2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Neden daha önce araştırmaya girmedim cnm geç kalmışsın

Keşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallah
Canım iyi ki devlet olayını hatırlattın, ben de araştırdım şimdi. Özel sigortayı baya araştırmıştık ama sgkyı ben bilmiyordum, şirkettekiler de atlamış. Doğum izin kağıdı almam gerektiğini notlarıma ekledim...

canım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var

Kortizon miktarı düşüktür o zaman dedigin gibi pek bi zararı da yoktur..

Özele gidiyorum ben de özeller ücretli tabiki normal bir muayeneye bile 110 TL oduyorum sıgortalı. Ayrıntılı 300 TL yaklasık.Sigortanız yok mu devlet hastanesi ücretsiz cunku. Hatta sigortanız olmasa bile analık hakkı olarak ucretsız oldugunu bılıyorum.Gerci devlet hastanesindeki ayrıntılı adı altında uyduruk sekılde bakıyorlar.Sadexe kalp duvarları var mı beyin lobu olusmus mu diğer organlar tam mı ona bakıyorlar. Saglam mı degıl mı bakmıyorlar malesef. Bursada yasıyorum ben. Cogu arkadasımın devlette baktırdıgını doktoru kabul etmedi.

Ve sanırım çatlaklar başlayacak çok üzgünüm bunu nasıl kabullencegimi hiç bilmiyorum. Karnım aşırı gergin daha şimdiden. Sonunu düşünemiyorum bile.
Cirkinlesicem korkusu beni mahvediyor
Bugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyledi tüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic

Sanırım cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım benim inatçı çocuğum Yine aynı pozisyonda yüz üstü bu sefer tek fark poposunu daha yukarı kaldırmış zıplayıp duruyordu yine öğrenemedik cinsiyeti baya zorladı doktorları hiçbir tahminde de bulunmadı doktor çok zor dedi bu şekilde tahmin yapsam doğruluk payı %50 olur Buda seni tatmin etmez dedi

Ben Tokat medical park da kadın Doğum a ek olarak 36 tl ödedim ayrıntılı us için. Normalde 46 imiş bize sendika indirimi oldu.cok şaşırdım ildeki tek özel hastane olduğu için be deseler verecektik anlamadım fark var mı sizin pahalı ayrıntılılarla

Devlet nasıl ücret ister anlamadım cidden sigortaniz yoksa ondan olabilir
Geçen hafta bende devlette yaptirdim para vermedim sadece 1 rulo kağıt havlu istediler

Kızlar,deneyimli anneler ben 1-2 hafta sonra bebeğime kiyafetler almaya baslicam. Ama nerden alicam bilmiyorum gerçekten. Sizce h&m,gap nasıl deneyen var mi? Onun dışında başka markalar tavsiye eder misiniz?

Bugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyledi tüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Kuzu annelik izleri onlar, merak etme eşin seni eskisinden daha çok sevecek ve daha çok beğenecek, daha çok üzerine titreyecek

Lütfen böyle düşünme. Hatta lafıni etmeye çalışıyorsa tepkini koy sakin bas eğme. Hem zamanla hersey düzelecek kabul eskisi gibi olmasada ona çok yakin olacak

Kasiklari ağrıyan var mı kızlar, benim bugün epey ağrıyor sabahtan beri. Perşembe günü de ağrım vardı biraz. Doktor baktı suyun normal, rahim ağzı uzunluğu normal dedi. Sancı midir nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…