ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Bilgisi olupda paylaşanlar var hastanede çalışmadıkları halde. Gerek kalmadı sağolun :)Hastanede çalışılmıyoruz Bilgi verelim
Randevu ile çalışıyorsa arayın randevu alın derim
Ama.ben arayıp konuştuğumda hamileliğin her zamanında geçerliydi size link vereyim bi inceleyin isterseniz, benim hastanemde geçerli olsaydı yaptiricaktim ama anlaşması yokmus.Canım indirimle 5000 olabilir çünkü normal doğum ücreti 6000 zaten. Benim de sezeryan(9300) + epidural(700tl) =10000 ama doktorun idrimiyle 7500 e iniyor. Maalesef özellikle sezeryan pahalı.bir de sezeryan da 2 gece kalınıyor ya, ondan da fark artıyor.
geçiyor canım ama hamile kalmadan 6 ay önce yaptırılıyor. Yoksa geçmiyor :)))
Doğrudur artık kısmet O zamanAraştırdık hep, sigortaya vereceğin parayla aynı şeye geliyor, çok geç kaldık biz. Şuan bi yararı olmuyor...
Bende aynıydım suyum gelince haftada 1 kışa bir şekilde banyo yapma hakkım vardı ev dışında ayağa kalkmıyordum sürekli yatıyordum ayaklarimi havaya dikip sola meyilli olarak, ahh ahh cidden ne zor günlerdi temmuz ağustos sıcaklarında mahvolmuştum, klimayı açsam hasta oluyordum açmasam daha fena, Allah bir daha yasatmasin, şimdi yine yatıyorum tabi, hepsi zor ne sebeple olursa olsun, ben doğumdan sonra çok güçsüz kalmıştım sürekli yatmaktan, birde doğumum çok kolay oldu ama sonrasında plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik çok sancılar cektim sonra ameliyat oldum 9 gün hastanede yattım çok zor günlerdi, doktorum bundan sonra daha cocuk isteme diyor o yüzden :/ bebislerimiz hayırlısıyla dogsunda insan herşeyi unutuyor :)benim 14. haftamda suyum geldi
iğnelerle serumlarla durdurdular
5 gün hastanede yattım
çıktıktan sonrada evde yatıyorum 2 aydır
dahada 4 ayım var yatarak geçicekmiş sürekli
işe göndermiyo doktorum
sürekli diken üstünde beklemek çok zor
benim kanamam olmadı hiç çok şükür
durduk yere birden geldi suyum
sonrasındada hiç kanamam olmadı
ama kaldırmıyo doktorum yatcan diyo hep
bakalım kaçıncı haftada doğurcam
Bebeğim çok şükür kuveze girmedi saglikliydi, 2410 gr doğmuştu, ilk ayında 1 kilodan fazla aldı, içeride alacağını dışarda tamamladı:)peki 35. haftada doğdu ya küveze falan girdi mi bebeğin
tamamlamış mıydı gelişimini
Rica ederim geçmiş olsunİnşallah cok ilerlemez benim de. Deneyeyım bunları. Tesekkurler
Allah kolaylık versin ne diyelim yapsan bi dert yapmasan bi dert :/Ah ah işte yerine düşemedim canım başıma ne işler açtılar evlenirken halada devam ediyo Görümcemin de bitse de kurtulsam diye bakıyorum işte
ben büyük konuşmayayımda bi daha çocuk istemiyorumBende aynıydım suyum gelince haftada 1 kışa bir şekilde banyo yapma hakkım vardı ev dışında ayağa kalkmıyordum sürekli yatıyordum ayaklarimi havaya dikip sola meyilli olarak, ahh ahh cidden ne zor günlerdi temmuz ağustos sıcaklarında mahvolmuştum, klimayı açsam hasta oluyordum açmasam daha fena, Allah bir daha yasatmasin, şimdi yine yatıyorum tabi, hepsi zor ne sebeple olursa olsun, ben doğumdan sonra çok güçsüz kalmıştım sürekli yatmaktan, birde doğumum çok kolay oldu ama sonrasında plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik çok sancılar cektim sonra ameliyat oldum 9 gün hastanede yattım çok zor günlerdi, doktorum bundan sonra daha cocuk isteme diyor o yüzden :/ bebislerimiz hayırlısıyla dogsunda insan herşeyi unutuyor :)
