Evdeyken takmak yeterli o zmn canım.Bütün gün takılmıo diye biliyorum zaten canım
Günde 2-3 saat falan diyolardı blooger ablalar
Yok 8 saat canım. Ben sabah işe giderken takat akşam gelince çıkarırdım.Bütün gün takılmıo diye biliyorum zaten canım
Günde 2-3 saat falan diyolardı blooger ablalar
Benim takip etiğim blogger sütyen gibi kapanan modelden giyiyor ve hiç gözükmüyor,ipli olanini kimsede görmedim açıkcası. Faydasini iyi görmek için 8 saat takılmalı diyorduİpli modeller dimi? Hani balo elbiselerinin arkası gbi?
Çinden mi geliyor ürünlerBen anne bebek çantamı ben belki oyun halısını aliexpressten alacağım sanırım
Gözün aydın canım darısı banaAyrintiliya girdik bugun cok sukur herşey yolunda gozukuyor. Ama cok hareketli bizim oglan hic durmadi. Ablasi cok sakin bi bebekti karnimdayken bile. Dogunca işimiz var bu kucuk pasayla sanirim.
Canım buradaki n11 gibi düşün. Aldığın mağaza da önemli. Her mağazadan alınmıyor. Ben daha öncede sipariş etmiştim. En az 20 en çok 1.5 ayda geliyor. Benim 20 günde gelmişti.Çinden mi geliyor ürünler
Ablam aliexpressten süs eşyası söyledi daha 1 ay sonra kargoya verildi
Hemen geliyorsa begendıgım şeyler var almak isterim açıkçası
Yanlış hatırlamışım evet kopçalı canım. Benim gelinliğimin arkası böleydi, bi de ince olucam diye hafif dar almıştım. Bir saat sonra düğünümde güzelim gelinliğimi çıkarıp normal elbise gymek zorunda kalmıştım çünkü dans etmeyi bırak ayakta duramıyordumBenim takip etiğim blogger sütyen gibi kapanan modelden giyiyor ve hiç gözükmüyor,ipli olanini kimsede görmedim açıkcası. Faydasini iyi görmek için 8 saat takılmalı diyordu
Şimdiden söylesen doğuma kadar rahat rahat yetişir canım. Ben de toka seti sipariş verdim :)))Çinden mi geliyor ürünler
Ablam aliexpressten süs eşyası söyledi daha 1 ay sonra kargoya verildi
Hemen geliyorsa begendıgım şeyler var almak isterim açıkçası
Bu saatten sonra doktor değişmem heralde ya, çok büyük aksilik olmazsa, tüp bebek olunca 2 yıldır onunla devam ediyorum. Osmanbey metrosuna yakınız bizBende fulya da özele gidiyorum. Bakırköy çamlık dedi bide çengelköy medivia dedi
Ben 7-8 bin vermem bi doğuma valla kimse kusura bakmasın sokaktan toplanmıyo para
Delirmişler
Bide okmeydanı özel hastanesi dediler orda çok iyi bi kadın doğumcu varmış ama hiç bakmadım yenidopan yoğun bakım varmı bilmiyorum kapısından bile geçmişliğim yok :/
Sen nerdesin şişlide ? Hakkaten çıkarızz parka falan ayy ne güzel olur
Ben merkeze yakınım kolanın orda
Ooo uzunmuş ama evdeyken takılır yine 8 saatte ya sankiYok 8 saat canım. Ben sabah işe giderken takat akşam gelince çıkarırdım.
Hee tedavi varsa bırakamazsınBu saatten sonra doktor değişmem heralde ya, çok büyük aksilik olmazsa, tüp bebek olunca 2 yıldır onunla devam ediyorum. Osmanbey metrosuna yakınız biz
Aman kuzu dikkat edelimBenim de ellerim şişti 2 gündür tuzu,şekeri ,ekmeği kestim korkudan
Ne saçmalık belli bi ücret yokmuymus yaniben doğum ücretini sorduğumda 26. haftadan önce söylemiyoruz dedi
bekliyorum bende
Ben Mecidiyeköy’deyim canım doktorum Şişli marriot otel binasında Faruk Buyru normalde Acıbadem’in de doktoru aynı zamanda ama bizim sigorta Acıbadem’i karşılamıyor o yüzden başka hastaneleri araştırıcam ama daha bakmadım hiçbir yere önce florence a bakacağım normalde fiyatları çok uygun değil ama sigortayı da sırf bu sebepten yaptırdık zatenAaa sen nerdesin şişli de?
Şimdi nereye gidiyosun
Baktığın yerler var mı
Vallahi güzel denk geldiOhho çok şanslıyız biz, alırız çocukları çıkarız parka. Haberleşelim tabi.
Ben topkapıda takipliyim doktoruma sordum doğuma geliyormusunuz dediğimde bana gerek olursa geliyorum dedi. Beni kim doğurtacak şansa, eğer normal olursa. Gebeliğin başında şişliden doktor araştırdım aradıklarım doktor her ay muayene dışında doğuma gelincr hastane masrafı kadar doğum parası alıyor dediler. İstanbul cerrahiyede doğuma giden çok dışardan doktor olarak
Türkiye gazetesininde fiyatları arttı ama normal doğuma sevk ediyorlar diye biliyorm. Bi ebesi vardı iyi diyorlardı.
Valla hiçbir şey sürmüyorumKızlar vücudunuza yağ sürüyor musunuz ve suruyorsaniz her gün mü surmemiz lazım ben duş aldıkça sürüyorum her gün surmuyordum
Ben Mecidiyeköy’deyim canım doktorum Şişli marriot otel binasında Faruk Buyru normalde Acıbadem’in de doktoru aynı zamanda ama bizim sigorta Acıbadem’i karşılamıyor o yüzden başka hastaneleri araştırıcam ama daha bakmadım hiçbir yere önce florence a bakacağım normalde fiyatları çok uygun değil ama sigortayı da sırf bu sebepten yaptırdık zatençevredeki çoğu hastanenin fiyatları yüksek diye
Vallahi güzel denk geldiTürkiye hastanesine bir arkadaşım gidiyordu geçen sene doğum yaptı sonlara doğru doktoru yan çizmeye başladı hep yok ben her dk hastanede olamam kim olursa onunla yaparsın doğumu falan diye sezaryene yönlendirmeye çalıştı son bir iki ay kala hastane değiştirmek zorunda kaldı Bayrampaşa kolana devam etmişti ama her doktoru aynı değildir tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?