Güzel canım ben aldım. Kumaşı hoşuma gitti.Eşim aldı ya canım merak ettim kiyafet almadık bir tane de nevresim aldik yüzde yüz pamuk yazıyordu katalogda. Bakalım akşam görürüm nasıllar
Canım nasıl bir desen sectiniz tugbakugudan. Ben de deseni falan hazırlattım siparişi askıya aldım ama ayrıntılıya gireyım de oyle vereyım sıparısı dedim. Siz de kendiniz mi tasarladınızİşte hani yardım edenim olmasaydı o 4bin bana kalsaydı diyorum bende canım aylık 4bin deli para bu devirde malesef neredeyse yarım daire parası çöp olacak ee konuşsam evimde huzurum kalmicak para için gönül kırmam kimseyi üzmem helede eşimi ailesini hiç üzmem o yüzden ödüyoruz
Amaann çok şükür sağlığımız yerinde olsun para bulunur dert değil bebişlerimiz sağlıkla gelsin
Biz de 10 gunu geçti ailece hastayız düzelemedik bir turlu. Dun serum taktırdıö biraz iyi geldi. İnşallah toparlarız artık.Gecmıs olsun canım sana daBen de Tokat Medical Park inşallahhastalığım azaldı derken bir de kalça ağrısı çıktı bgn. Öksürük ve hırıltılı solunum da devam ediyor. Ateşim ve nabızım düzene girdi çok şükür ama antibiyotiğe devam
Yardımcı olmuyorlar mı yemek temizlik çamaşır bulaşık felanKayınpeder bizim yaşadığımız şehirde kimseye sormadan 1 aylık kursa yazılmış... Hamile olduğumu bildikleri halde
Daha baslamadı canım ama ilk hamileliğimde oluyordu. Ayaklar cok asagı da kalınca yani oturur pozisyonda o zaman oluyor yukarıda tutmaya uzatmaya calıs canım otururkenBenim dün ilk defa ayaklarım şişti kızlar, misafirlikte oturdum sürekli 3 saat falan kalkmadan ona bağlı herhalde. Ayakkabının sıkmasından anladım. Sizdede oluyor mu
Benim antibiyotik almadan geçecek gibi değildi. 6 saatte 1 parol da aldım Ateş düşmesi için dr kontrolünde tabi. Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsunBiz de 10 gunu geçti ailece hastayız düzelemedik bir turlu. Dun serum taktırdıö biraz iyi geldi. İnşallah toparlarız artık.Gecmıs olsun canım sana da
Hiç bilmiyorum canım. Çok teşekkür ederim çok daha iyileri sizin olsunCanım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallah
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruz, tek mi iki isim mi o kafamıza takılmıştı, ama tek isime karar verdik
üffff ben de sinir oldum buradan onlara
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelincekardeşinde benim kafadanmış, tugbakugu güle güle güzel günlerde kullanın
izmirli hemşerimİzmir can hastanesinde yapıcam doğumu bende Allah kısmet ederse
valla benimki gündüz gıkı çıkmıyoKızlar bebişleriniz sürekli mi hareket halinde yoksa belirli sürelerde mi?
Hepsinden Allah razı olsun canım gerçekten yük azalıyorBenim sepet beşik ve ana kucağı anneme ait odasını da kayınvalidem yapıcak
Bizede doğum parası ıvır zıvır şeyler ve arabası kaldıİyiki varlar gerçekten
Canım senin yatılı misafirin var sanırım Allah kolaylık versin. Keşke halden anlasalar birazAynı durumdayız canım ne soran var ne teklif eden ...
Gelince sanırım görebilcem canım bende kardeşim verdiği için bana da süpriz şuan zaten 10 güne gelicekmiş onuda atarım size kalitesini kumaşın desenini net görürsünüz olur muCanım nasıl bir desen sectiniz tugbakugudan. Ben de deseni falan hazırlattım siparişi askıya aldım ama ayrıntılıya gireyım de oyle vereyım sıparısı dedim. Siz de kendiniz mi tasarladınız
benimkide 4 haftada 1 çağurıyor ama hiç 4 hafta beklemedim ya ağtım oldu ya lekelenme yada akıntı 15 günde 1 doktordayız.yani İkiz bebek için bence uzun bir süre zaten 20. Haftadan sonra rahim ağzı sık sık ölçülüyor, inş sıkıntın olmazda gitmek zorunda kalmazsın.Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
21+3te detaylı usgye girdim kilosu 467grdi doktor önde gidiyor dedi. Genelde şekeri Olan gebişlerin kilosu önde gidiyor, dikkat et dedi bana.kızlar bugün kontrolüm vardı bizim kız 21+6 bugün 565 gram olmuş
sizinkiler ne durumda
bana doktorum sen yada babası iri mi doğdunuz
iri bi bebek olucak galiba sizinki dedi
Ben maddi durumumuz el verirse 2 yaşına kadar ücretsiz izin almak istiyorum. Yaşadığım yerle iş yerim farklı şehirlerde, çocuğu yollarda perişan etmek istemiyorum.Kadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Epitel genelde vajinal akıntı olduğu durumlarda oluyor diye biliyorumkızlar dün idrar tahlili vermiştim
her alanda 10-12 epitel hücre görüldü yazıyor sonuçta
doktorum su içmeyi arttırmamı söyledi enfeksiyon falan değil dedi
lökosit falan duymuştum ama epitel ne ola ki
Oynuyo uyuyo oynuyo uyuyo artık anlıyorum =)Kızlar bebişleriniz sürekli mi hareket halinde yoksa belirli sürelerde mi?
Kesinlikle canımHepsinden Allah razı olsun canım gerçekten yük azalıyor
Canım senin yatılı misafirin var sanırım Allah kolaylık versin. Keşke halden anlasalar biraz
Daha önce özel göztepe hastanesinde yaptım, kısmetse yine orda düşünüyorum :)Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
İnşallah canım ya zamanı gelse bian öncede sağsağlim kavuşsak beklemek çok zor :))izmirli hemşerim
doğumumuzda hemen hemen aynı zamanlarda
inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza
:) benımkide ama çok uyuyor yaramazOynuyo uyuyo oynuyo uyuyo artık anlıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?