Süreç cidden çok zor ve yıpratıcı ama ben bu halimle bile 3.dusunuyorum :) yanlış anlaşılma olmasin herkesin kendi fikri ama ben çocuğumu kardeşsiz bırakmanın ona haksızlık olduğunu düşünüyorum, öyle hevesli ki zaten daha olmadan kardeş kardeş diye tutuşmuştu, şimdide karnımı öyle seviyor canim kardeşim vs diye, bence herkesin kardeşe ihtiyacı vardır mutlaka.ben büyük konuşmayayımda bi daha çocuk istemiyorum
bunu doğurayım allahın izniyle sağsalim yeter
sen iyi cesaret etmişsin
Sağol canım ynı hala sancım var. Seni. Ayrıntılı 14 undeydi dimi az kaldı. Bebek hareketlerini hissetmemen normal ilk gebeliğin.Canım cok gecmiş olsun şimdi iyi misin? Ayrıntılı ultrason icin gün sayıyorum bugun 19+5iz. Bebeğim iyidir inşallah hareketleri hissetmiyorum normal mi?
Sağol canım valla ben de anlamadım. Hastaneye bile kendim gittim geldim. Bıktım bu gaz sancısından. Neyse ki kuzular iyiS Saryamarya geçmiş olsun canım oysa ki hareketlisin de nasıl o kadar sancı yapti... Yediklerine dikkat et kakao da gaz yapıyormuş sadece baklagiller süt degil
Çok sağol Sayecim aynen kuşlar iyilerCanım bu sorun bende de var. Bugün öyle çok ayakta kalmama rağmen vajinal ağrım oluyor. Bugün progestanı iki tane koydum korkudan
Ücretsiz yapılıyor
Canım geçmiş olsun çok şükür bebekler de sen de iyisin,
Sağol canım ynı hala sancım var. Seni. Ayrıntılı 14 undeydi dimi az kaldı. Bebek hareketlerini hissetmemen normal ilk gebeliğin.
Çok şükür canım. Benimde dünden beri vajinal ağrım var. Yatmadan bir magnezyum daha aldım daha iyiyim. Dra gitsem mi kararsızımSağol canım ynı hala sancım var. Seni. Ayrıntılı 14 undeydi dimi az kaldı. Bebek hareketlerini hissetmemen normal ilk gebeliğin.
Sağol canım valla ben de anlamadım. Hastaneye bile kendim gittim geldim. Bıktım bu gaz sancısından. Neyse ki kuzular iyi
Çok sağol Sayecim aynen kuşlar iyiler
İlk etapta 1 paket yenidoğan paketi al canım bebisin kilosuna göre ilerlersin duruma göreKızlar bu bebek bezlerinde 1numara 2numara falan yazıyor ya. 2numarada 3-6kilo diyo. Biz 1numara mi alacağız 2mi? Kararsız kaldım. Çünkü 2numarada da yenidogan yazıyor
Ücretli diye biliyorumKızlar acil cevap arıyorum. Üniversite hastanelerinde ayrıntılı ultrason ücretli mi? ücretsiz mi?
Hamileliğin en zor yanlarindan biride bu galiba gaz sancısı ilk bebegimde benimde çok olmuştuBenimde gaz inanılmaz ya
Normalde gazlı biri değilim acayio rahatsız ediyor
Günaydın canım 12 ile 24 farkı süper aynı kıyafet olduğu içinde 24te fotoyu mu egdirdin sen mi öyle poz verdin verdiysen nasıl verdin tebessüm ettirdin canım :)Günaydın kızlar yamuk birşekilde büyüyen karnımı ve evrim geçirmiş beni paylaşıyorum sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?