Söyledigin doktoru tanimiyorum ama icerigini böyle hatirladigim icin uyarmak istedim bebislere dokunmasin diye ....Canım sgklıyım ama o geçmiyor zaten hastahanede. Babamın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Sgklı olarak devletten para alabiliyor muyum?
canım o hepimizde var sanırımKızlar birkaç gündür vajinal bı sızlama oluyor nedenini bilen yaşayan varmı
Canım ben de bilmiyorum çünkü doktorum gibi iyi bir prof değilim...Söyledigin doktoru tanimiyorum ama icerigini böyle hatirladigim icin uyarmak istedim bebislere dokunmasin diye ....
Simdi de bir bakayim dedim google dan dedigim gini kortizon icerikli .
Tabi doktorun karari
Tabiki yarın yazarım.Sorarsan benide etiketlermisjn cnm
merhaba teşekkürler. şunu kesinlikle alın dedğiniz şeyler var mı ? özellikle yaz çocukları içinTemmuz annelerini ziyerete geldim.hepiniz saglikla alin kucaginiza vaktinde ins.
Kizim temmuzun ortasinda dogmustu istanbulda olanlar deli sicaklar ve dogum sonrasi asiri terleyeceginizi dusunerek yapin gecelik pijama alisverislerinizi sizin ve bebeginiz icin : )
Ter emen ince hersey : )terleyen bir bebek olursa sık sık değiştirmek terini emdirmek gerekiyor.merhaba teşekkürler. şunu kesinlikle alın dedğiniz şeyler var mı ? özellikle yaz çocukları için
Temmuz annelerini ziyerete geldim.hepiniz saglikla alin kucaginiza vaktinde ins.
Kizim temmuzun ortasinda dogmustu istanbulda olanlar deli sicaklar ve dogum sonrasi asiri terleyeceginizi dusunerek yapin gecelik pijama alisverislerinizi sizin ve bebeginiz icin : )
Merhaba sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
İsilik problemi olmuş muydu bebeğinizde ilk etapta uzun kollu giyicek sanırım
teşekkürlerTer emen ince hersey : )terleyen bir bebek olursa sık sık değiştirmek terini emdirmek gerekiyor.
Besiginize cibinlik : )sinekler o tatli kanlara hucum ediyor çünkü.
Agiz bezlerinide ince tulbent kumaşlarından yapmisti annem bana cok sukur hic agzi yuzu isilik olmadi emerken terliyor sık sık silmek gerekiyor
Aradan 10 yil gectiginden bunlar var aklimda sadece : )
herşeyi pamuklu ince kumaş almaya özen gösteriyorum zaten çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm bi kat ince uzun kollu badi üstüne de müslin örteriz uyurken diye dediğiniz gibi sırtına ter emen mendil vs konuluyor zaten.Hayir cok sukur hic olmadi.ben kendim asiri terlerim ki dogumdan sonra zaten birde muthis bir ter oluyor kizimda ayniydi kafasi su icinde kalirdi hep uyudugunda uyandiginda emerken zorlandiginda.evet belki ilk hafta uzun kollu giyiniyorlar ama cok kat kat degil kisa kola gecis kolay olsun diye.bolce ter emen kumastan badiler ve ince tulbent yada muslinden mendiller her gun aksatmadan banyo ve asla yuzune vucuduna islak mendil surmezseniz ins sizinde isilik probleminiz olmaz : ))
Bir ihtimal gelebiliriz canım ama daha var zamanı...Ben Üniversiteyi Ankarada okudum sonra başka 2 şehre atanıp, dönüp dolaşıp Ankaraya geri geldim, kayınvalidem burda akrabalarım var, ama işte Ankara yorucu, İstanbul kadar olmasa da :):) Böyle Balıkesir, Artvin gibi bir yerde çalışmak isterdim, kısmet emekliliğe artık :) Gelme imkanınız yok mu, yalnız başına çocuk büyütmek gerçekten zor, hele çalışan ebeveynler için ekstra zor
Yeniden çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize
Benim ilkinden kalan kışlık lohusa pijamalarim var annemle kayinvalidrm 1 gün yatarsın giyebilirsin aslında diyor :))Temmuz annelerini ziyerete geldim.hepiniz saglikla alin kucaginiza vaktinde ins.
Çok ağladım bugün. Ordan koştur, koştur normal devlet hastanesine gittim heder oldum zaten, sıra yok doktorlar erken çıktı dediler. Orda da muayene olamadım. Allah hayırlı kapılar açsın. Bu Düzce berbat bi yer bu konularda, bunu anladım.ülkenin haline bak. aynen oyle parası olmayana öl diyorlar. tövbe est. neyse sıkma canını
Çok ağladım bugün. Ordan koştur, koştur normal devlet hastanesine gittim heder oldum zaten, sıra yok doktorlar erken çıktı dediler. Orda da muayene olamadım. Allah hayırlı kapılar açsın. Bu Düzce berbat bi yer bu konularda, bunu anladım.
Kendini uzme canim henuz kacinci haftadasin bilmiyorum ama baska gun icinz randevu al. Devamli takibini yapan bir.doktorun yok mu. Ben ozele gidiyorum ve doktorum ucretsiz bakti ucret almiyomus.
Dönem dönem mi açılıyor acaba etfaldeki öyleyse nerden duyuruyorlardır bir bilgin var mı?Şişli etfalinkine gitmiştim çok güzeldi, sarıyer bana uzak geliyor, haftada 1 gün öğleden sonraydı. Toplam 6-7 hafta sürmüştü
İşte bazı durumlarda kâr zarar hesabı yapıyorlar, faydası çoksa doktor önerebiliyor..Söyledigin doktoru tanimiyorum ama icerigini böyle hatirladigim icin uyarmak istedim bebislere dokunmasin diye ....
Simdi de bir bakayim dedim google dan dedigim gini kortizon icerikli .
Tabi doktorun karari
Burayı arayıp bilgi alabilirsinDönem dönem mi açılıyor acaba etfaldeki öyleyse nerden duyuruyorlardır bir bilgin var mı?
Canım bu durumda onu da pek sanmıyorum çünkü benim kaşıntım ağır değildi. Daha doğrusu fiziksel bir nedeni yoktu. Hatta tam 3 ayımı da doldurmadığım için o zaman için olabilicek en hafif ilacı yazıyorum, bir hafta kullan dedi. Zaten düzeldi sonra...İşte bazı durumlarda kâr zarar hesabı yapıyorlar, faydası çoksa doktor önerebiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?