2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bunları halledicem bende 1 2 ay içinde nakit almaya çalışıyorum son aya param kalsın
Fotoğrafçı hastane mobilyalar ve bebek arabası eşimde
Kıyafetleri bilerek yazmadım aklıma ne gelirse alıyorum zaten

Kızlar 2 gün önce detaylım vardi
Çok şükür iyi geçti herşey normal dedi ama
midesini görebilmek için 1 ay sonra tekrar gel dedi 6 buçuk aylıkken daha net görümüyomuş tüp bebek olduğu için zaten çok net görünmüyor simdi dedi

Aklım karıştı cidden başına böyle bişey gelen var mı?

heh biri daha yazmıştı normal bedenini al diye o zaman m ideal olur dimi canım ? tamam karın şişliği kalıyoda bebek çıkmamış gibi de olmaz heralde
Karın şişliği kalıyor bir de sezaryen olursan da hafif bolca olması iyi oluyor rahatlık açısından, bence normal giyilen beden ile uyumlu almak lazım.
ama o külot hamlie olmayan kadın külotu :):) Yazar burda hamile olmayan kadınları yeriyor :):) Sen hamilesin hem de 2 tane hamilesin :) Al hamile külotu eminim sana M beden olacak. Fotolarını görmesek sumocuyum diyeceksin ya :) Ceylan gibi kızsın, stres yapma ama temkinli gitmeye çalış ki son zamanlarda zaten çaba sarfediyorsun.

Mesela besik 300-400 dolar ama orda 20-100 dolara satan var. Titreşimli müzikli sallanmalı anakucaklari normalde 100-200 iken orda 20-50 bulabilirsin ve böyle örnekler çoğalır bebek arabaları da ayni şekilde ama dediğin gibi temizlik konusu benim kafamda soru işareti biraz

Yok canım bana öyle birşey denmedi. Detaylıda herşey oldu bitti. Benim de tüp bebek

Saol canım dikkate alıcam

anneme giydircem ona olursa bana her halimle olur

Canım gözünaydın öncelikle korkma herşey normal dediyse o garantici olduğu için çağırmıştır bişey gördüğü için değil.
Detaylı ultrasonda birşey görseler söylememezlik asla yapamazlar. Şüphesini bile dile getirirdi içini rahat tut.

Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
Lohusa pijaması satan yerler normal bedeninizi alın diyorlar, bende normal bedenime göre alacağım
İyi dedin canım bende Doğumdan sonasını hiç hesaplamadım. Hamile olduğumuz kiloya göre mi almalıyız normal bedene göre mi
Normal bedene göre canım,göbekpahı bırakıyorlar zaten.
ben lastikli çamaşır diyemiyorum pentinin kenarı penye dikişli olan çamaşırlarından çok memnunum. Renk ve modele bakma çok rahatlar. Lastikli çamaşırlar ilk önce kesiyor sonra kaşındırıyor beni.
Canım benimde tüp bebek, dün detaylıdaydım, bebeklerin mide safra beyin kalp vs heryerine baktı, birtek her 2 böbreğide şiş çıktı. Bana o durumda bile tekrar gel demedi, sadece doğum sonu ultrason çektirmeyi unutma dedi. Bence tüp bebekle alakası yok. 19-23. Haftalar zaten en iyi görünebildiği, müdahale edilebildiği için önemli.

aynen canım bende M aldım bakalım gelsinde

3 gün felaketti sonra üstüne yatmisim sakatlamisim gece 4-5 gün her hareketim canımı aldi valla dikkat et kullanma kolunu mümkünse 3-4 gun
benimde kızım hasta onunla uğrastim surekli. benimde felaket geçecek gibi bi kaç gün. bugün de birine çaya gitcez iyice beter olmaz insaAllah hareket ettikce :/

canım geçmek ne kelime bugün ertesi gün inan daha beter oldu
ben çalışıyorum iştede kolumu kullandım arabada kullandım ev işi de yaptım yapsanda yapmasanda 3-4 gün acısı beter canım ağır bi iğne geçiyor merak etme hafta sonuna iyice hafifler 1 haftaya da anadan doğmuş gibi olursun

Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem

Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem
canım süt pompası lansinoh mu düşünüyorsun ? ben de araştırıyorum e-bebekteki yorumlarda başlarda çekim gücü çok iyiydi sonra çok azaldı falan demişler. Bizim arkadaş mamajoo kullanmış ondan memnun kalmış bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…