Aynı fıkırdeyım canım.Ben de hiç kullanmadım korse kendi kendine toparladı. Çatlamak da sarkma da yapısal bence.Zamanla karın kendini toparlıyor.Gitgide kilo alınmazsa tabiBenim ilk bebegim Ağustos doğumlu o sıcakta bir gün bile kullanamadim, zaten kilolar gittikçe karnım duzlesti. Sarkma da olmadı. Bence o da yapısal bir sey korsenin ekstra bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yalniz lohusayken süt olsun diye her seyi yememek lazım biraz dikkat edersek karın da göbek de gider bence.
Benim doktorumda sezeryan 4.900 normal 4.500, başka yerlerde fiyatlar nasıl bende bilmiyorum, ama sizinki uygunmuşBen kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Büyük şehirlerdeki gibi aman aman fiyatlar değil
Sezaryen 1300,normal 1000 her şey konforlu
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Ay ne kadar pahalı öyle. Gerçekten bebek masrafliymis doğarken bile 5 bin tl masrafBenim doktorumda sezeryan 4.900 normal 4.500, başka yerlerde fiyatlar nasıl bende bilmiyorum, ama sizinki uygunmuş
Sanırım seZeryan için öyle bi şart var ama normal doğumda sanmıyorum.3 aydan sonra mı takılıyor canım genelde
Ben de muayenehaneye gidiyorum. 2 gün önce doktora sordum o da heryer olur dedi pek yardımcı olmadı yani sağolsunO yüzden kendim araştırıcam ben de. Nelere dikkat ediyorsunuz araştırırken?
Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Aa canim ayni hastanede olcaz.fiyat ne kadar konustun?Canım ben acıbadem altunizade 17 haziran şimdilik tarihim hatta
Canim evdeysen kendin bakamaz,misin ki epey cok bi para sanki.Benim yakin bi arkadasim bakti masallh ikizlerine. Allh yardimini veriyor4000 tl hiç az değil, bakıcı için iyi biri, tecrübeli biri istiyorum onlar da min 3500-4000 arası. Nasıl gözümde büyüyor her ay o para ama el mahkumbir de başkasının borcu vs. İnsana iice koyar, uzun dönemli ödeme mi canım
Ben kendi gittiğim doktorda özelde yapacagım
Sizdeki fiyatlar nasıl?
Herşey üst-üste gelmiş canım basın sağolsunKızlar kabus gibi bi haftaydı
Pazartesi eşimin dayısını kaybettik memlekete git gel derken bi de uzak
Neyse döndük gece sabahına haber geldi ki bu seferde benim eniştem vefat etti
Kendi memleketime gittim geldim bide
Neyse bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm de keyfim yerine geldi biraz
Herşey yolunda çok şükür
475 gr olmuş minik şey
Bende başından beri 3.5 kilo almışım toplam
Tetanoz ol dedi dr
Haftaya şeker yüklemesi var sonra detaylı usg
Bizden haberler böyle herkes iyidir umarım
Ben (sezeryanli olduğum icin dr 3 4 ay onermedi) sonra takmaya basladim ve ancak ozaman kilo verip 9 10 cm inceldim. Bu sefer agrım olmazsa sezeryan ama hemen takmayı düşünüyorum. Çok sıkmadan günde 2 3 saatle başlayacağım yoksa istediğin kadar spor yap koresiz bende göbek gitmedi. Belki başkasının vücut tipini bilemem yada normal doğumlarda daha rahat gidiyor karinDaha öncele hamile kalmış anneler, doğum sonrası korse öneriyor musunuz??
