin. Genel mânâda fazla stres yaratiliyor gibi düşünüyorum. Çünkü bu gebelik şekeri yüzde iki ila yüzde beş oranindaymis. Programda öyle yazıyor. Yüzde olarak baya düşük yani.Benim erken doğum öyküm olduğu için bende dikkat ediyorlar. Geçen ikiz gebeliğimde yine suyun fazlaydı 30a kalmaz doğurursun dedi gerçektende 25+4te doğurdum. Oyüzden dikkat etmem lazım
Canim 10 15 sene oncesine kadar ibsanlar daha hamile oldugunu bile anlamadan dusukler yapiyor.Allah korusun bes alti aylik hamile kadinlarin bebekleri karinlarinda olup farkedimedigi icin anneyi bile zehirliyormus.Daha oncesinde sezeryan dogum olmadigi icin anne bebek olumleri cok cok fazlaymis mesela.Yani doktorlar abartmiyor.Tip bazi seylerin farkina yeni variyor TurkiyedeAnlamıyorum ya valla daha on on beş sene öncesine kadar sanıyorum böyle şeyler yoktu. Ne annem ne teyzem ne akrabalar hiç biri bu şeker olayını bilmiyorlardı ben soyleyene kadar. Bana da kızım canın ne isterse ye diyorlar çünkü onlar da öyle yapmış. Doktorlar mı durduk yere korkutuyor acaba diye aklıma geliyor valla
Benim suyun ust sinirda dediler kendinBenim erken doğum öyküm olduğu için bende dikkat ediyorlar. Geçen ikiz gebeliğimde yine suyun fazlaydı 30a kalmaz doğurursun dedi gerçektende 25+4te doğurdum. Oyüzden dikkat etmem lazım
Her ay bu tahlilleri sağlık ocağında veriyorum doktoruma götürüyorum canımKızlar doktor gene benden bir sürü tahlil istedi. Benim doktor fazla pimpirikli olduğu için, hepsi gerekli mi gereksiz mi çözemiyorum bazenbir de bu tahlilleri uyguna nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2242281
15 sene öncesine kadar bu kadar radyasyon yoktu yediklerimizde elbet hile vardı gdo bilmem ne yoktu etlerimiz sağlıklıydı yediğimiz sebzeler tarla malıydı hava bu kadar kirli değildi ilaç kullanımı yaygın değildi falan filanAnlamıyorum ya valla daha on on beş sene öncesine kadar sanıyorum böyle şeyler yoktu. Ne annem ne teyzem ne akrabalar hiç biri bu şeker olayını bilmiyorlardı ben soyleyene kadar. Bana da kızım canın ne isterse ye diyorlar çünkü onlar da öyle yapmış. Doktorlar mı durduk yere korkutuyor acaba diye aklıma geliyor valla
Bu tahlililer sadece idrarla mi yapiliyor? Yoksa kan da mi veriyorsun?Kızlar doktor gene benden bir sürü tahlil istedi. Benim doktor fazla pimpirikli olduğu için, hepsi gerekli mi gereksiz mi çözemiyorum bazenbir de bu tahlilleri uyguna nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2242281
Haklısın canım onlar ne yapsın, inşallah suyla ilgili sıkıntı olmaz kimseye. inşallah benim kız babasına çekmemiştir ben doğuramam herhalde 4 kiloSu fazla olunca iri bebek oluyormus canım. Bir profesör dıyodu tvde gormustum. Canan Karatay seker yuklemesi istemiyor ama anne karnındaki bebek için şeker en önemli besindir diyordu. Tabi bu basit şeker değil. Bilimsel manada örneğin bizim bile beynimiz şeker yakar. Neyse yani su da şekerle ilgili oldugu için cocuk iri oluyor. Kese de bu yuzden hem su fazla hem cocuk iri olunca erken doguma sebep olabılıyor. Ama tabi yuzde ye vursan bu da dusuk bır ıhtımal. Örneğin kızım da bana da suyu ust sınırda demişlerdi. Arladasım var 3 aylık oglu onda da seker vardı 40 haftalık dogdu. Yani yuzde dusuk ama doktorlar her zaman en kötüsünü soyluyorlar. Hatta bir kere bir perinatolog yanındaki asıstan doktora soylerken kendim duydum. Hastaya her zaman en kotu ihtimali soyle.İyi dersen kötü olursa seni suçlar ama kötü dersen iyi olursa doktor yanılmıs der geçer demişti. Hepsi bu mantıkta demek ki napsınlar zor meslek
Allah sabrını veriyor diye düşünüyorum. Bak ne güzel acını unutturacak bir bebeğin sağlıkla doğacak inşallah. Her şey gönlünce olsunBen doğum yaptığımda 25+4teydim ama bebekler önden gidiyordu. Birinin kilosu 780 diğeri 930du ilk doğan zaten makat gelip doğum kanalında sıkışmştı ve hiç ağlamadı bile doğarken 1 gün sonra akciğer kanamasından vefat etti. Diğer bebeğim doğarken cılızda olsa ağlamıştı biraz umudum vardı ama hemen solunum cihazına bağladılar. Ufak bir beyim kanaması arada akciğer kanaması geçirdi. Ama 13 gün dayandı. Biraz toparlanınca da midesinden anne sütü başlandı, barsakları tam gelişmediği için yırtık oluştu onuda kaybettik. Allah sizlere yaşatmasın. 14 nisanda doğdular, 1 ay sonra senesini mezarlarını yaptıracağız bir yandan yeni bebek telaşı bir yandan senesi insan hiçbir seye sevinemez oluyor. İnşallah bu bebeğim sağlıkla zamanında gelir.
Canım devletten kadın dogum gebe polikliniğinden randevu al, hepsini ücretsiz yaptırabilirsin.. Belki seker yuklemesi için bi kac hafta sonrasını isteyebilir dr..Kızlar doktor gene benden bir sürü tahlil istedi. Benim doktor fazla pimpirikli olduğu için, hepsi gerekli mi gereksiz mi çözemiyorum bazenbir de bu tahlilleri uyguna nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2242281
dediğin chicco duo love motion modeline baktım gerçekten çok güzel ama birazcık pahalı indirimleri takip etmemiz lazım. Bir de önce baston mu travel mi karar vermek lazım sanırım. Kullanan tecrübeli anneler bir aydınltıversin bizi :)Canım ben bakıyorum ama kafama göre bir şey bulamadım, ben travel sistem pek istemiyorum, ağır olanlardan. Ama ana kucağı ve baston şeklinde olsa keşke. Bir tane chicco lite way plus vardı, ankamalldeki chicco mağazına geçen cuma baktık. O model kalkmış yerine chicco duo love motion inceledik, harikaydı ama bana yine de biraz hantal geldi. Bu çok şık travel sistem olanlardan kuzenim almıştı ve bebek 1 yaşından sonra kullanamadı, bebek içinde çok rahat edemedi otururken etrafı izlerken hep basık kaldı ve baston bebek arabası almak zorunda kaldı. Aslında chicconun ohlala modeli bi harika toplamda 4 kilo sanırım çok hafif ama ona da Bi ekstra ana kucağı takılmıyor diye biliyorum. Anlayacağın benim kafam çok karışık. Aslında bir an önce karar vermek lazım çünkü özellikle chicco ve büyük bi kaç markada genellikle 23 nisanda indirim oluyor. Deneyimli anneler de bu yazıyı görüp bizi bilgilendirirse sevinirimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?