2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım nasıl bir desen sectiniz tugbakugudan. Ben de deseni falan hazırlattım siparişi askıya aldım ama ayrıntılıya gireyım de oyle vereyım sıparısı dedim. Siz de kendiniz mi tasarladınız

Ben de Tokat Medical Park inşallah hastalığım azaldı derken bir de kalça ağrısı çıktı bgn. Öksürük ve hırıltılı solunum da devam ediyor. Ateşim ve nabızım düzene girdi çok şükür ama antibiyotiğe devam

Biz de 10 gunu geçti ailece hastayız düzelemedik bir turlu. Dun serum taktırdıö biraz iyi geldi. İnşallah toparlarız artık.Gecmıs olsun canım sana da

Benim dün ilk defa ayaklarım şişti kızlar, misafirlikte oturdum sürekli 3 saat falan kalkmadan ona bağlı herhalde. Ayakkabının sıkmasından anladım. Sizdede oluyor mu

Benim dün ilk defa ayaklarım şişti kızlar, misafirlikte oturdum sürekli 3 saat falan kalkmadan ona bağlı herhalde. Ayakkabının sıkmasından anladım. Sizdede oluyor mu
Daha baslamadı canım ama ilk hamileliğimde oluyordu. Ayaklar cok asagı da kalınca yani oturur pozisyonda o zaman oluyor yukarıda tutmaya uzatmaya calıs canım otururken

Biz de 10 gunu geçti ailece hastayız düzelemedik bir turlu. Dun serum taktırdıö biraz iyi geldi. İnşallah toparlarız artık.Gecmıs olsun canım sana da
Benim antibiyotik almadan geçecek gibi değildi. 6 saatte 1 parol da aldım Ateş düşmesi için dr kontrolünde tabi. Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun

Hiç bilmiyorum canım. Çok teşekkür ederim çok daha iyileri sizin olsun

Benim sepet beşik ve ana kucağı anneme ait odasını da kayınvalidem yapıcak
Bizede doğum parası ıvır zıvır şeyler ve arabası kaldı İyiki varlar gerçekten
Hepsinden Allah razı olsun canım gerçekten yük azalıyor
Aynı durumdayız canım ne soran var ne teklif eden ...
Canım senin yatılı misafirin var sanırım Allah kolaylık versin. Keşke halden anlasalar biraz

kızlar dün idrar tahlili vermiştim
her alanda 10-12 epitel hücre görüldü yazıyor sonuçta
doktorum su içmeyi arttırmamı söyledi enfeksiyon falan değil dedi

lökosit falan duymuştum ama epitel ne ola ki

Canım nasıl bir desen sectiniz tugbakugudan. Ben de deseni falan hazırlattım siparişi askıya aldım ama ayrıntılıya gireyım de oyle vereyım sıparısı dedim. Siz de kendiniz mi tasarladınız
Gelince sanırım görebilcem canım bende kardeşim verdiği için bana da süpriz şuan zaten 10 güne gelicekmiş onuda atarım size kalitesini kumaşın desenini net görürsünüz olur mu

Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
benimkide 4 haftada 1 çağurıyor ama hiç 4 hafta beklemedim ya ağtım oldu ya lekelenme yada akıntı 15 günde 1 doktordayız.yani İkiz bebek için bence uzun bir süre zaten 20. Haftadan sonra rahim ağzı sık sık ölçülüyor, inş sıkıntın olmazda gitmek zorunda kalmazsın.
kızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
21+3te detaylı usgye girdim kilosu 467grdi doktor önde gidiyor dedi. Genelde şekeri Olan gebişlerin kilosu önde gidiyor, dikkat et dedi bana.
Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Ben maddi durumumuz el verirse 2 yaşına kadar ücretsiz izin almak istiyorum. Yaşadığım yerle iş yerim farklı şehirlerde, çocuğu yollarda perişan etmek istemiyorum.
kızlar dün idrar tahlili vermiştim
her alanda 10-12 epitel hücre görüldü yazıyor sonuçta
doktorum su içmeyi arttırmamı söyledi enfeksiyon falan değil dedi

lökosit falan duymuştum ama epitel ne ola ki
Epitel genelde vajinal akıntı olduğu durumlarda oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…