2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun ilk kez duydum canım

Bacım normalde kimse yokken sen bırak diye diye 1 bardak kaldırtmaz birileri gelince acımıyor
Çilem kalabalık hemde adetlerine bağlı sülaleye gelin gelmek

Neyse canım eşinin geliri onu odemeye müsaitse napican kafana takip stres yapma Allah bilsin senin evladınin rızkını yiyen utansın
İşte çok şükür ödeyebiliyoruz canım benimde tek dayanağım o olmasa ne halt yerdik diye
Hayırlısı canım herşeyin elbet döner çark

Nasıl açılıyor yani zor mu ki canım oraya gidince bohcayi açıp bunu aldık şunu aldık olayı mi

Nasıl açılıyor yani zor mu ki canım oraya gidince bohcayi açıp bunu aldık şunu aldık olayı mi
Yere oturcam 7 kutu 7 bohça Bi valiz var şusu busu bu şundan şu bundan diye canım karnımdan çok eğilemiyorum belimde sıkıntı o yüzden
Çünkü dün gerçekten geberdim

Allahtan seçenekler var. Rabbim yardım etsin yoksul olanlara valla. Ben Türkiye de olsaydim asla çocuk yapamazdım valla.abimin eşi Türkiye dönüp geri geldiğinde hep der bezin ve mamanın ne kadar pahalı olduğunu. Amin allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar 22. haftaya geldim ama endişelerimden bi türlü kurtulamıyorum
hergün tekmelemiyo mu acaba diye yatıp dinliyorum
ya bişey olursa diye sürekli yüreğim ağzımda
doğum korkusuda var
neyle karşılaşıcam nasıl doğurcam hepsi kafamın içinde dönüp duruyo
daha 18 hafta var
nasıl geçicek böyle günler bilmiyorum
böyle daralanlar varmı aranızda ve neler yapıyosunuz sakinleşmek için yardım lütfeeennn

Canım rahat ol biraz sen stres yaptıkça bebeğinde strese girecek.hamileliğin tadını çıkar keyif almaya bak

Merhabalar kızlar, iyi hafta sonları ben bu gün bebek arabası araştırmaya çıktım, casual cadillac aire karar verdim sanırım hem çok hafif hemde çok şık geldi, ayrıca baston bebek arabası olarak da kullanılıyor, karar vermeyenler bakın derim :)

Bohça açmaya ne var kız salınıver iki işte :)

Yakınlarda florence, memorial, türkiye ve kolan var. Florence ın gayrettepe ve çağlayandaki hastaneleriyle görüşmeyi düşünüyorum önce. Burdan da yazarım fikir olur siz görüşmediyseniz.
Kolan 8.000 dedi
Türkiye de iyi dr kalmamış diye duydum ve çok eskidi artık
Florance ve memorial uçuk diye biliyorum baya

Keşke sigorta yaptırsaydık diyorum

Avusturya hastanesi uygunmuş beyoğlunda

Az önce pazarda gördüm bu arabayı güzel duruyodu

Kızlar haberleşelim o zaman hepimiz burdaymışız

Ohho çok şanslıyız biz, alırız çocukları çıkarız parka. Haberleşelim tabi.
Ben topkapıda takipliyim doktoruma sordum doğuma geliyormusunuz dediğimde bana gerek olursa geliyorum dedi. Beni kim doğurtacak şansa, eğer normal olursa. Gebeliğin başında şişliden doktor araştırdım aradıklarım doktor her ay muayene dışında doğuma gelincr hastane masrafı kadar doğum parası alıyor dediler. İstanbul cerrahiyede doğuma giden çok dışardan doktor olarak
Türkiye gazetesininde fiyatları arttı ama normal doğuma sevk ediyorlar diye biliyorm. Bi ebesi vardı iyi diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…