2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
tetenoz aşısı yapıldı bi tek benim kolum mu bu kadar çok ağrıdı. hareket ettikçe daha çok acı veriyor :/

Ben baston kullandım kızımda :) İkizlerde de baston alacağım.
Canım ana kucağına ihtiyacın oldu mu peki ilk 6 ay sürecinde?
Kuzum ben instagramda bi syfa buldum seti 10lu hastane çıkışı artı yastık artı battaniye daha uygun fiyata. Ben buradan sipariş vereceğim
canım gidince ağırlığına bakar mısın baston halindeyken kaç kilo imiş sorar mısın Çankırıda mağazası yok cünkü.

canım bu sayfayı biliyorum ancak hep baskı modeller hoşuma gitmiyo nedense ısınamadım o yüzden işlemeli olsun birde 10lu değilde tulum set battaniye birde yastık istiyorum var mı başka bildiğin sayfa ?

Tabiki haberdar ederim sizleride

Ben hijyen sorunu olmayacak şeylere bakıyorum canım kılıfı yıkanabilir ana kucağı beşik vs gibi

kafkasyaninozkizi Canım anakucağım vardı, sadece hastane çıkışında kullandım, sonra hep oto koltuğu olarak kullandım bebekle birlikte ağır oluyor :) Onun yerine pusetine koydum hep, doğumdan itibaren kullanılabilen almakta fayda var. İkizlere direkt oto koltuğu almayı planlıyorum. Ya da uygun fiyata 2. el bulursam 1ilk 1 yıl için arabada kulanım için anakucağı alırım diye düşündüm.

Anladım canım. O zaman yediklerine maksimum dikkat edeceksin sayılı gün geçip gidecek inşallah

Bende şöyle bir siteye denk geldim çok tatlı kıyafetler var, mesaj attım ama henüz fiyat öğrenemedim. Ama çok minnoslar :)

Eklentiler

• Screenshot_20190306-135208_Instagram.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Normalde hangi bedeni giyiyorsan onu al ya da 1 benden üstünü al, alacağın kiloyu düşünüp :) Gecelik satan yerler de yardım ediyor :) Ben ilk doğumumda 93 kiloydum xl aldım gayet rahat olmuştu :)

Merhaba arkadaşlar 19 haftalığız ben bebeğin hareketlerini çok net alamıyoorum ilk oğlumda 19 haftalıkken çok belliydi yukarda ve baya sert hissediyordum bunda daha erken hissetttim ama hep kasıklarımda hissediyorum otururken ve nadiren sizler ne durumdasınız

Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Ben de onu anlamıyorum. Şimdiden karnım kocaman, son günlerde ikizlerde iice büyücek. Ee doğurunca biranda karnım boşalıcak mı. Normalde small giyiyordum, şimdi sadece hamile kıyafetleri. normal pantalonda large bile karnıma olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…