2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben anne bebek çantamı ben belki oyun halısını aliexpressten alacağım sanırım
Çinden mi geliyor ürünler
Ablam aliexpressten süs eşyası söyledi daha 1 ay sonra kargoya verildi
Hemen geliyorsa begendıgım şeyler var almak isterim açıkçası

Çinden mi geliyor ürünler
Ablam aliexpressten süs eşyası söyledi daha 1 ay sonra kargoya verildi
Hemen geliyorsa begendıgım şeyler var almak isterim açıkçası
Canım buradaki n11 gibi düşün. Aldığın mağaza da önemli. Her mağazadan alınmıyor. Ben daha öncede sipariş etmiştim. En az 20 en çok 1.5 ayda geliyor. Benim 20 günde gelmişti.

Benim takip etiğim blogger sütyen gibi kapanan modelden giyiyor ve hiç gözükmüyor,ipli olanini kimsede görmedim açıkcası. Faydasini iyi görmek için 8 saat takılmalı diyordu
Yanlış hatırlamışım evet kopçalı canım. Benim gelinliğimin arkası böleydi, bi de ince olucam diye hafif dar almıştım. Bir saat sonra düğünümde güzelim gelinliğimi çıkarıp normal elbise gymek zorunda kalmıştım çünkü dans etmeyi bırak ayakta duramıyordum

Bu saatten sonra doktor değişmem heralde ya, çok büyük aksilik olmazsa, tüp bebek olunca 2 yıldır onunla devam ediyorum. Osmanbey metrosuna yakınız biz

Bu saatten sonra doktor değişmem heralde ya, çok büyük aksilik olmazsa, tüp bebek olunca 2 yıldır onunla devam ediyorum. Osmanbey metrosuna yakınız biz
Hee tedavi varsa bırakamazsın
Çok yakınız gerçekten hep dolandığım yerler

Aaa sen nerdesin şişli de?
Şimdi nereye gidiyosun
Baktığın yerler var mı
Ben Mecidiyeköy’deyim canım doktorum Şişli marriot otel binasında Faruk Buyru normalde Acıbadem’in de doktoru aynı zamanda ama bizim sigorta Acıbadem’i karşılamıyor o yüzden başka hastaneleri araştırıcam ama daha bakmadım hiçbir yere önce florence a bakacağım normalde fiyatları çok uygun değil ama sigortayı da sırf bu sebepten yaptırdık zaten çevredeki çoğu hastanenin fiyatları yüksek diye

Vallahi güzel denk geldi Türkiye hastanesine bir arkadaşım gidiyordu geçen sene doğum yaptı sonlara doğru doktoru yan çizmeye başladı hep yok ben her dk hastanede olamam kim olursa onunla yaparsın doğumu falan diye sezaryene yönlendirmeye çalıştı son bir iki ay kala hastane değiştirmek zorunda kaldı Bayrampaşa kolana devam etmişti ama her doktoru aynı değildir tabii.

Kızlar UÇUK açıktı dudağımda. Gün içinde bilmeden aklovir sürdüm sorun olur mu ki ?

10 yıl boyunca faruk hocaya gittim hatta daha salı günü ordaydım. Çok iyi bir hoca, insana güven veriyor. Faruk hoca normal doğumlara geliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…