Benim kizimda gececivalla benimki gündüz gıkı çıkmıyo
gece yatağa yatıyorum halay çekmeye başlıyo içimde
bazen oluyo gece uykudan zıplatıyo beni
Canım alt açmayı eşim beğenmemiş :)) nevresim gayet iyi, küvet kovayı da çok beğendim. Biberon bakayım akşam kaldıysa cam miydi yoksa plastik gibi olanlar miBende aldım canım birde biberonla alt açma aldım bnim hoşuma gitti
Az önce gördüm ben de beğendim o fiyata gayet güzelmişGüzel canım ben aldım. Kumaşı hoşuma gitti.
Evet ama sertleşti hareketli çok şükür gün gün daha belirgin ama daha düzenli hale geliyo:) benımkide ama çok uyuyor yaramaz
Olur canım hayırlı olsun sımdıdenGelince sanırım görebilcem canım bende kardeşim verdiği için bana da süpriz şuan zaten 10 güne gelicekmiş onuda atarım size kalitesini kumaşın desenini net görürsünüz olur mu
Sagol canım. Benim cogu antıbıyotıge alerjım var o yuzden oyle soyledı doktor parol serum da iyi geliyor. İnşallah geçer bir an onceBenim antibiyotik almadan geçecek gibi değildi. 6 saatte 1 parol da aldım Ateş düşmesi için dr kontrolünde tabi. Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
Ben de bakıcı alıcam canım. Evimiz 120 m2, çok büyük değil yani ama mecbur yatılı alıcam. Nisan ortası gbi başlamayı düşünüyorum hatta, ikizden dolayı banada bakacak biri gerekebilir :) ama iyi kadın bulmak çok zor olacakYine ne güzel annen bakacakmışBenimde kesinlikle 5. ayımda dönmem gerekiyor işe. Tek avantajım yönetici kadrosunda olduğumdan, işe geliş gidişime karışan yok.
Benim bebeğim de maalesef 5 aylıkken bakıcı eline kalacak. Evim yatılı biri için çok müsait aslında ama eşimi ikna edemiyorum. Şöyle orta yaşlı bir rus bakıcı istiyorum aslında. İnşallah düzgün insanlar çıkar karşımıza
Yardımcı olunsa niye sikayetleneyim canımYardımcı olmuyorlar mı yemek temizlik çamaşır bulaşık felan
1 ay bendeler canım ev zivanadan çıktı bugün karnım ağrıyor rahatsızım dedim yemeği dışarda yiceklerHepsinden Allah razı olsun canım gerçekten yük azalıyor
Canım senin yatılı misafirin var sanırım Allah kolaylık versin. Keşke halden anlasalar biraz
Canım ben acıbadem altunizade 17 haziran şimdilik tarihim hattaKızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Gerçekten insanı bunaltırlar. Hamile ve çalışan bir kadınsın görümcende çok rahatmış gerçekten. Sayılı gün çabuk geçer inşallah canım Allah yardımcın olsun1 ay bendeler canım ev zivanadan çıktı bugün karnım ağrıyor rahatsızım dedim yemeği dışarda yicekler
4000 tl hiç az değil, bakıcı için iyi biri, tecrübeli biri istiyorum onlar da min 3500-4000 arası. Nasıl gözümde büyüyor her ay o para ama el mahkumelbette yapsalar rahatlarsın canım benim
Ancak benim şöyle bi durumum var
Eşimin kuzeni kayınvalidem ve kayınpederimin yeğeni ( kayınvalidemin ablasıyla kayınpederimin amcası evli ortak yeğenleri) olan bir şahıs yüzünden aylık 4000 tl sabit ödememiz var borç bizim değil ama kocalık sağolsun bizim gibi ödüyoruz2 çocuk masrafım olsaydı keşke diyorum bazen
HacettepeKızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Ben bu konuda biraz şanslıyım canım yan komşum ev hanımı çok samimi olduk 1 senedir hep diyordu ben bakacağım senin çocuğuna diye güveniyorum da akşam kapıyı calsam yardım istesem bile gelir sağolsun şimdi bile canımın çektiklerini pişirip getiriyor. İyi bir ücretle bakar diye düşünüyorum gözüm de arkada kalmaz çocuklara iyi bakıyor mu diye4000 tl hiç az değil, bakıcı için iyi biri, tecrübeli biri istiyorum onlar da min 3500-4000 arası. Nasıl gözümde büyüyor her ay o para ama el mahkumbir de başkasının borcu vs. İnsana iice koyar, uzun dönemli ödeme mi canım
Sağol canımOlur canım hayırlı olsun sımdıden
Yaklaşık 3 yıl canım Malesef daha 6 7 aydır ödeniyor ama mevzu 2013ten Bi mevzu4000 tl hiç az değil, bakıcı için iyi biri, tecrübeli biri istiyorum onlar da min 3500-4000 arası. Nasıl gözümde büyüyor her ay o para ama el mahkumbir de başkasının borcu vs. İnsana iice koyar, uzun dönemli ödeme mi canım
Ayşe önerin kitabını geçen sene çok övmüşlerdi.Kızlar bana bebek bakımı yada bebekle ilgili edinebileceğim guzel bilgili bir kitap var mi? Kardeşim ve annem Türkiye dönüyor yakında onlardan isteyim diye
Kadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?