2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canım 12 ile 24 farkı süper aynı kıyafet olduğu içinde 24te fotoyu mu egdirdin sen mi öyle poz verdin verdiysen nasıl verdin tebessüm ettirdin canım :)

bilmiyorum ki canım belkı telefonu yamuk tutmuş olabılırım :) belkı de öyle poz verdım hiç dikkat etmedım ama cok zayıfmısım çok kilo almışım

Ücretli diye biliyorum
Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel

Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
Ben devlette yaptırdım. ilkini Ankara üni de 175e yaptirmistik ve tabiki kesinlikle anneyi tatmin eden bı muayene olmamisti

bilmiyorum ki canım belkı telefonu yamuk tutmuş olabılırım :) belkı de öyle poz verdım hiç dikkat etmedım ama cok zayıfmısım çok kilo almışım
Cumadan bugüne 900gr artış var bende bu haftalar hızlı ama senin sanki gobek ve popoda toplanmış gibi bacaklar falan aynı canım kilo zaten kaçınılmaz kaç kg aldin

Ben devlette yaptırdım. ilkini Ankara üni de 175e yaptirmistik ve tabiki kesinlikle anneyi tatmin eden bı muayene olmamisti
Ne anladık bu işten. Siyah beyaz ultrasona girelim sürekli daha iyi. En azindan ücret talebi yok.

Benim gittiğim hafta perinatologun USG cihazı değişmiş renkli gorebildik hatta eşimle kizimda girdi özel gibi yarım saat muayene gecti
Herhangi bir ücret talep ettiler mi?

Günaydın kızlaarrr

Tecrübeli annişler 20. haftada daha hareketli olan bebiş 23. haftada neden hareketleri azalır ?
En hareketli olduğu dönemi 24-28 haftalar arası biliyorum ama konumundan dolayı mı hareketleri azaldı acaba ?

Ben tecrubeli degilim ama bir kac gun onces detayli ultrasona girdim.Doktoruma normalde cok hareketli ama bugun hareeketli degil dedim. ultrasonda bakti gayet iyi hareket ediyor dedi.Yani iceriden hareket ediyo ama biz her zaman hisseetmiyoruz. Doktorum 30. haftadan once endiselenme hareketleri takip ettirmiyoruz.30. hafta itibaren hareketleri saydiriyoruz.Doktoruma da guveniyorum tecrubeli biri

Canım abim iyi bir sigortacı arkadaşına sordu. Bizim şirket de onla iş yapıyor zaten. Sigorta yaptırabilirsin evet ama şu saatte sana daha az bir para, indirim sağlamıyor. Belki 4 ay kala olsaydı gene bi derece yaptırılabilirmiş demişlerdi şubat ayında.

bi hafta önce çok hareketliydi benimde son bi kaç gündür özellikle azaldı çözemedim neyden kaynaklı düzenli olmasını beklemiyorum elbette daha küçükler 23+2 deyim ama merak ediyorum bende cumartesi kontrolde sorucam teşekkür ederim canım

Aramizda 2 hafta var. bende 21+1 gunluk☺ benim gecen hafta 3 gun boyunca cok az hissettim endiselenmistim ama sanirim artik huyunu cozdum arada oyle yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…