benim ailem 10 dk yürüme mesafesi olmasına rağmen doktorum yürümeme izin vermediği için her sabah arabayla alıp her akşam arabayla evime bırakıyolarCanım benim ailem 2-3 dakika uzaklıkta yürüyerek,asla gelip evini temizleyelim,yemeğin var mi diye sormadılar 3 kız kardeşim var en küçüğü 21 yaşında. Annem geldiğinde bide niye burası kirli niye burasi tozlu diye eleştiriyor her seferinde bunları diyerek zor duruma sokuyor beni eşimin yanında. Bense ne zaman annemgile gitsem bu halimle kek,kurabiye yapip götürüyorum. İşte aile var bide aile var. Buna da şükür diyelim
aynı benimkiBizim sıpa sadece geceleri hareket ediyor canım ☺
Gündüzleri çok nadir oluyor
Allah kolaylıklar versin canım benim. Ne güzel bir ailen var allah basından eksik etmesin. Benim eşim çok yardımcı ailemde ona güveniyorbenim ailem 10 dk yürüme mesafesi olmasına rağmen doktorum yürümeme izin vermediği için her sabah arabayla alıp her akşam arabayla evime bırakıyolar
haftada birde annem gelip bütün evimin işini yapıyo sağolsun ütü çamaşır temizlik
2 aydır böyle
dahada 4 ayım var
allah başımdan eksik etmesin anamı ama çok zor böyle eli kolu bağlı beklemek
çoraplarımı bile giymeye korkuyorum eğilmeye
Bende fulya da özele gidiyorum. Bakırköy çamlık dedi bide çengelköy medivia dediOhho çok şanslıyız biz, alırız çocukları çıkarız parka. Haberleşelim tabi.
Ben topkapıda takipliyim doktoruma sordum doğuma geliyormusunuz dediğimde bana gerek olursa geliyorum dedi. Beni kim doğurtacak şansa, eğer normal olursa. Gebeliğin başında şişliden doktor araştırdım aradıklarım doktor her ay muayene dışında doğuma gelincr hastane masrafı kadar doğum parası alıyor dediler. İstanbul cerrahiyede doğuma giden çok dışardan doktor olarak
Türkiye gazetesininde fiyatları arttı ama normal doğuma sevk ediyorlar diye biliyorm. Bi ebesi vardı iyi diyorlardı.
Bendim o bendimmKİTAP İSMİ isteyen arkadaş vardı. Ben birkaç kitap aldım. Ayşe Öner’de var.pazartesi fotolarını atayım bir kısmı iş yerinde odamda.
Benimde görümcem açmıştı 13 yıl önce sandalye koymuşlardı ortayaSizde nasıl bilmiyorum canım da bizde yere oturuyorsun ve tek tek gösteriyorsun belim sıkıntı karnımın üstüne eğilemiyorum dizimin üstünde durdum o yüzden bacaklarımın acısını tarif edemem =) (20ye yakın bohça herkes ayrı ayrı damada bohça yaptı gelin bohçası harici)
Bendim o bendimmçok makbule geçer canım sağol
Ne demek
Canım olmayanimiz yoktur nerdeyse zaman zaman hepimizin endişeleri korkuları oluyor bebegimin tekmesini hissedince rahatliyorum bazen elimi koyuyorum hadi kızım uyan diyorum o da anki stresimden rahatsız oluyor belki ve hareket etmeye basliyorkızlar 22. haftaya geldim ama endişelerimden bi türlü kurtulamıyorum
hergün tekmelemiyo mu acaba diye yatıp dinliyorum
ya bişey olursa diye sürekli yüreğim ağzımda
doğum korkusuda var
neyle karşılaşıcam nasıl doğurcam hepsi kafamın içinde dönüp duruyo
daha 18 hafta var
nasıl geçicek böyle günler bilmiyorum
böyle daralanlar varmı aranızda ve neler yapıyosunuz sakinleşmek için yardım lütfeeennn
Çok iyi almışsın canım bence16 kilo :)
Sanırım aldığın kiloyla da alakalı sarkma durumu cnmAynı fıkırdeyım canım.Ben de hiç kullanmadım korse kendi kendine toparladı. Çatlamak da sarkma da yapısal bence.Zamanla karın kendini toparlıyor.Gitgide kilo alınmazsa tabi
Canım maalesef benim özel sigortam yok. O yüzden bi tarafımıza kaçıcak. Epidural sezeryan hastahane ücreti doktorumun indirimiyle 7500. Sigortası olanlara bedava sanırımAa canim ayni hastanede olcaz.fiyat ne kadar konustun?
Yamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuşYamuna korse aldim once l beden sonra m bedene geçtim. O arada 10 kiloda verdiğim icin oğlum 8 9 aylıkken eski halime geri dönmüştüm. Ama göbek eskiye göre biraz daha vardi.
Kiyafetin altından gözükmüyorYamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuş
Ben hamilelikten önce de kullanıyordum önü üç seviye boydan kopça canım. Sen kilonu bel ölçümü falan söylüyorsun müşteri temsilcisine ya da siteden bakıyorsun denk gelen bedeni buluyorsun.Yamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuş
İpli modeller dimi? Hani balo elbiselerinin arkası gbi?Kiyafetin altından gözükmüyor
Yamune korselere baktım netten, böyle full ipli dimi? Onlar kıyafetten falan belli olmuyo mu? Bir de rahatsız gözüktü gözüme ama en iyisi o muymuş
SüpermişBen hamilelikten önce de kullanıyordum önü üç seviye boydan kopça canım. Sen kilonu bel ölçümü falan söylüyorsun müşteri temsilcisine ya da siteden bakıyorsun denk gelen bedeni buluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?