Kesinlikle haklısın. Ben de yatılı istiyorum aslında ama eşim kesinlikle istemiyorBen de bakıcı alıcam canım. Evimiz 120 m2, çok büyük değil yani ama mecbur yatılı alıcam. Nisan ortası gbi başlamayı düşünüyorum hatta, ikizden dolayı banada bakacak biri gerekebilir :) ama iyi kadın bulmak çok zor olacak
Bende yaradı canım. Ama ben spor da yaptım 4. Aydan sonra. Tam 1 yılda 30 kilo verdimİşe yarıyor mu, gerçi kıyaslama yapmak da çok zor dimi...
Benim ilk bebegim Ağustos doğumlu o sıcakta bir gün bile kullanamadim, zaten kilolar gittikçe karnım duzlesti. Sarkma da olmadı. Bence o da yapısal bir sey korsenin ekstra bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yalniz lohusayken süt olsun diye her seyi yememek lazım biraz dikkat edersek karın da göbek de gider bence.Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
Yuhh maşallahhhhBende yaradı canım. Ama ben spor da yaptım 4. Aydan sonra. Tam 1 yılda 30 kilo verdim
Sen kaç kilo almıştın canım gebeliğinde? Spor ve diet kilo vermek için şart olacak zaten canım, en azından bende:))Benim ilk bebegim Ağustos doğumlu o sıcakta bir gün bile kullanamadim, zaten kilolar gittikçe karnım duzlesti. Sarkma da olmadı. Bence o da yapısal bir sey korsenin ekstra bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yalniz lohusayken süt olsun diye her seyi yememek lazım biraz dikkat edersek karın da göbek de gider bence.
Benim daha belli değil vallahi :/
Özel muayenehaneye gidiyorum da o da heryerde yaptıramıyo tabi araştırıyoruz şimdi
Çok pahalı bide doğum ücretleri uçmuşlar hepsi
Bizde fena valla üstelik küçük ve tek bir tane özel hastane var. Ben o yüzden devlete giderim en azından doktorların tecrübesi gördükleri vaka sayısı hastanenin donanımı daha fazla olur o özel hastaneye göreBen kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Adi neydi?Ayşe önerin kitabını geçen sene çok övmüşlerdi.
Msjını yeni gördüm aldın mı? Camdı alt açma güzel neden beğenmemiş iş görür sadece ufak biraz büyüdüğünde kullanılmaz:)Canım alt açmayı eşim beğenmemiş :)) nevresim gayet iyi, küvet kovayı da çok beğendim. Biberon bakayım akşam kaldıysa cam miydi yoksa plastik gibi olanlar mi
Sanırım bu kitaptan bahsettiAdi neydi?
Adi neydi?
Öyle yapacağım canım inşallah bundan sonra tuz la alakası var mı sence ?Daha baslamadı canım ama ilk hamileliğimde oluyordu. Ayaklar cok asagı da kalınca yani oturur pozisyonda o zaman oluyor yukarıda tutmaya uzatmaya calıs canım otururken
Sanırım bu kitaptan bahsetti
Kızlar çok teşekkür ederim sağolunEki Görüntüle 2243545 Bunu bana arkadaşım tavsiye etti canım, Sende aldirabilirsin.
Ayaklar aşğıda olunca öyle oluyor canım makat geliş duruyordur ondanBen de bimden katı meyve sıkacagını aldım inşallah iyi çıkargıtmısken tulum yelek alt bir de battaniye aldım.Fiyatları uygundu. Kumasları fena değildi.O kadar cok lazım ki bir ikisi de bimden olsun dedim. Bizim ilk bebek kız olunca sımdı her seye sıfırdan gırıstık bakalım Dogumu sormus bir arkadas ben Bursa Doruk Hastanesinde yapacagım. Spinal sezeryan olacak. Y Yademim canım benim ki devamlı tepinme halinde maşallah ama baya bir asagıda hissediyorum hareketlerini oysa karnım yukarıda 15 martta ayrıntılıya gırecegım soracagım mutlaka.
16 kilo :)Sen kaç kilo almıştın canım gebeliğinde? Spor ve diet kilo vermek için şart olacak zaten canım, en azından bende:))
Canım zaten hayatın her doneminde tuzu azaltmak gerek. Tabi tuz tuketımıyle de ilgili ödem sonucta azalmakta fayda varÖyle yapacağım canım inşallah bundan sonra tuz la alakası var mı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?