2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende öyleyim dün kontrole gittim doktor sürekli bişey olacak mı kaygısıyla kendini dinliyorsun ağrıların o yüzden fazla diyor ama elimde değil bebek için bişeyler alıyorum yavaş yavaş onlarla uğraşınca unutuyorum kitap okuyorum

Bende öyleyim eşim diyorki günler ne çabuk geçiyor bende diyorum geçsin geçsin şafak azalır en azından. Her geçen günğ yanıma kar sayıyorum. Şimdi suyum fazla onunda tedirginliği oldu tabi. Bugün evi temizledim ama korka korka. Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın sorsan etraf kalabalık ama sadece telefon açıp nasılsın diyip sonra hemen kendi dertlerini sorunları anlatma faslı. İnsanlardan uzak duruyorum kendimi stres topu olarak görüyorum artık.

Merhaba kızlar İstanbul Doğum ücretleri açısından çok pahalı gerçekten Allah yardımcınız olsun. Bende bugün nevresim takımı için kumaş aldım annem dikecek iki takım
Evet canım benim takipli olduğum hastane sgklı 10binden başlıyor 2 gece konaklamalı, bebekte bir sorun çıkarsa yada daha fazla kalırsan ekstra ücret.
Bende sırf kafam boş olsun diye örgüye başladım. 10 senedir elime şiş almamıştım gözlerim küçüldü anlayana kadar videoyu

Doğum için ben kendime sürekli her kadın bunu yapabilir eğer çok sorun olursa çok şükür hastaneler doktorlar bunun için var , yuzbinlerce yıldır bu şekilde soyumuz devam ediyor diyorum canım ve buna inanıyorum da

Allah yardım etsin gerçekten canım bebeklerin iyiliği için katlanılıyor. Bende etamin yapacağım nasipse başlayamadım

Canım zaten hayatın her doneminde tuzu azaltmak gerek. Tabi tuz tuketımıyle de ilgili ödem sonucta azalmakta fayda var
Haklısın canım ben tuzsuz birşey yiyemiyorum ya.. Ağlayacak gibi oluyorum tuzsuz yersem o derece. Kısmaya azaltmaya çalışıyorum ama inşallah başarabilirim. Çocuğumu tuza şekere alistirmayacagim.

Bohça açmaya ne var kız salınıver iki işte :)
Sizde nasıl bilmiyorum canım da bizde yere oturuyorsun ve tek tek gösteriyorsun belim sıkıntı karnımın üstüne eğilemiyorum dizimin üstünde durdum o yüzden bacaklarımın acısını tarif edemem =) (20ye yakın bohça herkes ayrı ayrı damada bohça yaptı gelin bohçası harici)

Canım banada olmuştu 9 10 haftalıkken perişan olmuştum. Üstelik yanimda kimse de yoktu. Bol su içtim öyle geçti.

Mersinde sordum kızlar 1500 özel bi hastane ben orada yapmak istiyorum doğumu. Ama şehir hastanesi de çok iyi diyorlar, fiyatlar değişiyor buralarda da yine de İstanbul çok pahalıymış benim kızım bugün çok hareketli çok şükür annesinin kuzusuu

Ben de kadın dogum hastanesinde doğumumu yapacağım, eğitimleri var katılan gebelere ayrı oda imkanı da var, önceki dogumum da aynı hastanede olmuştu, tek kötü yanı sancı odasında diğer kadınlarla bekliyor olmak..

ben doğum ücretini sorduğumda 26. haftadan önce söylemiyoruz dedi
bekliyorum bende
Tabi biz birde temmuzda doğuracağız kısmetse ocak ve temmuz ayında özel hastanelerde memur zammı gibi zam yapıyorlar. Hemde bayağı. Benim takipli hastanem 300den 360a çıktım %20 zam sgklı ödediğim. 10 günü geçerse yine 360

Canım benim ailem 2-3 dakika uzaklıkta yürüyerek,asla gelip evini temizleyelim,yemeğin var mi diye sormadılar 3 kız kardeşim var en küçüğü 21 yaşında. Annem geldiğinde bide niye burası kirli niye burasi tozlu diye eleştiriyor her seferinde bunları diyerek zor duruma sokuyor beni eşimin yanında. Bense ne zaman annemgile gitsem bu halimle kek,kurabiye yapip götürüyorum. İşte aile var bide aile var. Buna da şükür diyelim

İyi haftasonları kızlar. Mesajları okudum şükür. İnşallah herkes iyidir.sıkıntısı olan cenazesi olan arkadaşlar varmış çok geçmiş olsun ve allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…