Geçmiş olsun ilk kez duydum canımKızlar ben candida mantarı olmuşum. Vajinal kültürde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonunda da candida mantarı çıktı. Vajinadan bulasiyormus idrara. Zolax hap verdi. Sıkıntı olmaz hamilelikte dedi Dr ama bazı yerlerde gebeyken kullanilmamali yazıyor. Donaxyl vajinal fitil kullaniyordum candida mantarında etki etmezmiş. Sizde de süt kesiği gibi akınti varsa bir kültür yaptırın derim. Hamilelikte bağışıklık düştüğü için 24. Haftadan sonra daha sık görülüyormus.
Ben bağırsaktaki candida mantarını duymuştum. Vajinada da oluyormuş.Geçmiş olsun ilk kez duydum canım
Bacım normalde kimse yokken sen bırak diye diye 1 bardak kaldırtmaz birileri gelince acımıyorAman diyim az daha sabır. Yüzün düşer de yaparsan birşeyleri bı ömür laf söz olur. Şöyle oldu da böyle oldu da tarzı. Allah kuvvetini artırsın yavrum zor yani hem iş hem ev hem bunlar. Ama düşünmesi lazım yani nasıl eğilip dogrulacak bu kız diye.
Öyle olmuyor o işler vallaCnm söyle kendisine belim ağırıyor fazla bir şey yapamam diyeallah kolaylık versin ne diyeyimm
İşte çok şükür ödeyebiliyoruz canım benimde tek dayanağım o olmasa ne halt yerdik diyeNeyse canım eşinin geliri onu odemeye müsaitse napican kafana takip stres yapma Allah bilsin senin evladınin rızkını yiyen utansın
Nasıl açılıyor yani zor mu ki canım oraya gidince bohcayi açıp bunu aldık şunu aldık olayı miGünaydın benim bebeklik olacak kız dünden beri yine oynamıyor bu çocuk beni deli edicek hep Bi arkasını dönmeler falan
Görümcemin damat bohçası gidecek bohçayı benim açmam lazımmış bu göbekle nasıl olcak bilmiyorum
Yere oturcam 7 kutu 7 bohça Bi valiz var şusu busu bu şundan şu bundan diye canım karnımdan çok eğilemiyorum belimde sıkıntı o yüzdenNasıl açılıyor yani zor mu ki canım oraya gidince bohcayi açıp bunu aldık şunu aldık olayı mi
Kolay gelsin o zaman yorma kendini cnnmÖyle olmuyor o işler vallaneyseki oraya gidip bohçaları açıp oturcam
Allahtan seçenekler var. Rabbim yardım etsin yoksul olanlara valla. Ben Türkiye de olsaydim asla çocuk yapamazdım valla.abimin eşi Türkiye dönüp geri geldiğinde hep der bezin ve mamanın ne kadar pahalı olduğunu. Amin allah herkesin gönlüne göre versinDevlette bildiğim kadarıyla para ödenmiyor, özellerde de artık tuttarabildigine, daha ucuzuda var daha pahalisida var, ben doktorumu çok begendigim için başka bir seçenek düşünmedim. Evet bebek cidden pahalı eğer tabi herşeyi iyi olsun dersen ve paran varsa, yoksa herşeyin çok daha uygunlarida var, kişilere ve durumlarına gore fiyat aralıkları çok değişiyor. Herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah:)
Canım rahat ol biraz sen stres yaptıkça bebeğinde strese girecek.hamileliğin tadını çıkar keyif almaya bakkızlar 22. haftaya geldim ama endişelerimden bi türlü kurtulamıyorum
hergün tekmelemiyo mu acaba diye yatıp dinliyorum
ya bişey olursa diye sürekli yüreğim ağzımda
doğum korkusuda var
neyle karşılaşıcam nasıl doğurcam hepsi kafamın içinde dönüp duruyo
daha 18 hafta var
nasıl geçicek böyle günler bilmiyorum
böyle daralanlar varmı aranızda ve neler yapıyosunuz sakinleşmek için yardım lütfeeennn
BendeKızlarrr ben çok sıkıldım yaş bugün evde
Aaa sen nerdesin şişli de?Ben de Şişlideyim. Zor bir iş hastane seçimi inşallah içimize sineni buluruz.
Bohça açmaya ne var kız salınıver iki işte :)Evin geliniymişim başka kim açacakmış
Kayınvalidemi seviyorum 4 yıldır evine girer çıkarım Bi kere tartışmamız olmamıştır ama bazı konularda beni deli ediyo. Ben hamileyim yalnızken 1 bardak kaldırtmaz ama hizmet etmek bohça açmak gelenek görenek ona göre daha önemli birilerinin yanında benim hamile olmam bişey ifade etmiyor
Kızlar haberleşelim o zaman hepimiz burdaymışızBende şişlideyim ama daha hastane seçemedim. Birçok doktor dış hastaneye geldiğinde hastane parası kadar kendide alıyormuş. Sanırım bi 10bin en az tutar gibi geliyor
Kolan 8.000 dediYakınlarda florence, memorial, türkiye ve kolan var. Florence ın gayrettepe ve çağlayandaki hastaneleriyle görüşmeyi düşünüyorum önce. Burdan da yazarım fikir olur siz görüşmediyseniz.
Az önce pazarda gördüm bu arabayı güzel duruyoduMerhabalar kızlar, iyi hafta sonlarıben bu gün bebek arabası araştırmaya çıktım, casual cadillac aire karar verdim sanırım hem çok hafif hemde çok şık geldi, ayrıca baston bebek arabası olarak da kullanılıyor, karar vermeyenler bakın derim :)
Kızlar haberleşelim o zaman hepimiz burdaymışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?