2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı fıkırdeyım canım.Ben de hiç kullanmadım korse kendi kendine toparladı. Çatlamak da sarkma da yapısal bence.Zamanla karın kendini toparlıyor.Gitgide kilo alınmazsa tabi

Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Benim doktorumda sezeryan 4.900 normal 4.500, başka yerlerde fiyatlar nasıl bende bilmiyorum, ama sizinki uygunmuş

3 aydan sonra mı takılıyor canım genelde
Sanırım seZeryan için öyle bi şart var ama normal doğumda sanmıyorum.
Ben suda doğum yaptığımdan doğumdan sonra 6 aylık hamile gibiydim tamamen boşalmamıştı sanki içim
Ama spor ya da diyet yapmadım. Korse değil de 1 ay falan kullandım havalar ısınınca rafa kalktı.
Sanırım yapısal ama uzun vadede toparladım ben de,
Martta doğum oldu bir sonraki sene nisana kadar 26 kilo verdim..
Süt yapar diye bana muhallebi komposto önerdiler ama alakası yok he sakın kanmayın. Ben sevdiğim her şeyi yemeye devam ettim aaa verin o tabağı bana sütüm olsun yeaa diyerek :))
Ama emzirdikçe de kilo verdim. Şahane bişi..

Ebemiz, basendeki karındaki yağ sen emzirdikçe tamamen gitmicek dedi. O yağlardan süt yapıo vücut dedi. Hakikaten de 18. Ayda bitti emzirme ve söndü şişler..

Ben de muayenehaneye gidiyorum. 2 gün önce doktora sordum o da heryer olur dedi pek yardımcı olmadı yani sağolsun O yüzden kendim araştırıcam ben de. Nelere dikkat ediyorsunuz araştırırken?

Dışarıdan doktor alıyolar mı diye işte
Benim doktorun tanıdığı dr var mı
Fiyatına be sonradan bişeyler geçiriolar mı ona :)
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı
Çok alakasız bi lokasyonda olmamasına

Bunlara dikkat ediyoruz

Canim evdeysen kendin bakamaz,misin ki epey cok bi para sanki.Benim yakin bi arkadasim bakti masallh ikizlerine. Allh yardimini veriyor

Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?

2018 de normal sezeryan fark etmeden 2300 dediler.
Diğer bebeklerim orda doğmuştu. Sendika indirimi de olmuştu. Memnundum. Şimdi de sorarız indirim var mı diye.
Bakalım inş bunda da ilgi hizmet vb memnun kalırız..

Herşey üst-üste gelmiş canım basın sağolsun

Daha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
Ben (sezeryanli olduğum icin dr 3 4 ay onermedi) sonra takmaya basladim ve ancak ozaman kilo verip 9 10 cm inceldim. Bu sefer agrım olmazsa sezeryan ama hemen takmayı düşünüyorum. Çok sıkmadan günde 2 3 saatle başlayacağım yoksa istediğin kadar spor yap koresiz bende göbek gitmedi. Belki başkasının vücut tipini bilemem yada normal doğumlarda daha rahat gidiyor karin

Günaydın benim bebeklik olacak kız dünden beri yine oynamıyor bu çocuk beni deli edicek hep Bi arkasını dönmeler falan
Görümcemin damat bohçası gidecek bohçayı benim açmam lazımmış bu göbekle nasıl olcak bilmiyorum

Evet konusuyken yediklerimiz yüzünden geri alıyoruz kiloyu yani bende öyle olmuştu. Busefer tecrübeliyim daha dikkatli davranacağım ins.

Evet 20 ay emzirdim bende bir şişlik vardi vücudumda ister istemez memislerde 95 bedene çıkmıştı ama emzirme bitti ödem gitti ama memislerde bir beden küçüldü hemen

Canım yerinden dolayı anlamıyorsundur. Ama yine de bir takip et bakalim benim gündüz uyanınca ve gece yatarken hatta gece yanlışlıkla hafif üzerine yattıysam mutlaka tepiyor beni...düzene giriyorlar aslinda araba sürerken bile hissediyorum. Dün 2 saat istanbul trafiğinde kaldim tepindi durdu. Ama belki 2. Oldugu icin hemen anlıyorum onun hareketi olduğunu

Rahatına düşkün benimki korkutmuyor artık dün biraz fazla yoruldum yemek yap börek yap alışveriş oturamadım ondan sanırım fazla hareketsiz bakalım bugün napıcak hanımefendi bekliyorum bakalım canım

Benımkide tembel teyzesibu aralar böyle sadece geceleri hissediyorum
Niye senin açman lazım ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…