- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Tabi canım. Benim ailem yanımda olmasaydı buralarda asla yapamazdım zaten. Neyseki bütün ailem burda çok şükür :) ailemiz burda büyüyorDoğrudur kısmet işte ama gurbetin zorluğu bence güzelliğinden daha fazla, üni okumak için viyanada yaşadım 4 seneye yakın daha fazla duramadım:) yinede napalim iyisiyle kotusuyle ülkemizde ailemizle sevdiklerimizle olmak en guzeli
Ah ah işte yerine düşemedim canım başıma ne işler açtılar evlenirken halada devam ediyo Görümcemin de bitse de kurtulsam diye bakıyorum işteBencede çok saçma hiç öyle bişey yapmadım, kimseden bohça istemedim kimseyede vermedim, alisverisimide sadece ablamla yaptım çok rahat kolay oldu :)
Bende lansinoh çiftli alıcam canımKızlar Günaydınnn, bu gün hepsi buradada acayip indirim var,, göğüs pompasında da hatrı sayılır bi indirim var, lansinoh çiftli 333 TL, ama ben markaya karar veremedim, sizce???
Benim de biara çok vardı, kanatmıştım. Korkuyla dermatolağa gittim ama ilk 3 ay değil, son 3 ayda olurmuş karaciğer sıkıntısı ve benimki stresten vs. Çıktı. Kaşıdıkça kaşıntıyı çağırmışım. Aloe vera sürdüm bolbol ve 2 gün dişimi sıktım kaşımamak için ve sonra geçti. İstersen gidene kadar dene bi. Çünkü kaşındıkça vücut istiyor tekrar. Hatta bir tane de iyileştirici krem vermişti, günde bir kez. Onu da istersen bulur, markasını söylerim canım.Ben de ondan endişe ettim canım iki hafta önce karaciğer enzimleri normal seviyede çıktı bu hafta detaylı ultrason için gittiğimde tekrar konuşacağım alerji durumuna da karaciğere de baksın. Çünkü yağ losyon sürdüm hiç azalmadi hep kanattim
App store de yok sadece android bildiğim kadarıyla.Ben bulamadım App Store da
Canım suyun nasıl geldi yani su olduğu nasıl anlaşılıyorbenim 14. haftamda suyum geldi
iğnelerle serumlarla durdurdular
5 gün hastanede yattım
çıktıktan sonrada evde yatıyorum 2 aydır
dahada 4 ayım var yatarak geçicekmiş sürekli
işe göndermiyo doktorum
sürekli diken üstünde beklemek çok zor
benim kanamam olmadı hiç çok şükür
durduk yere birden geldi suyum
sonrasındada hiç kanamam olmadı
ama kaldırmıyo doktorum yatcan diyo hep
bakalım kaçıncı haftada doğurcam
Çok geçmiş olsun canım inş her şey yolundadırSelam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
Geçmiş olsun canimmmSelam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
Selam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
Geçmiş olsun. Inşallah önemli bisey değildir.Selam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
işyerinde çalışırken sandalyede oturuyodum birden altımda ıslaklık hissettim tuvalete koştum çeşmeden akar gibi şarıl şarıl su akıyoduCanım suyun nasıl geldi yani su olduğu nasıl anlaşılıyor
inşallah iyi haberlerle gelirsin canımSelam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
Hafta başında bizde acile gittik şiddetli sancılarla, bebekler iyi açılma vs yok diye geri gönderdiler sizde sağlıkla çıkarsınız inş bir problem olmaz, rahimde hızlı ve fazla büyüme ikiz hamileliğin en büyük problemiSelam kızlar. Gece fenalaştım yine sancıdan, 3 gibi uyumuşum az önce yine arttı sancıları. Sırtıma ve Böbreklerime vurdu dayanamıyorum artık. Kızımı uyuttum babasına bıraktım acile gidiyorum. İnşallah kuzular iyidir. Anne olmak ne zor
Çok geçmiş olsun canım inş her şey yolundadır
Geçmiş olsun canimmm
Hayırlı haberlerle inşallah
Geçmiş olun inş hersey yolundadır. Yaz bizede ne olduğunu.
Hava çok güzel olunca bizde eşimle dışarı çıkalım dedik eve kendimi zor attım, vajinal sancım ve basınç hissim oldu. Daha 22. Haftadayım ve dışarda gezemiyorum şimdiden
Geçmiş olsun. Inşallah önemli bisey değildir.
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
Sağolun kızlar hepiniz. Yavrular iyi, serviks uzunluğu iyi. İstersen yatıralım sıvı takviyesi yapalım ve dinlen dediler. Kabul etmedim evde kızım var diye, ilaç da vermediler bol sıvı ile beslen gaz yapan şeylerden uzak dur dediler. Çok iyi ilgilendi ler ama sağolsun lar. 3 doktor baktı, sonra hocaya usg fotolarını atıp danıştılar. Tekrardan doğru bir tercih yaptığımı anladım hacettepeye gitmekle.Hafta başında bizde acile gittik şiddetli sancılarla, bebekler iyi açılma vs yok diye geri gönderdiler sizde sağlıkla çıkarsınız inş bir problem olmaz, rahimde hızlı ve fazla büyüme ikiz hamileliğin en büyük problemi
Geçmiş olsun canım.serviks kaç mmSağolun kızlar hepiniz. Yavrular iyi, serviks uzunluğu iyi. İstersen yatıralım sıvı takviyesi yapalım ve dinlen dediler. Kabul etmedim evde kızım var diye, ilaç da vermediler bol sıvı ile beslen gaz yapan şeylerden uzak dur dediler. Çok iyi ilgilendi ler ama sağolsun lar. 3 doktor baktı, sonra hocaya usg fotolarını atıp danıştılar. Tekrardan doğru bir tercih yaptığımı anladım hacettepeye gitmekle.
Benim aldığım prego ibiza modeline çok benziyor :)Selamlar hanımlar, uzun süreli ev taşıma yerleşme stresinin ardından bebeklerin hazırlığına başladık, aklımdaki en büyük soru bebek arabasıydı onu da bugün hallettik şükür aldık, ikiz annelerine fikir olsun bizim çok içimize sindi bu modelhttps://www.cabriole-bebe.com/pouss...tY_b35IZHkosxM9PzpsBMlhtJGWWkiKkaAsfhEALw_wcB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?