Bende gecen haftalarda oluyordu rahim genişliyor diyedir sanırımCanım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorum
Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağım
Benimde çok ağrıyor yarın kontrolüm var doktora sorucam .Tahmin ediyorum ki benim idrardan sonra çok oluyor enfeksiyon olabilir.Kızlar birkaç gündür vajinal bı sızlama oluyor nedenini bilen yaşayan varmı
Şişli etfalinkine gitmiştim çok güzeldi, sarıyer bana uzak geliyor, haftada 1 gün öğleden sonraydı. Toplam 6-7 hafta sürmüştüKızlar aranızda gebelik ve doğum eğitimlerine katılan var mı? Nerelerde oluyor İstanbul Avrupa yakasında bilen var mı?
Evet ben herkese diyorum ilk hamilelik prenses olma hali...ama 2. De yok çocuğun yemeğini hazırlayım. Evi toplayım. Zaten calisiyorum. Is hayatım çok yorucu...yetiştirmem gereken projeler makaleler...
Dün sahile indik esim sonra geldi bizi almaya ama ben oğlanın pesinde koşmaktan harap oldum. Eve geldim feci belim ağrıdı. Yatmak ne mümkün tekrar çocuğun karnını doyur oyun oyna yatır. Zaten gece oldu. Buna şükür ama ya onların sevgileri herseye değer:)
Maşallah size :) Hiç 2 çocuk annesi demezsinBu da benim son halim baya basketbol topu taşıyorum. Son ay pilates topuna dönecek karnım:)Eki Görüntüle 2244362
Çok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?Kızlar iş yerinde fena oldum. Baş ağrısı halsizlik ve kusma ile eve geldim şimdi dinleniyorum
Evet hazır gitmişken bi görüş bakalım yaz bize de neden oluyormuş.Canım daha iki haftam var kontrol için. Ama birazdan gene eğitimi in gideceğim hastaneye drumla görüşeyim diyorum
Aynı durumdayım sebebini hiç bilmiyorum ama druma danışacağım
Sorarsan benide etiketlermisjn cnmBenimde çok ağrıyor yarın kontrolüm var doktora sorucam .Tahmin ediyorum ki benim idrardan sonra çok oluyor enfeksiyon olabilir.
Ahh ahh 2.5 senedir Istanbuldayim esimin isi dolayısıyla ama aslen bende Ankaraliyim canımMaşallah size :) Hiç 2 çocuk annesi demezsinHem iş hem ev olması çok zorluyor zaten, her iki tarafta da sorumlukların ve beklentinin olması bizi zorlayan :):) Neyse ki senin gidebileceğin bir sahilin var, ben ankara da hangi betona bakayım :):):)
Çok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?
Evet hazır gitmişken bi görüş bakalım yaz bize de neden oluyormuş.
Maşallah diyorumBu da benim son halim baya basketbol topu taşıyorum. Son ay pilates topuna dönecek karnım:)Eki Görüntüle 2244362
Aslında geçen idrar tahlilimde birkaç bişey çıkmıştı ama ben ciddiye almadım belki yanlıştır diye asmdr vermiştim belki de enfeksiyona bağlı olabilitÇok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba
Geçmiş olsun canım, havalar yanıltıcı dikkat edin
Bilmiyorum ki canım üşütmedim ama anlamıyoruz sanırım artıkMaşallah size :) Hiç 2 çocuk annesi demezsinHem iş hem ev olması çok zorluyor zaten, her iki tarafta da sorumlukların ve beklentinin olması bizi zorlayan :):) Neyse ki senin gidebileceğin bir sahilin var, ben ankara da hangi betona bakayım :):):)
Çok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?
Evet hazır gitmişken bi görüş bakalım yaz bize de neden oluyormuş.
Ben Üniversiteyi Ankarada okudum sonra başka 2 şehre atanıp, dönüp dolaşıp Ankaraya geri geldim, kayınvalidem burda akrabalarım var, ama işte Ankara yorucu, İstanbul kadar olmasa da :):) Böyle Balıkesir, Artvin gibi bir yerde çalışmak isterdim, kısmet emekliliğe artık :) Gelme imkanınız yok mu, yalnız başına çocuk büyütmek gerçekten zor, hele çalışan ebeveynler için ekstra zorAhh ahh 2.5 senedir Istanbuldayim esimin isi dolayısıyla ama aslen bende Ankaraliyim canım
Eşim dostum akrabam herkes Ankarada burada kimsesiz herkesten uzakta büyütmeye calisiyoruz evladimizi...çok isterim bir fırsat olsa ve tekrar Ankaraya geri dönebilsem diye...inan yoğunluktan zaten heran o sahile inemiyorsun bile
Aslında geçen idrar tahlilimde birkaç bişey çıkmıştı ama ben ciddiye almadım belki yanlıştır diye asmdr vermiştim belki de enfeksiyona bağlı olabilit
Yeniden çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinizeBilmiyorum ki canım üşütmedim ama anlamıyoruz sanırım artık
Geçmiş olsun canım yediğin biseyden mi acabaKızlar iş yerinde fena oldum. Baş ağrısı halsizlik ve kusma ile eve geldim şimdi dinleniyorum
geçmiş olsun canım doktora gitseydin keşkeKızlar iş yerinde fena oldum. Baş ağrısı halsizlik ve kusma ile eve geldim şimdi dinleniyorum
Yok canım birtek sen değilsin, bende varimŞu çoklu alintiyi beceremeyen birtek ben miyim:)
maşallahGünaydın kızlar yamuk birşekilde büyüyen karnımı ve evrim geçirmiş beni paylaşıyorum sizinle
ülkenin haline bak. aynen oyle parası olmayana öl diyorlar. tövbe est. neyse sıkma canınıCanım sanirim ucretsiz yapan yerlerde var ücretlide. Bu doktora göre değişiyor. 206 tl istediler girmedim bende. Bu nasıl iş ya parası olmayan ölsün o zaman. Yok burda başka hastane. Diğerleri özel
ve benYok canım birtek sen değilsin, bende varim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?