- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Kadınlar günümüzü kutlarım
Kızlar özellikle çalışan arkadaşlar için soruyorum, işinize geri dönecek misiniz? Dönecekseniz ne kadar süre sonra ? ve kim bakacak bebeğinize ?
Evet canım sinir bozucu ama dediğin gibi huzurun daha önemli. Sağlık olsun, huzur olsun elele halledilir herşey. Sanuçta 2,5 sene sınra biticek inş borcunyz. Allah beter dert vermesin. Sonra gene bu potansiyelle para biriktirir, kendinize harcarsınız inşallahhYaklaşık 3 yıl canım Malesef daha 6 7 aydır ödeniyor ama mevzu 2013ten Bi mevzu
Koymaz olur mu öyle zoruma gidiyo ki bazen ama adama çatmak istemiyorum çatsam nolcak huzursuz olduğumla kalcam o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum çöpe atıyoruz işte
Ay evet yaaDaha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
İnşallah canom tabiki huzurum herşeyden önemli bitecek de bitene kadar zulüm işte hayırlısı herşeyinEvet canım sinir bozucu ama dediğin gibi huzurun daha önemli. Sağlık olsun, huzur olsun elele halledilir herşey. Sanuçta 2,5 sene sınra biticek inş borcunyz. Allah beter dert vermesin. Sonra gene bu potansiyelle para biriktirir, kendinize harcarsınız inşallahh
Yaşım yani 25 idiAy evet yaa
Şu eylül doğurdu dümdüz olmuş karnı bi hafta sonra sözde yamuna ile
Kızımda hemen gitmişti benimde ama o zaman 25 di
Şimdi 36
Ben kullanıcam sanırım ama sıcaktada nasıl olcak bakalım temmuzda poff
Kızlar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız kısmetse?
Kızlar kabus gibi bi haftaydı
Pazartesi eşimin dayısını kaybettik memlekete git gel derken bi de uzak
Neyse döndük gece sabahına haber geldi ki bu seferde benim eniştem vefat etti
Kendi memleketime gittim geldim bide
Neyse bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm de keyfim yerine geldi biraz
Herşey yolunda çok şükür
475 gr olmuş minik şey
Bende başından beri 3.5 kilo almışım toplam
Tetanoz ol dedi dr
Haftaya şeker yüklemesi var sonra detaylı usg
Bizden haberler böyle herkes iyidir umarım
İlk 3 ay doktorum izin vermedi. Sonrasında takmıştım.Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
Ben öneriyorum..Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
İşe yarıyor mu, gerçi kıyaslama yapmak da çok zor dimi...İlk 3 ay doktorum izin vermedi. Sonrasında takmıştım.
3 aydan sonra mı takılıyor canım geneldeBen öneriyorum..
Sıkıcı ama toparlanmayı hızlandırıyo gerçekten..
Yamuna çok duydum ama markalı markasız çok farketmez diye düşünüyorum. Karnımsıkı tutan bi korse kafi bence
Şimdi anladım yamunanın ne olduğunu, markasıymışAy evet yaa
Şu eylül doğurdu dümdüz olmuş karnı bi hafta sonra sözde yamuna ile
Kızımda hemen gitmişti benimde ama o zaman 25 di
Şimdi 36
Ben kullanıcam sanırım ama sıcaktada nasıl olcak bakalım temmuzda poff
Sezeryan ise öyledir canım3 aydan sonra mı takılıyor canım genelde
Beni de ekleyin aranizaAynı durumdayız canım ne soran var ne teklif eden ...
Canım Türkiye'de yok sanırım bu marka, güle güle kullanın inşallah
Evet canım biz '' Aybala'' düşünüyoruz, tek mi iki isim mi o kafamıza takılmıştı, ama tek isime karar verdik
üffff ben de sinir oldum buradan onlara
Yaa çok güzel olmuş çanta işi, bize de haber ver canım canta gelincekardeşinde benim kafadanmış, tugbakugu güle güle güzel günlerde kullanın
İnşallah agrimaz canım üstüne yatma ve 3 gün iş yapmaBuarada bugün tetenoz aşısı oldum, bugun aklıma bile gelmedi valla kolum. İlk gün hiç ağrımadı kısaca..
Bence de kullanmak iyi olur. Benimkiler yaz bebeleriydi. Korse bazen yakıcı oluyordu 40 bitene dek pamuklu bi kumaşı enli kuşak gibi kullandım. Rahmin toparlanmasına yardımcı oluyor..Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?