dimi azaldı 20-22 haftalarda daha hareketliydiBenim kuzum da haftasonu yolculuk yaptık diye mi küstü bilmem . Gitmeden yerinde durmuyordu her sabah günaydın aciktim hareketleriyle uyandırıyordu simdi ara ara oynuyor.
Almadım canım, biraz daha bekleyeceğim ama 2 numara almaya karar verdim nasıl olsa kullanılır. 1 lazım olursa yani bebiş düşük kilo da olursa onu da o an alırız artık.Bez aldınızmı
Senin kontrolun yakın . Bu az oynadı çok oynadı olayına takmamiz doğru mu bı sor.dimi azaldı 20-22 haftalarda daha hareketliydi
acaba daha da yukarı çıkıyo ondan mı canım ya çok merak ediyorum
2 almaya karar verdim canım 1 düşük kilolu bebişler içinmiş. 2 de 3- 6 kilo yazıyor. her halukarda 1 alırsamda çok düşük sayıda alacağım.İlk etapta 1 paket yenidoğan paketi al canım bebisin kilosuna göre ilerlersin duruma göre
benimde iştahım çok açıldı. birşeyler yemek istiyorum sürekliBendeki bu iştah açıklığına ne demeliyedikçe yiyorum doymuyorum sanki
Nasıl bir ağrı canım, benimde pelvik ağrım var bayadır, birşey demediler dün gayet normal dediler, senin muayenen ne zamandı normal koşullarda?Çok şükür canım. Benimde dünden beri vajinal ağrım var. Yatmadan bir magnezyum daha aldım daha iyiyim. Dra gitsem mi kararsızım
Maşallah size :):) ben hamileyim diyorsun artık :):)Günaydın kızlar yamuk birşekilde büyüyen karnımı ve evrim geçirmiş beni paylaşıyorum sizinle
Ben Üniversite hastanesine gidiyorum hoca farkı 122 tl ödüyorum her muayenede, ayrıntılı usg için başka bir ücret ödemedim, bir de devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
Sen de bebişine kafayı taktın annesi :):):) Seni sinir etmeye çalışıyor, oynuyor seninle :):) Arkasını dönmüştür yine, meraklanma. Gerçekten son 2 ay artık tam anlamıyla hissedip, tekme saymaya başlayacaksın, boş yere stres olma :)Günaydın kızlaarrr
Tecrübeli annişler 20. haftada daha hareketli olan bebiş 23. haftada neden hareketleri azalır ?
En hareketli olduğu dönemi 24-28 haftalar arası biliyorum ama konumundan dolayı mı hareketleri azaldı acaba ?
yok günlük oynaması yeterli de şimdi neden merak sadece bakalımSenin kontrolun yakın . Bu az oynadı çok oynadı olayına takmamiz doğru mu bı sor.
Korku olarak söylemedimNasıl bir ağrı canım, benimde pelvik ağrım var bayadır, birşey demediler dün gayet normal dediler, senin muayenen ne zamandı normal koşullarda?
Maşallah size :):) ben hamileyim diyorsun artık :):)
Ben Üniversite hastanesine gidiyorum hoca farkı 122 tl ödüyorum her muayenede, ayrıntılı usg için başka bir ücret ödemedim, bir de devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Sen de bebişine kafayı taktın annesi :):):) Seni sinir etmeye çalışıyor, oynuyor seninle :):) Arkasını dönmüştür yine, meraklanma. Gerçekten son 2 ay artık tam anlamıyla hissedip, tekme saymaya başlayacaksın, boş yere stres olma :)
Ben daha önce 0 ile başladığım için bunda da zaman yaklaşınca olur hepsi bakalım2 almaya karar verdim canım 1 düşük kilolu bebişler içinmiş. 2 de 3- 6 kilo yazıyor. her halukarda 1 alırsamda çok düşük sayıda alacağım.
canım indirim oluyor bazı sitelerde kampanyalar yarı fiyatına düşüyor ondan almak istiyorum.Bezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrr
hımmm sen neden 0 la başladın kuzu çok mi düşük dü bebeğinin kilosuBen daha önce 0 ile başladığım için bunda da zaman yaklaşınca olur hepsi bakalım
Bu kremi annem kullaniyordu egzama icin hamileler icin uygun olmadigini biliyorum kortizonlu diye hatırlıyorumCanım yolluyorum hemen.günde 2-3 kez aloe vera sür. Kremini sürdükten yarım saat sonra akşamları 1 kez de bu .
Eki Görüntüle 2244334
Çok geçmiş olsun tatlım ikiz hamileliği daha yorucudur eminim...kendini biraz dinlenmeye al annen yardıma gelse yanina olmazmi?Sağolun kızlar hepiniz. Yavrular iyi, serviks uzunluğu iyi. İstersen yatıralım sıvı takviyesi yapalım ve dinlen dediler. Kabul etmedim evde kızım var diye, ilaç da vermediler bol sıvı ile beslen gaz yapan şeylerden uzak dur dediler. Çok iyi ilgilendi ler ama sağolsun lar. 3 doktor baktı, sonra hocaya usg fotolarını atıp danıştılar. Tekrardan doğru bir tercih yaptığımı anladım hacettepeye gitmekle.
Prematureydi canım baya uzun süre de 1 kullanmistimhımmm sen neden 0 la başladın kuzu çok mi düşük dü bebeğinin kilosu
Oh sefanız olsun, çok güzelsiniz
Çok teşekkür etiim, gerçekten daha zormuş :) Bir de yaş yaşı aratıyormuş gerçekten, kızımda 26 yaşındaydım ve daha dinçtim :):) Ve çocuksuz hamilelikle çocuklu hamilelik geçirmek de çok farklıymış, ikiz olmasını hiç demiyorum bile :):) annem teklif etti de ben gelme dedim, idare ediyoruz şimdilik zaten bebekler olunca gelecekler mecbur :):)Çok geçmiş olsun tatlım ikiz hamileliği daha yorucudur eminim...kendini biraz dinlenmeye al annen yardıma gelse yanina olmazmi?
Bezlerde sürekli indirim oluyor cnmcanım indirim oluyor bazı sitelerde kampanyalar yarı fiyatına düşüyor ondan almak istiyorum.
Bu paylaşımı diger yorumlarınızı görmeden yapmıştım, olsun kısmet artık diyelim. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama en azından sigorta yaptırıp doğum parası alıp masraflarınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz:)Canım abim iyi bir sigortacı arkadaşına sordu. Bizim şirket de onla iş yapıyor zaten. Sigorta yaptırabilirsin evet ama şu saatte sana daha az bir para, indirim sağlamıyor. Belki 4 ay kala olsaydı gene bi derece yaptırılabilirmiş demişlerdi şubat ayında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?