2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim kuzum da haftasonu yolculuk yaptık diye mi küstü bilmem . Gitmeden yerinde durmuyordu her sabah günaydın aciktim hareketleriyle uyandırıyordu simdi ara ara oynuyor.
dimi azaldı 20-22 haftalarda daha hareketliydi
acaba daha da yukarı çıkıyo ondan mı canım ya çok merak ediyorum

İlk etapta 1 paket yenidoğan paketi al canım bebisin kilosuna göre ilerlersin duruma göre
2 almaya karar verdim canım 1 düşük kilolu bebişler içinmiş. 2 de 3- 6 kilo yazıyor. her halukarda 1 alırsamda çok düşük sayıda alacağım.

Çok şükür canım. Benimde dünden beri vajinal ağrım var. Yatmadan bir magnezyum daha aldım daha iyiyim. Dra gitsem mi kararsızım
Nasıl bir ağrı canım, benimde pelvik ağrım var bayadır, birşey demediler dün gayet normal dediler, senin muayenen ne zamandı normal koşullarda?
Günaydın kızlar yamuk birşekilde büyüyen karnımı ve evrim geçirmiş beni paylaşıyorum sizinle
Maşallah size :):) ben hamileyim diyorsun artık :):)
Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
Ben Üniversite hastanesine gidiyorum hoca farkı 122 tl ödüyorum her muayenede, ayrıntılı usg için başka bir ücret ödemedim, bir de devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Sen de bebişine kafayı taktın annesi :):):) Seni sinir etmeye çalışıyor, oynuyor seninle :):) Arkasını dönmüştür yine, meraklanma. Gerçekten son 2 ay artık tam anlamıyla hissedip, tekme saymaya başlayacaksın, boş yere stres olma :)

Kızlar birkaç gündür vajinal bı sızlama oluyor nedenini bilen yaşayan varmı

Korku olarak söylemedim günde zaten 2 3 oynaması benim için kafi iyi olduğunu anlıyorum.
Sadece 20-22 haftalarda daha çok hissedip son 1 haftadır neden az hareket ettiğini merak ediyorum. Bilimsel bi yanı var mı herkesin aynı mı diye sordum canım. Kafama taksam doktora uçmuştum

Çok geçmiş olsun tatlım ikiz hamileliği daha yorucudur eminim...kendini biraz dinlenmeye al annen yardıma gelse yanina olmazmi?

Kızlar 11-24 Mart arası Rossmann da bebek ürünlerinde indirimler var. takip edin isterseniz. Şampuan filan almak isteyen vardı.

Eki Görüntüle 2244357
Bizden de selam olsun o zaman dün havanın tadını çıkardık
Oh sefanız olsun, çok güzelsiniz
Çok geçmiş olsun tatlım ikiz hamileliği daha yorucudur eminim...kendini biraz dinlenmeye al annen yardıma gelse yanina olmazmi?
Çok teşekkür etiim, gerçekten daha zormuş :) Bir de yaş yaşı aratıyormuş gerçekten, kızımda 26 yaşındaydım ve daha dinçtim :):) Ve çocuksuz hamilelikle çocuklu hamilelik geçirmek de çok farklıymış, ikiz olmasını hiç demiyorum bile :):) annem teklif etti de ben gelme dedim, idare ediyoruz şimdilik zaten bebekler olunca gelecekler mecbur :):)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bu paylaşımı diger yorumlarınızı görmeden yapmıştım, olsun kısmet artık diyelim. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama en azından sigorta yaptırıp doğum parası alıp masraflarınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…