2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2li testimde uzak risk cikmisti, sonra aft yaptirdim cok yuksek risk cikti 1/6 mom 3.3 cikti, doktorum hemen detayli ultrasona girmemi istedi orda hiç bir sorun cikmadi, detaylıca 17.haftada girdigim için doktor bir daha 21.haftada kontrol için çağırdı bi kaç şeye daha bakmak için suan beklemedeyim ama icim rahatladi tabi.

Canım indirimle 5000 olabilir çünkü normal doğum ücreti 6000 zaten. Benim de sezeryan(9300) + epidural(700tl) =10000 ama doktorun idrimiyle 7500 e iniyor. Maalesef özellikle sezeryan pahalı.bir de sezeryan da 2 gece kalınıyor ya, ondan da fark artıyor.
Hamileyken yapilan sigortalar var bi Inceleyin derim, acibademde geçiyor olması lazim ama tam emin degilim, arayıp konuşmak lazım.
geçiyor canım ama hamile kalmadan 6 ay önce yaptırılıyor. Yoksa geçmiyor :)))

Son düzenleme:
Hamileykende dogum sigortasi yaptirabiliyorsunuz 2 farklı alternatifi var kaçıncı haftada oldugumuzun bir önemi yok her zaman oluyor , benim hastanem ile anlasmasi yoktu malasef ama acibadem gibi hastanelerde olması lazim.
Araştırdık hep, sigortaya vereceğin parayla aynı şeye geliyor, çok geç kaldık biz. Şuan bi yararı olmuyor...

Ben de daha sık sürmeye çalışayım bari, benim tuhaf şekilde bacaklarimin dizden altı korkunç kaşınıyor yara ettim. Cümleten hayırlı geceler kızlar
Canım yara olacak kadar çok kaşınıyorsa karaciğerle ilgili birşeyin belirtisi olabilir. İlerki aylarda artmaması için Doktoruna danışmanda fayda var

canım benim riskim var
evden çıkmam yasak
yürüyüş yapamıyorum ev işi yapamıyorum sürekli yatıyorum
ama dinlerim teşekkürler

Kızlar Günaydınnn, bu gün hepsi buradada acayip indirim var,, göğüs pompasında da hatrı sayılır bi indirim var, lansinoh çiftli 333 TL, ama ben markaya karar veremedim, sizce???

benim 14. haftamda suyum geldi
iğnelerle serumlarla durdurdular
5 gün hastanede yattım
çıktıktan sonrada evde yatıyorum 2 aydır
dahada 4 ayım var yatarak geçicekmiş sürekli
işe göndermiyo doktorum
sürekli diken üstünde beklemek çok zor
benim kanamam olmadı hiç çok şükür
durduk yere birden geldi suyum
sonrasındada hiç kanamam olmadı
ama kaldırmıyo doktorum yatcan diyo hep
bakalım kaçıncı haftada doğurcam

peki 35. haftada doğdu ya küveze falan girdi mi bebeğin
tamamlamış mıydı gelişimini

İnşallah cok ilerlemez benim de. Deneyeyım bunları. Tesekkurler

Canım yara olacak kadar çok kaşınıyorsa karaciğerle ilgili birşeyin belirtisi olabilir. İlerki aylarda artmaması için Doktoruna danışmanda fayda var
Ben de ondan endişe ettim canım iki hafta önce karaciğer enzimleri normal seviyede çıktı bu hafta detaylı ultrason için gittiğimde tekrar konuşacağım alerji durumuna da karaciğere de baksın. Çünkü yağ losyon sürdüm hiç azalmadi hep kanattim

Herkese iyi pazarlar.Baş ağrım var baya.Ne iyi gelir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…