- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Evet ben herkese diyorum ilk hamilelik prenses olma hali...ama 2. De yok çocuğun yemeğini hazırlayım. Evi toplayım. Zaten calisiyorum. Is hayatım çok yorucu...yetiştirmem gereken projeler makaleler...Oh sefanız olsun, çok güzelsiniz
Çok teşekkür etiim, gerçekten daha zormuş :) Bir de yaş yaşı aratıyormuş gerçekten, kızımda 26 yaşındaydım ve daha dinçtim :):) Ve çocuksuz hamilelikle çocuklu hamilelik geçirmek de çok farklıymış, ikiz olmasını hiç demiyorum bile :):) annem teklif etti de ben gelme dedim, idare ediyoruz şimdilik zaten bebekler olunca gelecekler mecbur :):)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Çok kiskandim. Çok özledim . Üniversiteyi orda okudum ya burnumda tütüyor valla İstanbul.
Belki sırtı dönmüştür ve bagirsaklariniza doğru hareket ediyordur, o zaman pek bisey hissedemezsiniz, bende aynen hiç hissetmezken ultrasonda baya hareketliydi, şimdi değil ama ilerde daha önemli harektlilikGünaydın kızlaarrr
Tecrübeli annişler 20. haftada daha hareketli olan bebiş 23. haftada neden hareketleri azalır ?
En hareketli olduğu dönemi 24-28 haftalar arası biliyorum ama konumundan dolayı mı hareketleri azaldı acaba ?
Oh sefanız olsun, çok güzelsiniz
Çok teşekkür etiim, gerçekten daha zormuş :) Bir de yaş yaşı aratıyormuş gerçekten, kızımda 26 yaşındaydım ve daha dinçtim :):) Ve çocuksuz hamilelikle çocuklu hamilelik geçirmek de çok farklıymış, ikiz olmasını hiç demiyorum bile :):) annem teklif etti de ben gelme dedim, idare ediyoruz şimdilik zaten bebekler olunca gelecekler mecbur :):)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bugün gittim üniversiteye. 206 tl istedi ücretsiz yokmuş burda. Tırıs tırıs geri döndümNasıl bir ağrı canım, benimde pelvik ağrım var bayadır, birşey demediler dün gayet normal dediler, senin muayenen ne zamandı normal koşullarda?
Maşallah size :):) ben hamileyim diyorsun artık :):)
Ben Üniversite hastanesine gidiyorum hoca farkı 122 tl ödüyorum her muayenede, ayrıntılı usg için başka bir ücret ödemedim, bir de devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Sen de bebişine kafayı taktın annesi :):):) Seni sinir etmeye çalışıyor, oynuyor seninle :):) Arkasını dönmüştür yine, meraklanma. Gerçekten son 2 ay artık tam anlamıyla hissedip, tekme saymaya başlayacaksın, boş yere stres olma :)
Bana balık derler deniz su aşığıyım başka şehirde yaşamayı asla düşünemem o yüzden inşallah en kısa sürede imkan bulur çocuğunla gelirsin gezmeye canımÇok kiskandim. Çok özledim . Üniversiteyi orda okudum ya burnumda tütüyor valla İstanbul.