Yamuna korse aldim once l beden sonra m bedene geçtim. O arada 10 kiloda verdiğim icin oğlum 8 9 aylıkken eski halime geri dönmüştüm. Ama göbek eskiye göre biraz daha vardi.Şimdi anladım yamunanın ne olduğunu, markasıymış
Evet konusuyken yediklerimiz yüzünden geri alıyoruz kiloyu yani bende öyle olmuştu. Busefer tecrübeliyim daha dikkatli davranacağım ins.Benim ilk bebegim Ağustos doğumlu o sıcakta bir gün bile kullanamadim, zaten kilolar gittikçe karnım duzlesti. Sarkma da olmadı. Bence o da yapısal bir sey korsenin ekstra bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Yalniz lohusayken süt olsun diye her seyi yememek lazım biraz dikkat edersek karın da göbek de gider bence.
Evet 20 ay emzirdim bende bir şişlik vardi vücudumda ister istemez memislerde 95 bedene çıkmıştıSanırım seZeryan için öyle bi şart var ama normal doğumda sanmıyorum.
Ben suda doğum yaptığımdan doğumdan sonra 6 aylık hamile gibiydim tamamen boşalmamıştı sanki içim
Ama spor ya da diyet yapmadım. Korse değil de 1 ay falan kullandım havalar ısınınca rafa kalktı.
Sanırım yapısal ama uzun vadede toparladım ben de,
Martta doğum oldu bir sonraki sene nisana kadar 26 kilo verdim..
Süt yapar diye bana muhallebi komposto önerdiler ama alakası yok he sakın kanmayın. Ben sevdiğim her şeyi yemeye devam ettim aaa verin o tabağı bana sütüm olsun yeaa diyerek :))
Ama emzirdikçe de kilo verdim. Şahane bişi..
Ebemiz, basendeki karındaki yağ sen emzirdikçe tamamen gitmicek dedi. O yağlardan süt yapıo vücut dedi. Hakikaten de 18. Ayda bitti emzirme ve söndü şişler..
Canım yerinden dolayı anlamıyorsundur. Ama yine de bir takip et bakalim benim gündüz uyanınca ve gece yatarken hatta gece yanlışlıkla hafif üzerine yattıysam mutlaka tepiyor beni...düzene giriyorlar aslinda araba sürerken bile hissediyorum. Dün 2 saat istanbul trafiğinde kaldim tepindi durdu. Ama belki 2. Oldugu icin hemen anlıyorum onun hareketi olduğunuGünaydın benim bebeklik olacak kız dünden beri yine oynamıyor bu çocuk beni deli edicek hep Bi arkasını dönmeler falan
Görümcemin damat bohçası gidecek bohçayı benim açmam lazımmış bu göbekle nasıl olcak bilmiyorum
Rahatına düşkün benimki korkutmuyor artık dün biraz fazla yoruldum yemek yap börek yap alışveriş oturamadım ondan sanırım fazla hareketsiz bakalım bugün napıcak hanımefendi bekliyorum bakalım canımCanım yerinden dolayı anlamıyorsundur. Ama yine de bir takip et bakalim benim gündüz uyanınca ve gece yatarken hatta gece yanlışlıkla hafif üzerine yattıysam mutlaka tepiyor beni...düzene giriyorlar aslinda araba sürerken bile hissediyorum. Dün 2 saat istanbul trafiğinde kaldim tepindi durdu. Ama belki 2. Oldugu icin hemen anlıyorum onun hareketi olduğunu
İnşallah canım hepimiz fit anneler oluruzEvet konusuyken yediklerimiz yüzünden geri alıyoruz kiloyu yani bende öyle olmuştu. Busefer tecrübeliyim daha dikkatli davranacağım ins.
Benımkide tembel teyzesiGünaydın benim bebeklik olacak kız dünden beri yine oynamıyor bu çocuk beni deli edicek hep Bi arkasını dönmeler falan
Görümcemin damat bohçası gidecek bohçayı benim açmam lazımmış bu göbekle nasıl olcak bilmiyorum
Ben de Şişlideyim. Zor bir iş hastane seçimi inşallah içimize sineni buluruz.7000-8000 den aşağı yok bu çevrede maalesef
İstanbul Şişli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?