2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ben herkese diyorum ilk hamilelik prenses olma hali...ama 2. De yok çocuğun yemeğini hazırlayım. Evi toplayım. Zaten calisiyorum. Is hayatım çok yorucu...yetiştirmem gereken projeler makaleler...
Dün sahile indik esim sonra geldi bizi almaya ama ben oğlanın pesinde koşmaktan harap oldum. Eve geldim feci belim ağrıdı. Yatmak ne mümkün tekrar çocuğun karnını doyur oyun oyna yatır. Zaten gece oldu. Buna şükür ama ya onların sevgileri herseye değer:)

Belki sırtı dönmüştür ve bagirsaklariniza doğru hareket ediyordur, o zaman pek bisey hissedemezsiniz, bende aynen hiç hissetmezken ultrasonda baya hareketliydi, şimdi değil ama ilerde daha önemli harektlilik

Bugün gittim üniversiteye. 206 tl istedi ücretsiz yokmuş burda. Tırıs tırıs geri döndüm

işte o hafta aşırı aşırı hareketliydi şimdi günde 2-3 kez oynuyo sadece
Canım mide yanman, şişliğin, azcık bile hareketin varsa o yerinde sağlıklı bir şekilde duruyodur:) ben hala bişiler hissediyorum ama ne hissediyorum emin değilim :) ama sonuçta akşam yemek yiyince karnım acaip şişiyo, geceleri sırtım ağrıyo, her geçen gün hareketlerim zorlaşıyor vs. Ee tüm bunların bir sebebi olmalı:)) ben bebekken usluymuşum, çocukken biraz cadıymışım:), eşim çok sakin bir bebekmiş vs, belki diyorum bunlar da uslu uslu takılıyorlar yerlerinde. Ama arada ayağa kalkıp karnımın sertliğini elimle kontrol etmiyor değilim

Belki sırtı dönmüştür ve bagirsaklariniza doğru hareket ediyordur, o zaman pek bisey hissedemezsiniz, bende aynen hiç hissetmezken ultrasonda baya hareketliydi, şimdi değil ama ilerde daha önemli harektlilik
yok hiç hareketsizlik değilde valal 2 3 hafta öncesinde daha hareketliydi bıdık büyüdükçe hareketleri artacağına azalıyor
günde 2 3 hissediyorum onda hiç bi sıkıntı yok da merak ediyorum azalması neden acaba diye

Yok iyi şüphem yok canım günde bi kaç kez oynuyo zaten bebişlerimiz iyi olsun. Başından beri mide yanmam yok şişkinlik yok bende
sadece e bu bıdık büyüdükçe daha çok hissederim diye düşünüyodum gittikçe azaldı az kaldı 5 gün sonra kontrolüm var doktora sorucam aşırı merak ettim

Keşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallah

Canım sgklıyım ama o geçmiyor zaten hastahanede. Babamın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Sgklı olarak devletten para alabiliyor muyum?

Keşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallah
Bu merak insanı mahfediyo karnım cam olsa görsem keşke diyorum bende bazen inşallah sağlıkla gelsinler

Canım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorum
Kızlar birkaç gündür vajinal bı sızlama oluyor nedenini bilen yaşayan varmı
Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…