Evin geliniymişim başka kim açacakmışBenımkide tembel teyzesibu aralar böyle sadece geceleri hissediyorum
Niye senin açman lazım ki:)
Başka gelin yok muEvin geliniymişim başka kim açacakmış
Kayınvalidemi seviyorum 4 yıldır evine girer çıkarım Bi kere tartışmamız olmamıştır ama bazı konularda beni deli ediyo. Ben hamileyim yalnızken 1 bardak kaldırtmaz ama hizmet etmek bohça açmak gelenek görenek ona göre daha önemli birilerinin yanında benim hamile olmam bişey ifade etmiyor
Biberon kalmamış canım alt açma aldım :)Msjını yeni gördüm aldın mı? Camdı alt açma güzel neden beğenmemiş iş görür sadece ufak biraz büyüdüğünde kullanılmaz:)
Günaydın canım rezene ya da kimyon çayı denedin mi ?Kızlar günaydın. Saat 7 den beri gaz sancısı çekiyorum. Karnım çok ağrıyor. Acil evime çok uzak hem de kızım var perişan olur yavrum. Bunu yaşayıp da bana öneride bulunmak isteyen var mı. İkizler iyi hareketliler
Bende şişlideyim ama daha hastane seçemedim. Birçok doktor dış hastaneye geldiğinde hastane parası kadar kendide alıyormuş. Sanırım bi 10bin en az tutar gibi geliyorBen de Şişlideyim. Zor bir iş hastane seçimi inşallah içimize sineni buluruz.
Kız bilmiyo mu sankiBaşka gelin yok muyani deli eden yanları olacak idare etmek lazım takmamak lasım pek:)soyle fazla iş yapamam hamileym naz yap kız
Devlette bildiğim kadarıyla para ödenmiyor, özellerde de artık tuttarabildigine, daha ucuzuda var daha pahalisida var, ben doktorumu çok begendigim için başka bir seçenek düşünmedim. Evet bebek cidden pahalı eğer tabi herşeyi iyi olsun dersen ve paran varsa, yoksa herşeyin çok daha uygunlarida var, kişilere ve durumlarına gore fiyat aralıkları çok değişiyor. Herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah:)Ay ne kadar pahalı öyle. Gerçekten bebek masrafliymis doğarken bile 5 bin tl masrafPeki devletle özelin arasinda cok mu fark var?
İki bacağının arasına sıcak su torbası koyabilirsin arkana doğru biraz. Bir de bacaklarını karnına çekerek yarım saat falan uzan faydası olacaktır. Geçmiş olsun.Kızlar günaydın. Saat 7 den beri gaz sancısı çekiyorum. Karnım çok ağrıyor. Acil evime çok uzak hem de kızım var perişan olur yavrum. Bunu yaşayıp da bana öneride bulunmak isteyen var mı. İkizler iyi hareketliler
Aman diyim az daha sabır. Yüzün düşer de yaparsan birşeyleri bı ömür laf söz olur. Şöyle oldu da böyle oldu da tarzı. Allah kuvvetini artırsın yavrum zor yani hem iş hem ev hem bunlar. Ama düşünmesi lazım yani nasıl eğilip dogrulacak bu kız diye.Kız bilmiyo mu sankitakmamak lazımda canım çıktı dün belimin ağrısından öldüm
Bitsede kurtulsam diye bakıyorum valla zaten hafta içi çalışıyorum evimin işi var çamaşırım ütüm var bide bunlar Çıkınca başıma sinir oluyorum
Cnm söyle kendisine belim ağırıyor fazla bir şey yapamam diyeKız bilmiyo mu sankitakmamak lazımda canım çıktı dün belimin ağrısından öldüm
Bitsede kurtulsam diye bakıyorum valla zaten hafta içi çalışıyorum evimin işi var çamaşırım ütüm var bide bunlar Çıkınca başıma sinir oluyorum
Resene yok kimyon içtim ama, çok sağol canımGünaydın canım rezene ya da kimyon çayı denedin mi ?
Sıcak su torbası belime ayaklarına koydum ama çok azalmıyor ta. Bu 2. Bu hamileliğimde saatlerce beni kıvrandırıyorİki bacağının arasına sıcak su torbası koyabilirsin arkana doğru biraz. Bir de bacaklarını karnına çekerek yarım saat falan uzan faydası olacaktır. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm . Ben mide ağrısı çektim .gaz sancısı için rezene içebilirsin .sıcak tut kendiniKızlar günaydın. Saat 7 den beri gaz sancısı çekiyorum. Karnım çok ağrıyor. Acil evime çok uzak hem de kızım var perişan olur yavrum. Bunu yaşayıp da bana öneride bulunmak isteyen var mı. İkizler iyi hareketliler
Geçmiş olsun akşam gaz yapacak birşey yedin mi ki böyle oldu canım ben de hiç dikkat etmem ama 2-3 defa sıkıntı çektimResene yok kimyon içtim ama, çok sağol canım
Sıcak su torbası belime ayaklarına koydum ama çok azalmıyor ta. Bu 2. Bu hamileliğimde saatlerce beni kıvrandırıyor
Yakınlarda florence, memorial, türkiye ve kolan var. Florence ın gayrettepe ve çağlayandaki hastaneleriyle görüşmeyi düşünüyorum önce. Burdan da yazarım fikir olur siz görüşmediyseniz.Bende şişlideyim ama daha hastane seçemedim. Birçok doktor dış hastaneye geldiğinde hastane parası kadar kendide alıyormuş. Sanırım bi 10bin en az tutar gibi geliyor
Kızlar günaydın. Saat 7 den beri gaz sancısı çekiyorum. Karnım çok ağrıyor. Acil evime çok uzak hem de kızım var perişan olur yavrum. Bunu yaşayıp da bana öneride bulunmak isteyen var mı. İkizler iyi hareketliler
Öyle yapacağım çok sağol canımGeçmiş olsun cnm . Ben mide ağrısı çektim .gaz sancısı için rezene içebilirsin .sıcak tut kendini
Yok ya yemedim de aslında çok da güzel besleniyorum. İkiz olduğu için bence daha çok sıkıntı çekiyoruz. Geçer inşallah geçmezse acile gideceğim çaresizGeçmiş olsun akşam gaz yapacak birşey yedin mi ki böyle oldu canım ben de hiç dikkat etmem ama 2-3 defa sıkıntı çektim
Çok sağol, hayırlı güzel haberlerle dön i şallah. Bana da yazar mısın ne diyor karın ağrısınaGeçmiş olsun canim benimde bu aralar sürekli karnım ağrıyor ama ben neden olduğunu bilemedim pekbugün kontrolümüz var bakalim doktor ne diyecek
Neyse canım eşinin geliri onu odemeye müsaitse napican kafana takip stres yapma Allah bilsin senin evladınin rızkını yiyen utansınYaklaşık 3 yıl canım Malesef daha 6 7 aydır ödeniyor ama mevzu 2013ten Bi mevzu
Koymaz olur mu öyle zoruma gidiyo ki bazen ama adama çatmak istemiyorum çatsam nolcak huzursuz olduğumla kalcam o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum çöpe atıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?