2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bana bebek bakımı yada bebekle ilgili edinebileceğim guzel bilgili bir kitap var mi? Kardeşim ve annem Türkiye dönüyor yakında onlardan isteyim diye

Benim antibiyotik almadan geçecek gibi değildi. 6 saatte 1 parol da aldım Ateş düşmesi için dr kontrolünde tabi. Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
Sagol canım. Benim cogu antıbıyotıge alerjım var o yuzden oyle soyledı doktor parol serum da iyi geliyor. İnşallah geçer bir an once

Ben de bakıcı alıcam canım. Evimiz 120 m2, çok büyük değil yani ama mecbur yatılı alıcam. Nisan ortası gbi başlamayı düşünüyorum hatta, ikizden dolayı banada bakacak biri gerekebilir :) ama iyi kadın bulmak çok zor olacak

Hepsinden Allah razı olsun canım gerçekten yük azalıyor

Canım senin yatılı misafirin var sanırım Allah kolaylık versin. Keşke halden anlasalar biraz
1 ay bendeler canım ev zivanadan çıktı bugün karnım ağrıyor rahatsızım dedim yemeği dışarda yicekler

1 ay bendeler canım ev zivanadan çıktı bugün karnım ağrıyor rahatsızım dedim yemeği dışarda yicekler
Gerçekten insanı bunaltırlar. Hamile ve çalışan bir kadınsın görümcende çok rahatmış gerçekten. Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım Allah yardımcın olsun

4000 tl hiç az değil, bakıcı için iyi biri, tecrübeli biri istiyorum onlar da min 3500-4000 arası. Nasıl gözümde büyüyor her ay o para ama el mahkum bir de başkasının borcu vs. İnsana iice koyar, uzun dönemli ödeme mi canım

Ben bu konuda biraz şanslıyım canım yan komşum ev hanımı çok samimi olduk 1 senedir hep diyordu ben bakacağım senin çocuğuna diye güveniyorum da akşam kapıyı calsam yardım istesem bile gelir sağolsun şimdi bile canımın çektiklerini pişirip getiriyor. İyi bir ücretle bakar diye düşünüyorum gözüm de arkada kalmaz çocuklara iyi bakıyor mu diye

Yaklaşık 3 yıl canım Malesef daha 6 7 aydır ödeniyor ama mevzu 2013ten Bi mevzu
Koymaz olur mu öyle zoruma gidiyo ki bazen ama adama çatmak istemiyorum çatsam nolcak huzursuz olduğumla kalcam o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum çöpe atıyoruz işte

Kızlar kabus gibi bi haftaydı

Pazartesi eşimin dayısını kaybettik memlekete git gel derken bi de uzak
Neyse döndük gece sabahına haber geldi ki bu seferde benim eniştem vefat etti
Kendi memleketime gittim geldim bide

Neyse bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm de keyfim yerine geldi biraz
Herşey yolunda çok şükür
475 gr olmuş minik şey
Bende başından beri 3.5 kilo almışım toplam
Tetanoz ol dedi dr
Haftaya şeker yüklemesi var sonra detaylı usg

Bizden haberler böyle herkes iyidir umarım

Kadınlar günümüzü kutlarım

Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?

İlk bebeğimde de ikincide de ücretsiz izin aldım. Kuvvetle muhtemel bunda da alırım. Nasip diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…