Geçen doktor el doppleri gibi görüntüsünü de gösterek kucuk cihazlar cıktı dedi, aklimdan almak geçmedi değil:)Bu merak insanı mahfediyo karnım cam olsa görsem keşke diyorum bende bazen inşallah sağlıkla gelsinler
Eşimden de ziyade ben kendime çok takacağım begenmeyecegim diye korkuyorum. Ama sanırım analık bu kuzum. Kilo vericez sıkılaşıcaz ne gerekirse yapıcaz artık. Sağ salim yavrularimiza kavuştuktan sonra. Ama seni çok iyi anlıyorum çünkü dün ayna da ufak ufak izleri görünce moralim o kadar bozuldu ki. Gözlerimden yaş geldi istemsiz.Bugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Benim o kadar kalçam ağrıyor ki popom aldı başını gitti gecen esim dalga geçti ben de ne güzel Jennifer Lopez kalçalarım var artık diye onla dalga geçtim. Hee de geç canım en güzel ve en özel zamanlarimiz, dogunca eski halimize dönünce bu zamanları çok ozleyecegiz. İcimizde can büyüyor mucizevi bir sey bu iki uc catlak, 5-10 kilo fazla cok onemli degil..Bugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Evet H&M süper. LC waikiki de güzel, Koton, MiniCity, Civil, e-bebek...Kızlar,deneyimli anneler ben 1-2 hafta sonra bebeğime kiyafetler almaya baslicam. Ama nerden alicam bilmiyorum gerçekten. Sizce h&m,gap nasıl deneyen var mi? Onun dışında başka markalar tavsiye eder misiniz?
İnşallah karaciğerle alakalı değildir canımTeşekkür ederim canım inşallah iyi gelir Çarşamba da doktora soylim durumu neye bakacaksa baksın :)
Sigortam yok zannedilmiş. Sigortamda var canım. Bazı doktorları tercih ettiğin zaman bu şekilde ücrete tabii tutuluyormuş, ne yazık ki ücretsiz doktorda yoktu ayrıntılı ultrason çeken.Ben Tokat medical park da kadın Doğum a ek olarak 36 tl ödedim ayrıntılı us için. Normalde 46 imiş bize sendika indirimi oldu.cok şaşırdım ildeki tek özel hastane olduğu için be deseler verecektik anlamadım fark var mı sizin pahalı ayrıntılılarla
Benim ablam doktor ona sordun ücret almazlar dedi ama doktor farkı olabilir dedi mesela prof bakıyordur o ücret talep ediyor olabilir yada vakıf hastanesi olabilir dedi.canım ben devlete gittim devlet bile 200 tl nin üzerinde isterken özel nasıl olurda ücretsiz bakar. insaAllah bana da o şekilde denk gelir. Araştıracağim ama burda sordum ozele gidenlerde ucret odemis. Anladigim kadariyla bu konularda duzce pert bi sehir. Kocaeli nden geldim, arada daglar kadar fark var
yapan doktor profmuş bundan kaynakliymiş canim. sigortam var. Başkada doktor yoktu, devlet hastanesinde düdüklenmek tabiri caizse..Devlet nasıl ücret ister anlamadım cidden sigortaniz yoksa ondan olabilir
Geçen hafta bende devlette yaptirdim para vermedim sadece 1 rulo kağıt havlu istediler
Evet canım profmuş. Ama asıl sorun ondan başka ayrıntılı ultrasonla bakan olmaması. O var yani sadece, ondada ücrete tabii tutuluyorsunBenim ablam doktor ona sordun ücret almazlar dedi ama doktor farkı olabilir dedi mesela prof bakıyordur o ücret talep ediyor olabilir yada vakıf hastanesi olabilir dedi.
Vay bee devletide özelide para kazanmanın türlü türlü yolunu bulmuş ciddenEvet canım profmuş. Ama asıl sorun ondan başka ayrıntılı ultrasonla bakan olmaması. O var yani sadece, ondada ücrete tabii tutuluyorsun
Canım ister istemez kalçada belde çekme oluyor yürüyüş değişiyorBugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Ama ama ama ben Ajda Pekkan olacaktımKızlar yapmayın Allah aşkına 100 kilo olalım karnımız çatlak dolsun Bi zayıflamaya spora diyete bakar Bi lazere bakar
Can getiricez dünyaya daha güzel bi olay mı var umrumda değil hiç bişey yemin ederim sağ salim kavuşalım yeter
Kilom zaten normal olmasa da takmam da çünkü verilir isteyince ama çatlaklara takıyorum onun çaresi yok herhaldeKızlarr benimde hiç umrumda değil valla kiloymuş oymuş buymuş evladım olsunda. Allah dan eşimde hiç öyle takıntılı biri değil.kilo alcan tabi yicen tabi diyen cinsten.ayrıca isteyince kilo çokda güzel veriliyor ben 20 kilo verip hamile kaldım daha da vericektim ama hamile kaldığımı öğrendim:))
Bende henüz öğrenmedim. Yarın detaylı ultrason var inşallah öğreniriz.Sanırım cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım benim inatçı çocuğum Yine aynı pozisyonda yüz üstü bu sefer tek fark poposunu daha yukarı kaldırmış zıplayıp duruyordu yine öğrenemedik cinsiyeti baya zorladı doktorları hiçbir tahminde de bulunmadı doktor çok zor dedi bu şekilde tahmin yapsam doğruluk payı %50 olur Buda seni tatmin etmez dedi
Kizz:)) dert ettiğin şeye bak , bende öyleyim hiç dert etmiyorum açıkçası bebeğim sağlıkla gelsin veririz kiloları sıkma canını kuzum benımmnBugün bunalimdayim resmen eşim yürüyüşümun bozulmaya başladığını söyleditüm vücudum şimdiden alt üst oldu doğumdan sonra beni begenmicek hic
Çatlaksız anne olmaz :))))))))K
Kilom zaten normal olmasa da takmam da çünkü verilir isteyince ama çatlaklara takıyorum onun çaresi yok herhalde
Bende ......çatlayalım ama çok değilK
Kilom zaten normal olmasa da takmam da çünkü verilir isteyince ama çatlaklara takıyorum onun çaresi yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?