Yok haklısın ben de küçük kalemlerin yüzde 90 nını hallettim burun aspiratörü, sünger, şampuan gbi. Bi hastahane kıyafetlerini son aya bırakıcam. Bu ay ev tipi ana kcağı da aldım mı sadece hastane, organizasyon şirketi ve bebek mobilya ödemesi kalıyor. Bir de fotoğrafçı ama o gene çok pahalı olmuyor zaten.
Karın şişliği kalıyor bir de sezaryen olursan da hafif bolca olması iyi oluyor rahatlık açısından, bence normal giyilen beden ile uyumlu almak lazım.heh biri daha yazmıştı normal bedenini al diye o zaman m ideal olur dimi canım ? tamam karın şişliği kalıyoda bebek çıkmamış gibi de olmaz heralde
ama o külot hamlie olmayan kadın külotu :):) Yazar burda hamile olmayan kadınları yeriyor :):) Sen hamilesin hem de 2 tane hamilesin :) Al hamile külotu eminim sana M beden olacak. Fotolarını görmesek sumocuyum diyeceksin ya :) Ceylan gibi kızsın, stres yapma ama temkinli gitmeye çalış ki son zamanlarda zaten çaba sarfediyorsun.Hihi biraz stresli bir tipim maalesef. Sana şöle diim ama külotlarda beli düşük tarzda xl bile sıkıyor şuan:) ama kilo alımım baya yavaşladı, demekki yediğim için alıyormuşum ciddenartık doğuma yakın ben de en kötü netten sipariş ederim :))
Mesela besik 300-400 dolar ama orda 20-100 dolara satan var. Titreşimli müzikli sallanmalı anakucaklari normalde 100-200 iken orda 20-50 bulabilirsin ve böyle örnekler çoğalır bebek arabaları da ayni şekilde ama dediğin gibi temizlik konusu benim kafamda soru işareti birazBence cok pahalı olan ürünler ikinci el alınabilir.. Alan ve memnun olan arkadaşlarım var, mesela 5 bin liralık bebek arabasını 2 bin e alan veya bu titreşimli ev tipi ana kucaklari pahalı oluyor genelde onu alan bir arkadaşım da var. Ama temiz olması önemli
Bende onu düşündüm yikanabilir olursa alırımBen hijyen sorunu olmayacak şeylere bakıyorum canım kılıfı yıkanabilir ana kucağı beşik vs gibi
Yok canım bana öyle birşey denmedi. Detaylıda herşey oldu bitti. Benim de tüp bebekKızlar 2 gün önce detaylım vardi
Çok şükür iyi geçti herşey normal dedi ama
midesini görebilmek için 1 ay sonra tekrar gel dedi 6 buçuk aylıkken daha net görümüyomuş tüp bebek olduğu için zaten çok net görünmüyor simdi dedi
Aklım karıştı cidden başına böyle bişey gelen var mı?
Karın şişliği kalıyor bir de sezaryen olursan da hafif bolca olması iyi oluyor rahatlık açısından, bence normal giyilen beden ile uyumlu almak lazım.
ama o külot hamlie olmayan kadın külotu :):) Yazar burda hamile olmayan kadınları yeriyor :):) Sen hamilesin hem de 2 tane hamilesin :) Al hamile külotu eminim sana M beden olacak. Fotolarını görmesek sumocuyum diyeceksin ya :) Ceylan gibi kızsın, stres yapma ama temkinli gitmeye çalış ki son zamanlarda zaten çaba sarfediyorsun.
Karın şişliği kalıyor bir de sezaryen olursan da hafif bolca olması iyi oluyor rahatlık açısından, bence normal giyilen beden ile uyumlu almak lazım.
ama o külot hamlie olmayan kadın külotu :):) Yazar burda hamile olmayan kadınları yeriyor :):) Sen hamilesin hem de 2 tane hamilesin :) Al hamile külotu eminim sana M beden olacak. Fotolarını görmesek sumocuyum diyeceksin ya :) Ceylan gibi kızsın, stres yapma ama temkinli gitmeye çalış ki son zamanlarda zaten çaba sarfediyorsun.
