2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi dedin canım bende Doğumdan sonasını hiç hesaplamadım. Hamile olduğumuz kiloya göre mi almalıyız normal bedene göre mi

Kız sende ne abarttın kendini kuş kadar kızsın, ben tek doğumda 27 kilo aldım bak 93 düm xl giydim L bile oluyordu hamile kıyafetinde :):) Kendini boş yere geriyorsun.

Canım ben 30 haftadan sonra kilo durumuna göre almayı düşündüm
mantıklı ama aradan bişeylerin artık çıkmasını istiyorum bunlar hamile bedenine göre değil mi zaten canım ? günlük ne giyiyorsanız aynı bedeni alın yazmıştı biri çözemedim 36 beden hamile pantolonu bana bol geliyo mesela nasıl çıkıcaz işin içinden

canım gecelik penye olursa (ki bence penye olmalı) illaki esneme payı olur doğumdan sonra lönk diye karın gitmiyor o şişlik kalıyor ama bebek var gibide durmuyo yani
Zar atıcam galiba M alıcam baktım çok dar yada bol geri gönderirim
Ivır zıvır dünyanın parası tutucak ufaktan başlıyayım bu ay hallediceklerimi halledeyim büyükler kalsın

Normalde hangi bedeni giyiyorsan onu al ya da 1 benden üstünü al, alacağın kiloyu düşünüp :) Gecelik satan yerler de yardım ediyor :) Ben ilk doğumumda 93 kiloydum xl aldım gayet rahat olmuştu :)
heh biri daha yazmıştı normal bedenini al diye o zaman m ideal olur dimi canım ? tamam karın şişliği kalıyoda bebek çıkmamış gibi de olmaz heralde

Ben hala eski kıuaferlerime sığabiliyorum mesela. Ama pijama aldım kendime xl biraz bol olsa da rahat ettim. lohusa geceliğini de l beden alayım bari çünkü şu an için göbek çıkıntısından dolayı büyük beden aldım. Dediğin gibi aradan bazı şeyleri çıkarmak lazım. Sonra hepsi birden yüklendi mi zorlanırız
Bende penye düşünüyorum o satenler galan yaz sıcağında bizi zorlar sanırım

bence alıp deneyip olmazsa geri göndermek canım bi liste yaptım kendime büyükler hariç istediğim ıvır zıvır şeyler 3000 tl neredeyse

aldım gitti valla hem sade dantel dantel değil hemde 150 tl gayet uygun geldi fiyatı

bence alıp deneyip olmazsa geri göndermek canım bi liste yaptım kendime büyükler hariç istediğim ıvır zıvır şeyler 3000 tl neredeyse
Baya maddi açıdan külfetli canım bu işler. Ben de yavaştan büyükleri alayım dedim beşik dolap falan. Nisa’ndan sonra da bebekler in kıyafet, banyo malzemesi galan alayım lazım olanları. Bir listede ben yapsam çok iyi olacak. Birde sen bir çantadan bahsetmişsin alırsan Bilgi verir misin

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Tamam canım bu ay muhtemelen onuda alıcam atarım foto size

Kız sende ne abarttın kendini kuş kadar kızsın, ben tek doğumda 27 kilo aldım bak 93 düm xl giydim L bile oluyordu hamile kıyafetinde :):) Kendini boş yere geriyorsun.
Hihi biraz stresli bir tipim maalesef. Sana şöle diim ama külotlarda beli düşük tarzda xl bile sıkıyor şuan:) ama kilo alımım baya yavaşladı, demekki yediğim için alıyormuşum cidden artık doğuma yakın ben de en kötü netten sipariş ederim :))

Yok haklısın ben de küçük kalemlerin yüzde 90 nını hallettim burun aspiratörü, sünger, şampuan gbi. Bi hastahane kıyafetlerini son aya bırakıcam. Bu ay ev tipi ana kcağı da aldım mı sadece hastane, organizasyon şirketi ve bebek mobilya ödemesi kalıyor. Bir de fotoğrafçı ama o gene çok pahalı olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…