- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
kızlar 22. haftaya geldim ama endişelerimden bi türlü kurtulamıyorum
hergün tekmelemiyo mu acaba diye yatıp dinliyorum
ya bişey olursa diye sürekli yüreğim ağzımda
doğum korkusuda var
neyle karşılaşıcam nasıl doğurcam hepsi kafamın içinde dönüp duruyo
daha 18 hafta var
nasıl geçicek böyle günler bilmiyorum
böyle daralanlar varmı aranızda ve neler yapıyosunuz sakinleşmek için yardım lütfeeennn
Doğum için ben kendime sürekli her kadın bunu yapabilir eğer çok sorun olursa çok şükür hastaneler doktorlar bunun için var , yuzbinlerce yıldır bu şekilde soyumuz devam ediyor diyorum canım ve buna inanıyorum da
Hamileyken şiddetli öksürük yaşayan oldu mu doktor ne dedi ateşim yok ama öksürük fazla daha da yeni gitmiştim doktora soguk algınlığı içinKızlar öksiripe ne iyi gelir. Dün biraz alısveriş yapalım dedik hem cocuklara hem bize ama fena usutmusum havaya aldatıp. Soguk algınlığı yeni geçiyordu öksürük basladı şimdi.Gogsum bogazım cok acıyor. Ne yapsam iyi gelir
Gerçekten öyle saçmalık ötesi ama adetmiş işteBenimde görümcem açmıştı 13 yıl önce sandalye koymuşlardı ortaya
O an benim ne işim var bu saçmalığın içinde demiştim içimden :)
Gerçekten komik ve saçma bi adet naapsın millet benim geceliğimi iç çamaşırımı yani
Arkadaşlar merhaba..
Benim 10 aylık bir kızım var temmuz ayında da inşallah oğlumu kucağıma alacaktım.. Fakat 4lu tesk sunucumuz çok riskli cıktı.. 1/8.. Yani down sendromlu olma olasılığı %15.. Hemen ertesi gün amniosentez yaptırdık.. 2 3gun içerisinde ilk sınıflarımız 2 hafta sonra da ayrıntılı sonuclarimiz çıkacak.. Merak ettiğim sizlerin için de 4lu testi riskli çıkanlar oldu mu.. bu süreci yaşayanlar varsa gerçekten desteğe ihtiyacım var..
Kızlar bende 2 gündür kaşıntı var ,özellikle sol elim ve sol bacagım
Kuruluktan mı acaba
Merhaba.eylul annelerindenim..acaba 2li testinde risk cuttoff deger altinda olupta fhcgsi ve mom degeri yuksek olan oldu mu? Kan 230 mom degerim 5.48.. fakat kombine deger 1370/1 risksiz bolgede.doktor dna testi istedi.harmony tesi yaptirdikacaba benim gibi olan anne adaylari var mi icinizde ?
Çocuklarımızın arası neredeyse aynıymış. Bende yaptırdım adam ısrar etti yaptır diye bende şimdi sonuçları bekliyorum içime kurt düşürdü...
Kızlar öksiripe ne iyi gelir. Dün biraz alısveriş yapalım dedik hem cocuklara hem bize ama fena usutmusum havaya aldatıp. Soguk algınlığı yeni geçiyordu öksürük basladı şimdi.Gogsum bogazım cok acıyor. Ne yapsam iyi gelir
Sagol canım soguk algınlığı neyse de öksürük cok canımı sıktı. Antibiyotiğe alerjim var zaten hamilelikte kullanamam. Doktor antibiyotiklik olma demişti. Benim simdi öksürük baslayınca korktum canım. Senin öksürük de var mıydıBenim soğuk algınlıklarında yaptıklarım bal az miktar polen karışımı yemek, ıhlamur demlemek,
Ilık suda bal limon karışımı, pekmez içmek.. Yapabileceklerimiz sınırlı sanırım..
Günaydın @Meylen cimmmGünaydın kızlaaar
Evet var ben kullanıyorumKadınlar kulübü uygulaması var mı Kızlar ?
Doğrudur kısmet işte ama gurbetin zorluğu bence güzelliğinden daha fazla, üni okumak için viyanada yaşadım 4 seneye yakın daha fazla duramadım:) yinede napalim iyisiyle kotusuyle ülkemizde ailemizle sevdiklerimizle olmak en guzeliCanım burdaki bebek için parayla insanlar ev araba alıyor biriktirip
Benim hamileliğin başından beri kanamam vardı daha kese gözükmeden yaklaşık 3.haftadan 26.haftaya kadar sürdü ve 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu. Sürekli kanama olduğu için keseyi tahriş etmis ve suyun gelmesine sebep olmus. Şimdide yine 10.haftadan beri kanamam var, doktor yine erken olur dedi büyük ihtimal, o yüzden tabi endişe ve merak çok önlemlerimizi alıp dua etmekten başka yapicak birşeyimiz yok.kaçıncı haftandı canım
nasıl oldu suyun mu geldi sancın mı oldu anlatır mısın ?
Ben 10.hafta civarı çok öksürük yaşadım, öyle oksurdum ki karnıma bi ağrı girdi baktımki kanamam olmus, doktor bana bol.bol.su iç dedi ıhlamur filan birde bitkisel bir öksürük şurubu verdi yaklaşık 3 hafta kadar sürdü, birde doktor ilk gebeligimde sıcak süte bak ve 1 çay kaşığı kadar tereyağ koyup iç demişti o da rahatlatmıştı.Hamileyken şiddetli öksürük yaşayan oldu mu doktor ne dedi ateşim yok ama öksürük fazla daha da yeni gitmiştim doktora soguk algınlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?