2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabi canım. Benim ailem yanımda olmasaydı buralarda asla yapamazdım zaten. Neyseki bütün ailem burda çok şükür :) ailemiz burda büyüyor

Bencede çok saçma hiç öyle bişey yapmadım, kimseden bohça istemedim kimseyede vermedim, alisverisimide sadece ablamla yaptım çok rahat kolay oldu :)
Ah ah işte yerine düşemedim canım başıma ne işler açtılar evlenirken halada devam ediyo Görümcemin de bitse de kurtulsam diye bakıyorum işte

Kızlar bu bebek bezlerinde 1numara 2numara falan yazıyor ya. 2numarada 3-6kilo diyo. Biz 1numara mi alacağız 2mi? Kararsız kaldım. Çünkü 2numarada da yenidogan yazıyor

Benim de biara çok vardı, kanatmıştım. Korkuyla dermatolağa gittim ama ilk 3 ay değil, son 3 ayda olurmuş karaciğer sıkıntısı ve benimki stresten vs. Çıktı. Kaşıdıkça kaşıntıyı çağırmışım. Aloe vera sürdüm bolbol ve 2 gün dişimi sıktım kaşımamak için ve sonra geçti. İstersen gidene kadar dene bi. Çünkü kaşındıkça vücut istiyor tekrar. Hatta bir tane de iyileştirici krem vermişti, günde bir kez. Onu da istersen bulur, markasını söylerim canım.

Canım suyun nasıl geldi yani su olduğu nasıl anlaşılıyor

Çok geçmiş olsun canım inş her şey yolundadır

Geçmiş olsun canimmm
Hayırlı haberlerle inşallah

Geçmiş olun inş hersey yolundadır. Yaz bizede ne olduğunu.
Hava çok güzel olunca bizde eşimle dışarı çıkalım dedik eve kendimi zor attım, vajinal sancım ve basınç hissim oldu. Daha 22. Haftadayım ve dışarda gezemiyorum şimdiden

Geçmiş olsun. Inşallah önemli bisey değildir.

Kızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?

Canım suyun nasıl geldi yani su olduğu nasıl anlaşılıyor
işyerinde çalışırken sandalyede oturuyodum birden altımda ıslaklık hissettim tuvalete koştum çeşmeden akar gibi şarıl şarıl su akıyodu
farkedilmeyecek bişey değil
aşırı çok akıyodu çünkü pantolonum sırılsıklam oldu arabanın koltuğuda hastaneye gidene kadar

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

Hafta başında bizde acile gittik şiddetli sancılarla, bebekler iyi açılma vs yok diye geri gönderdiler sizde sağlıkla çıkarsınız inş bir problem olmaz, rahimde hızlı ve fazla büyüme ikiz hamileliğin en büyük problemi

Çok geçmiş olsun canım inş her şey yolundadır
Geçmiş olsun canimmm
Hayırlı haberlerle inşallah
Geçmiş olsun. Inşallah önemli bisey değildir.
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
Sağolun kızlar hepiniz. Yavrular iyi, serviks uzunluğu iyi. İstersen yatıralım sıvı takviyesi yapalım ve dinlen dediler. Kabul etmedim evde kızım var diye, ilaç da vermediler bol sıvı ile beslen gaz yapan şeylerden uzak dur dediler. Çok iyi ilgilendi ler ama sağolsun lar. 3 doktor baktı, sonra hocaya usg fotolarını atıp danıştılar. Tekrardan doğru bir tercih yaptığımı anladım hacettepeye gitmekle.

Geçmiş olsun canım.serviks kaç mm
Fazla yorma kendini bol bol su iç

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…