Bence cok pahalı olan ürünler ikinci el alınabilir.. Alan ve memnun olan arkadaşlarım var, mesela 5 bin liralık bebek arabasını 2 bin e alan veya bu titreşimli ev tipi ana kucaklari pahalı oluyor genelde onu alan bir arkadaşım da var. Ama temiz olması önemliKızlar merhabalar. 1-2 gündür kafama takılan bisey var. Le.go diye meşhur yerde çok iyi 2. El bebek eşyalari var. Bebek arabasi,besik,swing falan. Bir yandan da düşünüyorum ilk bebek neden herseyi yeni olmasın,bide ya 2. El olduğu için bebeğin saglıgına zarar verirse diye. Çok şükür durumumuz var herseyin yenisini alabiliriz ama iste. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben baston kullandım kızımda :) İkizlerde de baston alacağım.dediğin chicco duo love motion modeline baktım gerçekten çok güzel ama birazcık pahalı indirimleri takip etmemiz lazım. Bir de önce baston mu travel mi karar vermek lazım sanırım. Kullanan tecrübeli anneler bir aydınltıversin bizi :)
Ben yıllardır lazerliyim. Hiç tüy problemim yoktu. Çoğalma yok ama, çıkan tüylerim inanılmaz uzuyor, saç gibi :)) Göbeğim falan hiç kıllanmadı mesela, en çok ondan korkuyordumKızlar çok acayip bir şekilde benim güzel oğlum gebeliğin başlarında tüylenmeye sebep olurken şimdi de dökülmeye sebep oldu. Bir aydır ağda yapmıyorum ve bacaklarimda hala tüy yokbaşka tecrübe eden var mı ?
anladım kuzucum araştırmalara devam o zaman :) bu arada ben de beslenmeye dikkat etmeye başladım en azından bir sonraki kontrole kadar fazla kilo almamam lazım :))Ben baston kullandım kızımda :) İkizlerde de baston alacağım.
Şeker yükleme asmde yapılıyormu bilmiyorum ama şeker yükleme ve idrar kültürümhariç hepsi aile hekimliğinde veriliyor. Ben özelde şeker yüklememi 80 gibi bi rakama yaptırmıştım. Kültürde 70-110 arası değişiyorKızlar doktor gene benden bir sürü tahlil istedi. Benim doktor fazla pimpirikli olduğu için, hepsi gerekli mi gereksiz mi çözemiyorum bazenbir de bu tahlilleri uyguna nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2242281
Kan veriyosun bence canımBu tahlililer sadece idrarla mi yapiliyor? Yoksa kan da mi veriyorsun?
Bana yakın devlet hastahanelerine bakim şimdi, boşuna bi tarafıma kaçmasın :))Canım devletten kadın dogum gebe polikliniğinden randevu al, hepsini ücretsiz yaptırabilirsin.. Belki seker yuklemesi için bi kac hafta sonrasını isteyebilir dr..
Sadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalirKızlar çok acayip bir şekilde benim güzel oğlum gebeliğin başlarında tüylenmeye sebep olurken şimdi de dökülmeye sebep oldu. Bir aydır ağda yapmıyorum ve bacaklarimda hala tüy yokbaşka tecrübe eden var mı ?
Aile hekimliğinden randevu aldımŞeker yükleme asmde yapılıyormu bilmiyorum ama şeker yükleme ve idrar kültürümhariç hepsi aile hekimliğinde veriliyor. Ben özelde şeker yüklememi 80 gibi bi rakama yaptırmıştım. Kültürde 70-110 arası değişiyor
Canım ben bakıyorum ama kafama göre bir şey bulamadım, ben travel sistem pek istemiyorum, ağır olanlardan. Ama ana kucağı ve baston şeklinde olsa keşke. Bir tane chicco lite way plus vardı, ankamalldeki chicco mağazına geçen cuma baktık. O model kalkmış yerine chicco duo love motion inceledik, harikaydı ama bana yine de biraz hantal geldi. Bu çok şık travel sistem olanlardan kuzenim almıştı ve bebek 1 yaşından sonra kullanamadı, bebek içinde çok rahat edemedi otururken etrafı izlerken hep basık kaldı ve baston bebek arabası almak zorunda kaldı. Aslında chicconun ohlala modeli bi harika toplamda 4 kilo sanırım çok hafif ama ona da Bi ekstra ana kucağı takılmıyor diye biliyorum. Anlayacağın benim kafam çok karışık. Aslında bir an önce karar vermek lazım çünkü özellikle chicco ve büyük bi kaç markada genellikle 23 nisanda indirim oluyor. Deneyimli anneler de bu yazıyı görüp bizi bilgilendirirse sevinirimm.
Valla benim de çok hoşuma gitti böyle olmasıSadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalir
Şeker yüklemesi için mi ? Sağlık ocağında oluyor muymus?Aile hekimliğinden randevu aldım
Canım bence bebeğin sağlıklıysa endişelenmene gerek yok. Çok düşük bi kilo değil ki zaten. Sen yinede doktoruna danış derim içinin rahat etmesi açısındankızlar günaydın
ben iki hafta önce 71.0 kiloydum
geçen hafta 70.1e düştüm
bu sabahta 68.7
kilo almam gerekirken vermem tuhaf değil mi
doktorumu bu yüzden aramak istemedim
yarın kontrolüm var zaten yarın sorucam ama kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?