2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence cok pahalı olan ürünler ikinci el alınabilir.. Alan ve memnun olan arkadaşlarım var, mesela 5 bin liralık bebek arabasını 2 bin e alan veya bu titreşimli ev tipi ana kucaklari pahalı oluyor genelde onu alan bir arkadaşım da var. Ama temiz olması önemli

Ben baston kullandım kızımda :) İkizlerde de baston alacağım.

Kızlar ikinci el için dolap ve gardrop uygulamalarını takip edin bazen hediye gelmiş etiketli kullanılmamış ürünler oluyor yarı fiyatına mesela ben oradan chicco kanguru aldım etiketiyle geldi 40 TL ye toplamda.

ben bu bebek arabası işlerine girişmedim daha ama indirim oluyorsa 23 nisan a kadar karar versem iyi olacak. puset alayım diyorum bende, sonra da bastona geçerim. belki puseti bi süre araba koltuğu olarak da kullanırız. ama araba koltuğu da şart şöyle düzgün birşey.

Ben yıllardır lazerliyim. Hiç tüy problemim yoktu. Çoğalma yok ama, çıkan tüylerim inanılmaz uzuyor, saç gibi :)) Göbeğim falan hiç kıllanmadı mesela, en çok ondan korkuyordum

Kızlar doktor gene benden bir sürü tahlil istedi. Benim doktor fazla pimpirikli olduğu için, hepsi gerekli mi gereksiz mi çözemiyorum bazen bir de bu tahlilleri uyguna nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2242281
Şeker yükleme asmde yapılıyormu bilmiyorum ama şeker yükleme ve idrar kültürümhariç hepsi aile hekimliğinde veriliyor. Ben özelde şeker yüklememi 80 gibi bi rakama yaptırmıştım. Kültürde 70-110 arası değişiyor

Sadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalir

Kızlar sağlık ocağında 20. hafta kontrolümde keyfine düşkün minik kızımı görmeniz lazımdı :))))). hemşire koymuş aleti karnıma kalp atışlarına bakacak prensesin, birazda bastırıyor ya aleti. Hanmfendinin keyfi bozuldu Allah döndü sağa döndü sola aleti tekmele Allah tekmele hemşire bile fark etti güldü . kesesi hep yuvarlak kalsın istiyo asla baskı istemiyo yatakda da öyle ay izin vermez yan yatayım hoplar zıplar sırt üstü yatana kadar ben

Canim bende senin gibi hem bastan olsun hem uzerine ana kucaği takilabilsin istiyorum ama pek bir seçenek yok sanirim. Geçen gün bi marka duydum gidip mağazasinda bakacagim nasil diye. Fikir olmasi amaci ile sizlerlede paylaşayim dedim

Sadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalir
Valla benim de çok hoşuma gitti böyle olması saçlarım sanki düzenli keratin bakımı yaptiriyormuşçasina parlak ve çok hızlı üzüyor bebislerin sadece sıkıntıları yok faydaları da var

kızlar günaydın
ben iki hafta önce 71.0 kiloydum
geçen hafta 70.1e düştüm
bu sabahta 68.7
kilo almam gerekirken vermem tuhaf değil mi
doktorumu bu yüzden aramak istemedim
yarın kontrolüm var zaten yarın sorucam ama kafama takıldı

Canım bence bebeğin sağlıklıysa endişelenmene gerek yok. Çok düşük bi kilo değil ki zaten. Sen yinede doktoruna danış derim içinin rahat etmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…