2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastanede çalışılmıyoruz Bilgi verelim
Randevu ile çalışıyorsa arayın randevu alın derim
Bilgisi olupda paylaşanlar var hastanede çalışmadıkları halde. Gerek kalmadı sağolun :)

Ama.ben arayıp konuştuğumda hamileliğin her zamanında geçerliydi size link vereyim bi inceleyin isterseniz, benim hastanemde geçerli olsaydı yaptiricaktim ama anlaşması yokmus.

Merhaba arkadaşlar 3lu testin değerlerinden anlayan varmı acaba bi çözemedim
E3 0.7
Afp 30.5
Hcg 10912
Bu değerler normalmi ?

Bende aynıydım suyum gelince haftada 1 kışa bir şekilde banyo yapma hakkım vardı ev dışında ayağa kalkmıyordum sürekli yatıyordum ayaklarimi havaya dikip sola meyilli olarak, ahh ahh cidden ne zor günlerdi temmuz ağustos sıcaklarında mahvolmuştum, klimayı açsam hasta oluyordum açmasam daha fena, Allah bir daha yasatmasin, şimdi yine yatıyorum tabi, hepsi zor ne sebeple olursa olsun, ben doğumdan sonra çok güçsüz kalmıştım sürekli yatmaktan, birde doğumum çok kolay oldu ama sonrasında plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik çok sancılar cektim sonra ameliyat oldum 9 gün hastanede yattım çok zor günlerdi, doktorum bundan sonra daha cocuk isteme diyor o yüzden :/ bebislerimiz hayırlısıyla dogsunda insan herşeyi unutuyor :)

ben büyük konuşmayayımda bi daha çocuk istemiyorum
bunu doğurayım allahın izniyle sağsalim yeter
sen iyi cesaret etmişsin

ben büyük konuşmayayımda bi daha çocuk istemiyorum
bunu doğurayım allahın izniyle sağsalim yeter
sen iyi cesaret etmişsin
Süreç cidden çok zor ve yıpratıcı ama ben bu halimle bile 3.dusunuyorum :) yanlış anlaşılma olmasin herkesin kendi fikri ama ben çocuğumu kardeşsiz bırakmanın ona haksızlık olduğunu düşünüyorum, öyle hevesli ki zaten daha olmadan kardeş kardeş diye tutuşmuştu, şimdide karnımı öyle seviyor canim kardeşim vs diye, bence herkesin kardeşe ihtiyacı vardır mutlaka.

Canım cok gecmiş olsun şimdi iyi misin? Ayrıntılı ultrason icin gün sayıyorum bugun 19+5iz. Bebeğim iyidir inşallah hareketleri hissetmiyorum normal mi?
Sağol canım ynı hala sancım var. Seni. Ayrıntılı 14 undeydi dimi az kaldı. Bebek hareketlerini hissetmemen normal ilk gebeliğin.
S Saryamarya geçmiş olsun canım oysa ki hareketlisin de nasıl o kadar sancı yapti... Yediklerine dikkat et kakao da gaz yapıyormuş sadece baklagiller süt degil
Sağol canım valla ben de anlamadım. Hastaneye bile kendim gittim geldim. Bıktım bu gaz sancısından. Neyse ki kuzular iyi
Çok sağol Sayecim aynen kuşlar iyiler

Çok şükür canım. Benimde dünden beri vajinal ağrım var. Yatmadan bir magnezyum daha aldım daha iyiyim. Dra gitsem mi kararsızım

Günaydın kızlar yamuk birşekilde büyüyen karnımı ve evrim geçirmiş beni paylaşıyorum sizinle
Günaydın canım 12 ile 24 farkı süper aynı kıyafet olduğu içinde 24te fotoyu mu egdirdin sen mi öyle poz verdin verdiysen nasıl verdin tebessüm ettirdin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…