İyi dedin canım bende Doğumdan sonasını hiç hesaplamadım. Hamile olduğumuz kiloya göre mi almalıyız normal bedene göre miBen de onu anlamıyorum. Şimdiden karnım kocaman, son günlerde ikizlerde iice büyücek. Ee doğurunca biranda karnım boşalıcak mı. Normalde small giyiyordum, şimdi sadece hamile kıyafetleri. normal pantalonda large bile karnıma olmuyor...
Kız sende ne abarttın kendini kuş kadar kızsın, ben tek doğumda 27 kilo aldım bak 93 düm xl giydim L bile oluyordu hamile kıyafetinde :):) Kendini boş yere geriyorsun.Ben de onu anlamıyorum. Şimdiden karnım kocaman, son günlerde ikizlerde iice büyücek. Ee doğurunca biranda karnım boşalıcak mı. Normalde small giyiyordum, şimdi sadece hamile kıyafetleri. normal pantalonda large bile karnıma olmuyor...
mantıklı ama aradan bişeylerin artık çıkmasını istiyorum bunlar hamile bedenine göre değil mi zaten canım ? günlük ne giyiyorsanız aynı bedeni alın yazmıştı biri çözemedim 36 beden hamile pantolonu bana bol geliyo mesela nasıl çıkıcaz işin içindenCanım ben 30 haftadan sonra kilo durumuna göre almayı düşündüm
Ben de onu anlamıyorum. Şimdiden karnım kocaman, son günlerde ikizlerde iice büyücek. Ee doğurunca biranda karnım boşalıcak mı. Normalde small giyiyordum, şimdi sadece hamile kıyafetleri. normal pantalonda large bile karnıma olmuyor...
heh biri daha yazmıştı normal bedenini al diye o zaman m ideal olur dimi canım ? tamam karın şişliği kalıyoda bebek çıkmamış gibi de olmaz heraldeNormalde hangi bedeni giyiyorsan onu al ya da 1 benden üstünü al, alacağın kiloyu düşünüp :) Gecelik satan yerler de yardım ediyor :) Ben ilk doğumumda 93 kiloydum xl aldım gayet rahat olmuştu :)
Ben hala eski kıuaferlerime sığabiliyorum mesela. Ama pijama aldım kendime xl biraz bol olsa da rahat ettim.mantıklı ama aradan bişeylerin artık çıkmasını istiyorum bunlar hamile bedenine göre değil mi zaten canım ? günlük ne giyiyorsanız aynı bedeni alın yazmıştı biri çözemedim 36 beden hamile pantolonu bana bol geliyo mesela nasıl çıkıcaz işin içinden
Bende penye düşünüyorum o satenler galan yaz sıcağında bizi zorlar sanırımcanım gecelik penye olursa (ki bence penye olmalı) illaki esneme payı olur doğumdan sonra lönk diye karın gitmiyor o şişlik kalıyor ama bebek var gibide durmuyo yani
Zar atıcam galiba M alıcam baktım çok dar yada bol geri gönderirim
Ivır zıvır dünyanın parası tutucak ufaktan başlıyayım bu ay hallediceklerimi halledeyim büyükler kalsın
Ben hala eski kıuaferlerime sığabiliyorum mesela. Ama pijama aldım kendime xl biraz bol olsa da rahat ettim.lohusa geceliğini de l beden alayım bari çünkü şu an için göbek çıkıntısından dolayı büyük beden aldım. Dediğin gibi aradan bazı şeyleri çıkarmak lazım. Sonra hepsi birden yüklendi mi zorlanırız
Bende penye düşünüyorum o satenler galan yaz sıcağında bizi zorlar sanırım
ben xxl almayı düşünüyorum canım o zamana ancak paklarKızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
kız doğurunca bu kiloda mı kalcanben xxl almayı düşünüyorum canım o zamana ancak paklars ne m ne
L beden alırım sanırım rahat etmek icin birazda şişlik olur :))kız doğurunca bu kiloda mı kalcanbebek çıktıktan sonra lazım bu gecelik
M aldım valla bakalım nasıl gelcek dar olursa değişim için gönderirimL beden alırım sanırım rahat etmek icin birazda şişlik olur :))
hayırlı olsun canım inşallah beğenirsinM aldım valla bakalım nasıl gelcek dar olursa değişim için gönderirim
sağol canım Allah razı olsunhayırlı olsun canım inşallah beğenirsin
Baya maddi açıdan külfetli canım bu işler. Ben de yavaştan büyükleri alayım dedim beşik dolap falan. Nisa’ndan sonra da bebekler in kıyafet, banyo malzemesi galan alayım lazım olanları. Bir listede ben yapsam çok iyi olacak. Birde sen bir çantadan bahsetmişsin alırsan Bilgi verir misinbence alıp deneyip olmazsa geri göndermek canım bi liste yaptım kendime büyükler hariç istediğim ıvır zıvır şeyler 3000 tl neredeyse
Hayırlı olsun canım güle güle kullanSabahlıklı Lohusa Gecelik Sabahlık Takımları Ucuz Fiyatlarla Satın Al - Lohusam.com
Ucuz Sabahlıklı Lohusa Gecelik Sabahlık Takımı mı Satın Almak İstiyorsunuz? En kaliteli ve uygun fiyatlı 3 lü Lohusa ve Hamile Sabahlık Gecelik takımlarından beğendiğinizi 119 liradan başlayan fiyatlarda Lohusam.com'da. Üstelik Kapıda Ödeme imkanı ile satwww.lohusam.com
aldım gitti valla hem sade dantel dantel değil hemde 150 tl gayet uygun geldi fiyatı
Tamam canım bu ay muhtemelen onuda alıcam atarım foto sizeBaya maddi açıdan külfetli canım bu işler. Ben de yavaştan büyükleri alayım dedim beşik dolap falan. Nisa’ndan sonra da bebekler in kıyafet, banyo malzemesi galan alayım lazım olanları. Bir listede ben yapsam çok iyi olacak. Birde sen bir çantadan bahsetmişsin alırsan Bilgi verir misin
sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım güle güle kullan
Hihi biraz stresli bir tipim maalesef. Sana şöle diim ama külotlarda beli düşük tarzda xl bile sıkıyor şuan:) ama kilo alımım baya yavaşladı, demekki yediğim için alıyormuşum ciddenKız sende ne abarttın kendini kuş kadar kızsın, ben tek doğumda 27 kilo aldım bak 93 düm xl giydim L bile oluyordu hamile kıyafetinde :):) Kendini boş yere geriyorsun.
Yok haklısın ben de küçük kalemlerin yüzde 90 nını hallettim burun aspiratörü, sünger, şampuan gbi. Bi hastahane kıyafetlerini son aya bırakıcam. Bu ay ev tipi ana kcağı da aldım mı sadece hastane, organizasyon şirketi ve bebek mobilya ödemesi kalıyor. Bir de fotoğrafçı ama o gene çok pahalı olmuyor zaten.canım gecelik penye olursa (ki bence penye olmalı) illaki esneme payı olur doğumdan sonra lönk diye karın gitmiyor o şişlik kalıyor ama bebek var gibide durmuyo yani
Zar atıcam galiba M alıcam baktım çok dar yada bol geri gönderirim
Ivır zıvır dünyanın parası tutucak ufaktan başlıyayım bu ay hallediceklerimi halledeyim büyükler kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?