2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorum

Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağım
Bende gecen haftalarda oluyordu rahim genişliyor diyedir sanırım

Kızlar aranızda gebelik ve doğum eğitimlerine katılan var mı? Nerelerde oluyor İstanbul Avrupa yakasında bilen var mı?

Bu da benim son halim baya basketbol topu taşıyorum. Son ay pilates topuna dönecek karnım:)Eki Görüntüle 2244362
Maşallah size :) Hiç 2 çocuk annesi demezsin Hem iş hem ev olması çok zorluyor zaten, her iki tarafta da sorumlukların ve beklentinin olması bizi zorlayan :):) Neyse ki senin gidebileceğin bir sahilin var, ben ankara da hangi betona bakayım :):):)
Kızlar iş yerinde fena oldum. Baş ağrısı halsizlik ve kusma ile eve geldim şimdi dinleniyorum
Çok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?
Canım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorum

Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağım
Evet hazır gitmişken bi görüş bakalım yaz bize de neden oluyormuş.

Ahh ahh 2.5 senedir Istanbuldayim esimin isi dolayısıyla ama aslen bende Ankaraliyim canım
Eşim dostum akrabam herkes Ankarada burada kimsesiz herkesten uzakta büyütmeye calisiyoruz evladimizi...çok isterim bir fırsat olsa ve tekrar Ankaraya geri dönebilsem diye...inan yoğunluktan zaten heran o sahile inemiyorsun bile

Bilmiyorum ki canım üşütmedim ama anlamıyoruz sanırım artık

Ben Üniversiteyi Ankarada okudum sonra başka 2 şehre atanıp, dönüp dolaşıp Ankaraya geri geldim, kayınvalidem burda akrabalarım var, ama işte Ankara yorucu, İstanbul kadar olmasa da :):) Böyle Balıkesir, Artvin gibi bir yerde çalışmak isterdim, kısmet emekliliğe artık :) Gelme imkanınız yok mu, yalnız başına çocuk büyütmek gerçekten zor, hele çalışan ebeveynler için ekstra zor
Aslında geçen idrar tahlilimde birkaç bişey çıkmıştı ama ben ciddiye almadım belki yanlıştır diye asmdr vermiştim belki de enfeksiyona bağlı olabilit
Bilmiyorum ki canım üşütmedim ama anlamıyoruz sanırım artık
Yeniden çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize

ben de üşüttüm kızlar nezle oldum, açtım kapıyı pencereyi havaya aldandım

Canım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
ülkenin haline bak. aynen oyle parası olmayana öl diyorlar. tövbe est. neyse sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…