Bencede çok saçma hiç öyle bişey yapmadım, kimseden bohça istemedim kimseyede vermedim, alisverisimide sadece ablamla yaptım çok rahat kolay oldu :)Gerçekten öyle saçmalık ötesi ama adetmiş işte
2li testimde uzak risk cikmisti, sonra aft yaptirdim cok yuksek risk cikti 1/6 mom 3.3 cikti, doktorum hemen detayli ultrasona girmemi istedi orda hiç bir sorun cikmadi, detaylıca 17.haftada girdigim için doktor bir daha 21.haftada kontrol için çağırdı bi kaç şeye daha bakmak için suan beklemedeyim ama icim rahatladi tabi.Merhaba.eylul annelerindenim..acaba 2li testinde risk cuttoff deger altinda olupta fhcgsi ve mom degeri yuksek olan oldu mu? Kan 230 mom degerim 5.48.. fakat kombine deger 1370/1 risksiz bolgede.doktor dna testi istedi.harmony tesi yaptirdikacaba benim gibi olan anne adaylari var mi icinizde ?
Canım indirimle 5000 olabilir çünkü normal doğum ücreti 6000 zaten. Benim de sezeryan(9300) + epidural(700tl) =10000 ama doktorun idrimiyle 7500 e iniyor. Maalesef özellikle sezeryan pahalı.bir de sezeryan da 2 gece kalınıyor ya, ondan da fark artıyor.Bende de sigorta yok canim.daha dogrusu var ama faydasi yok dogumu kapsamiyor.bizimde doktorun anlasmasi varmis normal doguma 5 bin demisler ama zam gelmis olabilir suan tam bilmiyorum
Doktorada vericez tabi bi o kadar.bazen bi doguma o kadar verilmez diyorum ama artik donusu yok bu saatten sonra nereyi bulcam.hastane guzeldi gerci guzel olmasa ne muhim olan dogumun kolay gecip gecmemesi.bakalim artik
geçiyor canım ama hamile kalmadan 6 ay önce yaptırılıyor. Yoksa geçmiyor :)))Hamileyken yapilan sigortalar var bi Inceleyin derim, acibademde geçiyor olması lazim ama tam emin degilim, arayıp konuşmak lazım.
Araştırdık hep, sigortaya vereceğin parayla aynı şeye geliyor, çok geç kaldık biz. Şuan bi yararı olmuyor...Hamileykende dogum sigortasi yaptirabiliyorsunuz 2 farklı alternatifi var kaçıncı haftada oldugumuzun bir önemi yok her zaman oluyor , benim hastanem ile anlasmasi yoktu malasef ama acibadem gibi hastanelerde olması lazim.
Canım yara olacak kadar çok kaşınıyorsa karaciğerle ilgili birşeyin belirtisi olabilir. İlerki aylarda artmaması için Doktoruna danışmanda fayda varBen de daha sık sürmeye çalışayım bari, benim tuhaf şekilde bacaklarimin dizden altı korkunç kaşınıyor yara ettim. Cümleten hayırlı geceler kızlar
canım benim riskim varHypnobirthing ses kayıtlarını telefonuna indirip yürüyüşlerde, ev işi yaparken falan dinlemeni tavsiye ederim :)
Hamilelik, sancı ve doğum anı için ayrı ayrı telkinlerle psikolojik olarak seni kendine inandıracak.
İlk doğumumda çok dinliyordum ben, o sakin sesli abla rüyalarıma giriyordu artık..
Bayaa hipnoz gibi :)
Tam da arkadaşın söylediği gibi sürekli olumlama ile seni doğuma psikolojik olarak hazırlayacak :)
Gözün aydın canım darısı bana
benim 14. haftamda suyum geldiBenim hamileliğin başından beri kanamam vardı daha kese gözükmeden yaklaşık 3.haftadan 26.haftaya kadar sürdü ve 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu. Sürekli kanama olduğu için keseyi tahriş etmis ve suyun gelmesine sebep olmus. Şimdide yine 10.haftadan beri kanamam var, doktor yine erken olur dedi büyük ihtimal, o yüzden tabi endişe ve merak çok önlemlerimizi alıp dua etmekten başka yapicak birşeyimiz yok.
peki 35. haftada doğdu ya küveze falan girdi mi bebeğinBenim hamileliğin başından beri kanamam vardı daha kese gözükmeden yaklaşık 3.haftadan 26.haftaya kadar sürdü ve 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu. Sürekli kanama olduğu için keseyi tahriş etmis ve suyun gelmesine sebep olmus. Şimdide yine 10.haftadan beri kanamam var, doktor yine erken olur dedi büyük ihtimal, o yüzden tabi endişe ve merak çok önlemlerimizi alıp dua etmekten başka yapicak birşeyimiz yok.
İnşallah cok ilerlemez benim de. Deneyeyım bunları. TesekkurlerBen 10.hafta civarı çok öksürük yaşadım, öyle oksurdum ki karnıma bi ağrı girdi baktımki kanamam olmus, doktor bana bol.bol.su iç dedi ıhlamur filan birde bitkisel bir öksürük şurubu verdi yaklaşık 3 hafta kadar sürdü, birde doktor ilk gebeligimde sıcak süte bak ve 1 çay kaşığı kadar tereyağ koyup iç demişti o da rahatlatmıştı.
Daha iyi:)Kadınlar kulübü forumu gittikçe eski haline evriliyor
Ben bulamadım App Store daUygulamanın adı ne kızlae? App store’da var mıdır?
Mamajoo ikili ise 248 TL düşmüş, sizce hangisi daha iyidirKızlar Günaydınnn, bu gün hepsi buradada acayip indirim var,, göğüs pompasında da hatrı sayılır bi indirim var, lansinoh çiftli 333 TL, ama ben markaya karar veremedim, sizce???
Ben de ondan endişe ettim canım iki hafta önce karaciğer enzimleri normal seviyede çıktı bu hafta detaylı ultrason için gittiğimde tekrar konuşacağım alerji durumuna da karaciğere de baksın. Çünkü yağ losyon sürdüm hiç azalmadi hep kanattimCanım yara olacak kadar çok kaşınıyorsa karaciğerle ilgili birşeyin belirtisi olabilir. İlerki aylarda artmaması için Doktoruna danışmanda fayda var
Ben Lansinoh’cuyumMamajoo ikili ise 248 TL düşmüş, sizce hangisi daha iyidir
Mamajoo ürünlerini kullananlar da memnun genel de güzel şeyler duyuyorum. Yerli bir marka sanırım o yüzden daha uygun olabilir fiyatı.Mamajoo ikili ise 248 TL düşmüş, sizce hangisi daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?