Yok canım bana öyle birşey denmedi. Detaylıda herşey oldu bitti. Benim de tüp bebek
Kızlar 2 gün önce detaylım vardi
midesini görebilmek için 1 ay sonra tekrar gel dedi 6 buçuk aylıkken daha net görümüyomuş tüp bebek olduğu için zaten çok net görünmüyor simdi dedi
Lohusa pijaması satan yerler normal bedeninizi alın diyorlar, bende normal bedenime göre alacağımKızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Normal bedene göre canım,göbekpahı bırakıyorlar zaten.İyi dedin canım bende Doğumdan sonasını hiç hesaplamadım. Hamile olduğumuz kiloya göre mi almalıyız normal bedene göre mi
ben lastikli çamaşır diyemiyorum pentinin kenarı penye dikişli olan çamaşırlarından çok memnunum. Renk ve modele bakma çok rahatlar. Lastikli çamaşırlar ilk önce kesiyor sonra kaşındırıyor beni.Hihi biraz stresli bir tipim maalesef. Sana şöle diim ama külotlarda beli düşük tarzda xl bile sıkıyor şuan:) ama kilo alımım baya yavaşladı, demekki yediğim için alıyormuşum ciddenartık doğuma yakın ben de en kötü netten sipariş ederim :))
Canım benimde tüp bebek, dün detaylıdaydım, bebeklerin mide safra beyin kalp vs heryerine baktı, birtek her 2 böbreğide şiş çıktı. Bana o durumda bile tekrar gel demedi, sadece doğum sonu ultrason çektirmeyi unutma dedi. Bence tüp bebekle alakası yok. 19-23. Haftalar zaten en iyi görünebildiği, müdahale edilebildiği için önemli.Kızlar 2 gün önce detaylım vardi
Çok güldüm ya :):) Oda arkadaşım bakıyor bu kız neye gülüyor diye :):)anneme giydircemona olursa bana her halimle olur
hahahaÇok güldüm ya :):) Oda arkadaşım bakıyor bu kız neye gülüyor diye :):)
Lohusa pijaması satan yerler normal bedeninizi alın diyorlar, bende normal bedenime göre alacağım
Normal bedene göre canım,göbekpahı bırakıyorlar zaten.
ben lastikli çamaşır diyemiyorum pentinin kenarı penye dikişli olan çamaşırlarından çok memnunum. Renk ve modele bakma çok rahatlar. Lastikli çamaşırlar ilk önce kesiyor sonra kaşındırıyor beni.
Canım benimde tüp bebek, dün detaylıdaydım, bebeklerin mide safra beyin kalp vs heryerine baktı, birtek her 2 böbreğide şiş çıktı. Bana o durumda bile tekrar gel demedi, sadece doğum sonu ultrason çektirmeyi unutma dedi. Bence tüp bebekle alakası yok. 19-23. Haftalar zaten en iyi görünebildiği, müdahale edilebildiği için önemli.
canım geçmek ne kelime bugün ertesi gün inan daha beter oldubenimde çok ağrımıştı canım
ertesi güne geçiyo merak etme
çok fazla kaldırma kolunu hareket ettirme
benimde kızım hasta onunla uğrastim surekli. benimde felaket geçecek gibi bi kaç gün. bugün de birine çaya gitcez iyice beter olmaz insaAllah hareket ettikce :/3 gün felaketti sonra üstüne yatmisim sakatlamisim gece 4-5 gün her hareketim canımı aldi valla dikkat et kullanma kolunu mümkünse 3-4 gun
Cok gecmis olsun kacinci haftada yaptirdiniz asiyi?canım geçmek ne kelime bugün ertesi gün inan daha beter oldu
ben çalışıyorum iştede kolumu kullandım arabada kullandım ev işi de yaptım yapsanda yapmasanda 3-4 gün acısı beter canım ağır bi iğne geçiyor merak etme hafta sonuna iyice hafifler 1 haftaya da anadan doğmuş gibi olursuncanım geçmek ne kelime bugün ertesi gün inan daha beter oldu
canım süt pompası lansinoh mu düşünüyorsun ? ben de araştırıyorum e-bebekteki yorumlarda başlarda çekim gücü çok iyiydi sonra çok azaldı falan demişler. Bizim arkadaş mamajoo kullanmış ondan memnun kalmış bilemedim.Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?