2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hamilelik sirasinda yapilan bi sigorta bulmustum fakat acibadem gibi hastanelerde gecerli degildi.bilmedigim hastanelerde gecerliydio yuzden boyle devam etmeye karar verdik bizde

Hypnobirthing ses kayıtlarını telefonuna indirip yürüyüşlerde, ev işi yaparken falan dinlemeni tavsiye ederim :)

Hamilelik, sancı ve doğum anı için ayrı ayrı telkinlerle psikolojik olarak seni kendine inandıracak.
İlk doğumumda çok dinliyordum ben, o sakin sesli abla rüyalarıma giriyordu artık..
Bayaa hipnoz gibi :)

Tam da arkadaşın söylediği gibi sürekli olumlama ile seni doğuma psikolojik olarak hazırlayacak :)

Kızlar öksiripe ne iyi gelir. Dün biraz alısveriş yapalım dedik hem cocuklara hem bize ama fena usutmusum havaya aldatıp. Soguk algınlığı yeni geçiyordu öksürük basladı şimdi.Gogsum bogazım cok acıyor. Ne yapsam iyi gelir

Hamileyken şiddetli öksürük yaşayan oldu mu doktor ne dedi ateşim yok ama öksürük fazla daha da yeni gitmiştim doktora soguk algınlığı için

Gerçekten öyle saçmalık ötesi ama adetmiş işte

Merhaba.eylul annelerindenim..acaba 2li testinde risk cuttoff deger altinda olupta fhcgsi ve mom degeri yuksek olan oldu mu? Kan 230 mom degerim 5.48.. fakat kombine deger 1370/1 risksiz bolgede.doktor dna testi istedi.harmony tesi yaptirdik acaba benim gibi olan anne adaylari var mi icinizde ?

Çocuklarımızın arası neredeyse aynıymış. Bende yaptırdım adam ısrar etti yaptır diye bende şimdi sonuçları bekliyorum içime kurt düşürdü...

Kızlar bende 2 gündür kaşıntı var ,özellikle sol elim ve sol bacagım
Kuruluktan mı acaba

Canım inş karaciğerle ilgili değildir. Sadece kilo almak ve kurumakla ilgiliyse dert etme. Bi sorarsın doktoruna..

1/1370 yüksek risk değil ama garanti etmek istemiş olabilir doktorunuz..

Çocuklarımızın arası neredeyse aynıymış. Bende yaptırdım adam ısrar etti yaptır diye bende şimdi sonuçları bekliyorum içime kurt düşürdü...

BerkBerrak in amniyosentez sonucu temiz çıktı diye hatırlıyorum.. Doktorlar garantiye almak istiyor. Bana sadece yaş faktörü nedeniyle tarama yerine tanı testi diye dna veya amniyosentez önerdi. 2 li kaçmıştı 4 lü de karar kıldık. Normaldi sonuçlar..

Benim soğuk algınlıklarında yaptıklarım bal az miktar polen karışımı yemek, ıhlamur demlemek,
Ilık suda bal limon karışımı, pekmez içmek.. Yapabileceklerimiz sınırlı sanırım..

Benim soğuk algınlıklarında yaptıklarım bal az miktar polen karışımı yemek, ıhlamur demlemek,
Ilık suda bal limon karışımı, pekmez içmek.. Yapabileceklerimiz sınırlı sanırım..
Sagol canım soguk algınlığı neyse de öksürük cok canımı sıktı. Antibiyotiğe alerjim var zaten hamilelikte kullanamam. Doktor antibiyotiklik olma demişti. Benim simdi öksürük baslayınca korktum canım. Senin öksürük de var mıydı

Canım burdaki bebek için parayla insanlar ev araba alıyor biriktirip
Doğrudur kısmet işte ama gurbetin zorluğu bence güzelliğinden daha fazla, üni okumak için viyanada yaşadım 4 seneye yakın daha fazla duramadım:) yinede napalim iyisiyle kotusuyle ülkemizde ailemizle sevdiklerimizle olmak en guzeli

kaçıncı haftandı canım
nasıl oldu suyun mu geldi sancın mı oldu anlatır mısın ?
Benim hamileliğin başından beri kanamam vardı daha kese gözükmeden yaklaşık 3.haftadan 26.haftaya kadar sürdü ve 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu. Sürekli kanama olduğu için keseyi tahriş etmis ve suyun gelmesine sebep olmus. Şimdide yine 10.haftadan beri kanamam var, doktor yine erken olur dedi büyük ihtimal, o yüzden tabi endişe ve merak çok önlemlerimizi alıp dua etmekten başka yapicak birşeyimiz yok.

Hamileyken şiddetli öksürük yaşayan oldu mu doktor ne dedi ateşim yok ama öksürük fazla daha da yeni gitmiştim doktora soguk algınlığı için
Ben 10.hafta civarı çok öksürük yaşadım, öyle oksurdum ki karnıma bi ağrı girdi baktımki kanamam olmus, doktor bana bol.bol.su iç dedi ıhlamur filan birde bitkisel bir öksürük şurubu verdi yaklaşık 3 hafta kadar sürdü, birde doktor ilk gebeligimde sıcak süte bak ve 1 çay kaşığı kadar tereyağ koyup iç demişti o da rahatlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…