2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah birdahaki yaşatmasın canım. Kimseye

Geçmiş olsun canım.serviks kaç mm
Fazla yorma kendini bol bol su iç
4 cm canım gayet iyi dediler. Ben zaten biliyordum bebeklerle ilgili olmadığını. Bir de dün gece 2 gibi, emekleyerek yatağa girmeye çalışırken sağdaki zıpır bir döndü cumburlop resmen ses geldi. Sağdakinin başını arıyordu Dr en alta bakın o döndü dedim. Hissettiniz mi dedi ben de hem de nasıl dedim güldük

Canım cok gecmiş olsun şimdi iyi misin? Ayrıntılı ultrason icin gün sayıyorum bugun 19+5iz. Bebeğim iyidir inşallah hareketleri hissetmiyorum normal mi?

Aynısı bende de var annem diyo şimdiden böyleyse son aylarda napıcan.ama dikkat ettim bebeğin ayakları aşşağıda olduğu zaman oluyor bu baskı ağrı

Deneyeyim canım eğer hatirliyorsan iyileştiren kremin markasını söyleyebilir misin?

Kızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?

Sgk varsa ücretsiz, sağlık güvencesi yoksa ücretli

Aynısı bende de var annem diyo şimdiden böyleyse son aylarda napıcan.ama dikkat ettim bebeğin ayakları aşşağıda olduğu zaman oluyor bu baskı ağrı
Benimde bebeğimin ayakları aşağıda, birde çok şişkinliğim var gazım, belki o baskı yapıyordur. Düzenli tuvalete gittiğimde bu kadar ağrı ve basınç olmuyor ama progesteronla ne mümkün

Benimde gaz inanılmaz ya
Normalde gazlı biri değilim acayio rahatsız ediyor

Canım bu sorun bende de var. Bugün öyle çok ayakta kalmama rağmen vajinal ağrım oluyor. Bugün progestanı iki tane koydum korkudan
Kızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?
Ücretsiz yapılıyor
Canım geçmiş olsun çok şükür bebekler de sen de iyisin,

Sabah erkenden gitmekle sıra alabilir miyim üniversite hastanesinde?

Sabah erkenden gitmekle sıra alabilir miyim üniversite hastanesinde?
Perinataloji randevuları burası için diyorum hemen alınamıyor ekstrem durum yoksa. Sabah erken gidip durumu anlatıp en yakın tarihe alabilirsin. Detaylı için mi gideceksin

Perinataloji randevuları burası için diyorum hemen alınamıyor ekstrem durum yoksa. Sabah erken gidip durumu anlatıp en yakın tarihe alabilirsin. Detaylı için mi gideceksin
Evet. Ayrıntılı ultrason. Doktorum herhangi bir bilgi vermedi randevu al şurdan alırsın falan diye. Direkt git dedi, emin olmak için sordum bende. Sabah gideceğim umarım sıra verirler de boşa gitmiş olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…