2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sgklıyım ama o geçmiyor zaten hastahanede. Babamın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Sgklı olarak devletten para alabiliyor muyum?
Söyledigin doktoru tanimiyorum ama icerigini böyle hatirladigim icin uyarmak istedim bebislere dokunmasin diye ....
Simdi de bir bakayim dedim google dan dedigim gini kortizon icerikli .
Tabi doktorun karari

Eklentiler

• Screenshot_20190311-143105.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 28
merhaba teşekkürler. şunu kesinlikle alın dedğiniz şeyler var mı ? özellikle yaz çocukları için

merhaba teşekkürler. şunu kesinlikle alın dedğiniz şeyler var mı ? özellikle yaz çocukları için
Ter emen ince hersey : )terleyen bir bebek olursa sık sık değiştirmek terini emdirmek gerekiyor.
Besiginize cibinlik : )sinekler o tatli kanlara hucum ediyor çünkü.
Agiz bezlerinide ince tulbent kumaşlarından yapmisti annem bana cok sukur hic agzi yuzu isilik olmadi emerken terliyor sık sık silmek gerekiyor
Aradan 10 yil gectiginden bunlar var aklimda sadece : )

Hayir cok sukur hic olmadi.ben kendim asiri terlerim ki dogumdan sonra zaten birde muthis bir ter oluyor kizimda ayniydi kafasi su icinde kalirdi hep uyudugunda uyandiginda emerken zorlandiginda.evet belki ilk hafta uzun kollu giyiniyorlar ama cok kat kat degil kisa kola gecis kolay olsun diye.bolce ter emen kumastan badiler ve ince tulbent yada muslinden mendiller her gun aksatmadan banyo ve asla yuzune vucuduna islak mendil surmezseniz ins sizinde isilik probleminiz olmaz : ))

teşekkürler

herşeyi pamuklu ince kumaş almaya özen gösteriyorum zaten çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm bi kat ince uzun kollu badi üstüne de müslin örteriz uyurken diye dediğiniz gibi sırtına ter emen mendil vs konuluyor zaten.

Bir ihtimal gelebiliriz canım ama daha var zamanı...

Benim ilkinden kalan kışlık lohusa pijamalarim var annemle kayinvalidrm 1 gün yatarsın giyebilirsin aslında diyor :))

ülkenin haline bak. aynen oyle parası olmayana öl diyorlar. tövbe est. neyse sıkma canını
Çok ağladım bugün. Ordan koştur, koştur normal devlet hastanesine gittim heder oldum zaten, sıra yok doktorlar erken çıktı dediler. Orda da muayene olamadım. Allah hayırlı kapılar açsın. Bu Düzce berbat bi yer bu konularda, bunu anladım.

Şişli etfalinkine gitmiştim çok güzeldi, sarıyer bana uzak geliyor, haftada 1 gün öğleden sonraydı. Toplam 6-7 hafta sürmüştü
Dönem dönem mi açılıyor acaba etfaldeki öyleyse nerden duyuruyorlardır bir bilgin var mı?

Söyledigin doktoru tanimiyorum ama icerigini böyle hatirladigim icin uyarmak istedim bebislere dokunmasin diye ....
Simdi de bir bakayim dedim google dan dedigim gini kortizon icerikli .
Tabi doktorun karari
İşte bazı durumlarda kâr zarar hesabı yapıyorlar, faydası çoksa doktor önerebiliyor..

İşte bazı durumlarda kâr zarar hesabı yapıyorlar, faydası çoksa doktor önerebiliyor..
Canım bu durumda onu da pek sanmıyorum çünkü benim kaşıntım ağır değildi. Daha doğrusu fiziksel bir nedeni yoktu. Hatta tam 3 ayımı da doldurmadığım için o zaman için olabilicek en hafif ilacı yazıyorum, bir hafta kullan dedi. Zaten düzeldi sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…