Günaydın canım 12 ile 24 farkı süper aynı kıyafet olduğu içinde 24te fotoyu mu egdirdin sen mi öyle poz verdin verdiysen nasıl verdin tebessüm ettirdin canım :)
Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özelÜcretli diye biliyorum
Ben devlette yaptırdım. ilkini Ankara üni de 175e yaptirmistik ve tabiki kesinlikle anneyi tatmin eden bı muayene olmamistiCanım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
Cumadan bugüne 900gr artış var bende bu haftalar hızlı ama senin sanki gobek ve popoda toplanmış gibi bacaklar falan aynı canım kilo zaten kaçınılmaz kaç kg aldinbilmiyorum ki canım belkı telefonu yamuk tutmuş olabılırım :) belkı de öyle poz verdım hiç dikkat etmedım ama cok zayıfmısımçok kilo almışım
Ne anladık bu işten. Siyah beyaz ultrasona girelim sürekli daha iyi. En azindan ücret talebi yok.Ben devlette yaptırdım. ilkini Ankara üni de 175e yaptirmistik ve tabiki kesinlikle anneyi tatmin eden bı muayene olmamisti
Cumadan bugüne 900gr artış var bende bu haftalar hızlı ama senin sanki gobek ve popoda toplanmış gibi bacaklar falan aynı canım kilo zaten kaçınılmaz kaç kg aldin
Benim gittiğim hafta perinatologun USG cihazı değişmiş renkli gorebildik hatta eşimle kizimda girdi özel gibi yarım saat muayene gectiNe anladık bu işten. Siyah beyaz ultrasona girelim sürekli daha iyi. En azindan ücret talebi yok.
Herhangi bir ücret talep ettiler mi?Benim gittiğim hafta perinatologun USG cihazı değişmiş renkli gorebildik hatta eşimle kizimda girdi özel gibi yarım saat muayene gecti
Ben tecrubeli degilim ama bir kac gun onces detayli ultrasona girdim.Doktoruma normalde cok hareketli ama bugun hareeketli degil dedim. ultrasonda bakti gayet iyi hareket ediyor dedi.Yani iceriden hareket ediyo ama biz her zaman hisseetmiyoruz. Doktorum 30. haftadan once endiselenme hareketleri takip ettirmiyoruz.30. hafta itibaren hareketleri saydiriyoruz.Doktoruma da guveniyorum tecrubeli biriGünaydın kızlaarrr
Tecrübeli annişler 20. haftada daha hareketli olan bebiş 23. haftada neden hareketleri azalır ?
En hareketli olduğu dönemi 24-28 haftalar arası biliyorum ama konumundan dolayı mı hareketleri azaldı acaba ?
Heralde yeri genişletiyor rahimBende dün alt karın kasik ağrısı oldu arada sızlama gibi
Aldınızmı bezİlk etapta 1 paket yenidoğan paketi al canım bebisin kilosuna göre ilerlersin duruma göre
Bez aldınızmıKızlar bu bebek bezlerinde 1numara 2numara falan yazıyor ya. 2numarada 3-6kilo diyo. Biz 1numara mi alacağız 2mi? Kararsız kaldım. Çünkü 2numarada da yenidogan yazıyor
Bezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrrBez aldınızmı
Canım abim iyi bir sigortacı arkadaşına sordu. Bizim şirket de onla iş yapıyor zaten. Sigorta yaptırabilirsin evet ama şu saatte sana daha az bir para, indirim sağlamıyor. Belki 4 ay kala olsaydı gene bi derece yaptırılabilirmiş demişlerdi şubat ayında.Ama.ben arayıp konuştuğumda hamileliğin her zamanında geçerliydi size link vereyim bi inceleyin isterseniz, benim hastanemde geçerli olsaydı yaptiricaktim ama anlaşması yokmus.
bi hafta önce çok hareketliydi benimde son bi kaç gündür özellikle azaldı çözemedim neyden kaynaklı düzenli olmasını beklemiyorum elbette daha küçükler 23+2 deyim ama merak ediyorum bende cumartesi kontrolde sorucam teşekkür ederim canımBen tecrubeli degilim ama bir kac gun onces detayli ultrasona girdim.Doktoruma normalde cok hareketli ama bugun hareeketli degil dedim. ultrasonda bakti gayet iyi hareket ediyor dedi.Yani iceriden hareket ediyo ama biz her zaman hisseetmiyoruz. Doktorum 30. haftadan once endiselenme hareketleri takip ettirmiyoruz.30. hafta itibaren hareketleri saydiriyoruz.Doktoruma da guveniyorum tecrubeli biri
Aramizda 2 hafta var. bende 21+1 gunluk☺ benim gecen hafta 3 gun boyunca cok az hissettim endiselenmistim ama sanirim artik huyunu cozdum arada oyle yapiyobi hafta önce çok hareketliydi benimde son bi kaç gündür özellikle azaldı çözemedim neyden kaynaklı düzenli olmasını beklemiyorum elbette daha küçükler 23+2 deyim ama merak ediyorum bende cumartesi kontrolde sorucam teşekkür ederim canım
işte o hafta aşırı aşırı hareketliydi şimdi günde 2-3 kez oynuyo sadeceAramizda 2 hafta var. bende 21+1 gunluk☺ benim gecen hafta 3 gun boyunca cok az hissettim endiselenmistim ama sanirim artik huyunu cozdum arada oyle yapiyo
Benim kuzum da haftasonu yolculuk yaptık diye mi küstü bilmem . Gitmeden yerinde durmuyordu her sabah günaydın aciktim hareketleriyle uyandırıyordu simdi ara ara oynuyor.işte o hafta aşırı aşırı hareketliydi şimdi günde 2-3 kez oynuyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?