Allah birdahaki yaşatmasın canım. Kimseyeişyerinde çalışırken sandalyede oturuyodum birden altımda ıslaklık hissettim tuvalete koştum çeşmeden akar gibi şarıl şarıl su akıyodu
farkedilmeyecek bişey değil
aşırı çok akıyodu çünkü pantolonum sırılsıklam oldu arabanın koltuğuda hastaneye gidene kadar
ÜcretsizKızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?
4 cm canım gayet iyi dediler. Ben zaten biliyordum bebeklerle ilgili olmadığını. Bir de dün gece 2 gibi, emekleyerek yatağa girmeye çalışırken sağdaki zıpır bir döndü cumburlop resmen ses geldi. Sağdakinin başını arıyordu Dr en alta bakın o döndü dedim. Hissettiniz mi dedi ben de hem de nasıl dedim güldükGeçmiş olsun canım.serviks kaç mm
Fazla yorma kendini bol bol su iç
Canım cok gecmiş olsun şimdi iyi misin? Ayrıntılı ultrason icin gün sayıyorum bugun 19+5iz. Bebeğim iyidir inşallah hareketleri hissetmiyorum normal mi?4 cm canım gayet iyi dediler. Ben zaten biliyordum bebeklerle ilgili olmadığını. Bir de dün gece 2 gibi, emekleyerek yatağa girmeye çalışırken sağdaki zıpır bir döndü cumburlop resmen ses geldi. Sağdakinin başını arıyordu Dr en alta bakın o döndü dedim. Hissettiniz mi dedi ben de hem de nasıl dedim güldük
aminAllah birdahaki yaşatmasın canım. Kimseye
Aynısı bende de var annem diyo şimdiden böyleyse son aylarda napıcan.ama dikkat ettim bebeğin ayakları aşşağıda olduğu zaman oluyor bu baskı ağrıGeçmiş olun inş hersey yolundadır. Yaz bizede ne olduğunu.
Hava çok güzel olunca bizde eşimle dışarı çıkalım dedik eve kendimi zor attım, vajinal sancım ve basınç hissim oldu. Daha 22. Haftadayım ve dışarda gezemiyorum şimdiden
Deneyeyim canım eğer hatirliyorsan iyileştiren kremin markasını söyleyebilir misin?Benim de biara çok vardı, kanatmıştım. Korkuyla dermatolağa gittim ama ilk 3 ay değil, son 3 ayda olurmuş karaciğer sıkıntısı ve benimki stresten vs. Çıktı. Kaşıdıkça kaşıntıyı çağırmışım. Aloe vera sürdüm bolbol ve 2 gün dişimi sıktım kaşımamak için ve sonra geçti. İstersen gidene kadar dene bi. Çünkü kaşındıkça vücut istiyor tekrar. Hatta bir tane de iyileştirici krem vermişti, günde bir kez. Onu da istersen bulur, markasını söylerim canım.
Kızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?
Benimde bebeğimin ayakları aşağıda, birde çok şişkinliğim var gazım, belki o baskı yapıyordur. Düzenli tuvalete gittiğimde bu kadar ağrı ve basınç olmuyor ama progesteronla ne mümkünAynısı bende de var annem diyo şimdiden böyleyse son aylarda napıcan.ama dikkat ettim bebeğin ayakları aşşağıda olduğu zaman oluyor bu baskı ağrı
Benimde gaz inanılmaz yaSgk varsa ücretsiz, sağlık güvencesi yoksa ücretli
Benimde bebeğimin ayakları aşağıda, birde çok şişkinliğim var gazım, belki o baskı yapıyordur. Düzenli tuvalete gittiğimde bu kadar ağrı ve basınç olmuyor ama progesteronla ne mümkün
Canım bu sorun bende de var. Bugün öyle çok ayakta kalmama rağmen vajinal ağrım oluyor. Bugün progestanı iki tane koydum korkudanGeçmiş olun inş hersey yolundadır. Yaz bizede ne olduğunu.
Hava çok güzel olunca bizde eşimle dışarı çıkalım dedik eve kendimi zor attım, vajinal sancım ve basınç hissim oldu. Daha 22. Haftadayım ve dışarda gezemiyorum şimdiden
Ücretsiz yapılıyorKızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?
Canım geçmiş olsun çok şükür bebekler de sen de iyisin,Sağolun kızlar hepiniz. Yavrular iyi, serviks uzunluğu iyi. İstersen yatıralım sıvı takviyesi yapalım ve dinlen dediler. Kabul etmedim evde kızım var diye, ilaç da vermediler bol sıvı ile beslen gaz yapan şeylerden uzak dur dediler. Çok iyi ilgilendi ler ama sağolsun lar. 3 doktor baktı, sonra hocaya usg fotolarını atıp danıştılar. Tekrardan doğru bir tercih yaptığımı anladım hacettepeye gitmekle.
Teşekkür ederim. Peki sabah erkenden gitmekle sıra alınır mı acaba? bu konuda bir bilginiz var mı?Ücretsiz
Sabah erkenden gitmekle sıra alabilir miyim üniversite hastanesinde?Canım bu sorun bende de var. Bugün öyle çok ayakta kalmama rağmen vajinal ağrım oluyor. Bugün progestanı iki tane koydum korkudan
Ücretsiz yapılıyor
Canım geçmiş olsun çok şükür bebekler de sen de iyisin,
Onu da biz bilmeyelim sen sor:)Teşekkür ederim. Peki sabah erkenden gitmekle sıra alınır mı acaba? bu konuda bir bilginiz var mı?
Selam izmirde giden varmiymis acaba ben gecen hafta arastirdim katio celebi ve 9 eylül universitesinde ucretsiz bilgilerine ulaştım netten egede de ucretliymis galibaya bende çok istiyorum hangi şehirdesin sen canım
izmirde giden varmı acaba aranızda
Bilginiz varsa diye sordum. Şuan da sorma gibi bi imkanım olsa sorardım. Bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur :)Onu da biz bilmeyelim sen sor:)
Perinataloji randevuları burası için diyorum hemen alınamıyor ekstrem durum yoksa. Sabah erken gidip durumu anlatıp en yakın tarihe alabilirsin. Detaylı için mi gideceksinSabah erkenden gitmekle sıra alabilir miyim üniversite hastanesinde?
Evet. Ayrıntılı ultrason. Doktorum herhangi bir bilgi vermedi randevu al şurdan alırsın falan diye. Direkt git dedi, emin olmak için sordum bende. Sabah gideceğim umarım sıra verirler de boşa gitmiş olmam.Perinataloji randevuları burası için diyorum hemen alınamıyor ekstrem durum yoksa. Sabah erken gidip durumu anlatıp en yakın tarihe alabilirsin. Detaylı için mi gideceksin
Hastanede çalışılmıyoruz Bilgi verelimBilginiz varsa diye sordum. Şuan da sorma gibi bi imkanım olsa sorardım. Bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?