2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim ailem 10 dk yürüme mesafesi olmasına rağmen doktorum yürümeme izin vermediği için her sabah arabayla alıp her akşam arabayla evime bırakıyolar
haftada birde annem gelip bütün evimin işini yapıyo sağolsun ütü çamaşır temizlik
2 aydır böyle
dahada 4 ayım var
allah başımdan eksik etmesin anamı ama çok zor böyle eli kolu bağlı beklemek
çoraplarımı bile giymeye korkuyorum eğilmeye

Allah kolaylıklar versin canım benim. Ne güzel bir ailen var allah basından eksik etmesin. Benim eşim çok yardımcı ailemde ona güveniyor

Bende fulya da özele gidiyorum. Bakırköy çamlık dedi bide çengelköy medivia dedi
Ben 7-8 bin vermem bi doğuma valla kimse kusura bakmasın sokaktan toplanmıyo para
Delirmişler

Bide okmeydanı özel hastanesi dediler orda çok iyi bi kadın doğumcu varmış ama hiç bakmadım yenidopan yoğun bakım varmı bilmiyorum kapısından bile geçmişliğim yok :/

Sen nerdesin şişlide ? Hakkaten çıkarızz parka falan ayy ne güzel olur
Ben merkeze yakınım kolanın orda

Benimde görümcem açmıştı 13 yıl önce sandalye koymuşlardı ortaya
O an benim ne işim var bu saçmalığın içinde demiştim içimden :)
Gerçekten komik ve saçma bi adet naapsın millet benim geceliğimi iç çamaşırımı yani

Canım olmayanimiz yoktur nerdeyse zaman zaman hepimizin endişeleri korkuları oluyor bebegimin tekmesini hissedince rahatliyorum bazen elimi koyuyorum hadi kızım uyan diyorum o da anki stresimden rahatsız oluyor belki ve hareket etmeye basliyor

Aa canim ayni hastanede olcaz.fiyat ne kadar konustun?
Canım maalesef benim özel sigortam yok. O yüzden bi tarafımıza kaçıcak. Epidural sezeryan hastahane ücreti doktorumun indirimiyle 7500. Sigortası olanlara bedava sanırımEpidural olmazsa daha da ucuz 500-700 arası inecek. Doktor 6100 alıyor. Bir de ikinci bebek farkı ve suit farkı olacak bende. Sende sigorta var mı ?

Kızlar bende 2 gündür kaşıntı var ,özellikle sol elim ve sol bacagım
Kuruluktan mı acaba

Yamuna korse aldim once l beden sonra m bedene geçtim. O arada 10 kiloda verdiğim icin oğlum 8 9 aylıkken eski halime geri dönmüştüm. Ama göbek eskiye göre biraz daha vardi.
Yamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuş

Yamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuş
Ben hamilelikten önce de kullanıyordum önü üç seviye boydan kopça canım. Sen kilonu bel ölçümü falan söylüyorsun müşteri temsilcisine ya da siteden bakıyorsun denk gelen bedeni buluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…