ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Canım ana kucağına ihtiyacın oldu mu peki ilk 6 ay sürecinde?Ben baston kullandım kızımda :) İkizlerde de baston alacağım.
Kuzum ben instagramda bi syfa buldum seti 10lu hastane çıkışı artı yastık artı battaniye daha uygun fiyata. Ben buradan sipariş vereceğimKızlar fikirlerinizi alayım dedim
takı yastığı tulum seti battaniyesi 231 TLLila pembe renkli lavanta desen işlemeli isimli tulum seti
Lila pembe renkli lavanta desen işlemeli isimli tulum seti Minilola Anne, Bebek, Çocuk Ürünleriwww.minilola.com
hoşuma gitti sizce
canım gidince ağırlığına bakar mısın baston halindeyken kaç kilo imiş sorar mısın Çankırıda mağazası yok cünkü.Canim bende senin gibi hem bastan olsun hem uzerine ana kucaği takilabilsin istiyorum ama pek bir seçenek yok sanirim. Geçen gün bi marka duydum gidip mağazasinda bakacagim nasil diye. Fikir olmasi amaci ile sizlerlede paylaşayim dedim
Maxi-cosi Dana Baston Travel Sistem Bebek Arabası + Fiyatı
Maxi-cosi Dana Baston Travel Sistem Bebek Arabası + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Canım ana kucağına ihtiyacın oldu mu peki ilk 6 ay sürecinde?
Kuzum ben instagramda bi syfa buldum seti 10lu hastane çıkışı artı yastık artı battaniye daha uygun fiyata. Ben buradan sipariş vereceğim Eki Görüntüle 2242366
canım gidince ağırlığına bakar mısın baston halindeyken kaç kilo imiş sorar mısın Çankırıda mağazası yok cünkü.
Canım ana kucağına ihtiyacın oldu mu peki ilk 6 ay sürecinde?
Kuzum ben instagramda bi syfa buldum seti 10lu hastane çıkışı artı yastık artı battaniye daha uygun fiyata. Ben buradan sipariş vereceğim Eki Görüntüle 2242366
canım gidince ağırlığına bakar mısın baston halindeyken kaç kilo imiş sorar mısın Çankırıda mağazası yok cünkü.
sağlık ocağında şeker yüklemesi 50lik yapıyolarŞeker yüklemesi için mi ? Sağlık ocağında oluyor muymus?
en son 2 haft önce gittiğimde bebişim normaldiCanım bence bebeğin sağlıklıysa endişelenmene gerek yok. Çok düşük bi kilo değil ki zaten. Sen yinede doktoruna danış derim içinin rahat etmesi açısından
benimde çok ağrımıştı canımtetenoz aşısı yapıldı bi tek benim kolum mu bu kadar çok ağrıdı. hareket ettikçe daha çok acı veriyor :/
Ben hijyen sorunu olmayacak şeylere bakıyorum canım kılıfı yıkanabilir ana kucağı beşik vs gibiKızlar merhabalar. 1-2 gündür kafama takılan bisey var. Le.go diye meşhur yerde çok iyi 2. El bebek eşyalari var. Bebek arabasi,besik,swing falan. Bir yandan da düşünüyorum ilk bebek neden herseyi yeni olmasın,bide ya 2. El olduğu için bebeğin saglıgına zarar verirse diye. Çok şükür durumumuz var herseyin yenisini alabiliriz ama iste. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
3 gün felaketti sonra üstüne yatmisim sakatlamisim gece 4-5 gün her hareketim canımı aldi valla dikkat et kullanma kolunu mümkünse 3-4 guntetenoz aşısı yapıldı bi tek benim kolum mu bu kadar çok ağrıdı. hareket ettikçe daha çok acı veriyor :/
canım bu sayfayı biliyorum ancak hep baskı modeller hoşuma gitmiyo nedense ısınamadım o yüzden işlemeli olsun birde 10lu değilde tulum set battaniye birde yastık istiyorum var mı başka bildiğin sayfa ?
Anladım canım. O zaman yediklerine maksimum dikkat edeceksin sayılı gün geçip gidecek inşallahValla canım yükleme daha istemiyorum. Sonuçta şeker var belli suyum fazla. Parmak ucu şekerle takipli olsam olmazmı dedim, sonuç damardan alınana göre düşük çıkar dedi. Ozaman 1. Saat 140 2. Saat 120yi geçmesin dedi. Parmakucu baktırırım. Activiayıda meyveli yiyordum artık oda sade.
tamam canım burayada bakayım çok sağolİşlemeli olarak bu sayfa var kuzum Eki Görüntüle 2242389
Normalde hangi bedeni giyiyorsan onu al ya da 1 benden üstünü al, alacağın kiloyu düşünüp :) Gecelik satan yerler de yardım ediyor :) Ben ilk doğumumda 93 kiloydum xl aldım gayet rahat olmuştu :)Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Oluyor dedi canım telefonda. Cuma daha net öğrenirim...Şeker yüklemesi için mi ? Sağlık ocağında oluyor muymus?
Canım ben 30 haftadan sonra kilo durumuna göre almayı düşündümKızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Ben de onu anlamıyorum. Şimdiden karnım kocaman, son günlerde ikizlerde iice büyücek. Ee doğurunca biranda karnım boşalıcak mı. Normalde small giyiyordum, şimdi sadece hamile kıyafetleri. normal pantalonda large bile karnıma olmuyor...Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?