Canım mide yanman, şişliğin, azcık bile hareketin varsa o yerinde sağlıklı bir şekilde duruyodur:) ben hala bişiler hissediyorum ama ne hissediyorum emin değilim :) ama sonuçta akşam yemek yiyince karnım acaip şişiyo, geceleri sırtım ağrıyo, her geçen gün hareketlerim zorlaşıyor vs. Ee tüm bunların bir sebebi olmalı:)) ben bebekken usluymuşum, çocukken biraz cadıymışım:), eşim çok sakin bir bebekmiş vs, belki diyorum bunlar da uslu uslu takılıyorlar yerlerinde. Ama arada ayağa kalkıp karnımın sertliğini elimle kontrol etmiyor değilimişte o hafta aşırı aşırı hareketliydi şimdi günde 2-3 kez oynuyo sadece
anladım canım, inşallah normal kiloda bebişlerimiz olsun :)Prematureydi canım baya uzun süre de 1 kullanmistim
yok hiç hareketsizlik değilde valal 2 3 hafta öncesinde daha hareketliydi bıdık büyüdükçe hareketleri artacağına azalıyorBelki sırtı dönmüştür ve bagirsaklariniza doğru hareket ediyordur, o zaman pek bisey hissedemezsiniz, bende aynen hiç hissetmezken ultrasonda baya hareketliydi, şimdi değil ama ilerde daha önemli harektlilik
Canım mide yanman, şişliğin, azcık bile hareketin varsa o yerinde sağlıklı bir şekilde duruyodur:) ben hala bişiler hissediyorum ama ne hissediyorum emin değilim :) ama sonuçta akşam yemek yiyince karnım acaip şişiyo, geceleri sırtım ağrıyo, her geçen gün hareketlerim zorlaşıyor vs. Ee tüm bunların bir sebebi olmalı:)) ben bebekken usluymuşum, çocukken biraz cadıymışım:), eşim çok sakin bir bebekmiş vs, belki diyorum bunlar da uslu uslu takılıyorlar yerlerinde. Ama arada ayağa kalkıp karnımın sertliğini elimle kontrol etmiyor değilim
Canım ben zeynep demirçay var dermatalog ona gittim. Ayıp olmaısn ama hep alanında en iyi doktorlara gtmeye çalışıyorum, o bana 3 aylıkken vermişti...Bu kremi annem kullaniyordu egzama icin hamileler icin uygun olmadigini biliyorum kortizonlu diye hatırlıyorum
Keşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallahyok hiç hareketsizlik değilde valal 2 3 hafta öncesinde daha hareketliydi bıdık büyüdükçe hareketleri artacağına azalıyor
günde 2 3 hissediyorum onda hiç bi sıkıntı yok da merak ediyorum azalması neden acaba diye
Canım sgklıyım ama o geçmiyor zaten hastahanede. Babamın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Sgklı olarak devletten para alabiliyor muyum?Bu paylaşımı diger yorumlarınızı görmeden yapmıştım, olsun kısmet artık diyelim. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama en azından sigorta yaptırıp doğum parası alıp masraflarınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz:)
Bu merak insanı mahfediyo karnım cam olsa görsem keşke diyorum bende bazen inşallah sağlıkla gelsinlerKeşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallah
Canım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorumNasıl bir ağrı canım, benimde pelvik ağrım var bayadır, birşey demediler dün gayet normal dediler, senin muayenen ne zamandı normal koşullarda?
Maşallah size :):) ben hamileyim diyorsun artık :):)
Ben Üniversite hastanesine gidiyorum hoca farkı 122 tl ödüyorum her muayenede, ayrıntılı usg için başka bir ücret ödemedim, bir de devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Sen de bebişine kafayı taktın annesi :):):) Seni sinir etmeye çalışıyor, oynuyor seninle :):) Arkasını dönmüştür yine, meraklanma. Gerçekten son 2 ay artık tam anlamıyla hissedip, tekme saymaya başlayacaksın, boş yere stres olma :)
Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağımKızlar birkaç gündür vajinal bı sızlama oluyor nedenini bilen yaşayan varmı
Bende başladı :) çok takmıyorumVe sanırım çatlaklar başlayacak çok üzgünüm bunu nasıl kabullencegimi hiç bilmiyorum. Karnım aşırı gergin daha şimdiden. Sonunu düşünemiyorum bile.
Cirkinlesicem korkusu beni mahvediyor
Geçmiş olsun canım, havalar yanıltıcı dikkat edinKızlar iş yerinde fena oldum. Baş ağrısı halsizlik ve kusma ile eve geldim şimdi dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?