2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
10 yıl boyunca faruk hocaya gittim hatta daha salı günü ordaydım. Çok iyi bir hoca, insana güven veriyor. Faruk hoca normal doğumlara geliyormu?
Aa öyle mi tedaviyi de o mu yaptı? Yani hiç ben gelmiyorum şeklinde bi konuşması olmadı ama en son randevuda hangi hastaneler olabilir dediğim de hepsi olur dedi sonra bir iki gün sonra aklıma bir şüphe düştü acaba yanlış mı anlıyoruz birbirimizi diye. Yani nasıl olsa oradaki bir doktorla yaparsın anlamında mı söyledi acaba diye kaç gündür o kurcalıyor aklımı. Sana hiç doğumla ilgili birşey söylemiş miydi?

Ben lierac ın çatlak önleyici kremini kullanıyorum hergün sürmek gerekiyor ama arada unutuyorum. Bakalım bir işe yarayacak mı?
Ben de yağ sürüyorum krem almadım en azından bir gün arayla sursem iyi olacak herhalde işe yaramaz yine catlarsa elimden geleni yaptım derim

Amin inşallah, tabi yurtdisinin özellikle cocuk yardımları oluyor insanların çok masrafı olmuyor, ama burda öyle bir sistem çok zor, yine az çok biseyler veriliyor ama çok kıyaslanamaz.

Yok ben doğum yada tüp bebek için ona gitmedim, 2017de bıraktım hocayı çünkü ozamanlar sgk geçerli hastanede çalışmıyordu genelde acıbadem fulyadaydı. Endometriyozis nedeniyle ameliyat olmam lazımdı özeller 50bine yakın para isteyince sgk geçerli bi hastanede hallettim işimi. Sonrada ameliyat olduğum doktorlar tüp bebek devam ettik.
Yani faruk hocaya soramasanda sekreterini ara sor bence. Benim kendi doktorumda prof doğuma geliyormusunuz dedim ben gerekmedikçe gelmiyorum dedi, o gece kim varsa o doğuma giriyor. Ama sezeryanlara gelir kongre eğitim vs ona doğum planını ayarlar. Normal doğurabileceksek neden sezeryan olalımki. Benimki 18. Haftadan beri makat gelişi ilerde değişirmi bilmiyorum

Kızlar vücudunuza yağ sürüyor musunuz ve suruyorsaniz her gün mü surmemiz lazım ben duş aldıkça sürüyorum her gün surmuyordum
Ben sürüyorum canım bazen unutsam da. Sürdüğüm halde kaşınıyor göbeğim

Aslında normalde candida çoğu insanın bağırsaklarında var, ben bir yerde test yaptirmistim, candida bende çıkmamıştı ve doktorlar çok şaşırmıştı şimdiye kadar candida çıkmayan ya ilk yada ikinciydim, ben o sıra çok aloevera içeceği iciyordum o bağırsak florasını düzenlediği ve toksik maddeleri vucuttan attığı için bende çıkmamıştı. Ama hamile olanlar o içeceği kullanamıyor malesef :/

Anladım canım seninki öyle dediyse iyice içime kurt düştü şimdi en iyisi sorayım ben onu. Yani öyle bir durum olsa söylerdi diye düşündüm ben hep ama faruk beyi sen de biliyorsun pek konuşkan birisi değil

Bende hala çok hissetmiyorum, daha önce erken doğum yaptim normal oldu, bunda da yine riskim var ve düşünmekten kendimi alamıyorum çokta stres yapmamaya çalışıyorum ve dua ediyorum, zamanında sağlıkla gelsin diye, hareketler içinse el doppleri kullanıyorum en azından kalp atışını duyunca rahatliyorum, bu korkular emin olun hiç bitmiyor, bir kere artık anneliğe adım attiysaniz o korkular çoğalarak devam ediyor, artik Allaha emanet :)

Kolan 8.000 dedi
Türkiye de iyi dr kalmamış diye duydum ve çok eskidi artık
Florance ve memorial uçuk diye biliyorum baya

Keşke sigorta yaptırsaydık diyorum

Avusturya hastanesi uygunmuş beyoğlunda
Hamileykende dogum sigortasi yaptirabiliyorsunuz 2 farklı alternatifi var kaçıncı haftada oldugumuzun bir önemi yok her zaman oluyor , benim hastanem ile anlasmasi yoktu malasef ama acibadem gibi hastanelerde olması lazim.

Bende sizin gibiyim hiç bir iş yapamıyorum, sürekli kanamam var riskli gebeligim var, 3.5 aydır annemdeyim, yaşıda 63 zorlansada hem bana hem kızıma bakıyor bir bardak tutturmuyor, kizim 3.5 yasinda o kadar aktif ki yerinde duramiyor ama yinede sagolsun birsey demeden sevgiyle bakiyor, eşimde saolsun o da burda kalmama bişey demiyor işi dışında yanımıza galip kalıyor, aslında kendi evimin yanında eşimin çok akrabası var bazen ayıp olmasin diye gelin biz bakarız diyorlar ama ben annem gibi bakamazsiniz diyorum, Allah basimizdan eksik etmesin.

Hamileyken yapilan sigortalar var bi Inceleyin derim, acibademde geçiyor olması lazim ama tam emin degilim, arayıp konuşmak lazım.

Amin inşallah, tabi yurtdisinin özellikle cocuk yardımları oluyor insanların çok masrafı olmuyor, ama burda öyle bir sistem çok zor, yine az çok biseyler veriliyor ama çok kıyaslanamaz.
Canım burdaki bebek için parayla insanlar ev araba alıyor biriktirip

kaçıncı haftandı canım
nasıl oldu suyun mu geldi sancın mı oldu anlatır mısın ?

Bende de sigorta yok canim.daha dogrusu var ama faydasi yok dogumu kapsamiyor.bizimde doktorun anlasmasi varmis normal doguma 5 bin demisler ama zam gelmis olabilir suan tam bilmiyorum
Doktorada vericez tabi bi o kadar.bazen bi doguma o kadar verilmez diyorum ama artik donusu yok bu saatten sonra nereyi bulcam.hastane guzeldi gerci guzel olmasa ne muhim olan dogumun kolay gecip gecmemesi.bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…