Neden daha önce araştırmaya girmedim cnm geç kalmışsınÇok ağladım bugün. Ordan koştur, koştur normal devlet hastanesine gittim heder oldum zaten, sıra yok doktorlar erken çıktı dediler. Orda da muayene olamadım. Allah hayırlı kapılar açsın. Bu Düzce berbat bi yer bu konularda, bunu anladım.
Canım iyi ki devlet olayını hatırlattın, ben de araştırdım şimdi. Özel sigortayı baya araştırmıştık ama sgkyı ben bilmiyordum, şirkettekiler de atlamış. Doğum izin kağıdı almam gerektiğini notlarıma ekledim...Keşke sürekli içeriyi kontrol edebilsek ama ne mümkün, bilmediğimiz çok şey oluyor, öyle öyle endişelerle korkularla sorularla mutluluklarla geçicek günlerimiz ve gelicek bebeklerimiz inşallah
Çok sağol canım zahmet verdim sana.Burayı arayıp bilgi alabilirsin
15.30 da yetistim. 1 saat vakit varken çikıp gitmisler canimNeden daha önce araştırmaya girmedim cnm geç kalmışsın
Kortizon miktarı düşüktür o zaman dedigin gibi pek bi zararı da yoktur..Canım bu durumda onu da pek sanmıyorum çünkü benim kaşıntım ağır değildi. Daha doğrusu fiziksel bir nedeni yoktu. Hatta tam 3 ayımı da doldurmadığım için o zaman için olabilicek en hafif ilacı yazıyorum, bir hafta kullan dedi. Zaten düzeldi sonra...
Özele gidiyorum ben de özeller ücretli tabiki normal bir muayeneye bile 110 TL oduyorum sıgortalı. Ayrıntılı 300 TL yaklasık.Sigortanız yok mu devlet hastanesi ücretsiz cunku. Hatta sigortanız olmasa bile analık hakkı olarak ucretsız oldugunu bılıyorum.Gerci devlet hastanesindeki ayrıntılı adı altında uyduruk sekılde bakıyorlar.Sadexe kalp duvarları var mı beyin lobu olusmus mu diğer organlar tam mı ona bakıyorlar. Saglam mı degıl mı bakmıyorlar malesef. Bursada yasıyorum ben. Cogu arkadasımın devlette baktırdıgını doktoru kabul etmedi.canım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var
Arkadas oyle demek istemıyor. Önceden derken. Mesela biz 16. Haftadan randevu aldık özel olmasına ragmen. Devlette de en az 1 ay onceden randevu alman gerekirdi15.30 da yetistim. 1 saat vakit varken çikıp gitmisler canim
canım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var
Valla bilmiyorum canim hemde bizim burada en tutulan doktorlardan biri yani. Allah.iyilerle.karsilastirsin
Teşekkür ederim canım inşallah iyi gelir Çarşamba da doktora soylim durumu neye bakacaksa baksın :)Canım yolluyorum hemen.günde 2-3 kez aloe vera sür. Kremini sürdükten yarım saat sonra akşamları 1 kez de bu .
Eki Görüntüle 2244334
Bugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söylediVe sanırım çatlaklar başlayacak çok üzgünüm bunu nasıl kabullencegimi hiç bilmiyorum. Karnım aşırı gergin daha şimdiden. Sonunu düşünemiyorum bile.
Cirkinlesicem korkusu beni mahvediyor
Evet canım bunu demek istedim:)Arkadas oyle demek istemıyor. Önceden derken. Mesela biz 16. Haftadan randevu aldık özel olmasına ragmen. Devlette de en az 1 ay onceden randevu alman gerekirdi
Ben Tokat medical park da kadın Doğum a ek olarak 36 tl ödedim ayrıntılı us için. Normalde 46 imiş bize sendika indirimi oldu.cok şaşırdım ildeki tek özel hastane olduğu için be deseler verecektik anlamadım fark var mı sizin pahalı ayrıntılılarlacanım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var
Devlet nasıl ücret ister anlamadım cidden sigortaniz yoksa ondan olabilircanım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var
Kuzu annelik izleri onlar, merak etme eşin seni eskisinden daha çok sevecek ve daha çok beğenecek, daha çok üzerine titreyecekBugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Lütfen böyle düşünme. Hatta lafıni etmeye çalışıyorsa tepkini koy sakin bas eğme. Hem zamanla hersey düzelecek kabul eskisi gibi olmasada ona çok yakin olacakBugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Canım sgklıyım ama o geçmiyor zaten hastahanede. Babamın şirketinde çalışıyor gözüküyorum. Sgklı olarak devletten
Evet alabiliyorsunuz, hamileliğin 32.haftasinda doktordan icgormezlik raporu alıp muhasebeciye veriyorsunuz. Tam işlemleri hatırlamıyorum ama daha sonra en az 5000-6000 tl civari para size odeniyor devlet tarafından. Yatan sigortaniza gore ucret artabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?