2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben başlarda korse önermiyorlar diye biliyorum çünkü rahim içi yapışıklık yapıyor diye hatırlıyorum.

Kesinlikle haklısın. Ben de yatılı istiyorum aslında ama eşim kesinlikle istemiyor Şimdiden dert oldu bakıcı işi bana

Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
Benim ilk bebegim Ağustos doğumlu o sıcakta bir gün bile kullanamadim, zaten kilolar gittikçe karnım duzlesti. Sarkma da olmadı. Bence o da yapısal bir sey korsenin ekstra bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yalniz lohusayken süt olsun diye her seyi yememek lazım biraz dikkat edersek karın da göbek de gider bence.

Sen kaç kilo almıştın canım gebeliğinde? Spor ve diet kilo vermek için şart olacak zaten canım, en azından bende:))

Benim daha belli değil vallahi :/

Özel muayenehaneye gidiyorum da o da heryerde yaptıramıyo tabi araştırıyoruz şimdi

Çok pahalı bide doğum ücretleri uçmuşlar hepsi

Ben de muayenehaneye gidiyorum. 2 gün önce doktora sordum o da heryer olur dedi pek yardımcı olmadı yani sağolsun O yüzden kendim araştırıcam ben de. Nelere dikkat ediyorsunuz araştırırken?

Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?

Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Bizde fena valla üstelik küçük ve tek bir tane özel hastane var. Ben o yüzden devlete giderim en azından doktorların tecrübesi gördükleri vaka sayısı hastanenin donanımı daha fazla olur o özel hastaneye göre

Canım alt açmayı eşim beğenmemiş :)) nevresim gayet iyi, küvet kovayı da çok beğendim. Biberon bakayım akşam kaldıysa cam miydi yoksa plastik gibi olanlar mi
Msjını yeni gördüm aldın mı? Camdı alt açma güzel neden beğenmemiş iş görür sadece ufak biraz büyüdüğünde kullanılmaz:)

Daha baslamadı canım ama ilk hamileliğimde oluyordu. Ayaklar cok asagı da kalınca yani oturur pozisyonda o zaman oluyor yukarıda tutmaya uzatmaya calıs canım otururken
Öyle yapacağım canım inşallah bundan sonra tuz la alakası var mı sence ?

Ayaklar aşğıda olunca öyle oluyor canım makat geliş duruyordur ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…